Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Seni aydinlatmayi isterdim...fakat bende bu tedavilere yeniyim...peki daha onceki nerede olmusdu ?
o bahsettigin kandan bendende hic alinmadi
Smyrna diye bi merkezde olmuştu ama zaten onlar hiçbirşeyi doğru yapmamışlarsı oyüzden çok takılmadım. Merak ettim ama kimseye yapmıyorlar demekki. Bu arada senden gelecek güzel habere odaklandık yarın mı test günün ??

canım maşallah sana ve cimcimeye demek bir cimcime daha geliyor :) canım ben 18. haftanın içinde hatta sonlarına doğru hafif gıdıklanmalar hissettim sonra her geçen gün arttı :) sende bu haftanın sonuna doğru hissedersin diye tahmin ediyorum :) ayrıca hiç telaş etme 22. haftanın sonuna kadar hissetmeyebilirsinde hem kızlar çok narin öyle sert davranmıyorlar annelerine :)

canım sen diğer yerleri boşver onlar zaten basma kalıp tedavi uyguluyorlar. bana hiç e2 yapılmadı gerek görülmedi. çok çok nadir bakılan arkadaşlar var genelde yumurta geliştirme işlemi uzadığında e2 ve progesteron baklıyor diğer türlü bakılmıyor. inşallah bol bol yumin ve embriyon olur

Bi arkadasimda o merkezde yaptirmis.simdi bebegi bir yasinda..demek senin yapilcaklarini dogru yapmamislar ha ..uuzuldum...
benim test gunu pazar gunu..ama nasil yapsak bilmiyorum pazartesimi yaptirsak aslinda cokda meraktsyim bi o kadarda yuzlescemya gercekle tirsiyorum ; (
İnşallah güzel haberi verebikmek isterim..

Kizlar meraba..bizde dun kaan beye gittik.dediginiz gibi gercektende cok guleryuzlu ve cok moral veren bir doktormus.bize yani esimle ikimize birsuru tahliller verdi? Sizler bu tahlilleri nerede yaptirdiniz? Ozelde cok yuksek tutuyormus cunku.. yardiminiza cok ihtiyacim var.

Merhaba..Ne tahlilleri istefi sizden ? Kisiye gore degidir belki ama merak ettim...
Faktor v leiden, protrombin, anti trombin,MTFR 677, MTFR 1298
Merhaba..Ne tahlilleri istefi sizden ? Kisiye gore degidir belki ama merak ettim...
Bizden istedigi tahliller faktor v leiden, protrombin II, antitronbin, MTFR 677, MTFR 1298, homosistein, protein c ve protein s , rubella igG, insulin, anti HCV gibi testler istendi.

ilk muayeneye gittiğimde verilen testleri yaptırdım cnm hatrlamıyorum isimlerini ama baya vardı herhangi bi devlet hastanesinde yaparlar kadın doğumcadan randevu al istenilen tahlilleri göster yapar onlar

ilk muayeneye gittiğimde verilen testleri yaptırdım cnm hatrlamıyorum isimlerini ama baya vardı herhangi bi devlet hastanesinde yaparlar kadın doğumcadan randevu al istenilen tahlilleri göster yapar onlar
Kusadasindakinde yaptiramadim ondan soruyorum zaten canim sen hangisinde yaptirmistin diye? Bide tanidik geldimi tahlillerinle benimkiler ??

Faktor v leiden, protrombin, anti trombin,MTFR 677, MTFR 1298

Bizden istedigi tahliller faktor v leiden, protrombin II, antitronbin, MTFR 677, MTFR 1298, homosistein, protein c ve protein s , rubella igG, insulin, anti HCV gibi testler istendi.
Ne kadar degisik tahliller. .
tedavinizin basarili baslayip ilerlrmesini dilerim..

Kaan bey ile tedaviye başladığına sevindim.Hayirli olsun. Ben devlet hastanesi kadın doğum doktoruna gittim. Derdimi anlattım hiç zorluk çıkarmadan yaptırdım. Devlet hastanesinin yapmadığı bazı tahlilleri de özelde yaptırdık. Örneğin kanda d vitamini tahlilini özelde yaptırdık. Bol şanslar dilerim.

Tamam canim tesekkur ederim.bakicaz bizde artik bende oyle yapicam sanirim.insallah bu kez dualarimiz gerceklesir.hayirlisi herseyin...

Inşallah canım Sağol çok teşekkür ederim.

Maalesef benim için çok talihsiz bi deneme oldu o merkezde ama Herşeyde vardır bi hayır Önümüze Bakıyoruz mecbur.
Ben olsam bugün yapmıştım bile testi maşallah sen baya dayanıklısın canım

herkeze günaydın ve merhaba arkadaşlar bir süre girmedim ara verdim siteye kafamı toparlamak ve biraz uzaklaşmak için şimdi girdim yeni arkadaşlar da var herkeze bol şans ve iyi tedaviler diliyorum tahlil ve sonuç bekleyen arkadaşlarımıza da inşallah güzel haberler alırsınız ve bizlerde mutlu oluruz allah herkezin gönlüne göre versin herşeyi inşallah .

Merhaba canım senden istenilen testleri devlet hastanelerinin hespi yapmayabilir. Adnan mendere bi git sansini dene ama onlar ia yapmaktan çok korkuyorlar bir iki gittim hic bi isime yaramadilar test için degidli. Aydin kadin dogumda testleri yaparken sorun cikartiyor daha yeni bi arakadas gitti . olmadi sgk anlasmasi olan ozellere sorarsin.
Tamam canim tesekkur ederim.bakicaz bizde artik bende oyle yapicam sanirim.insallah bu kez dualarimiz gerceklesir.hayirlisi herseyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…