- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 63
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.321
Canım burada doktorunun ne dediği ve ultrasonda gördüğü önemli sanırım. Ben maalesef ki daha öncesinde gebelik yasamadigim için değerlerle ilgili fikrim yok ama arkadaşlardan hatırladığım 50 li 60 lı rakamlar sanırım. Ama önemli olan değerin artışı.28,49 yaziyor..nasil sence ??
arkadaşlar mrhb uzun zamandır yorumları takip etmeye çalışıyorum ama baya uzun ve zaman alıyor bu yüzden üye olup yazmaya karar verdim. malum sıkıntı aynı 1'i denizli 2'si ankara olmak üzre 3 defa tüp bebek yaptırdk ve 3 ü de olumsuz. hiçbirisnde gebelik oluşmadı zaten transfer bile yapılamadan işlem sonlandırıldı.1. tedvide 8 yumurta toplandı transfer yapıldı ama bizim içinde ilk uygulama olduğu ve süreç hakkında bilgimiz olmadığı için olumsuz sonuçlandı( uygulamayla ilgili hiçbir fikrimiz yok ne yazıkki ben açıkcası sadece para kaynağı olarak kullanıldığımızı düşünüyorum). ikinci ve üçüncü denemeler ankarada sözüm ona en iyi merkezlerden birisinde yapıldı ankaradaki ilk denemede 7 yumurta toplandı 4 ü dolu ama 1'i döllendi ama o da 3 çekirdekte kaldığı için transfer iptal edildi. diğerinde ise 3 yumurta toplandı ama hiçbirisi döllenmedi.malum 4. uygulamayı deneyecz ama olumsuz sonuç almaktan çok korkuyrm denizlide oturuyrm 15 tatilde istanbul bursa olmak üzere il il gezip kendimize daha doğrusu derdimize uygun doktor bulmaya çalıştık ama istanbulda gittiğimiz merkezden birisine biraz inandık ama istanbul hem çok uzak hem de çok pahalı bu yüzden daha yakınlarda inanıp güvenebileceğimiz bir doktor arıyoruz. netten yaptığımız araştırmalarda çalıştığım yerde tedavi olmuş nir arkadaşın olması nedeniyle kaan bey'in adını çok duydum. zaten salı günü için randevu aldık ve hayırlısıyla gidecez inşallah. ama merak ediyorum çikolata kisti olup( 2011 de ameliyat oldum ama 2 ay sonra kist tekrar oluştu), yumurta sayısı ve kalitesi az olup kaan bey de tedavi olan ve olumlu sonuç alan birileri var mı???bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.kafam çok karışık nereye kime gideceğiz uykularım kaçıyr geçmiş olumsuz deneyimlemizden dolayı.... 4. de olumsuz olursa maddi manavi büyük yıkım... benzer sorunu olanlar yardımcı olursa çok sevinirim!!!!
Bulantilarim tam gaz devam ediyor canım cinsiyetlerin belli değil haftaya pazartesi kontrolüm var belki o zaman belli olur duphashonu 12.hafta içinde biraktim çok şükür lekelenme falan olmadı ama hafta sonunda 2 gün kasiklarimda batmalar oldu ins bi daha yaşamam senin nasıl gidiyor seninkiler belli mi acaba?esma0917 nasıl gidiyor?bebeklerinin cinsiyeti belli oldumu ? birde duphastonu 12.haftanin bitimindemi biraktin onu biraktiktan sonra lekelenmen falan oldumu ?
Hayırlı olsun diyelim inşallah değerin katlanarak artar burada bebek isteyen anne adaylarına da moral olursun .Dualarımız seninle28,49 yaziyor..nasil sence ??
Canım senin ikili tarama sonucun ne zaman belli olacak? Ben bugün kan tahlilimi verdim. Benim pazartesi belli olacak.Hayırlı haberler alırız inşallah
fezacım çok tşkkr ederim allah bize de cinsiyetini konuşacağımız günler nasip etsin inşallah sana ve bebişlerine de sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. böyle aynı durup da olumlu sonuç almış kişileri gördükçe ben çok mutlu oluyrm çare var düşüncesiylesi daha da ümitleniyorum. allah inşallah bize de ikiz ikiz nasip eder ve isteyen herkese ve tabiki hayırlısıyla!!!Bende de çikolata kisti vardı ve Kaan Bey'in sayesinde gebeliğimin 12. Haftasındayım. Hiç tereddüt etmeden kendisiyle bu yolda yürüyün derim. Ne kadar iyi bir dr olduğunu yapacağınız ilk görüşmede anlayacaksınızdır.
Öz lemcim allah yar ve yardimcin olsun rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Uzun süredir giremiyorum foruma. Bir çok arkadaş gelmiş hoş geldiniz. Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedavileriniz başarıyla sonuclanir. Bende artik son gunlerdeyim. Carsamba gunu sanırım tarih netlesecek. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim bu guzelligi sizlerede nasip etsin insa
Canım ben cuma günü verdim kan 10 gün sonra gelecekmiş sonuç insallah hepimizden güzel haberler gelirCanım senin ikili tarama sonucun ne zaman belli olacak? Ben bugün kan tahlilimi verdim. Benim pazartesi belli olacak.Hayırlı haberler alırız inşallah
[/QUOTE]Rica ederim ne demek. Ben de tedaviye henüz yeni başladığım dönemlerde burada benzer sorunla hamile kalan arkadaşlardan çok destek aldım. Onların iyi haberleri benim umudum oldu. Amin inşallah. Allah sizlerinde yüzünü güldürsün. QUOTE="arslan33, post: 40348695, member: 671878"]fezacım çok tşkkr ederim allah bize de cinsiyetini konuşacağımız günler nasip etsin inşallah sana ve bebişlerine de sağlık sıhat versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. böyle aynı durup da olumlu sonuç almış kişileri gördükçe ben çok mutlu oluyrm çare var düşüncesiylesi daha da ümitleniyorum. allah inşallah bize de ikiz ikiz nasip eder ve isteyen herkese ve tabiki hayırlısıyla!!!
İkizlerde daha fazla oluyormuş kusmalar falan ama az kaldi yavas yavas oda gecer benimkide daha belli olmadi cinsiyeti bakalim daha erken sanırım benim kusma olmadi bu hamileligimde belki bir iki defa cikardim o da yumurtadan cok tiksindim ilk hamileligimde cok olmustu bulanti kusmalarm bundada mide yanmalarin cok rahatsiz edici boyutta şurupla idare ediyorumO kadar çok bulantı ve kusma oldu ki. İçime bebeklerim değilde hastalık kaçmış gibiydi. Şükür 3 gündür seyreldi kusmalar. Biteceğini ümit ediyorum artık. Evet ikizler. Onun için biraz ağır atlattık bu haftayı görünceye kadar. Cinsiyetler için henüz erken. Ancak bizim kuzulardan bir tanesi 1 hafta önden gidiyor. Dr biri kız gibi ama sen kesin tamah etme haftasını bekleyelim dedi. Sen de durumlar nasıl? Herşey yolunda mı?
Bende duphastonu yarında içicem birakicam 12.haftayi dolduruyorum yarin bir ilacı daha birakmak cok rahatlatici vitaminle ekoprine devam bizimde bu gidisimizde belli olmadı cinsiyetimiz batmalarin normaldir rahim kaslari genisledigi icindir artik ilk üc aylik dönemi atlattik rabbiminde izniyle insallah bundan sonrasinıda rahat geciririzBulantilarim tam gaz devam ediyor canım cinsiyetlerin belli değil haftaya pazartesi kontrolüm var belki o zaman belli olur duphashonu 12.hafta içinde biraktim çok şükür lekelenme falan olmadı ama hafta sonunda 2 gün kasiklarimda batmalar oldu ins bi daha yaşamam senin nasıl gidiyor seninkiler belli mi acaba?
Cnm merhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat olmadim ilk tup bebek denemem olumsuz oldu ikinci icin tedaviye basladik kaan bey benide menopoza soktu 3 ay ve hic adet olmadan yumurta gelistirici ignelere basladik sonra yumurtalar toplandi benimde bu yontem kafami karistirmisti ama sana da aynisi yapildi zannedersem yani bunu mu sormak istemistin yanlis anlamadiysam cunku normalde adetin 2.gunu baslaniyo tedaviye bana da degisik gelmisti ilk defa boyle birsey duymustumözlem arıca yazdığın için çok teşekkr ederim( gözümü açar açmaz cevap var mı diye baktım inanki) tam da kafama takılan nokta beni de geçici menopoza sokacak olması!doktoru netten araştırırken sorunumu anlatan bir msj attım 1 hafta içinde doktor telefonla arayarak bana dönüş yaptı ve benim durumumdaki hastalar için tedavi öncesi kisti baskılamak için geçici menopoza süreci başlatmak olduğunu sonrasında tedaviye başlandığını söyledi benim kafama takılan yumuta sayısı ve kalitesi az olan bir hastada( benim öyle yaşım 33 olmasına rağmen) geçici menepoz durumu daha da olumsuz etkilemez mi? sonuçta menepoz için vurulan iğne yumurtaların ve rahmin işlevini durduruyor! bi de ilk tüp bebek denemesinde bu yöntem uygulandı ve sonuç olumsuzdu bu da kafama takılıyor acaba yine..... diyorum bi de özlem hanım menopoz sürecinden sonra adet olduktan sonramı başladı doktor tedaviye? benimkinde adet olmadan yani süreç normale dönmeden başlamıştı doktor tedaviye acaba onun için mi olumsuz oldu?kafam da o kadar soru var ki şu an!!! bir de benim elimde genetik testler de dahil tüm testler mevcut son testteki amh değerim de 3.6 bir önceki testteki 2.6 idi( o süreçte biosteron kullandım ve hala kullanıyorum) hatta istanbulda ocak ayında gittiğimiz doktor bu test yanlış dedi ki o test sadece 3 ilde bulunan güven lab.da yapılıyr çok güvenerek gittiğimiz doktorbu test sonucuna göre senin çok fazla yumurtanın olması gerekiyor ama yumurta sayın çok az dedi nasıl yeni dedim bu test tek lab. da yapılıyor zaten ve bir sürü para veriyorsun sonra da yanlış mı oluyor diye ama başka açıklamsı yoktu na yazıkki ve oradan çıktığımızda dudağım balon gibi şişmişti sinirden-stresten ağzımda dilimde öyle yaralar çıktı ki günlerce yemek bile yiyemedim inanki!!! yazdıklarım çok uzun oldu ama yine cevaplarsan çok sevinirim yumurta sayısı ve kalitesi az olanlarda menpoz süreci olumsuz etkiler mi, menopozdan sonra adet olup öylemi başladı doktor tedaviye öz olarak bu!!!!
Hayirli olsun bencede olmalisin tutunmayı kolaylastiriyor doktorumuz bizim icin en dogru karari veriyor zatenKızlar Çarşamba opu oluyorum Allah'ın izniyle inşallah kaliteli embriyolarım olur. Kaan beye histo olmasam dedim ama bence olmalısın diyor. Kararsız kaldım şansı artırmak için önemli diyor.
bence kaan bey ne derse dinle. kafanda soru işareti de kalmaz.Kızlar Çarşamba opu oluyorum Allah'ın izniyle inşallah kaliteli embriyolarım olur. Kaan beye histo olmasam dedim ama bence olmalısın diyor. Kararsız kaldım şansı artırmak için önemli diyor.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.Günaydin. ..size guzel haber vereyim...kan degerlerim cok iyiymis..bugun doktoruma gidicem.sonucu gostercem.dun pazar olunca tabi doktora gidemedim...inşallah bundan sobrada olumlu gider..ulrtrosonla netlesirmis acildeki dr oyle dedi. .
ben kaan bey le yarın görüşecm öncesinde 3 defa tüp bebek denemesi yapılmıştı ve ilk uygulamada bu yöntem kullanılmıştı 4. deneyecez şimdi ve kendimize uygun inanıp güvenebileceğimiz doktor arayışındayız doktora msj attım ve doktor telefonla arayarak bu şekilde tedavi uygulanabileceğini söyledi yarın randevumuz var gidince netleşecek herşey çağlayan sen de kaç yumurta toplandı ve kaç embriyo oluştu?Cnm merhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat olmadim ilk tup bebek denemem olumsuz oldu ikinci icin tedaviye basladik kaan bey benide menopoza soktu 3 ay ve hic adet olmadan yumurta gelistirici ignelere basladik sonra yumurtalar toplandi benimde bu yontem kafami karistirmisti ama sana da aynisi yapildi zannedersem yani bunu mu sormak istemistin yanlis anlamadiysam cunku normalde adetin 2.gunu baslaniyo tedaviye bana da degisik gelmisti ilk defa boyle birsey duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?