Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bide kimyasal gebelik dedi dr..boylemi deniyor yani bu duruma ? Yani ilac kullandigimizdanmi boyle olmus oluyor ?
ayy sacma gelebilir size sorularim..
canım çok üzüldüm İnşallah bir dahaki sefere bebeğini kucağına alırsın.Kimyasal gebelik demek gebelik başlıyor embriyo rahme tutunuyor fakat bir şekilde bir sebepten gebelik devam edemiyor.Bir çok kadın bu durumu yaşamasına rağmen henüz adet gecikmesi bile olmadan gebelik sona erdiği için farkında bile olunmuyor diyor doktorlar.Biz tabi tüp bebek nedeniyle testlerimizi çok erken yaptırdığımız için farkediyoruz bu durumu.Tekrar tedaviye başlamak için de en iyisi 2 ay ara vermek bence.Ben de ocak ayında negatif sonuç aldım.Hemen tekrar tedaviye başladım fakat vücut ilaçlardan dolayı yorulmuş oluyo ve istenilen cevabı veremeyebiliyor.Dolayısıyla tedavim iptal oldu.2 ay vücudu dinlendirmek en güzeli.Bir de sana nacizane tavsiyem bu dinlenme sürecinde incir kürü yapman.Yumurta sayısı az olan bayanlarda çok öneriliyor.Hatta Kaan Bey de burdaki birkaç arkadaşımıza önermişti.

Kizlar size bisey soyemek istiyorum. Dr aral beyi ariyrum hemen mesgule düşüyor. Msj yaziyrum dönmüyor...evet olimsuz sonuc aldik fakat bu durumumla ilgili konusmak istedim ama ulasamiyorum..buda bende hastayi tedaviye ikna edinceye kadar iyi hos tedaviyide olumsuzlukla sonuclaninca konusmak istemiyorlar diye dusundurdu..oysa tlla konuşup ilkde tutmayabilir bundan sonraki onerilerini soyliyebilirdi..hemenmi tedaviye başlanacak mesela siz iki ay dinlenilmedini tavsiye ediyorsunuz isde neler diyecekse demesini beklerdim...ayrica esimde artik izmire gitmek istemiyor..bundan sonra nasil yapicaz bilmiyorum..

Siz nerede yaşıyorsunuz canım?

Ben denizlideyim canim..siz izmir mi
Günaydın canım bende Denizli de yaşıyorum. 5. tüp bebek tedavimi Kaan beyle yaptım. Çok şükür şimdi hamileyim. Temmuz ayında başladık tedaviye 31 ocakta transferim yapıldı. Bende Denizli İzmir arasında çok gittim geldim. Bence tedaviye aynı hastanede devam et. Ümitsizliğe kapılma. Bende ilk başta ümitsiz olarak başladım diğer denemelerimden dolayı . Rabbim ol derse oluyor işte. İki embriyo transfer edildi. İkisi tuttu. Ama birinin 8 haftalıkken kalbi durmuş. Çok şükür diğeri iyi. Ben bile hamile kaldıysam sizde kalırsınız Allahın izniyle

Senin adina cok sevindim...demek 5.denemede tuttu..hayirlisiyla kucağına alirsin ins.su an cok kararsizim..kaan beymi butun kontrolleri yapti ? Yumurta takibini burdami yaptirdiniz ?

Senin adina cok sevindim...demek 5.denemede tuttu..hayirlisiyla kucağına alirsin ins.su an cok kararsizim..kaan beymi butun kontrolleri yapti ? Yumurta takibini burdami yaptirdiniz ?
Evet canım Kaan bey önce vitamin hapları verdi. Sonra ara sıra gidip kontrollerimizi yaptırdık. Kontrollerimizi Kaan bey yaptı. Benim iki defa yumurta toplandı. Sonra histereskopi yapıldı. 20 gün sonra toplanan yumurtalardan en iyi 2 tane embriyo transferi yapıldı. Denizli de bir tane tüp bebek merkezi var.İyi olduğunu düşünmüyorum. Kaan bey Denizlideki tüp bebek merkezinde de çalışmış. Denizliye en yakın İzmir olduğu için İzmir i tercih ettik.

Histereskopi nasil oluyordu ? Yumurtalar donduruldumu ? 20 gun sonra demissin..aa demek kaan bey burdami calismis..yaa burda kalsa ne iyi olurmus..yani senin butun kontrollerini kaan bey yapmis..benim ona gitseydim belki daha iyi olurdu...bbirden basladik devam etti tedavi...bu kadar maddî manevi yuksek olan bi tedaviyi niye birden atildik.biraz daha arastrmadan bilemiyorum..hayirlisi buymus belkide..

Ben diğer 4 tüp bebek tedavimi İzmirde başka hastanelerde yaptırdım. 5.tüp bebek tedavi için internette araştırmalarım sonucu Kaan beye gitmeye karar verdik.Diğer tüp bebek tedavilerim hemen oldu bittiye geldi. Taze transfer yapıldı. Kaan beye ilk gittiğimizde eşim ve bana acele etmememiz gerktiğini önce vitamin hapları kullanacağımı söyledi. Bir sürü tahlil istedi. İlk yumurta toplandığında 2 tane 2. kalite embriyo oluştu. Kaan bey bunları transfer etmek istemedi. Bizde 2. yumurta toplma işlemi yapılmasını istedik. 2. yumurta toplamada 3tane 1. kalite embriyo oluştu. Bunları dondurdular. 2.yumurta toplamadan 3-5 gün içinde histereskopi yapıldı. 10 dakikalık bir işlem.Anestezi altında oluyor. Sen hiçbirşey hissetmiyorsun. Histereskopiden 20 gün sonrada transferim oldu. Canım ben durumumu kısaca anlattım. Karar senin. Hakkında hayırlısı olsun.

Bence pişmanlık duymamalısın. Ben Aral Bey'in de iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Aşılama odası onun odasındaki kattaydı. O zaman gördüm panodaki resimleri... bir sürü bebişin dünyaya gelmesine vesile olmuş sonuçta... Tüp Bebek tedavisi hangi doktorla çalışırsan çalış ihtimaller üzerine kurulu. Seninki bunda tutmamış olabilir ama bir dahaki seferlere olur inşallah. Eşine de söyle niye hemen pes ediyor ki öyle... Denizli-İzmir arasındaki yol gayet iyi hemen gidilip geliniveriliyor niye gözünde büyüttü bu kadar anlamadım. Ben şu an Balıkesir'deyim ama eşim Denizlili oradan biliyorum.Gerekirse kendin git gel otobüsle, beylere bir tek yumi toplama aşamasında ihtiyaç oluyor. Ben de beyleri anlamıyorum zaten bu işin %80 i bizim omuzlarımızda sızlanan yine onlar oluyor... İllaki Erpa dersen sana önerim git Kaan Bey ile samimi bir şekilde görüş. Sizin orada çalıştığınız duydum gelip gitmekte zorlandığım için orayı düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim de. Samimi şekilde yanıt vereceğini hatta tanıdığı bir arkadaşı varsa yönlendirebileceğini düşünüyorum. Ama şartlarını zorlaman ve İrenbe'ye devam etmen faydalı olur gibime geliyor. Aral Bey büyük ihtimalle mini tüp uyguladı sana. Çünkü verdiği iğne sayısından anladım. Kaan Bey'e mini tüp bebeği sorduğumda ne olursa olsun ilaçlara yanıt vermeyen kadınlara en azından daha az ilaçla tedaviyi uygulayalım da vücudu yormayalım diye uyguladığımız bir tedavi. Az yumurta oluşur ve az embiryo elde edilir. Hatta dondurulacak kadar elde etmek çok zor demişti. Senin de öyle oldu sanırım. Belki de biraz daha fazla iğne kullanarak daha fazla yumi elde etme metodu denenir bu kez.
Ne olur ümitsiz olma forumlar ilkinde olmamış ikincide başarıya ulaşmış örneklerle dolu. Sabır Sabır, Sabır...

Tabiki yuzdeu yuz diye bisry yok.elbette olmayabilor olabilirde...evet o resimleri bende gördüm cok guzellerdi...erpayi falan kaan bey kesinlikle tavsiye etmez yani..yyani niyeyse burdaki doktorlar da burayi tavsiye etmiyor..simdi bana hangi tedavi uygulandı bile bilmiyorum.mini tup dedinya..ama banada baya igne kullanildi..hatta dr daha cok yumurta olusmasini beklerdim dedi. .1000 lirayi gecdi kullandigim ilac...sadece igne yani..
evet sabir gerekiyor hemde cok....

canım hemen pes etmek yok. bak ben bir senedir hala yumurta toplama aşamasındayım bunu yazıyorum ki buradaki tüm arkadaşlara moral olsun hemen pes etmesinler diye..
irenbe bence güvenilir merkez. bana kalırsa hemen 2. tedaviye başlamayın. sen bir dinlen . vücudun hem psikolojik hem de fizyolojik bu olumsuzlukları üzerinden atsın. önümüz bahar ve yaz mevsimi. her yer yeşil, çiçekler, kuşlar :) dinlen, yürüyüşler yap. kafandan atmaya çalış. biliyorum çok zor ama düşünsen bile pozitif düşün.
arkadaşın dediği gibi incir kürüne başla mesela. 2 ay onu uygula. ben bugün uygulamaya başladım.
eğer aral bey ile devam etmek istemiyorsan da - ki o dr da çok pozitif görünen iyi bir dr a benziyor- kaan bey ile görüş istersen. yani bilmiyorum. tabi sana kalmış. aral bey ile de devam edebilirsin sana kalmış.
sabır sabır sabır maalesef başka yapabileceğimiz bir şey yok. bu hayallerimizi istiyorsak hep inanacağız ve sabredeceğiz.
allah yardımcımız olsun.

Kızlar bişey sormak istiyorum. Dün 11:30 da opu olmuştu neden hala aramadılar diye yazarken aradılar :)) embriyoları takip edip C.tesi donduracaklarmış. Yani 3. Günde. Bende 5. Güne bazıları gitcek mi diye bırakmayacak mısınız dedim tabi sağsalim kalan olursa inşallah. Tavsiye etmiyoruz dedi,yani istersek çözdüğümüzde gideriz dedi.hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu yerleştirildi sizlere?

Ben belki yanlış yorumlamışımdır canım. Mini değildir belki. Canım elbette oradaki merkezler burayı kötüleyecek bu çok normal. Benim buradaki kadın doğumcum bile beni hala Bursa'ya yönlendirmeye çalışıyor Kaan Bey'in yanlış uygulama yaptığını ima eder şeyler söylüyor ama ben takmıyorum çünkü gönderdikleri hasta başına prim alıyorlar.

arkadaşım mrhb çok üzgünsün bunu çok iyi anlıyorum bu olumsuz denemelerden sonra insan olayın etkisyle hemen birşey yapılsın birşey olsun diyor kendince bir çıkış yolu arıyor kendisine yani durumu değiştirmek itiyor bunu 3 defa yaşamış birisi olarak konuşuyorum ben de olumsuz sonucu öğrendiğimde ki hatta biz tarnsfer aşamasına bile gelememiştik işlem iptal edildi diye yazan dosyamızı doktoru beklerken masasının üstünde gördm ve o başkasınındr diyrdm insan kendine konduramıyr kabullenemiyor ve hemen hangi doktora hangi merkeze gitsem ne yapsam düşünceleriyle boğuşmaya başlıyor o telaşla gereksizce kaç tane doktora gittik söylenenler çok da değişmedi bir daha gitmedik bile çoğuna ama olayın sıcaklığıyla yapılmış şeylerdi bunlardı biraz sakinleş kendine gel sakin kafayla artısını-eksisini düşünün ve en doğru nasıl olacaksa ona göre karar vermeye çalışın. ama ben ilk tüp bebek uygulamasını orda yapmış birisi olarak erpayı asla tavsiye etmem ben çok pişmanım ilk olduğu için biz de birşey anlamıyrduk günahlarını almak istemiyorum ama belki hiç transfer yapamdılar sadece bizden para aldılar diye düşünüyorum ama eğer istiyorsan bi git görüş fikir al izlenimin nasıl olacak... ben bu durumlarda şu şekilde düşünüyorum biz 3 defa tüp bebek yaptırdık ve masrafları nerden baksan 30-40 bini buldu keşke 3 tane olumsuz sonuç alıp bu parayı vereceğime gerekirse 1 defa da bu parayı verseydim de olumlu sonuç alsaydım diyorum. biz 2.v e 3. uygulamaları ankarada yaptırdık git gel orda kal derken masraf 2 ye katlıyordu. şimdi izmir bana o kadar kolay ve rahat geldi ki... ayrıca biz gittiğimzde sorduk trenle gidersen hem fiyatı çok uygun hem de ırenbeye yakın tren garında indikten sonra 10 dk mesafe tek minübüse biniyrsun. akşamdan binince sabaha ordasın akşama tekrar dönebilirsin. hatta şu an denizli-izmir biletleri kampanyalı gidiş dönüş 23 lira bir kişi çok uygun bu tarz kampanylar hep oluyr. biz aracımızla gitmiştk ama bi dahakine tren ya da otbüsle gitmeyi düşünüyoruz. aslında otobüs trenden ziyade insan isterse bir şekilde yolunu, kolayını bulur ama benim söylemek istediğim uzaktı masraflıydı deyip sizin için hiç faydası olmayacak bir merkeze gidip tekrar tekrar masraf yapmaktansa inandığın güvendiğin bir yerde başlamak çok daha mantıklı bu doğrulutda değerlendirin istersen.hatta aynı döneme denk gelirse beraber bile gidebiliriz izmire eğer orda devam edersen!!!

canım benim de 3. gün donduruldu transfer edileceği zaman çözüldükten sonra 5. güne gidildi.Tavsiye etmeme nedenleri ister istemez embriyo kaybı yaşanması ama yeterince embriyon olursa konuşursun.Sen evet embriyo kaybedilme riskini göze alıyorum dediğin zaman 5.gün transferi yapıyorlar.Örneğin benim 12 adet 3.gün embriyosu vardı.Transfer olacağı zaman 6 sını çözdüler yarısı 5. güne kadar gidebildi 3 tanesi gidemedi.

Cvp için çok teşekkür ederim. Peki o 12 embriyo ilk günden itibaren miydi yoksa 3.güne kadar kayıp yaşadın mı ? Benim 14 yumurtadan 10 tanesi döllenmiş. Bir de iki adet mi koydular embriyo yoksa tek mi?

Cvp için çok teşekkür ederim. Peki o 12 embriyo ilk günden itibaren miydi yoksa 3.güne kadar kayıp yaşadın mı ? Benim 14 yumurtadan 10 tanesi döllenmiş. Bir de iki adet mi koydular embriyo yoksa tek mi?
rica ederim benim 16 toplanmıştı 12 si 3. güne kadar gitti ve istenilen kalitede dediler ve dondurdular (hücre sayısı filan bahsedilmedi) Benim tek 5.gün embriyosu transferi oldu fakat sonuç negatif.

Benim 3.gündü. 3 embriyo vardı iki tanesi çözülme işleminde bozulmuş ve 1 embriyo transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…