- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.421
Canım tedavin hayirli olsun çok dogru bir karar vermissiniz kaan bey herkesin sorununa göre tedavi uyguluyor insallah sonunda mutlu sona ulasir ve bebegini kucaklarsin yolun acik olsun :)arkadaşlar mrhb dün kaan bey ile görüştük muayenemizi olduk görüşme olumlu geçti benim değerler normal, testler normal, yeterli sayıda da yumurta gözüküyr, çıkolata kistide çok olumsuzluk yaratcak boyutta ve yerde değilmiş tedaviden önce 2 ay geçici menopaz süreci uygulanacak ve haziran başında tekrar görüşmeye gidecz ama eşimin sperm testinde sayı hareketlilik iyiymiş şekil bozukluğu varmış bunun için uygulanan bir yöntem varmış bi de bu sayı ve hareketlilikte bu bozukluğun olması pek mümkün değil ama dedi tekrardan irenbede bir test yapılacak bir sürü ilaç ve test verdi eşime ve bana hazirana kadar onlar devam edeck. aslında oraya giderken görüşmeye gitmiştik aklımzda bir kaç doktor daha vardı onlarla da görüşüp ona göre karar verecektik tedaviye ama dünkü görüşmeden sonra ırenbede ve kaan beyde tedaviye bşlamaya karar verdik.bu kararı vermemzde burdaki yorumlar, mesajlarıyla, deneyimleriyle destek olan arkadaşlar da çok etkili oldu bize umut oldular doktorun verdiği güvenle de bir yola adım attık. umarım yolun sonunda mutluluk vardır!!! herkese ilgisinden dolayı çok teşkkr ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun!!!
Tüh canım yaa cidden çok üzüldüm. Allah hayırlısını versin.Yeniden denersin olur inşallah bu sefer.Senin sorun ne idi.Sana taze transfer oldu değil miMalesf tutmadideger dusmus iyice. .
Bende kullandim olmamisti bendeİyi geceler hanimlar.ben biesteron ve diger vitaminleri kullaniyorum.baslayali 15 gun oldu bende cokca kasik ve bel agrisi var.bunlari ysayan varmi
Mutlaka vardır bi hayır lütfen güçlü ol toparlan ve yeni tedavine odaklan.Malesf tutmadideger dusmus iyice. .
hay allah , canım güçlü ol. kader.Malesf tutmadideger dusmus iyice. .
Benim duphastonu bıraktığımın 4 Yada 5.günü olmuştu.Estrofemi 7 gün 1 defa 7 gün 2defa 7 gün 3 defa sonra duphastonu 7 gün günde 3 defa kullandım.duphaston dün bitti.günden beri az az lekelenme oldu pet koydum ama ona geçmedi.benim gibi olan oldumu ne zamana kadar sürecek bu lekelenme adet ne zaman olunuyor
Canım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ben de 15 gün önce aynı şeyleri yaşadım. Hakkında hayırlısı olsun. Bir sonraki tedavinde bebişini kucaklarsın inşallahMalesf tutmadideger dusmus iyice. .
Lekelenme oldumuBenim duphastonu bıraktığımın 4 Yada 5.günü olmuştu.
Canım herşeyde vardır bir hayir üzülme sakinMalesf tutmadideger dusmus iyice. .
Hayır olmadı normal regl Olduğum zamanlardaki gibiydi.Lekelenme oldumu
canım benim o yaşananların nasıl OLDUĞUNU en iyi biz biliriz en iyi biz anlarız birbirimizi. Ben de olumsuz sonuç aldığımda hemen Kaan beyi bulup gitmiştim bir adet bekledim diğer adette iğnelere başladık bu arada da vitaminlerimizi kullandık. Senin değerinin yükselip düşmesi bile tedaviye cevap verdiğini gösterir. Bence bir sonraki denemeni dondurulmuş embriyo ve Öncesinde histereskopi olarak denemelisin. Sonuçta şansı artıran yöntemler. Peki merak ediyorum Aral bey bu şekilde Olmasını önermedi mi sana ?Desteginiz icin cok tesekkur ler hepinizden Allah razi olsun .
haklisin ancak bizler anlariz birbirimizi...sonucta ayni seyler yasadik..ayni duygular..umut beklyip umutsuzlasmak..o gozyasi hic dinlemoyor..akiyor hemen..canım benim o yaşananların nasıl OLDUĞUNU en iyi biz biliriz en iyi biz anlarız birbirimizi. Ben de olumsuz sonuç aldığımda hemen Kaan beyi bulup gitmiştim bir adet bekledim diğer adette iğnelere başladık bu arada da vitaminlerimizi kullandık. Senin değerinin yükselip düşmesi bile tedaviye cevap verdiğini gösterir. Bence bir sonraki denemeni dondurulmuş embriyo ve Öncesinde histereskopi olarak denemelisin. Sonuçta şansı artıran yöntemler. Peki merak ediyorum Aral bey bu şekilde Olmasını önermedi mi sana ?
Kesinlikle vermişsin. Senin süreç biraz hızlı ilerledi hatırladığım kadarıyla. Tabi şehir dışındasın birde. Bak bence doktorunla görüş sana önereceği vitaminlerin hepsini al ve hemen kullanmaya başla. Vücudunun toparlamasını da kolaylaştırır yumurtalarına da iyi gelir. 3 yumurta da 2 embriyoda çok iyi bi sonuç. Benim geçen tedavimde 8 yumurta toplandı ve sadece 2 embriyo kalmıştı 3 günlük. Şansın var yani Allah'ın izniyle doktorlarımızın yardımıyla ve senin inancınla olacak inşallah.haklisin ancak bizler anlariz birbirimizi...sonucta ayni seyler yasadik..ayni duygular..umut beklyip umutsuzlasmak..o gozyasi hic dinlemoyor..akiyor hemen..
benim yumurtam az oldugu icin dondurulcak kadar yoktuki..sasece 3 yumurtam olmustu. .ikisi dollendi ve tranfesr oldu...haklisin tedaviye yinede cvp vermisim demi..
Vitamim derken sadece folik asiti kullan dedi..baska ne kullaniliyor ? Bide kist falan yojsa dedi. .ona ne zaman bakilcak ? Evet cok hizlica ilerlemisti tedavim...ayrica sehir disindan geliyorduk evet..sadece yumurta toplama ve tranfer icin gittik. Digr kontroller bulundugum sehirde yapıldımisdi..Kesinlikle vermişsin. Senin süreç biraz hızlı ilerledi hatırladığım kadarıyla. Tabi şehir dışındasın birde. Bak bence doktorunla görüş sana önereceği vitaminlerin hepsini al ve hemen kullanmaya başla. Vücudunun toparlamasını da kolaylaştırır yumurtalarına da iyi gelir. 3 yumurta da 2 embriyoda çok iyi bi sonuç. Benim geçen tedavimde 8 yumurta toplandı ve sadece 2 embriyo kalmıştı 3 günlük. Şansın var yani Allah'ın izniyle doktorlarımızın yardımıyla ve senin inancınla olacak inşallah.
ben de gittim irenbeye pazartesi bana da dedi 2 ay menopoz olacak diye.bir sürü vitamin falan bişiler yazdı nasip olursa yarın başlıcam ialçalara.beni de haziran ilk haftası çağırdı tekrar çok benziyor sizinle durumumuz çikolata kisti var bende de.inşallah güzel sonuçlar nasip eder rabbim.hayırlısı olsun
Kimyasal gebeliğin ilaçlarla ilgisi yok canım. Boş gebelik de denebilir. Benimde tam bilgim yok tabi. Vitaminlere gelirsek ben toplam 4 tane kullandım. Toz halinde folic asid sabah akşam içtim,b12plus içtim,previt positive içtim bişey daha vardı unuttum. Yani bence yumurtaları ve kalitesini etkiliyordur mutlaka.Bide kimyasal gebelik dedi dr..boylemi deniyor yani bu duruma ? Yani ilac kullandigimizdanmi boyle olmus oluyor ?
ayy sacma gelebilir size sorularim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?