Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

8 yumurta toplandı .6 sı döllendi 2 si transfer edildi.ama tutmadı.

canım Tepecik Kadın Doğum da yaptırmıştım ben bunları.Gıcık bir doktora denk gelmezsen yapıyorlar.Son gittiğimde ki biraz zorlamıştı beni de.

tepecik infertilite bölümüne gittim yapamazlarmış.sadece kendi hastalarına yapıyorlarmış.sinir olmuştum.bir daha hayatta gitmem o tepecik denen hastaneye.sanki ceplerinden çıkacak parası.o kadar ısrar ettim doktora zaten dedim çok maliyetli bir tedavi bari tahlillerimi yazın yok.hepsini olmasada bir kısmını yazın kalanını yaptırayım.yok ya bir daha hayatta uğramam.Allaha havale ediyorum böylelerini

Canım Kaan Bey zaten yorumlamıştır sonucu değil mi? Amh yumurta rezervini gösteren bir değer. Kaan Bey yorumlar sonucunu... Bende de fsh sorunu var, fsh 30 çıkıyor benim amh 4,2.

Alsancak biolab var Yada Yöntem laboratuvar bunlar çok Pahalı olmuyor hemende alırsın sonucunu. Ordanda irenbeye gider gösterirsin çok yakın. Ben öyle yapmıştım

Alsancak biolab var Yada Yöntem laboratuvar bunlar çok Pahalı olmuyor hemende alırsın sonucunu. Ordanda irenbeye gider gösterirsin çok yakın. Ben öyle yapmıştım

yarın evlet hastanesine de soracağım eğer yapmazlarsa orda yaptırırım

8 yumurta 2 kondu.peki digerleri noldu ?
Bu arada tedavin hayırlı olsun.ins.rabbim yuzunuzu guldurur..

Canım Kaan Bey zaten yorumlamıştır sonucu değil mi? Amh yumurta rezervini gösteren bir değer. Kaan Bey yorumlar sonucunu... Bende de fsh sorunu var, fsh 30 çıkıyor benim amh 4,2.
Amh testim yok ama fsh yuksekti benmde.
kaan bey nediyor peki nasil yapiyor yuksek fsh le tedaviyi ?

Amh testim yok ama fsh yuksekti benmde.
kaan bey nediyor peki nasil yapiyor yuksek fsh le tedaviyi ?
Canım yaşadığım yerdeki doktorlar bu fsh ile normal yoldan hamile kalabilmen mümkün değil derken Kaan Bey hiç önemsemedi fsh ı benim için amh önemli dedi. FSH strese ve diğer bazı faktörlere göre çok hızlı değişiyor dedi. Kaan Beye göre benim şu anki tek sorunum 2 cm lik çikolata kistim.

A oylemi ..ee iyi isde fsh yi bende cok takmiadim ..ddemek oyle..aama amh dediğiniz test yok neyse bakalim..
çikolata kistimi tedavi oluyo simdi senin ?

A oylemi ..ee iyi isde fsh yi bende cok takmiadim ..ddemek oyle..aama amh dediğiniz test yok neyse bakalim..
çikolata kistimi tedavi oluyo simdi senin ?
Canım kaan bey beni asilama yapmaya ikna etti :) şimdi iğne asamasindayim. İnşallah haftasonu işlem olacak. Çarşamba da büyüklük kontrolü için randevum var. Tutmazsa tüp bebek denenecek o aşamada kistin kuculmesi için suni menapoz a sokacakmis. 2 ay kadar. Yani önce yumiler toplanacak sonra menapoz sonra dondurulmuş transfer.

Canim tedavin hayirli olsun aramiza hosgeldin ben 0,62 amh ile ilk denememde hamile kaldim insallah side mutlu sona ulasirsiniz :)

canım eğer yaptıracağın sağlık ocağının hizmet alımı ile hastaneye anlaşması varsa yaparlar eğer yoksa kendi bünyelerinde çalışıyorlarsa total testesteron hormon testi ve büyük ihtimal hormon cihazları yoktur. ama devlet hastanesinde bu testini yaptırabilirsin. büyük ihtimal istemeyi unutmuşlardır. diğer dediğin test HbA1c mi yoksa HbsAg HCV mi onu anlayamadım ama HbA1c ise oda aynen testesteron gibi eğer sağlık ocağı hastaneye yollarsa kanlarını bakılır kendi bünyesindeyse bakılacağını çok sanmıyorum. bi git sor ama belli olmaz. haa HbsAg falansa onları direkt devlette yaptırabilirsin. yada son çare özel lab. ama onlara gidip dünya para vereceğine bi devlet hastanesine git sor.
Amh testin 0.72 olması biraz rezervinin düşük olduğunu düşündüürüyor ama tek başına bu değerle söylenemez. adetliyken kaan beyin yapacağı muayenede ki yumurta taslak sayısı ile bu değerin paralellik göstermesi gerekir bunun söylenebilmesi için.

bu ilaçları karıştırıp vurulan oldu mu aranızda ??? nette baktım hep tek tek vuruluyorlar açıkcası kafam karıştı
Ben kullandım canım kesinlikle karistirilmiyor ayrı ayrı arka arkaya vuruldum daha doğrusu kendim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…