- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.221
Merhaba esmacım nasıl gidiyor hamişlik duphastonu 12.haftanin sonunda biraktin demi canimBen kullandım canım kesinlikle karistirilmiyor ayrı ayrı arka arkaya vuruldum daha doğrusu kendim yaptım
SIze destek ve umut olabildiysem ne mutlu bana doktorumuzun dedigini harfiyen uygulayın sabırlı ve umutlu olun ve mutlu son çok yakındaya sen böyle dedin ya...yüreğime nasıl su serptin bi bilsen:) yaşa be agapo
Cumartesi irenbeye git Yada sağlık ocağı yada istediğin biyerde özelde yaptır sonucu (inşallah pozitifi) merkeze doktoruna bildirirsin. Bizde merakla bekliyoruzAyy evet az kaldi..bugun bir hafta oldu.hafta sonu test gunu..ben simdi nasil yaptircam testi ?
ilahi yardm derdin test olsunAyy evet az kaldi..bugun bir hafta oldu.hafta sonu test gunu..ben simdi nasil yaptircam testi ?
bana irenbedeki hemşire tek su ile karıştırıp vurabilirsin dedi.. aynı gruptan bu ilaçlar(fostimon & merional) diye..bu ilaçları karıştırıp vurulan oldu mu aranızda ??? nette baktım hep tek tek vuruluyorlar açıkcası kafam karıştı
sağol canım evet öyle yapılıyormuş emin olmak için merkezi aradım bugun.. eşim kafamı karıştırdı nette baktık iğneyi nasıl yapıyorlar diye orda tek tek yapınca sorular oluştu kafamızdacanım ben kullandım. karıştırabilirsin. bende şimdi öyle kullanıyorum. Kaan Bey bu şekilde kullanılması gerektiğini söyledi. sistem değişmiş. endişe etme. onlar kullanabilirsin derse o şekilde yap.
bana irenbedeki hemşire tek su ile karıştırıp vurabilirsin dedi.. aynı gruptan bu ilaçlar(fostimon & merional) diye..
aynen canım öyleymiş şifa olsun inşallah
Benimde çok moralim bozulmuştu amh sonucumu görünce sonucun olumsuz olacagini düşünmüştüm önemli olan kaliteli olmasıymış moralini yüksek tut olacagina inan.ilk 2ay vitamin destegi sonra igneler testojel saizen fostimon meronoal cetrotide hatirladigim bunlar arada baska ignelerde olmustu 2 ttanedondurulmusum vardi sadece ve biri bebeğim olarak karnımda çok şükür önce rabbim ve sonra kaan beye minnettarım :)
Izmir de yasamiyoruz canim..dedigin gibi ya ozele gitcez hafta sonu olunca buyuk ihtimal ozel olur..bakalim hayirlisi..Cumartesi irenbeye git Yada sağlık ocağı yada istediğin biyerde özelde yaptır sonucu (inşallah pozitifi) merkeze doktoruna bildirirsin. Bizde merakla bekliyoruzGüzel haberlere ihtiyacımız var
Gercekten sonucla yuzlesecegimya o yuzden cok zor geliyor...ilahi yardm derdin test olsunhayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz...
Günaydın. ..günaydınlr
Cuma günü yaptırsanda çıkar canımIzmir de yasamiyoruz canim..dedigin gibi ya ozele gitcez hafta sonu olunca buyuk ihtimal ozel olur..bakalim hayirlisi..
Biesteron kullandım canım yumurta kalitesini arttirmak icin kaan bey kullandırıyor rezervi az olan hastalarında.sen kaan bey verirse mutlaka kullan hic bir vitamini ihmal etmeyin hepsi cok önemli.evet ikinci çocuk için uğraştık bir tane oğlum var 10 yasinda kardesi olsun cok istiyordu o mutlu olsun diye ona kardes yaptik çok sükür rabbim dualarimizi kabul etti oğlumda tüp bebekti .biesteron kullanmışmıydın sende.Bazı doktorlar önermiyormuş sebebini biliyormusun.Yanlış hatırlamıyorsam siz de ikinci çocuk için tedavi olmuştunuz
Biesteron kullandım canım yumurta kalitesini arttirmak icin kaan bey kullandırıyor rezervi az olan hastalarında.sen kaan bey verirse mutlaka kullan hic bir vitamini ihmal etmeyin hepsi cok önemli.evet ikinci çocuk için uğraştık bir tane oğlum var 10 yasinda kardesi olsun cok istiyordu o mutlu olsun diye ona kardes yaptik çok sükür rabbim dualarimizi kabul etti oğlumda tüp bebekti .
Hayirli haberler alirsin insallah. hafta sonu devlet hastanelerini acil bolumlerinde yaptirabilirsin testi. Ben uc defa beta hcg horminunun katlanma durumunu gormek icin yaptirdim doktorlar zorluk cikarmadilar.Günaydın. ..
Hayirli haberler alirsin insallah. hafta sonu devlet hastanelerini acil bolumlerinde yaptirabilirsin testi. Ben uc defa beta hcg horminunun katlanma durumunu gormek icin yaptirdim doktorlar zorluk
tamam cnm sagol..bu bekleme surecinde bdnde bi his bi degisiklik yok olmadi..normalmi ?
Sağol canım. Bu bekleme surecinde bi his degisiklik olmadi normalmi?Hayirli haberler alirsin insallah. hafta sonu devlet hastanelerini acil bolumlerinde yaptirabilirsin testi. Ben uc defa beta hcg horminunun katlanma durumunu gormek icin yaptirdim doktorlar zorluk cikarmadilar.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda ikinci kez anne olma mutlulugunu yasarsiniz ve oğlunuzunda kardes hasreti biter :)Benimde ikinci olucak Allah nasip ederse.Oğlum doğal yolla oldu.hiç aklıma gelmezdi tüp bebek, aşılama .6 yıl istemedik oğlumdan sonra 6 yaşına gelince hadi bir kardeş, olsun dedik.ama olmadı.tabi aradan da 10 tıl geçti.oğlum 16 yaşında şimdi.son 5 yıldır da tedavi sürecinde 3 yıl önce tüp geçen yıl aşılama 1 kimyasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?