Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

oy kardeşlerin arası bayağa açılmış olacak:) hikayen ilginçmiş. normal yollarla bebek sahibi olup sonrası için tüp bebek yöntemine başvurmak. ama azmine de hayran kaldım. sanırım benim bir çocuğum olsaydı ve bir daha olmasaydı tüp bebek de de başarısız olsaydım bir daha denemezdim. çok meşakkatli ve yıpratıcı. özellikle benim için öyle geçiyor.

Allah bu emeklerini boşa çıkarmasın.
Hepimizin inşallah.

Benim bekleme suresinde hicbir belirti olmadi. Estrofemden dolayi gogus siskinligi yasadim. Koku hassasiyeti mide bulantisi kusma gibi belirtileri 6. haftadan iitibaren hissettim halende devam ediyor. rahat ol kendinde beelirti arama. 10. gun insallah guzel haberler alirsin

Esterofem bende yok..baska bisiler var..ekopirinFolidoce var..iigneler var.pregantan hap ve ignesi..bide bisey daha cardi bitti beyazini iciyordum..arda göğüs hasasiyeti bende yasiyorum..

Selam kizlar bi ugrayip çikiyor gibi oluyorum ama buralardayim hep okuyorum yazdiklarinizi. Malum ben de tedavi sureci cok rahat ve kolay geçerken hamilelik bi o kadar zor oldu. Bebegim acaba benimle kalacak mi derken bu günlere geldik benim cimcimeyle rabbim sonunu gostersin saglikla zamaninda. Sorum tecrübeli hamilelere ben hala bebisin hareketlerini hic hissetmiyorum normal mi.Ne zaman hissederim ki

Kizlaaar bugün aşılamamı oldum.Hayirlisiyla 14 gün sonra test günüm. Kaan Bey bir dolu hormon verdi :) Aklıma takılan şu ki progestan fitil nasıl uygulanıyor. Kolay yöntemi var mi ?Bir de günde 3 tane içinde uyku getirebilir diyor öyle etkisi olan oldu mu

Hayirlisi olsun ben sabah 2 akşam 2 tane vajinadan uyguluyor dum

İnşallah başka operasyona gerek kalmadan aşılaman tutar canım. Fitili yerleştirmek zor değil bende çok tedirgin olmuştum ama kolay merak etme. Vajinal kullanıldığında yan etkilerini en az hissedersin belki hissetmezsin bile,ağızdan alanların çok uykusu geldiğini biliyorum.

Esterofem bende yok..baska bisiler var..ekopirinFolidoce var..iigneler var.pregantan hap ve ignesi..bide bisey daha cardi bitti beyazini iciyordum..arda göğüs hasasiyeti bende yasiyorum..
selam o beyazlarını içtiğin hap cyclo progynova olabilir mi?Bitti yazmışsın yanlış anlamış olabilirim ama yine de uyarmak istedim.O hap östrojen desteği ve estrofemin muadilidir.Bittiyse yenisini alıp devam etmelisin yine beyazlarını içmeye.Gebeliğin 10. haftalarına kadar da devam edeceksin o hapa.

Evet o adi ilacin..ams bana al demediler..dr arasammi diye dusunmustum ama aramadim..bitelide 3,4 gun oldu..iki gün sonra test yapilcak...napsamkii şimdi ?

Evet o adi ilacin..ams bana al demediler..dr arasammi diye dusunmustum ama aramadim..bitelide 3,4 gun oldu..iki gün sonra test yapilcak...napsamkii şimdi ?
canım yok panik olma da yani progestan kullanıyorsun neticede zaten ama bu östrojen hapları da bırakılmıyor devam ediliyor.En azından Kaan Bey in devam ettiğini biliyorum.Kim bırakmanı söyledi o önemli bence doktoruna aç sor devam edeceksin derse alır içersin hemen.

Yani bana bu ilac bitince tekrar al diyen olmadi..birak birakma diyen yok yani..kafam karisti..benim dr aral bey ..ama ben izmirde degilim dolayisiyla burdaki doktorumda ayri...

canım estrofem östrojen eksikliğinde rahim duvarının desteklenmesi için kullanılır. sadece sen kullanacaksın. saatleri çok önemli. her zaman aynı saatte iç. bende kullandım. endişe etme, kaan beye güven.

hadi hayırlısı olsun. inşallah hamileyim diye güzel haberini verirsin bize.

Yumurtalar iyiymiş ama iğnelere pazartesiye kadar devam acıtıyor artık yahu. Muhtemelen Çarşamba opu olacak. Inşallah kaliteli ve Çokça embriyom oluşur. Yalnız aklıma takılan bişey var kızlar diğer tedavimde yumurta oluşturma aşamasında sık takip yapılıyordu ve her gittiğimde kan Alıp e2 bakıyorlardı. Henüz irenbede hiç kan vermedim sizde de mi öyle ?

Seni aydinlatmayi isterdim...fakat bende bu tedavilere yeniyim...peki daha onceki nerede olmusdu ?
o bahsettigin kandan bendende hic alinmadi

Saglikla kucagina al insallah bundan sonra yavas yavas hissetmeye baslarsin ben ilk hamileligimde 4.ayinmi bitirince pıt pıt vurma seklinde hissettim bakalim bunda nezaman hissedicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…