Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

28,49 yaziyor..nasil sence ??
Canım burada doktorunun ne dediği ve ultrasonda gördüğü önemli sanırım. Ben maalesef ki daha öncesinde gebelik yasamadigim için değerlerle ilgili fikrim yok ama arkadaşlardan hatırladığım 50 li 60 lı rakamlar sanırım. Ama önemli olan değerin artışı.

esma0917 nasıl gidiyor?bebeklerinin cinsiyeti belli oldumu ? birde duphastonu 12.haftanin bitimindemi biraktin onu biraktiktan sonra lekelenmen falan oldumu ?

Bende de çikolata kisti vardı ve Kaan Bey'in sayesinde gebeliğimin 12. Haftasındayım. Hiç tereddüt etmeden kendisiyle bu yolda yürüyün derim. Ne kadar iyi bir dr olduğunu yapacağınız ilk görüşmede anlayacaksınızdır.

esma0917 nasıl gidiyor?bebeklerinin cinsiyeti belli oldumu ? birde duphastonu 12.haftanin bitimindemi biraktin onu biraktiktan sonra lekelenmen falan oldumu ?
Bulantilarim tam gaz devam ediyor canım cinsiyetlerin belli değil haftaya pazartesi kontrolüm var belki o zaman belli olur duphashonu 12.hafta içinde biraktim çok şükür lekelenme falan olmadı ama hafta sonunda 2 gün kasiklarimda batmalar oldu ins bi daha yaşamam senin nasıl gidiyor seninkiler belli mi acaba?

O kadar çok bulantı ve kusma oldu ki. İçime bebeklerim değilde hastalık kaçmış gibiydi. Şükür 3 gündür seyreldi kusmalar. Biteceğini ümit ediyorum artık. Evet ikizler. Onun için biraz ağır atlattık bu haftayı görünceye kadar. Cinsiyetler için henüz erken. Ancak bizim kuzulardan bir tanesi 1 hafta önden gidiyor. Dr biri kız gibi ama sen kesin tamah etme haftasını bekleyelim dedi. Sen de durumlar nasıl? Herşey yolunda mı?
F feza2584 senin hamileliğin nasıl gidiyor ikizdi demi seninkiler cinsiyetleri belli oldumu ?

F feza2584 senin hamileliğin nasıl gidiyor ikizdi demi seninkiler cinsiyetleri belli oldumu ?

fezacım çok tşkkr ederim allah bize de cinsiyetini konuşacağımız günler nasip etsin inşallah sana ve bebişlerine de sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. böyle aynı durup da olumlu sonuç almış kişileri gördükçe ben çok mutlu oluyrm çare var düşüncesiylesi daha da ümitleniyorum. allah inşallah bize de ikiz ikiz nasip eder ve isteyen herkese ve tabiki hayırlısıyla!!!

Öz lemcim allah yar ve yardimcin olsun rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin

Rica ederim ne demek. Ben de tedaviye henüz yeni başladığım dönemlerde burada benzer sorunla hamile kalan arkadaşlardan çok destek aldım. Onların iyi haberleri benim umudum oldu. Amin inşallah. Allah sizlerinde yüzünü güldürsün. QUOTE="arslan33, post: 40348695, member: 671878"]fezacım çok tşkkr ederim allah bize de cinsiyetini konuşacağımız günler nasip etsin inşallah sana ve bebişlerine de sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. böyle aynı durup da olumlu sonuç almış kişileri gördükçe ben çok mutlu oluyrm çare var düşüncesiylesi daha da ümitleniyorum. allah inşallah bize de ikiz ikiz nasip eder ve isteyen herkese ve tabiki hayırlısıyla!!![/QUOTE]

[/QUOTE]
İkizlerde daha fazla oluyormuş kusmalar falan ama az kaldi yavas yavas oda gecer benimkide daha belli olmadi cinsiyeti bakalim daha erken sanırım benim kusma olmadi bu hamileligimde belki bir iki defa cikardim o da yumurtadan cok tiksindim ilk hamileligimde cok olmustu bulanti kusmalarm bundada mide yanmalarin cok rahatsiz edici boyutta şurupla idare ediyorum

Bende duphastonu yarında içicem birakicam 12.haftayi dolduruyorum yarin bir ilacı daha birakmak cok rahatlatici vitaminle ekoprine devam bizimde bu gidisimizde belli olmadı cinsiyetimiz batmalarin normaldir rahim kaslari genisledigi icindir artik ilk üc aylik dönemi atlattik rabbiminde izniyle insallah bundan sonrasinıda rahat geciririz

Cnm merhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat olmadim ilk tup bebek denemem olumsuz oldu ikinci icin tedaviye basladik kaan bey benide menopoza soktu 3 ay ve hic adet olmadan yumurta gelistirici ignelere basladik sonra yumurtalar toplandi benimde bu yontem kafami karistirmisti ama sana da aynisi yapildi zannedersem yani bunu mu sormak istemistin yanlis anlamadiysam cunku normalde adetin 2.gunu baslaniyo tedaviye bana da degisik gelmisti ilk defa boyle birsey duymustum

Kızlar Çarşamba opu oluyorum Allah'ın izniyle inşallah kaliteli embriyolarım olur. Kaan beye histo olmasam dedim ama bence olmalısın diyor. Kararsız kaldım şansı artırmak için önemli diyor.

Kızlar Çarşamba opu oluyorum Allah'ın izniyle inşallah kaliteli embriyolarım olur. Kaan beye histo olmasam dedim ama bence olmalısın diyor. Kararsız kaldım şansı artırmak için önemli diyor.
Hayirli olsun bencede olmalisin tutunmayı kolaylastiriyor doktorumuz bizim icin en dogru karari veriyor zaten

ben kaan bey le yarın görüşecm öncesinde 3 defa tüp bebek denemesi yapılmıştı ve ilk uygulamada bu yöntem kullanılmıştı 4. deneyecez şimdi ve kendimize uygun inanıp güvenebileceğimiz doktor arayışındayız doktora msj attım ve doktor telefonla arayarak bu şekilde tedavi uygulanabileceğini söyledi yarın randevumuz var gidince netleşecek herşey çağlayan sen de kaç yumurta toplandı ve kaç embriyo oluştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…