- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.381
Senin amh kaç?amh ın etkisi yokmuymuş yani .e bizde bilinen başka sorun yok onuda zaten yeni öğrendik.offff bir hafta oldu öğreneli, o kadar kafam karıştı ki anlatamam.uykularım kaçıyor.okuduklarımda düşük çıkanlarda tedaviye bile alınmayanlar olduğu yönünde ki benimki de baya düşük.ama sizinki de düşükmüş.öyleyken hamile kalabilmişiniz.
Senin amh kaç?
Kendiliğinden hamile kalamamanin baska bir sebebide vardir bence mesela fsh ve diger hormonlarida degerlendirir doktorun endişelenme kaan bey senin icin en dogru tedaviyi uygulayacaktır0,72 canım
merak etme alışıyorsun :)amh ın etkisi yokmuymuş yani .e bizde bilinen başka sorun yok onuda zaten yeni öğrendik.offff bir hafta oldu öğreneli, o kadar kafam karıştı ki anlatamam.uykularım kaçıyor.okuduklarımda düşük çıkanlarda tedaviye bile alınmayanlar olduğu yönünde ki benimki de baya düşük.ama sizinki de düşükmüş.öyleyken hamile kalabilmişiniz.
Hoşbulduk :) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oldu ve kaan beyle görüştüm gel bi muayene edeyim dedi. Hastaya güven veren bir doktor . (Manisadan gelicem bu arada)Öncelikle hoşgeldin Aramıza. Ulaşımdan dolayı derken nerden geleceksin ki ? Su hospital ile irenbe Arasında çok ta mesafe yok. Bu kolay bi süreç değil maddi manevi büyük bir Yük önemli bir olay Kaan bey bu kadar başarıya imza atmışken sadece mesafe için adı kötü geçen bi merkeze gitmeye değer mi arkadaşım. Kaan beye gelen herkes hemen pozitif almıyor tabiki ama tedavinin içine sinmesi çok çok önemli. Bence bir kez daha düşün.
Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cevabın için teşekkürler. Kaan Beyle görüştüm randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alıcaz.Mrb arkadaşım öncelikle allah yardimci olsun keşke bende senin gibi sorup öyle gitseydim oraya benimde malesef ilk denemem oradaydı hayatımın en kötü en umutsuz zamanlariydi bütün hersey bitti derken kaan bey çıktı karşımıza ve suan çok şükür 13 haftalik hamile yim sizin sorun neydi bilmiyorum ama benim rezerv azlığı ve eşimin morfoloji 0 di neyse bu kadar acemi bu kadar baştan Salma bir yer olduğunu irenbe de tedaviden sonra anladım paldir kuldur tedaviye başladık zaten testleri bile tedavi sırasında istediler amh imin bile düşük olduğunu iğneleri yaparken öğrendik okadar diyim neyse herseyi geçtim Hsg yani rahim filmini negatif sonuctan sonra yaptırdım bizi resmen para kaynağı olarak gördüler bide taze transfer yapılıyor ki bu şansı çok düşüyor oradayken 7 yumurta toplandı ve sadece 1 tanesi dollendi bunu büyük başarı olarak gördü doktor kaan bey ile 12 yumurta toplandı ve 8 yumurtamız oldu çok şükür ikisi transfer edildi 5 tane daha var çok şükür yani yinede karar senin ama ben o kadar pişmanım ki anlatamam arada uçurum var profesyonellik bakımından ben kıyaslamam bile
Teşekkür ederim inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur...Hakkinizda hayirlisi olsun ancak önemli olan mesafeler değil doğru merkez ve işini ciddi yapan bir hekim kaan beyi kesinlikle tavsiye ederim iyiki onu tercih etmişim ben çanakkaleden gidip geldim 6 saatlik yoldan kalbinizin sesini dinleyin derim pişman olmamak için hersey gönlünüzce olsun :)
hoşbulduk :) karar verdim ve kaan beyle devam edicez inşallahÖncelikle hoşgeldin Aramıza. Ulaşımdan dolayı derken nerden geleceksin ki ? Su hospital ile irenbe Arasında çok ta mesafe yok. Bu kolay bi süreç değil maddi manevi büyük bir Yük önemli bir olay Kaan bey bu kadar başarıya imza atmışken sadece mesafe için adı kötü geçen bi merkeze gitmeye değer mi arkadaşım. Kaan beye gelen herkes hemen pozitif almıyor tabiki ama tedavinin içine sinmesi çok çok önemli. Bence bir kez daha düşün.
Çok sevindim sizin adınıza. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.hoşbulduk :) karar verdim ve kaan beyle devam edicez inşallah
Canım senin içinde hayırlısı olsun umarım senin de bebis haberini duyariz burdan emin ol pişman olmucak sin kaan bey e güven yeterCanım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cevabın için teşekkürler. Kaan Beyle görüştüm randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alıcaz.
Önemli olan değerlerin ikiye katlayarak yükselmesi, inşallah kat kat artar. benimde düşüktü 10. gün değerim 33 tü.Kizlar yaa benim beta hcg kan degerim çokmu dusuk sizce 28,49bugun yine kan verdim.ins.yukselmistir..
inşallah amin.. ...noldu sonra sizinki ??Önemli olan değerlerin ikiye katlayarak yükselmesi, inşallah kat kat artar. benimde düşüktü 10. gün değerim 33 tü.
çok şükür hamileyim 14. Haftadayım şimdi. Allah sanada nasip etsin inşallah.inşallah amin.. ...noldu sonra sizinki ??
Cok sevindim inanki. .Allahım tamamına erdirsin. .çok şükür hamileyim 14. Haftadayım şimdi. Allah sanada nasip etsin inşallah.
Amin çok teşekkür ederim. Bugünkü değerin kaç çıktı?Cok sevindim inanki. .Allahım tamamına erdirsin. .
benimki seninkine bakinca dsha düşük. 12.gundeydi dediğim Değer. . inşallah benimkide katlsnarak yükselmiştir. .
Daha cikmadi bakalim bekliyoruz..Amin çok teşekkür ederim. Bugünkü değerin kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?