Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Senin amh kaç?

selam yeni gelenler hoş gelmişler güzel haberler alanlar var hepsini tebrik ederim inşallah bebişlerini kucaklarına sağlıkla alırlar bende son aşamaya geldim yarın transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin benden de, garip bir his stresli miyim değil miyim onu bile anlayamıyorum

merak etme alışıyorsun :)
durumunda ne var ki. eşinde problem yok . kendiliğinden bile hamile kalabilirsin. benim amh 0.1 . eşte de problem var ve hala umudumuzu kaybetmeden deniyoruz.
pozitif düşün her şey güzel olsun.

İyi geceler hanimlar.ben biesteron ve diger vitaminleri kullaniyorum.baslayali 15 gun oldu bende cokca kasik ve bel agrisi var.bunlari ysayan varmi

Hoşbulduk :) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oldu ve kaan beyle görüştüm gel bi muayene edeyim dedi. Hastaya güven veren bir doktor . (Manisadan gelicem bu arada)

Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cevabın için teşekkürler. Kaan Beyle görüştüm randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alıcaz.

Teşekkür ederim inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur...

hoşbulduk :) karar verdim ve kaan beyle devam edicez inşallah

Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cevabın için teşekkürler. Kaan Beyle görüştüm randevu aldım inşallah güzel sonuçlar alıcaz.
Canım senin içinde hayırlısı olsun umarım senin de bebis haberini duyariz burdan emin ol pişman olmucak sin kaan bey e güven yeter

Kızlar günaydın hepinize. Saat 11 de opu var. Ve karnım (yumurtların geliştiği bölge) çok hassas. Dimdik duramıyorum diyebilirim. Daha önce böyle olmamıştı. Benim gibi hisseden oldu mu?

Kizlar yaa benim beta hcg kan degerim çokmu dusuk sizce 28,49 bugun yine kan verdim.ins.yukselmistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…