- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.181
Hadi bakalım inşallah bebeğindir minik kardanmerhaba herkese bende ortalarına geldim sanırım tedavinin bir tane kardan bebeğim (öyle deniliyodu dimi) var:)
inşallahhhhhhhhhhhh:)Hadi bakalım inşallah bebeğindir minik kardan
Inşallah bukez yüzün Güler arkadaşım. Devletin yapmadığını sağlık ocağı hiç yapmıyor. Benden istemedi Fsh ve amh vardı elimde çünkü onlar. Hatırlamıyorum referans aralıklarını ama bu test yumurta rezervini anlamak içindi yanlış hatırlamıyorsam ve istemesi çok normal daha öncede bakılmalıydı bence. Peki önceki tedavinde kaç yumurtan gelişmişti?
Canim bendende istemedi bu testleri ama saglik ocagi yapmaz..devlet yapmadiysa egitim arastirma mutlaka yapar inferlite bolumune gdebilirsin cunku ben devletin yapmadiklarini orda yaptirdim sansini dene istersen..tedavin hayirli olsun insallah bu sefer kavusursun bebislerine..
canım Tepecik Kadın Doğum da yaptırmıştım ben bunları.Gıcık bir doktora denk gelmezsen yapıyorlar.Son gittiğimde ki biraz zorlamıştı beni de.
Canım Kaan Bey zaten yorumlamıştır sonucu değil mi? Amh yumurta rezervini gösteren bir değer. Kaan Bey yorumlar sonucunu... Bende de fsh sorunu var, fsh 30 çıkıyor benim amh 4,2.hoşbulduk.sizinde tedavileriniz hayırı olsun.bisürü test istedi kaan bey.diğerlerini yaptırdım devltte ama bu testlerimi yapmamışlar. o sebeple sordum sağlık ocağı yaparmı diye.sorunumuz bu güne kadar sebepsiz infertilite dendi.1 tüp 1 aşılama bir kimyasal. yaşım 38. bugüne kadar hiç bir doktor estradiol ve fsh de sorun görmediği için herhalde amh a bakmamıştı.kaan bey sorun görmemesine rağmen amh istedi ve sonuç 0,72 iyi mi kötümü blmiyorum.sizlere bakıldımı.
Alsancak biolab var Yada Yöntem laboratuvar bunlar çok Pahalı olmuyor hemende alırsın sonucunu. Ordanda irenbeye gider gösterirsin çok yakın. Ben öyle yapmıştım8 yumurta toplandı .6 sı döllendi 2 si transfer edildi.ama tutmadı.
tepecik infertilite bölümüne gittim yapamazlarmış.sadece kendi hastalarına yapıyorlarmış.sinir olmuştum.bir daha hayatta gitmem o tepecik denen hastaneye.sanki ceplerinden çıkacak parası.o kadar ısrar ettim doktora zaten dedim çok maliyetli bir tedavi bari tahlillerimi yazın yok.hepsini olmasada bir kısmını yazın kalanını yaptırayım.yok ya bir daha hayatta uğramam.Allaha havale ediyorum böylelerini
Alsancak biolab var Yada Yöntem laboratuvar bunlar çok Pahalı olmuyor hemende alırsın sonucunu. Ordanda irenbeye gider gösterirsin çok yakın. Ben öyle yapmıştım
Başarısız denemen hangi merkezdi acaba ?yarın evlet hastanesine de soracağım eğer yapmazlarsa orda yaptırırım
8 yumurta 2 kondu.peki digerleri noldu ?8 yumurta toplandı .6 sı döllendi 2 si transfer edildi.ama tutmadı.
tepecik infertilite bölümüne gittim yapamazlarmış.sadece kendi hastalarına yapıyorlarmış.sinir olmuştum.bir daha hayatta gitmem o tepecik denen hastaneye.sanki ceplerinden çıkacak parası.o kadar ısrar ettim doktora zaten dedim çok maliyetli bir tedavi bari tahlillerimi yazın yok.hepsini olmasada bir kısmını yazın kalanını yaptırayım.yok ya bir daha hayatta uğramam.Allaha havale ediyorum böylelerini
İnşallah o kardan bebek sana sıkı sıkı tutunur..merhaba herkese bende ortalarına geldim sanırım tedavinin bir tane kardan bebeğim (öyle deniliyodu dimi) var:)
Amh testim yok ama fsh yuksekti benmde.Canım Kaan Bey zaten yorumlamıştır sonucu değil mi? Amh yumurta rezervini gösteren bir değer. Kaan Bey yorumlar sonucunu... Bende de fsh sorunu var, fsh 30 çıkıyor benim amh 4,2.
Canım yaşadığım yerdeki doktorlar bu fsh ile normal yoldan hamile kalabilmen mümkün değil derken Kaan Bey hiç önemsemedi fsh ı benim için amh önemli dedi. FSH strese ve diğer bazı faktörlere göre çok hızlı değişiyor dedi. Kaan Beye göre benim şu anki tek sorunum 2 cm lik çikolata kistim.Amh testim yok ama fsh yuksekti benmde.
kaan bey nediyor peki nasil yapiyor yuksek fsh le tedaviyi ?
A oylemi ..ee iyi isde fsh yi bende cok takmiadim ..ddemek oyle..aama amh dediğiniz test yok neyse bakalim..Canım yaşadığım yerdeki doktorlar bu fsh ile normal yoldan hamile kalabilmen mümkün değil derken Kaan Bey hiç önemsemedi fsh ı benim için amh önemli dedi. FSH strese ve diğer bazı faktörlere göre çok hızlı değişiyor dedi. Kaan Beye göre benim şu anki tek sorunum 2 cm lik çikolata kistim.
Canım kaan bey beni asilama yapmaya ikna etti :) şimdi iğne asamasindayim. İnşallah haftasonu işlem olacak. Çarşamba da büyüklük kontrolü için randevum var. Tutmazsa tüp bebek denenecek o aşamada kistin kuculmesi için suni menapoz a sokacakmis. 2 ay kadar. Yani önce yumiler toplanacak sonra menapoz sonra dondurulmuş transfer.A oylemi ..ee iyi isde fsh yi bende cok takmiadim ..ddemek oyle..aama amh dediğiniz test yok neyse bakalim..
çikolata kistimi tedavi oluyo simdi senin ?
Canim tedavin hayirli olsun aramiza hosgeldin ben 0,62 amh ile ilk denememde hamile kaldim insallah side mutlu sona ulasirsiniz :)hoşbulduk.sizinde tedavileriniz hayırı olsun.bisürü test istedi kaan bey.diğerlerini yaptırdım devltte ama bu testlerimi yapmamışlar. o sebeple sordum sağlık ocağı yaparmı diye.sorunumuz bu güne kadar sebepsiz infertilite dendi.1 tüp 1 aşılama bir kimyasal. yaşım 38. bugüne kadar hiç bir doktor estradiol ve fsh de sorun görmediği için herhalde amh a bakmamıştı.kaan bey sorun görmemesine rağmen amh istedi ve sonuç 0,72 iyi mi kötümü blmiyorum.sizlere bakıldımı.
canım eğer yaptıracağın sağlık ocağının hizmet alımı ile hastaneye anlaşması varsa yaparlar eğer yoksa kendi bünyelerinde çalışıyorlarsa total testesteron hormon testi ve büyük ihtimal hormon cihazları yoktur. ama devlet hastanesinde bu testini yaptırabilirsin. büyük ihtimal istemeyi unutmuşlardır. diğer dediğin test HbA1c mi yoksa HbsAg HCV mi onu anlayamadım ama HbA1c ise oda aynen testesteron gibi eğer sağlık ocağı hastaneye yollarsa kanlarını bakılır kendi bünyesindeyse bakılacağını çok sanmıyorum. bi git sor ama belli olmaz. haa HbsAg falansa onları direkt devlette yaptırabilirsin. yada son çare özel lab. ama onlara gidip dünya para vereceğine bi devlet hastanesine git sor.hayırlı sabahlar olsun.öğrenmek istediğim bişi var yardımcı olabilirmisiniz.
kaan bey total testosteron ve HbA, C tahlilleri istedi bunları sizden de istedimi .bide bu testleri nerede yaptırdınız.sağlık ocakları yapıyormu.
ya sen böyle dedin ya...yüreğime nasıl su serptin bi bilsen:) yaşa be agapoCanim tedavin hayirli olsun aramiza hosgeldin ben 0,62 amh ile ilk denememde hamile kaldim insallah side mutlu sona ulasirsiniz :)
kızlar iyi akşamlar merional ve fostimon kullanan var mı ?
Ben kullandım canım kesinlikle karistirilmiyor ayrı ayrı arka arkaya vuruldum daha doğrusu kendim yaptımbu ilaçları karıştırıp vurulan oldu mu aranızda ??? nette baktım hep tek tek vuruluyorlar açıkcası kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?