Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın güzel anne adayları.Sormak istediğim bir konu var .yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben Mart itibari ile kaan beyin hastasıyım.iki ay vitamin vs ilaç kullanımı sonrası tedaviye başlamaya karar verdik.şunu öğrenmek istiyorum
1.İğneler adetin kaçıncı günü ortalama kaç gün kullanılcak?
2.yumurta toplama ne zaman olacak?
3.rahim çizme işlemide yapılacakmış o ne zaman adetlimi sonramı adetin kaçıncı günü?
4.transferi ne zaman yapılacak (çizme işleminden sonraki ay mı )?

çok oldu sanırım ama kusura bakmayın.Ramazan ay'ı geliyor o sebepten merak ettim.

yardm arkadaşımız yerine @eymen4545 yazmışım kusura bakmayın... yardm bugün güzel haberlerini bekliyoruz hadi bize güç ver...
Günaydin. ..size guzel haber vereyim...kan degerlerim cok iyiymis..bugun doktoruma gidicem.sonucu gostercem.dun pazar olunca tabi doktora gidemedim...inşallah bundan sobrada olumlu gider..ulrtrosonla netlesirmis acildeki dr oyle dedi. .

Günaydin. ..size guzel haber vereyim...kan degerlerim cok iyiymis..bugun doktoruma gidicem.sonucu gostercem.dun pazar olunca tabi doktora gidemedim...inşallah bundan sobrada olumlu gider..ulrtrosonla netlesirmis acildeki dr oyle dedi. .
Ayy çoook sevindiiiim. Kaç çıktı hcg?

arkadşalar ilginize çok teşkkr ederim aslında tüm testler normal gözüküyor benim fsh ta normal 7 civarında şu an en büyüğü 2.5 olan solda 3 tane çikolata kistim var zaten daha önceki ameliyatta sol kanal da alındı ama dikkatimi çeken bir durum var daha önceki muayenelerde sol tarafta daha çok yumurta oluşuyr sağda daha az çünkü önce de apandist ameliyatı oldum ve o zamanda doktor kist aldığını söylemişti(evlenmeden önce)ama o amaeliyatta sağ tarafa da zarar verilmiş anlaşılan ve rahimde perde var dendi onun için işlem yapıldı, sağ yumurtalık tersmiş var da var yani.... zaten o amh ile ilgli test sonucunu gittiğimiz diğer doktor açıkladı:amh değeri normal gözüküyor ama dedi sol tarafta kist olduğu ve sol yumurtayı kapladığı için büyük ihtimalle o kistin altında yumurta hücreleri vardır o nedenle am h yüksek çıkıyordur ama biz muayene yaparken kistin altında kaldığı için o yumurtaları göremiyoruzdr diye açıkladı böyle demek çok farklı bu test yanlış gerçeği yansıtmıyor demek ne kadar farklı....

Günaydın güzel anne adayları.Sormak istediğim bir konu var .yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben Mart itibari ile kaan beyin hastasıyım.iki ay vitamin vs ilaç kullanımı sonrası tedaviye başlamaya karar verdik.şunu öğrenmek istiyorum
1.İğneler adetin kaçıncı günü ortalama kaç gün kullanılcak?
2.yumurta toplama ne zaman olacak?
3.rahim çizme işlemide yapılacakmış o ne zaman adetlimi sonramı adetin kaçıncı günü?
4.transferi ne zaman yapılacak (çizme işleminden sonraki ay mı )?
çok oldu sanırım ama kusura bakmayın.Ramazan ay'ı geliyor o sebepten merak ettim.

Hayırlısı olsun canım yaa... Nihayet sona geldin, kuzunu kucaklayacaksın... Sağlıkla kucağına al inşallah....
Darısı bizlerin başına..

Tedavin şimdiden hayırlı olsun gelelim cevaplara
1.si adetin 2. Günü başladım ben iğnelere dün 10.gündü iğne kullanımında ve bugün kontrolüm var büyük ihtimal akşam çatlatma iğnemi yapcam.
2.si yumurta toplamam Çarşamba olur herhalde yani adetin 13. Yada 14. Gününe denk geliyor.
3.sü Opudan sonra Görülen adetin hemen arkasından histereskopi ve transfer diye biliyorum o aşamaya gelmediğim için öyle diye okumuştum ama.
Umarım yardımcı olmuştur.

teşekkür ederim cevapların için.hayırlı olsun tedavin .inşallah önce pozitifi görürsün.sağlıklı rahat bir gebeliğin arkasından bebeğini kucağına alırsın.bu yolda işimiz zor.sabır istiyor .Siz iğne aşamasında gelmişiniz ne güzel.heyecanla bekliyorum bende.
merak ettiğim şu rahim çizme işlememi yapıldığı ay mı transfer yapılıyor.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah. Bence Çizme operasyonundan 1 hafta sonra fln oluyor. Yani histereskopiden.

Gecici menopoz kötü bir durum degil aksine yumurtalarin icin faydalı demisti o zaman bana doktor. Benimde yasim 33 suan. 2 yil once oldum bende ameliyati. Sonrasinda cok küçük olustu yine ama ilacla eridi. Menopozdan sonra ilaclar kesilince yani kendinde adet olabiliyosun veya ilac yardımıyla adet goruyorsun. Ben mesela
olamadim. 3 ay gecici menopoz icin zoladex
diye igne yapildi.igne bitince baktim hala olamıyorum doktora gittim ve adet sokturucu ilac verdi hemen. Tup bebek tedavisine kadarda hep ilacla adet oldum. Yani bu sıkıntı degil. Ameliyattan 9 ay sonra basladim tedaviye. Sana tavsiyem kistin icin sogan kuru yumurta rezervin icinde incir kurunu denemen. Allah bin kere razi olsun annem ikisinide yapti bana ve sonuc aldim. Birde yumurtanin cok cok olmasi her zaman iyi biswy demek degil. Bu forumda 18 yumurtasi toplanip 2 tane dollenenlerde var. Benim 5 toplandi hepsi dollendi 4 u donduruldu 2 si transfee edildi. Yani coklugundan ziyade kalitesi onemli. Yine kafana takilan olursa

Amin canım inşallah.

QUOTE="banusu35, post: 40342373, member: 636869"]Hayırlısı olsun canım yaa... Nihayet sona geldin, kuzunu kucaklayacaksın... Sağlıkla kucağına al inşallah....
Darısı bizlerin başına..[/QUOTE]

Gözünaydın insallah degerin katlanarak artmaya devam eder ve saglikla kucagina almayi nasip eder insallah rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…