Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım ben tahlillerin bir kısmını kuşadası devlet hastanesinde yaptırdım yapmadıkları testlerde vardı onları da kuşadası özelde yaptırdım 140 tl civarı bi ücret ödedim istersen özele bi danış ama sizde bizde olmayan bi kaç test gördüm olmazsa eğitim ve araştırmaya git.

Canim devlete gittimde bunlardan 1-2 taneaini yapiyoeuz dediler bende gerwk gormedim.isime yaramicakti cunku.artik arastirma hastanesinde denicez sansimizi.

post: 40321585, member: 649706"]Bizimkiler tedavinin başında verilen tahlillerdi, seninkilerden biraz farklı ama durumunu anlatınca herkes yardımcı oluyor adüde. Seninkiler genetik mi[/QUOTE]
Bilmiyorumki genetikmi degilmi? Ama ilkkez goruyorum.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir giremiyorum foruma. Bir çok arkadaş gelmiş hoş geldiniz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedavileriniz başarıyla sonuclanir. Bende artik son gunlerdeyim. Carsamba gunu sanırım tarih netlesecek. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim bu guzelligi sizlerede nasip etsin insa

Özlemcim,ben bile çok heyecanlanıyorum senin adına,seni düşünemiyorum.Çarşamba gününden sonra gelişmelerden haberdar et bizleri,Allah kolaylıkla kurtarıp evladını kucağına almayı nasip etsin sağlıkla,mutlulukla...

Son düzenleme:
arkadaşlar mrhb uzun zamandır yorumları takip etmeye çalışıyorum ama baya uzun ve zaman alıyor bu yüzden üye olup yazmaya karar verdim. malum sıkıntı aynı 1'i denizli 2'si ankara olmak üzre 3 defa tüp bebek yaptırdk ve 3 ü de olumsuz. hiçbirisnde gebelik oluşmadı zaten transfer bile yapılamadan işlem sonlandırıldı.1. tedvide 8 yumurta toplandı transfer yapıldı ama bizim içinde ilk uygulama olduğu ve süreç hakkında bilgimiz olmadığı için olumsuz sonuçlandı( uygulamayla ilgili hiçbir fikrimiz yok ne yazıkki ben açıkcası sadece para kaynağı olarak kullanıldığımızı düşünüyorum). ikinci ve üçüncü denemeler ankarada sözüm ona en iyi merkezlerden birisinde yapıldı ankaradaki ilk denemede 7 yumurta toplandı 4 ü dolu ama 1'i döllendi ama o da 3 çekirdekte kaldığı için transfer iptal edildi. diğerinde ise 3 yumurta toplandı ama hiçbirisi döllenmedi.malum 4. uygulamayı deneyecz ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyrm denizlide oturuyrm 15 tatilde istanbul bursa olmak üzere il il gezip kendimize daha doğrusu derdimize uygun doktor bulmaya çalıştık ama istanbulda gittiğimiz merkezden birisine biraz inandık ama istanbul hem çok uzak hem de çok pahalı bu yüzden daha yakınlarda inanıp güvenebileceğimiz bir doktor arıyoruz. netten yaptığımız araştırmalarda çalıştığım yerde tedavi olmuş nir arkadaşın olması nedeniyle kaan bey'in adını çok duydum. zaten salı günü için randevu aldık ve hayırlısıyla gidecez inşallah. ama merak ediyorum çikolata kisti olup( 2011 de ameliyat oldum ama 2 ay sonra kist tekrar oluştu), yumurta sayısı ve kalitesi az olup kaan bey de tedavi olan ve olumlu sonuç alan birileri var mı???bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.kafam çok karışık nereye kime gideceğiz uykularım kaçıyr geçmiş olumsuz deneyimlemizden dolayı.... 4. de olumsuz olursa maddi manavi büyük yıkım... benzer sorunu olanlar yardımcı olursa çok sevinirim!!!!

Merhaba. Oncelikle hoş geldiniz. Allah yardımcınız olsun sizde zor bir süreç yasamissiniz. Bu tedavide en ufak ayrıntı çok önemli. En başta doktorunuza ve ekibine sonsuz guvenmeniz gerekiyor. Bu nedenle Kaan Bey çok doğru bir tercih. Bende 2013 yilinda sol yumurtalıgimda olan yaklaşık 9cm lik bir cikolata kisti ameliyatı oldum. Zaten ilk 5 ay ameliyat sonrası adet görmedim geçici menopoza soktu doktor. Tekrar oluşmasına engel olmak için. Baktım hala hamile kalamiyorum yaklasik 9 ay sonra hemen irenbeyi ve Kaan Beyi bularak tüp bebek tedavisine başladım. Yasitlarima gore rezervim biraz düşüktü. Amh degerine cok önem veriyor Kaan Bey. Sizden de mutlaka isteyecek bu tahlili. Benim 2.60 civarında cikmisti. Ilk denememizde hamile kaldım çok şükür. Ama biliyorum bu forumda amh degeri 0.60 larda olupta hamile kalanda var. O nedenle merkeze ve doktora tereddütsüz güvenebilirsiniz. Kaan Bey saglamcidir. Hadi hemen yapıyorum diye oldu bittiye getirmez. Bütün hastalarına yaptigi gibi sizede basta vitamin takviyesi yapacaktir gerekiyorsa esinizede. Bu kadar olumsuzluklar sonrası biran once olsun bitsin istoyoruz sabrimiz kalmıyor ama sakin panik yapmayin. Burda önemli olan rahmin bu tedaviye hazır hale gelmesi. Embriyo ne kadar iyi olursa olsun rahim hazır degilse olay bitiyor. Allah güzel gonlunuze göre versin. Bende uzun ve yanlış tedaviler sonunda hamile kakabildim. Once Rabbime sonra Kaan Beye minnettarim. İnşallah güzel haberlerinizi aliriz sevgiler...

Hayırlısı olsun çok doğru bir karar vermişsin inşallah senin yüzünüde güldürsün rabbim benim rezervim yaşıma göre azalmış iki tane dondurumuşum vardı bir bebeğim şimdi benimle yumurtanin cok olmasi degil kaliteli olmasi önemli sigara kkullanıyorsanız eğer hemen bırakmanızı öneririm önce rabbimin izniyle sonra kaan beyin tecrubesiyle elbet sizde mutlu sona ulasacaksiniz yolunuz acik olsun :)

Özlemcim bebeğine kavuşmana az kaldı inşallah dogumunda su gibi gelip gecer ve saglikla kucaklarsin yavrunu

özlem arıca yazdığın için çok teşekkr ederim( gözümü açar açmaz cevap var mı diye baktım inanki) tam da kafama takılan nokta beni de geçici menopoza sokacak olması!doktoru netten araştırırken sorunumu anlatan bir msj attım 1 hafta içinde doktor telefonla arayarak bana dönüş yaptı ve benim durumumdaki hastalar için tedavi öncesi kisti baskılamak için geçici menopoza süreci başlatmak olduğunu sonrasında tedaviye başlandığını söyledi benim kafama takılan yumuta sayısı ve kalitesi az olan bir hastada( benim öyle yaşım 33 olmasına rağmen) geçici menepoz durumu daha da olumsuz etkilemez mi? sonuçta menepoz için vurulan iğne yumurtaların ve rahmin işlevini durduruyor! bi de ilk tüp bebek denemesinde bu yöntem uygulandı ve sonuç olumsuzdu bu da kafama takılıyor acaba yine..... diyorum bi de özlem hanım menopoz sürecinden sonra adet olduktan sonramı başladı doktor tedaviye? benimkinde adet olmadan yani süreç normale dönmeden başlamıştı doktor tedaviye acaba onun için mi olumsuz oldu?kafam da o kadar soru var ki şu an!!! bir de benim elimde genetik testler de dahil tüm testler mevcut son testteki amh değerim de 3.6 bir önceki testteki 2.6 idi( o süreçte biosteron kullandım ve hala kullanıyorum) hatta istanbulda ocak ayında gittiğimiz doktor bu test yanlış dedi ki o test sadece 3 ilde bulunan güven lab.da yapılıyr çok güvenerek gittiğimiz doktorbu test sonucuna göre senin çok fazla yumurtanın olması gerekiyor ama yumurta sayın çok az dedi nasıl yeni dedim bu test tek lab. da yapılıyor zaten ve bir sürü para veriyorsun sonra da yanlış mı oluyor diye ama başka açıklamsı yoktu na yazıkki ve oradan çıktığımızda dudağım balon gibi şişmişti sinirden-stresten ağzımda dilimde öyle yaralar çıktı ki günlerce yemek bile yiyemedim inanki!!! yazdıklarım çok uzun oldu ama yine cevaplarsan çok sevinirim yumurta sayısı ve kalitesi az olanlarda menpoz süreci olumsuz etkiler mi, menopozdan sonra adet olup öylemi başladı doktor tedaviye öz olarak bu!!!!

agapo iyi dileklerin için çok teşekkr edrim. bu süreçte en çok ihtiyacımız olan dua!!!bu nedenle dualaınız bekliyorum sigara kullanmıyorum.yumurta sayısı ve kalitesinin düşük olmasında çikolata kisti ve ameliyatını neden gösteriyorlar. ya da yapın bu şekilde diyorlar.bakalım yarın kaan bey le randevumuz var inşallah iyi geçer ve içimize siner!görüşmeyi planladığımzı bir kaç doktor var ama .... hiç görüşmesek mi ya da görüşüp ona göre mi karar versek bilemiyorum aslında bir kez daha olumsuz sonuç alırsak bizim için çok kötü olur heralde çok yıprandık çünkü!sonrasında keşke şuna da bi gitseydik ona göre karar versydik demek istemiyorum... kısmetimiz nerdeyse Allahım yolumuzu yönümüzü oraya çevirsin inşallah!!!!

Arkadaşlaaar günaydınlaar herkese iyi haftalar, inşallah güzel haberlerle dolu bir hafta olur.
eymen4545 güzel haberlerini bekliyoruz.
A arslan33 arkadaşım hayırlısı olur inşallah.
Benim durumum da seninkine benzer benim sol tarafta 2 cm lik bir çikolatam var. Sağ taraf normal. Amh 4,6 (Ankara düzen ve İstanbul gelişimde ikisinde de birebir aynı sonuç çıktı) ve Kaan Beye göre yumurta sayım iyi. Beni de yaşadığım ildekiler paniğe sürükledi çünkü benim fsh önce 15 lerde sonra da 30 larda çıkmaya başladı. Bana rezerv azlığı ve erken menopoz dediler. Ama Kaan Bey fsh ı hiç önemsemedi. Çünkü bu lanet çikolata fsh ı yüksek gösterebiliyormuş. Bir de fsh beyinden salgılandığı için strese çok bağlıymış. Bu nedenle Kaan Bey için önemli olan ultrasonda gördükleri ve amh değerin ki bence senin amh ın iyi gibi duruyor.
Ben de Kaan Beye ilk olarak 30 Aralık'ta gittim önce bolca vitamin verdi gönderdi. Benim eşime vitamin vermedi mesela çünkü değerleri iyi. Sonra Ocak ayında Rahim filmi çekti ve film normal çıktı. Ardından ben Şubatta sadece vitaminlere devam ettim çünkü bana acelemiz yok dedi. Mart ayında gittiğimde bana senin aşılama ile olabilir hadi deneyelim dedi tabii şansın %15-20 lerde olduğunu hatırlatarak.
Az doz ilaç verdi 2 yumurta gelişti. Kistin olduğu tarafta hiç gelişmedi gıcık kist onu da etkiliyor... Yumurtalarımın biri 18 diğeri 16 mm ve çatlatma iğnesi vurdu. Şimdi beklemedeyim ayın 16 sında sonuç alacağım. Ben çok ümit bağlamıyorum aşılamaya. Ama doktoruma da güveniyorum çünkü aşılama aynı zamanda bize yumurtalarının ilaca olan cevabını gösterecek ve tüp bebeğe geçersek nasıl işlem uygulamamız gerektiğine yönelik fikir de verecek dedi. Eğer olmazsa Mayıs'da tüp bebeğe başlayalım diyeceğim. Bana öncesinde bahsetmişti tüp bebek uygularsak beni 2-3 aylığına geçici menopoza sokacağını söylemişti. İnsan doğduğunda muhakkak belli sayıda yumurta ile doğar ve onlar tükeninceye kadar yumurtlar bu nedenle korkma geçici menopoz senin yumurtalarını tüketecek işlem değil. Aksine bunu yapmazsa kist, salgıladığı maddelerle embriyonun tutunmasını engelliyormuş...
Kaan Bey benim ilk tüp doktorum dolayısıyla diğerlerinin yaklaşımı ile karşılaştıramayacağım ama bana hiç para odaklı gelmedi. Örneğin para odaklı olsa benim gibi panik halindeki insanı çok rahat tüp bebeğe yönlendirebilirdi. Bu nedenle içini rahat tut önceki deneyimlerinle karşılaştırmayı bırak ve kendini doktorumuzun emin ellerine teslim et. Beynen inanıp güvenmezsen 1-0 geride başlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…