Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar günaydın hepinize. Saat 11 de opu var. Ve karnım (yumurtların geliştiği bölge) çok hassas. Dimdik duramıyorum diyebilirim. Daha önce böyle olmamıştı. Benim gibi hisseden oldu mu?
hadi hayırlı haberler inş. kac yumurta büyümüştü ki?
sayı fazla olunca hassasiyet de fazla oluyor diyorlar.

hadi hayırlı haberler inş. kac yumurta büyümüştü ki?
sayı fazla olunca hassasiyet de fazla oluyor diyorlar.
Biraz sinir oldum kızlar. Yoğunluktan 11deki opu oldu 11.30 da. Odalar dolu diye de bekledik. Odalar perdeyle ikiye bölünmüş ben üstümü değişcem perdenin yanında adam. Anlayış Sıfır. Ben uyarınca çıktı. Koridor desen yine erkek dolu seni görünce bi kafa çevirmede yok öyle bakıyorlar. Bende zaten Ağrı hat safhadaydı yumilerden dolayı. O sinir ve acıyla tepki verdim bu ne anlayışsızlık öyle izliyorsunuz diye :))) aşağıda önce sakinleştirici Yaptılar :) son kontrolde 17-18 yumi görünüyordu ama 14 toplanmış. Kaan hoca gelip bilgilendirdi. Herşey bi yana Kaan hocayla bu yolda yürümek herşeyi unutturuyor. İnşaalah Allah emeklerimizin karşılığını verir.

Canım evet maalesef operasyonlarda beklediğimiz doğru. Ben Kaan Bey'i hiç beklemedim hemen alıyor ama operasyonlar için sanırım oda sayısı kısıtlı olduğundan beklemeler olabiliyor. Geçen gün yapılan aşılamada eşim, vereceği örnek için 1 saat bekletildi

evet aynen bir kaç önceki opudaydı sanırım eşim bayağa bir saati aşkım beklemiş. dışarıdan gelen hastaları almışlar sperm testi yapmak isteyenleri.
saçma buldum. o anki kötü sonuçla falan üstüne gitmedim de evet bazen böyle şeyler olabiliyor maalesef

boşver sen sonuca odaklan.
tam 14 tane süper.
inş bir sürü de embriyolar olur.
valla benim 14 tane yumurta toplansa hiçbir şey umurumda olmazdı. mutluluktan uçardımm :)

Hem o var hemde üstümde ameliyat önlüğü koridorda bekletiyorlar ordaki adamlar hiç biz ayak altından çekilelim demiyor. Ben eşimi tembihledim Hayatım koridora Çıkma bayanlar rahatsız Olmasın diye. Baya gerildim yani operasyon öncesi. Bence bi çözüm bulmaları Lazım.

arkadaşlar mrhb dün kaan bey ile görüştük muayenemizi olduk görüşme olumlu geçti benim değerler normal, testler normal, yeterli sayıda da yumurta gözüküyr, çıkolata kistide çok olumsuzluk yaratcak boyutta ve yerde değilmiş tedaviden önce 2 ay geçici menopaz süreci uygulanacak ve haziran başında tekrar görüşmeye gidecz ama eşimin sperm testinde sayı hareketlilik iyiymiş şekil bozukluğu varmış bunun için uygulanan bir yöntem varmış bi de bu sayı ve hareketlilikte bu bozukluğun olması pek mümkün değil ama dedi tekrardan irenbede bir test yapılacak bir sürü ilaç ve test verdi eşime ve bana hazirana kadar onlar devam edeck. aslında oraya giderken görüşmeye gitmiştik aklımzda bir kaç doktor daha vardı onlarla da görüşüp ona göre karar verecektik tedaviye ama dünkü görüşmeden sonra ırenbede ve kaan beyde tedaviye bşlamaya karar verdik.bu kararı vermemzde burdaki yorumlar, mesajlarıyla, deneyimleriyle destek olan arkadaşlar da çok etkili oldu bize umut oldular doktorun verdiği güvenle de bir yola adım attık. umarım yolun sonunda mutluluk vardır!!! herkese ilgisinden dolayı çok teşkkr ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun!!!

evet ya insanlar çok duyarsız yazık benim eşim de hiç ayakaltında dolaşmadı. hatta iki kişilik odada beni beklerken benden önce diğer hasta gelmiş hemen çıkmış odadan rahat etsinler diye. ben gelince odaya benimle birlikte geldi.
ama işte hani bazen mağazalarda bir şeyler denersin de orada eşlerini bekleyen erkekler vardır rahat edemezsin kabinlerin orada onlara da sinir oluyorum onu hatırlattı bana :)

kesinlikle pişman olmayacaksın canım. tüp bebek konusunda en iyi doktorlardan birine emanetiz.
bunun bilinciyle devam et tedaviye.
gerisi tabi ve büyük çoğunluğu Allah'a kalmış.
inşallah biz de hayallerimize kavuşacağız :)

ben de gittim irenbeye pazartesi bana da dedi 2 ay menopoz olacak diye.bir sürü vitamin falan bişiler yazdı nasip olursa yarın başlıcam ialçalara.beni de haziran ilk haftası çağırdı tekrar çok benziyor sizinle durumumuz çikolata kisti var bende de.inşallah güzel sonuçlar nasip eder rabbim.hayırlısı olsun

agapo teşekkürler...

@ozlem_arica 'dan haber var mı kızlar? bugün doğum günü belli olacaktı... merak ettim.. inşallah herşey yolundadır, bebeğini sağlıkla kucağına alır...

Aynen ya çok Haklısın benzetmen süper :))) neyse Buda geldi geçti çok şükür. Şimdi iş geldi yumilere ve spermlere. Inşallah kaliteli kaliteli döllenip kaliteli kaliteli embriyolar olurlar. Sonrada Allah'ın izniyle histo ve transfer. Aah ah ne uzun yolumuz var,Rabbim hiçbirimizin emeklerini Boşa çıkarmasın inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…