Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım tedavin hayirli olsun çok dogru bir karar vermissiniz kaan bey herkesin sorununa göre tedavi uyguluyor insallah sonunda mutlu sona ulasir ve bebegini kucaklarsin yolun acik olsun :)

Estrofemi 7 gün 1 defa 7 gün 2defa 7 gün 3 defa sonra duphastonu 7 gün günde 3 defa kullandım.duphaston dün bitti.günden beri az az lekelenme oldu pet koydum ama ona geçmedi.benim gibi olan oldumu ne zamana kadar sürecek bu lekelenme adet ne zaman olunuyor

Benim duphastonu bıraktığımın 4 Yada 5.günü olmuştu.

Evet üzülme memek elde degil
cok agladim...ama yapcak bisiy yok...
simdi tedaviye ne zaman hemenmi devam etmeliyim ki ? Hemen olursa dahami iyi olur ? Yoksa beklemekmi lazim ?

Desteginiz icin cok tesekkur ler hepinizden Allah razi olsun .
canım benim o yaşananların nasıl OLDUĞUNU en iyi biz biliriz en iyi biz anlarız birbirimizi. Ben de olumsuz sonuç aldığımda hemen Kaan beyi bulup gitmiştim bir adet bekledim diğer adette iğnelere başladık bu arada da vitaminlerimizi kullandık. Senin değerinin yükselip düşmesi bile tedaviye cevap verdiğini gösterir. Bence bir sonraki denemeni dondurulmuş embriyo ve Öncesinde histereskopi olarak denemelisin. Sonuçta şansı artıran yöntemler. Peki merak ediyorum Aral bey bu şekilde Olmasını önermedi mi sana ?

haklisin ancak bizler anlariz birbirimizi...sonucta ayni seyler yasadik..ayni duygular..umut beklyip umutsuzlasmak..o gozyasi hic dinlemoyor..akiyor hemen..
benim yumurtam az oldugu icin dondurulcak kadar yoktuki..sasece 3 yumurtam olmustu. .ikisi dollendi ve tranfesr oldu...haklisin tedaviye yinede cvp vermisim demi..

Kesinlikle vermişsin. Senin süreç biraz hızlı ilerledi hatırladığım kadarıyla. Tabi şehir dışındasın birde. Bak bence doktorunla görüş sana önereceği vitaminlerin hepsini al ve hemen kullanmaya başla. Vücudunun toparlamasını da kolaylaştırır yumurtalarına da iyi gelir. 3 yumurta da 2 embriyoda çok iyi bi sonuç. Benim geçen tedavimde 8 yumurta toplandı ve sadece 2 embriyo kalmıştı 3 günlük. Şansın var yani Allah'ın izniyle doktorlarımızın yardımıyla ve senin inancınla olacak inşallah.

Vitamim derken sadece folik asiti kullan dedi..baska ne kullaniliyor ? Bide kist falan yojsa dedi. .ona ne zaman bakilcak ? Evet cok hizlica ilerlemisti tedavim...ayrica sehir disindan geliyorduk evet..sadece yumurta toplama ve tranfer icin gittik. Digr kontroller bulundugum sehirde yapıldımisdi..

Bide kimyasal gebelik dedi dr..boylemi deniyor yani bu duruma ? Yani ilac kullandigimizdanmi boyle olmus oluyor ?
ayy sacma gelebilir size sorularim..

Merhaba kizlar,

Bizim de haftaya cuma doktor beyle randevumuz var. Bende de cikolata kisti var hem de cift tarafli Bende burdaki yorumlar ve paylasimlar sonucunda Kaan Bozkurtu sectim, ins. hayirlisi olur hepimiz icin:) Durumuzun benzerligi dikkatimi cekti paylasmak istedim. Doktorun bana ne diyecegini cok merak ediyorum. Burdaki yorumlardan cikarttigim sonuc cikolata kisti olanalara 2 yada 3 ay menapoz uyguluyor, buyuk ihtimalle bende de benzer yol izleyecek. Kaan beyle ilgili en dikkatimi ceken ve beni en cok etkileyen sey herkesin problemine gore farkli yol izlemesi... herkese pozitif sonuclar dilerim :)

Bide kimyasal gebelik dedi dr..boylemi deniyor yani bu duruma ? Yani ilac kullandigimizdanmi boyle olmus oluyor ?
ayy sacma gelebilir size sorularim..
Kimyasal gebeliğin ilaçlarla ilgisi yok canım. Boş gebelik de denebilir. Benimde tam bilgim yok tabi. Vitaminlere gelirsek ben toplam 4 tane kullandım. Toz halinde folic asid sabah akşam içtim,b12plus içtim,previt positive içtim bişey daha vardı unuttum. Yani bence yumurtaları ve kalitesini etkiliyordur mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…