Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

slm arkadaslar.. Bu öglen saat 13:30 gibi Kaan beye watsaptan msj yolladim tedavimizle ilgili fakat gördügü halde cvp yazmadi.. Su an vitaminlerimizi kullaniyoruz . Daha önce doktora msj yazipta o gün cvp aldiniz mi? Yoksa hic yazmiyor Mu bu doktor? Anlamadim halbuki kendisi demisti tedaviden önce yazisiriz diye.. Olmazsa yarin öglen merkezi ariycam

kızlar iyi akşamlar merional ve fostimon kullanan var mı ?
canım ben kullandım. karıştırabilirsin. bende şimdi öyle kullanıyorum. Kaan Bey bu şekilde kullanılması gerektiğini söyledi. sistem değişmiş. endişe etme. onlar kullanabilirsin derse o şekilde yap.

Reactions: GTY
merhaba, kaan bey mutlaka sana dönüş yapacaktır. kesinlikle cevapsız bırakmaz. hem hastaneye gelen hem whatsup facebook üzerinde yazan hastalarına hemde telefonla arayıp soru soranlara takdir edersinki hemen cevap veremeyebilir. benimde o şekilde beklemişliğim var. ama eninde sonunda cevap veriyor.

Canim tedavin hayirli olsun aramiza hosgeldin ben 0,62 amh ile ilk denememde hamile kaldim insallah side mutlu sona ulasirsiniz :)

inanki şu yazdıklarını duymaya çok ihtiyacım vardı.moralim çok bozulmuşu sonucu alınca.sen neler kullandın öncesinde

Günaydın.HbA1c canım yapılacak testim.bugün gidecektim ama işlerim bu gün çok yoğun yarın gidip devlet hastanesinde şansımı deneyeceğim.yoksa özelde mecburen yaptıracağım.evet kaan beye bakmış sonucuma amh değerimin düşük olduğunu diğerlerinde herhangi bir problem olmadığını söylemiş.adet olduğumda kontrole çağırmış.Hayırlısı ben inanıyorum bu defa olacak.ben rabbimden istiyorum kaan bey vesile aslında.verecek olan rabbim.
seninde bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin evinize neşe getirsin inşallah

Günaydın. .dun gobekten ignem vardi..ayy cok yakti ya..yarinda bacaktan var.oda yakarmiki ? Gun asiri igneler var zaten..delik desik oldun be..
sonucada yaklaşıyoruz. .bakslim bizi ne bekliyor ??

Günaydın. .dun gobekten ignem vardi..ayy cok yakti ya..yarinda bacaktan var.oda yakarmiki ? Gun asiri igneler var zaten..delik desik oldun be..
sonucada yaklaşıyoruz. .bakslim bizi ne bekliyor ??
Inşallah bebişin gelip hepsini unutturacak canım. Kaçıncı Gündesin az kaldı galiba

Arkadaslar Kaan beyle mayista basliycaz tedaviye... 19unda adet tarihim..bana ayin 5inden itibaren estrofem diye bi ilac yazdi onu kullanmaya basla dedi.. Kullanan var Mi ??? Sadece Siz mi kullaniyorsunuz bu ilaci yoksa Kari koca berabermi kullaniyor..??? Msj la yolladi.. yurt disindayim ben burda bulabilir miyim bu ilaci acaba?????

Estrofem rahimi kalınlaştırmak için KULLANILIYOR. Bu yoldan geçen herkes o ilacı kullanır. Eşin için değil sen kullanacaksın. Yuvarlak iğne kutusu gibi Şekli var ilacın. Bulursun ordada Endişe etme. Hadi inşallah güzel bir tedavi Süreci olur da kavuşursun bebeğine.

Saol cnmmm insallah .. Isteyen herkez sayfadaki tüm arkadslsr adina... Rabbim yardimcimiz olsun.. Kolay bi sürec olur ins..

selam canim.kaan bey mesajina ertesi gun bile olsa mutlaka cevap verir.ki ben her yazdigimda gun bitmeden donus yapmistir.olmadi tekrar yaz yada merkezi ara

inanki şu yazdıklarını duymaya çok ihtiyacım vardı.moralim çok bozulmuşu sonucu alınca.sen neler kullandın öncesinde
Benimde çok moralim bozulmuştu amh sonucumu görünce sonucun olumsuz olacagini düşünmüştüm önemli olan kaliteli olmasıymış moralini yüksek tut olacagina inan.ilk 2ay vitamin destegi sonra igneler testojel saizen fostimon meronoal cetrotide hatirladigim bunlar arada baska ignelerde olmustu 2 ttanedondurulmusum vardi sadece ve biri bebeğim olarak karnımda çok şükür önce rabbim ve sonra kaan beye minnettarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…