Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayirli olsun bencede olmalisin tutunmayı kolaylastiriyor doktorumuz bizim icin en dogru karari veriyor zaten

bence kaan bey ne derse dinle. kafanda soru işareti de kalmaz.
hadi hayırlı haberler inş.
Fikrimi sizin de desteğinizle değiştiriyorum. Zaten kolay bi işlem diye bastırdı Kaan hoca en zoru opu dedi. Aklımızda soru işareti kalacağına yaptırmak daha doğru Haklısınız.Şansa en çok ihtiyacımız olan dönem. Sonrasında Ağrı acı yok fazla değil mi?

Opu sonrası zaten hiç ağrı sızı olmuyor ben opu sorasi alisverise gezmeye gimistim histo sonrasi biraz adet sancisi gibi agrim ve kanamam olmustu ancak agri kesici igneyle o da cabucak geciyor hic endiselenme olup birecek hepsi anlamayacaksin bile sonu cok güzel olucak allahin izniyle gelsin bebişler

Benden 15 yumurta toplandi ama tek yumurtaliktan sol taraf yumurta uretmedi 6 si dollendi 4 tanesi kaliteliydi 2 tane koyuldu ama tutmadi simdi kalan iki tanesiyle sansimizi denicez

Bal damlıyor ağzından inşallah Dediğin gibi olur

Arkadaslar şimdi ben aşılama sonrası Estrofem duphaston ve progestan kullanıyorum bunları kullanıp göğüs kaşıntı goguslerde şişlik ve ağrı hisseden ve sari akintisi olan oldu mu bu ilaçların ne gibi yan etkisini gördünüz. Haliyle acaba hamilelik belirtisi diye mi umutlanmadan edemiyorum.

Ilaçların yan etkisi canım Progestan ve estrofem bendede aynı etkiyi yapmıştı. Sen sonuca odaklan inşallah bebiş olur yolun sonu,ondan sonra esas belirtiler başlar.

aynıları bende de olmuştu canım bende senin gibi belirtileridir diyordum..

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu forumda çok faydalı bilgiler veriyorsunuz hepinize çok teşekkür ederim. Fakat biz ilk defa tüp bebek tedavisne başlamayı düşündük çok kararsız kaldık su hospitala görüşmeye gittik ama gönlüm Kaan Beyde tedavi olmaktan yana sırf ulaşım kolaylığı yüzünden su hospitala gittik bu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim?

Mrb arkadaşım öncelikle allah yardimci olsun keşke bende senin gibi sorup öyle gitseydim oraya benimde malesef ilk denemem oradaydı hayatımın en kötü en umutsuz zamanlariydi bütün hersey bitti derken kaan bey çıktı karşımıza ve suan çok şükür 13 haftalik hamile yim sizin sorun neydi bilmiyorum ama benim rezerv azlığı ve eşimin morfoloji 0 di neyse bu kadar acemi bu kadar baştan Salma bir yer olduğunu irenbe de tedaviden sonra anladım paldir kuldur tedaviye başladık zaten testleri bile tedavi sırasında istediler amh imin bile düşük olduğunu iğneleri yaparken öğrendik okadar diyim neyse herseyi geçtim Hsg yani rahim filmini negatif sonuctan sonra yaptırdım bizi resmen para kaynağı olarak gördüler bide taze transfer yapılıyor ki bu şansı çok düşüyor oradayken 7 yumurta toplandı ve sadece 1 tanesi dollendi bunu büyük başarı olarak gördü doktor kaan bey ile 12 yumurta toplandı ve 8 yumurtamız oldu çok şükür ikisi transfer edildi 5 tane daha var çok şükür yani yinede karar senin ama ben o kadar pişmanım ki anlatamam arada uçurum var profesyonellik bakımından ben kıyaslamam bile

Öncelikle hoşgeldin Aramıza. Ulaşımdan dolayı derken nerden geleceksin ki ? Su hospital ile irenbe Arasında çok ta mesafe yok. Bu kolay bi süreç değil maddi manevi büyük bir Yük önemli bir olay Kaan bey bu kadar başarıya imza atmışken sadece mesafe için adı kötü geçen bi merkeze gitmeye değer mi arkadaşım. Kaan beye gelen herkes hemen pozitif almıyor tabiki ama tedavinin içine sinmesi çok çok önemli. Bence bir kez daha düşün.

Kızlar Çarşamba opu oluyorum Allah'ın izniyle inşallah kaliteli embriyolarım olur. Kaan beye histo olmasam dedim ama bence olmalısın diyor. Kararsız kaldım şansı artırmak için önemli diyor.
neden olmak istemedigini yazsaydin ona göre yorum yapardim cnm.. Ama du kadarini söylim olman daha iyi sansini yülseltiyormus diye biliyorum.. Tabi yinede senin kararin.. ama bence doktor ne diosa onu yap .. Icinde kalmasin...

Canim senin durumun da bana benziyor.. Ben 4 kez tedavi oldum hepsi negatif.. Yasayan bilir nasil bir Yikim oldugunu.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun... Ins tüm üyecanlar olarak muradimiza ereriz.. Bu kadar insan iyi seyler söylüyorsa vardir bsy.. En azindan iyi insanlarin elinde oldugumuzdan Eminiz... Biz elimizden geleni yapalim gerisi allahin taktiri diye düsünyrm.. Bende izmir disindayim allah nasip ederse mayista basliycam 5. tedaviye.. Rabbim güc kuvvet versin.. Yardim etsin .. Eger allen. Yada kalabilecegin birileri varsa Kaan beyle Dene .. Bende daha baslamadigim icin simdilik bu kadar yazabiliyorum.. Ins tedaviye baslayinca yasadiklarimi burdan paylasicam... Sende üzme Sikma canini ele Bsy gecmio cünkü bilirim.. Iyice düsün tasin... Rabbim yardimcin olsun ...

Cnm nerden geleceksin bilmiyorum ama ben ulasim zorluguna ragmen Kaan beyi tercih ettim... Önemli olan iyi bir doktorla tedaviye baslamak cünkü.. Ben böyle düsünyrm tatlim... Ama daha baslamadigim icin Bsy diyemiyorum tabiki .vitamin kullaniyoruz esimle ..

Canım bildiğim kadarıyla su hospitalda hangi bölümü arasan var İrenbe ise bir tek tüp bebek üzerine... Her zaman için tek bir dala yoğunlaşmış merkezler iyidir. Örneğin İrenbe bir tek tüp bebek üzerine yoğunlaşan klinik olduğundan laboratuvar ve embiryologları da çok iyi. Unutma ki tüp bebek bir ekip işi ve yalnızca doktorun iyi olması da yetmiyor. Bak burada kaç kişi il dışından gelip gidiyor Aydın, Denizli, Balıkesir'den gelen bir sürü kişi var burada bence İzmir içinde mesafeyi bu kadar gözünde büyütmemelisin. Zaten toplasan toplasan taş çatlasa 10 kez gidersin. Ama SGK anlaşması için de mi düşündün bilemiyorum tabii. Ama unutma ki eğer alelade bir tedavi uygulanırsa psikolojik ve maddi olarak çok daha fazla yorulacaksın. Tabi Kaan Bey olursa hemen ilkinde hamile kalacaksın diye bir şart da yok ama o kadar iyi ki 1. de olmasa 2. de o da olmasa 3. de ben muhakkak başaracağına inanıyorum.

neden olmak istemedigini yazsaydin ona göre yorum yapardim cnm.. Ama du kadarini söylim olman daha iyi sansini yülseltiyormus diye biliyorum.. Tabi yinede senin kararin.. ama bence doktor ne diosa onu yap .. Icinde kalmasin...
Çokta kayda değer bir sebebi yok canım. Bi önceki tedavim beni çok hırpaladığı için bu tedavide operasyonları en aza indirgemek istemiştim ama %5 te bi şanstır önemsemek Lazım. Olacağım galiba. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…