- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.261
Smyrna diye bi merkezde olmuştu ama zaten onlar hiçbirşeyi doğru yapmamışlarsı oyüzden çok takılmadım. Merak ettim ama kimseye yapmıyorlar demekki. Bu arada senden gelecek güzel habere odaklandık yarın mı test günün ??Seni aydinlatmayi isterdim...fakat bende bu tedavilere yeniyim...peki daha onceki nerede olmusdu ?
o bahsettigin kandan bendende hic alinmadi
canım maşallah sana ve cimcimeye demek bir cimcime daha geliyor :) canım ben 18. haftanın içinde hatta sonlarına doğru hafif gıdıklanmalar hissettim sonra her geçen gün arttı :) sende bu haftanın sonuna doğru hissedersin diye tahmin ediyorum :) ayrıca hiç telaş etme 22. haftanın sonuna kadar hissetmeyebilirsinde hem kızlar çok narin öyle sert davranmıyorlar annelerine :)Selam kizlar bi ugrayip çikiyor gibi oluyorum ama buralardayim hep okuyorum yazdiklarinizi. Malum ben de tedavi sureci cok rahat ve kolay geçerken hamilelik bi o kadar zor oldu. Bebegim acaba benimle kalacak mi derken bu günlere geldik benim cimcimeyle rabbim sonunu gostersin saglikla zamaninda. Sorum tecrübeli hamilelere ben hala bebisin hareketlerini hic hissetmiyorum normal mi.Ne zaman hissederim ki
canım sen diğer yerleri boşver onlar zaten basma kalıp tedavi uyguluyorlar. bana hiç e2 yapılmadı gerek görülmedi. çok çok nadir bakılan arkadaşlar var genelde yumurta geliştirme işlemi uzadığında e2 ve progesteron baklıyor diğer türlü bakılmıyor. inşallah bol bol yumin ve embriyon olurYumurtalar iyiymiş ama iğnelere pazartesiye kadar devam acıtıyor artık yahu. Muhtemelen Çarşamba opu olacak. Inşallah kaliteli ve Çokça embriyom oluşur. Yalnız aklıma takılan bişey var kızlar diğer tedavimde yumurta oluşturma aşamasında sık takip yapılıyordu ve her gittiğimde kan Alıp e2 bakıyorlardı. Henüz irenbede hiç kan vermedim sizde de mi öyle ?
Bi arkadasimda o merkezde yaptirmis.simdi bebegi bir yasinda..demek senin yapilcaklarini dogru yapmamislar ha ..uuzuldum...Smyrna diye bi merkezde olmuştu ama zaten onlar hiçbirşeyi doğru yapmamışlarsı oyüzden çok takılmadım. Merak ettim ama kimseye yapmıyorlar demekki. Bu arada senden gelecek güzel habere odaklandık yarın mı test günün ??
Merhaba..Ne tahlilleri istefi sizden ? Kisiye gore degidir belki ama merak ettim...Tahlilleri adnan menderes üniversitesinde yaptirabilirmiyim?
tedavin hayırlı olsun ben bütün tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz sende öyle yapabilirsinTahlilleri adnan menderes üniversitesinde yaptirabilirmiyim?
Faktor v leiden, protrombin, anti trombin,MTFR 677, MTFR 1298Merhaba..Ne tahlilleri istefi sizden ? Kisiye gore degidir belki ama merak ettim...
Bizden istedigi tahliller faktor v leiden, protrombin II, antitronbin, MTFR 677, MTFR 1298, homosistein, protein c ve protein s , rubella igG, insulin, anti HCV gibi testler istendi.Merhaba..Ne tahlilleri istefi sizden ? Kisiye gore degidir belki ama merak ettim...
Hangi devlet hastanesinde yaptirdin canim? Benim tahlillerdenmiydi seninkilerde??tedavin hayırlı olsun ben bütün tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım ücretsiz sende öyle yapabilirsin
Kusadasindakinde yaptiramadim ondan soruyorum zaten canim sen hangisinde yaptirmistin diye? Bide tanidik geldimi tahlillerinle benimkiler ??ilk muayeneye gittiğimde verilen testleri yaptırdım cnm hatrlamıyorum isimlerini ama baya vardı herhangi bi devlet hastanesinde yaparlar kadın doğumcadan randevu al istenilen tahlilleri göster yapar onlar
özelden yazdım cnmKusadasindakinde yaptiramadim ondan soruyorum zaten canim sen hangisinde yaptirmistin diye? Bide tanidik geldimi tahlillerinle benimkiler ??
Ne kadar degisik tahliller. .Faktor v leiden, protrombin, anti trombin,MTFR 677, MTFR 1298
Bizden istedigi tahliller faktor v leiden, protrombin II, antitronbin, MTFR 677, MTFR 1298, homosistein, protein c ve protein s , rubella igG, insulin, anti HCV gibi testler istendi.
Kaan bey ile tedaviye başladığına sevindim.Hayirli olsun. Ben devlet hastanesi kadın doğum doktoruna gittim. Derdimi anlattım hiç zorluk çıkarmadan yaptırdım. Devlet hastanesinin yapmadığı bazı tahlilleri de özelde yaptırdık. Örneğin kanda d vitamini tahlilini özelde yaptırdık. Bol şanslar dilerim.Pt: 40308357 .!.:Kizlar meraba..bizde dun kaan beye gittik.dediginiz gibi gercektende cok guleryuzlu ve cok moral veren bir doktormus.bize yani esimle ikimize birsuru tahliller verdi? Sizler bu tahlilleri nerede yaptirdiniz? Ozelde cok yuksek tutuyormus cunku.. yardiminiza cok ihtiyacim var.
Tamam canim tesekkur ederim.bakicaz bizde artik bende oyle yapicam sanirim.insallah bu kez dualarimiz gerceklesir.hayirlisi herseyin...Kaan bey ile tedaviye başladığına sevindim.Hayirli olsun. Ben devlet hastanesi kadın doğum doktoruna gittim. Derdimi anlattım hiç zorluk çıkarmadan yaptırdım. Devlet hastanesinin yapmadığı bazı tahlilleri de özelde yaptırdık. Örneğin kanda d vitamini tahlilini özelde yaptırdık. Bol şanslar dilerim.
Inşallah canım Sağol çok teşekkür ederim.canım sen diğer yerleri boşver onlar zaten basma kalıp tedavi uyguluyorlar. bana hiç e2 yapılmadı gerek görülmedi. çok çok nadir bakılan arkadaşlar var genelde yumurta geliştirme işlemi uzadığında e2 ve progesteron baklıyor diğer türlü bakılmıyor. inşallah bol bol yumin ve embriyon olur
Maalesef benim için çok talihsiz bi deneme oldu o merkezde ama Herşeyde vardır bi hayır Önümüze Bakıyoruz mecbur.Bi arkadasimda o merkezde yaptirmis.simdi bebegi bir yasinda..demek senin yapilcaklarini dogru yapmamislar ha ..uuzuldum...
benim test gunu pazar gunu..ama nasil yapsak bilmiyorum pazartesimi yaptirsak aslinda cokda meraktsyim bi o kadarda yuzlescemya gercekle tirsiyorum ; (
İnşallah güzel haberi verebikmek isterim..
Tamam canim tesekkur ederim.bakicaz bizde artik bende oyle yapicam sanirim.insallah bu kez dualarimiz gerceklesir.hayirlisi herseyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?