- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.461
Negatif mi?üzüldüm bakrica ederimbenim 16 toplanmıştı 12 si 3. güne kadar gitti ve istenilen kalitede dediler ve dondurdular (hücre sayısı filan bahsedilmedi) Benim tek 5.gün embriyosu transferi oldu fakat sonuç negatif.
Sonuç pozitiftir inşallah canımBenim 3.gündü. 3 embriyo vardı iki tanesi çözülme işleminde bozulmuş ve 1 embriyo transfer edildi
Evet canım pozitif, inşallah sizede nasip olur tez zamandaSonuç pozitiftir inşallah canım
Aminnnn inşallah.Evet canım pozitif, inşallah sizede nasip olur tez zamanda
Hiçbiri 5. güne gelemedi mi yoksa sen mi tek istedin?rica ederimbenim 16 toplanmıştı 12 si 3. güne kadar gitti ve istenilen kalitede dediler ve dondurdular (hücre sayısı filan bahsedilmedi) Benim tek 5.gün embriyosu transferi oldu fakat sonuç negatif.
3 tanesi 5. güne gitti biri transfer edildi.Kaan Bey 5. gün 2 tane koyarsak ikiz olma ihtimali çok artıyor diye bahsetti.Ben de korktum tek istedim o zaman.Şimdi o kalan 2 adet 5. gün embriyosu koncak nasipse yine uyardı beni 5. gün bak ikiz olabilir diye.Bu kez ne gelirse kabulüm hocam ikisini de istiyom didimHiçbiri 5. güne gelemedi mi yoksa sen mi tek istedin?
İyi demişsin. Hatta keşke baştan 2 tane koydursaydın.3 tanesi 5. güne gitti biri transfer edildi.Kaan Bey 5. gün 2 tane koyarsak ikiz olma ihtimali çok artıyor diye bahsetti.Ben de korktum tek istedim o zaman.Şimdi o kalan 2 adet 5. gün embriyosu koncak nasipse yine uyardı beni 5. gün bak ikiz olabilir diye.Bu kez ne gelirse kabulüm hocam ikisini de istiyom didim
Tedavin hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlanır. Benimde iğnelerim menopur cetrotide ve gonalf idi ve kendim yapmadım. Gonalf iyidi ama diğerleri yakıyordu evet.Arkadaşlar çok şükür bizde Kaan Beyle tedaviye başladık bende pcos olduğu için Kaan Bey yumurta sayın çok fazla en az 20-25 yumurta toplanır dedi ama acele etme 1 ay sona transfer yapalım dedi. bakalım inşallah hayırlısı olur. menopur , fostimon ve cetrotide yazdı bunlar göbekten kendim uyguluyorum biraz yakıyoriğneleri göbekten kendi kendine uygulayan varmı aranızda
Hayırlı olsun tedavin ben kendim uyguladım sıkıntı yaşamadımArkadaşlar çok şükür bizde Kaan Beyle tedaviye başladık bende pcos olduğu için Kaan Bey yumurta sayın çok fazla en az 20-25 yumurta toplanır dedi ama acele etme 1 ay sona transfer yapalım dedi. bakalım inşallah hayırlısı olur. menopur , fostimon ve cetrotide yazdı bunlar göbekten kendim uyguluyorum biraz yakıyoriğneleri göbekten kendi kendine uygulayan varmı aranızda
Canım kacinci gün embiryosu olduğu çok ta onemli değil önemli olan kalitesi bunlara çok takılma derimKızlar bişey sormak istiyorum. Dün 11:30 da opu olmuştu neden hala aramadılar diye yazarken aradılar :)) embriyoları takip edip C.tesi donduracaklarmış. Yani 3. Günde. Bende 5. Güne bazıları gitcek mi diye bırakmayacak mısınız dedim tabi sağsalim kalan olursa inşallah. Tavsiye etmiyoruz dedi,yani istersek çözdüğümüzde gideriz dedi.hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu yerleştirildi sizlere?
Cnm öncelikle Cok gecmis olsun..kolay degil.. Gercektende yasayan bilir o yikimlardan kalkmak .. Gözyasi dinsede insanin yüregi sizlar bi müddet sonra.. Ama Güclü ol. Sen ne kadar cabuk toparlanirsan bebegin o kadar cabuk gelir belkide böyle düsünmek gerek .. Biliyorsun ki bizim dermanimiz (önce allah) bizde... Sana üzülüp sikma kendini demiyorum .. Cünkü elinde degil biliyorum.. Ayni seyi 4 kez yasadim.. Ama ne kadar cabuk toparlarsan o kadar kar.. Soruna gelince ; Sen izmir disinda oldugun icin tabiki Dr bey seninle konusmali.. Bu senin hakkin,. Bence Sen merkezi ara bide .. Durumu anlat... teli baglasinlar yada dr tele baksin de... ama mutlaka ara..Kizlar size bisey soyemek istiyorum. Dr aral beyi ariyrum hemen mesgule düşüyor. Msj yaziyrum dönmüyor...evet olimsuz sonuc aldik fakat bu durumumla ilgili konusmak istedim ama ulasamiyorum..buda bende hastayi tedaviye ikna edinceye kadar iyi hos tedaviyide olumsuzlukla sonuclaninca konusmak istemiyorlar diye dusundurdu..oysa tlla konuşup ilkde tutmayabilir bundan sonraki onerilerini soyliyebilirdi..hemenmi tedaviye başlanacak mesela siz iki ay dinlenilmedini tavsiye ediyorsunuz isde neler diyecekse demesini beklerdim...ayrica esimde artik izmire gitmek istemiyor..bundan sonra nasil yapicaz bilmiyorum..
5.güne kadar gidebiliyorsa daha iyidir mantığı benimkisi. Yoksa 2 günlük 4hücreli embriyoların da bebiş OLDUĞUNU gördük :)) sonu mutluluk olsunda canım 3-5 farketmez :)Canım kacinci gün embiryosu olduğu çok ta onemli değil önemli olan kalitesi bunlara çok takılma derim
Canım ilk muayne ücreti 250 tl(ben gittiğimde 200dü zam gelmiş) tüp bebek ücreti 4500 TL. İlaçlar da benim 1500 tuttu. Yani 6250. Vitaminlerde 1000 TL tutmuştur toplamda etti 7250 TL. Bir de biz çipli yöntemi istedik Onada 500 TL verdik. 7750 oldu. Ilk defa hesapladım amma Pahalı olmuş. Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlar alalım inşallah.Slm arkadaslar .. Sormak istedigim; tedavisi olumlu yada olumsuz biten Arkadaslar , tedaviniz ne kadara mal oldu.??? Birde muayene ücreti ne kadar ???
günaydın :)günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
canım vitaminlerin hangileri yazarsan sevinirimmkızlar merhaba.kaan beyin verdiği vitaminleri nasıl kullandınız günlük 8 tane var benm napcam bilemedim sabah öğle akşam paylaştırsam mı acaba..?sizler nasıl yaptınız.bi de bu kadar vitamini alınca bünyede değişiklik oluyor mu :) kendini çoook güçlü hisseden var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?