- 7 Nisan 2015
- 145
- 148
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.361
Çok emek vermişsin sende. İçini ferah tut Bebeğin hala seninle ve Buda iyi OLDUĞUNU gösterir diğer kromozomlarda normal çıkacak inşallah. Cinsiyeti belli değil mi ?Merhaba arkadaşlar, ben sesiz takipçinizim, hadi üye oluyum dedim umarım yeni başlayanlara umut ışığı olurum. ilk tüp bebek denememi irenbe Kaan hocayla başladım, yaşım 35 yumurta rezervim düşük ve eşimin sperm sayısı 2 milyonun altındaydı ve hareketsizdi, bu yüzden direk tüp bebek tedavisine başlandı, ilk üç ay vitamin tedavisi, iğneler vs derken yolun sonuna geldik ve ilk transferim geçen yıl mayıs ayında yapıldı, taze transferdi ve 11 gün sonra beta hcg 17 çıktı, ve sonra düzensiz katlamalar başladı ve dış gebelik olduğum anlaşıldı, kürtaş oldum daha sonra düşük iğnesiyle beta hcg değerim düşürüldü ve bir ay sürdü değerimin düşmesi. inanılmaz yıkıldım bilmiyorum neden çok kötü günler geçirdim. ve vitaminleri bırakmadım ikinci tedaviyi bekledim, dört ay sonra ikinci tedaviye başladım ekim ayında, kasımda yumurtalar toplandı 7 yumurta ve üç embriyo donduruldu (kaan hoca senden sonra taze transferi bıraktım derdi her gittiğimde) ve aralıkta histereskopi oldum, 12 ocakta 1 embriyo transfer edildi ve 10 günsonra beta hcg 33 çıktı ve katlamalar önemliydi çok şükür hep ikiye katlayarak gitti, çünkü dış gebelik diil di ve tekrar olmaktan çok çok korkuyordum, şükür kese görüldü ve bir ohhh çektim. On gün sonra kalp atışları için gittik ve bebek beş gün küçük, kalbi atıyo ama geriden geliyo, kaan hoca gelişim geriliği, kromozon bozukluğu olabilir, düşebilir dedi ve çıkmayan candan umut kesilmez dedi... Ama ben o an bitmiştim eşime bakamadım üzüntüsünü görmemek için. Ve günlerce her an düşecekmiş gibi tetikte bekledim. Ve 12. Haftada CVS yapıldı ilk dört kromozon normal çıktı diğer kromozonlar 20 gün sonra çıkar dediler ve bekliyorum daha. Şu an 14 haftalık hamileyim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim, inşallah cinsiyeti belli oldu, kızmız olacak Allahım bize bağışlarsa inşallahÇok emek vermişsin sende. İçini ferah tut Bebeğin hala seninle ve Buda iyi OLDUĞUNU gösterir diğer kromozomlarda normal çıkacak inşallah. Cinsiyeti belli değil mi ?
250 tlKızlar kaan beyin muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Hiç birsey hissetmeyeceksin ve ins olumlu sonucu alırsan iyi ki yaptirmisim diyeceksin rabbim yardimcin olsun hiç korkma bu kadarcikmiymis diyeceksin :)Fikrimi sizin de desteğinizle değiştiriyorum. Zaten kolay bi işlem diye bastırdı Kaan hoca en zoru opu dedi. Aklımızda soru işareti kalacağına yaptırmak daha doğru Haklısınız.Şansa en çok ihtiyacımız olan dönem. Sonrasında Ağrı acı yok fazla değil mi?
Ne güzel yazmışsın. Çok teşekkür ederim canım. Inşallah sonuda güzel olacak herşeye değecek hissediyorum. Yarın bi opu geçsin güzel embriyolarım olsun histo ya Gül'e oynaya girerim ozaman.Hiç birsey hissetmeyeceksin ve ins olumlu sonucu alırsan iyi ki yaptirmisim diyeceksin rabbim yardimcin olsun hiç korkma bu kadarcikmiymis diyeceksin :)
bütün tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım sadece bitanesini özelde yaptırmak zorunda kaldım , tahlil sonuçlarımıda kaan beye faxladımCanım ben de aydında yaşıyorum. Tahlilleri orada yaptırdım. amh hariç. O özelde yapılıyor. Atatürk devlet hastanesinin karşısında Detay laboratuvarı var, orası yapıyor.
Opu sonrası zaten hiç ağrı sızı olmuyor ben opu sorasi alisverise gezmeye gimistim histo sonrasi biraz adet sancisi gibi agrim ve kanamam olmustu ancak agri kesici igneyle o da cabucak geciyor hic endiselenme olup birecek hepsi anlamayacaksin bile sonu cok güzel olucak allahin izniyle gelsin bebişlertüp bebekde histo ne işe yarıyor kızlar? ben şuan yumurta olgunlaştırma iğneleri kullanıyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun ancak önemli olan mesafeler değil doğru merkez ve işini ciddi yapan bir hekim kaan beyi kesinlikle tavsiye ederim iyiki onu tercih etmişim ben çanakkaleden gidip geldim 6 saatlik yoldan kalbinizin sesini dinleyin derim pişman olmamak için hersey gönlünüzce olsun :)Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu forumda çok faydalı bilgiler veriyorsunuz hepinize çok teşekkür ederim. Fakat biz ilk defa tüp bebek tedavisne başlamayı düşündük çok kararsız kaldık su hospitala görüşmeye gittik ama gönlüm Kaan Beyde tedavi olmaktan yanasırf ulaşım kolaylığı yüzünden su hospitala gittik bu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim?
Canım benim yaşım 30 amh im 1.4 tuhamile olan arkadaşlar amh kaçtı sizin
0.62 benim biz asıl eşimin sperm sorunuyla gittik ve amhnin düşük oldugunu öğrendik eşimde sorun olmasaydı kendiligimden hamile kalabilirmişimhamile olan arkadaşlar amh kaçtı sizin
İnsallah hersey yolunda gider ve bebeğinizi saglikla kucaklarsinizMerhaba arkadaşlar, ben sesiz takipçinizim, hadi üye oluyum dedim umarım yeni başlayanlara umut ışığı olurum. ilk tüp bebek denememi irenbe Kaan hocayla başladım, yaşım 35 yumurta rezervim düşük ve eşimin sperm sayısı 2 milyonun altındaydı ve hareketsizdi, bu yüzden direk tüp bebek tedavisine başlandı, ilk üç ay vitamin tedavisi, iğneler vs derken yolun sonuna geldik ve ilk transferim geçen yıl mayıs ayında yapıldı, taze transferdi ve 11 gün sonra beta hcg 17 çıktı, ve sonra düzensiz katlamalar başladı ve dış gebelik olduğum anlaşıldı, kürtaş oldum daha sonra düşük iğnesiyle beta hcg değerim düşürüldü ve bir ay sürdü değerimin düşmesi. inanılmaz yıkıldım bilmiyorum neden çok kötü günler geçirdim. ve vitaminleri bırakmadım ikinci tedaviyi bekledim, dört ay sonra ikinci tedaviye başladım ekim ayında, kasımda yumurtalar toplandı 7 yumurta ve üç embriyo donduruldu (kaan hoca senden sonra taze transferi bıraktım derdi her gittiğimde) ve aralıkta histereskopi oldum, 12 ocakta 1 embriyo transfer edildi ve 10 günsonra beta hcg 33 çıktı ve katlamalar önemliydi çok şükür hep ikiye katlayarak gitti, çünkü dış gebelik diil di ve tekrar olmaktan çok çok korkuyordum, şükür kese görüldü ve bir ohhh çektim. On gün sonra kalp atışları için gittik ve bebek beş gün küçük, kalbi atıyo ama geriden geliyo, kaan hoca gelişim geriliği, kromozon bozukluğu olabilir, düşebilir dedi ve çıkmayan candan umut kesilmez dedi... Ama ben o an bitmiştim eşime bakamadım üzüntüsünü görmemek için. Ve günlerce her an düşecekmiş gibi tetikte bekledim. Ve 12. Haftada CVS yapıldı ilk dört kromozon normal çıktı diğer kromozonlar 20 gün sonra çıkar dediler ve bekliyorum daha. Şu an 14 haftalık hamileyim, Allah herkesin gönlüne göre versin.
Benim amh 0,83 tühamile olan arkadaşlar amh kaçtı sizin
0.62 benim biz asıl eşimin sperm sorunuyla gittik ve amhnin düşük oldugunu öğrendik eşimde sorun olmasaydı kendiligimden hamile kalabilirmişim
Çok teşekkür ederim, İnşallah.İnsallah hersey yolunda gider ve bebeğinizi saglikla kucaklarsiniz
Çok teşekkür ederim, inşallah.İnsallah hersey yolunda gider ve bebeğinizi saglikla kucaklarsiniz
Amh'nin düşük olması yumurtalarının az olacağı icin döllenecek yumurta sayisi ve geriye kalan dondurulmus embriyo sayisi acisindan önemli yani yumurta sayisinin az olması durumu tüp bebekte deneme sayisini azaltiyor mesela benim tedavide toplam 5yumurtam toplanmisti bunlardan 3 ü dolu cikti ve 2si döllenip donduruldu bu iki taneden baska elimizde embriyo yoktu aslında çok düşük amh ile normal yoldan gebe kaln kadinlar var ve onlar normal yoldan gebe kalabildikleri icin yumurta rezervlerinin az oldugunu bile bilmiyorlar eger kaliteli bir tane bile yumurta üretebiliyorsan hamilelik sansin var bizim esimde sorun olmasaydi belki bende amh mi bilmiycektim ve kendiliginden hamile kalacaktim yani tek başına amh nin düşük olması tüp bebekte olumsuzluk değil bir yumurta ve bir spermle rabbim izin verirse hamilelik oluyor rabbim en kisa zamanda sizede tattirsin bu duyguyu insallah..amh ın etkisi yokmuymuş yani .e bizde bilinen başka sorun yok onuda zaten yeni öğrendik.offff bir hafta oldu öğreneli, o kadar kafam karıştı ki anlatamam.uykularım kaçıyor.okuduklarımda düşük çıkanlarda tedaviye bile alınmayanlar olduğu yönünde ki benimki de baya düşük.ama sizinki de düşükmüş.öyleyken hamile kalabilmişiniz.
Amh'ın etkisi tabiki var. Amh ın düşük olması yumurta rezervi düşüklüğünü gösteriyor. Yumurta rezervi düşükse tedavide daha az yumurta toplanır anlamına geliyor.amh ın etkisi yokmuymuş yani .e bizde bilinen başka sorun yok onuda zaten yeni öğrendik.offff bir hafta oldu öğreneli, o kadar kafam karıştı ki anlatamam.uykularım kaçıyor.okuduklarımda düşük çıkanlarda tedaviye bile alınmayanlar olduğu yönünde ki benimki de baya düşük.ama sizinki de düşükmüş.öyleyken hamile kalabilmişiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?