Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende bemiks, redoksan, e vitamini, inofolik ve dil altına yerleştirilen b vardı. Ama ben dil altına yerleştirilen b bitince açıkçası bir daha almadım. redoksanı da en başlarda baya düzenli tükettim ama bu sıralar aşılama tedavisine geçtiğim için günde 9 tane hormon hapı ile aynı anda yürütemiyorum. Bemiks, e vitaminini düzenl, kullanıyorum. İnofoliği de baya düzenli kullanmıştım ama bu sıralar ona da ara verdim. Vitaminler iştah açıyor mide kazındırıyor gibi geliyor bana özellikle bemiks ve b vitaminleri bu nedenle yemene içmene dikkat et kilo almamaya çalış.

Konu açılmışken arkadaşlara sormak istiyorum. Tedavi süresince kilo alan oldu mu aranızda? Vitaminlere ve iğnelere vücudunuz nasıl tepki verdi?

Konu açılmışken arkadaşlara sormak istiyorum. Tedavi süresince kilo alan oldu mu aranızda? Vitaminlere ve iğnelere vücudunuz nasıl tepki verdi?
İki tedavimde de kilo vermiştim, stresten kaynaklı sanırım. Sadece iğnelerden dolayı göbeğim şişmişti. Vitaminler de kilo aldırmadı, kilo açısından gayet rahattım

Hiç endişelenme canım bak şimdi; sabah akşam olanlara yapcak bişey yok zaten alacağın zaman belli. Günde bir tane aldıklarını da sabah öğle ve Akşama dağıtırsın. Midene de yüklenmemiş olursun. Ve bunları unutmamak için akıllı telefon kullanıyorsan ilaç saatim diye bi program var çok işe yarıyor. Onu indirebilirsin. Burdan bi arkadaş tavsiye etmişti çok faydasını gördüm ben. Etkilerine gelince ben pek farklı bişe hissetmedim belki biraz fazla yediriyordu. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşlar vitamin olarak sankii son kelimesi positive diye birşey kullanıyorlardı bunu kullannan varmı adını hatırlayıp yazamadımm

Evet canım ben de öyle bi program yapsam iyi olacak hepsini aynı anda içmek pek doğru gelmedi bana.bi de kaan bey bana soğan ve incir kürü yap dedi, üzüm çekirdeği tozu ve arı sütü kullan dedi ayrıca balık ye bol bol dedi ama deniz yüzeyinde yaşayan balıklar olsun dedi.balıkçılar bilirmiş onlara sor dedi daha sormadım .paylaşmak istedim bunları... bi de bu soğan ve incir kürüne ne zaman başlanmalı bilgisi olan var mı benim şu an adetimin 3. günü

canım sağol zaten ben yeterince kilo aldım fazlası sağlıklı olmaz ama sabah içince farkettim midemi yaktı bunlar benm.sen de haklısın çok fazla ilaç kullanıyoruz ama sonu güzel olsun da bunları güle oynaya anlatalım bebeklerimize ilerde inşallah

cipli yöntem ne canım ?

öğünlere bölmeden fayda var.
kolay kolay hasta olmuyorsun. ben çok üşürdüm mesela artık o kadar çok üşümüyorum bir de daha az yorgun hissediyorum kendimi. spor da yapabilirsen bu ilaçlar asıl o zaman daha da faydalı oluyormuş :)

Kaan bey günden güne kürlerin sayısını arttırmış :)

soğan kürü ve incir kürünü bana da söyledi.
soğan bitti şimdi incirdeyim bakalım çok merak ediyorum yumurtada artış olacak mı:)
soğan kürü adetin 7. günü başlıyorsun. sabah akşam taze hazırlıyorsun. bir buçuk su bardağı suyu kaynatıp beyaz- yani kırmızı ve ya mor soğan olmayacak- soğanı dörte ya da beşe bölüp 5 dk kaynatıp ılık olarak içiyorsun.
15 gün sürecek.
sabah akşam aç karnına. akşam da aynısını hazırlıyorsun.

incir kürü ise adetin 2 günü başladım ben. 21 günlük.
sadece sabah aç karnına içiliyor.
2,5 su bardağı su kaynayınca 6-7 inciri ortadan ikiye bölüp 15 dk kaynatıyorsun. ılıyınca içiyorsun.

iki kürde de tencerenin ağzı kapalı olsun ki su buharlaşmasın.
yalnız ben soğan küründe zorlanırım diyordum onu çok rahat içtim de bu incir küründe zorlanıyorum. şerbet gibi çok tatlı. bardağı bitirdiğimde resmen başım dönüyor bu ne diyorum ya şerbet gibi..
tatlıyı severim de aşırı tatlı yiyemem ondan bu kadar zor geldi bana sanırım.

:) tşk ederim aynısını uygulicam.doktor ama otlara bitkilere de güveniyo :) ne güzel.

ne güzelll :) ben cok çabuk hasta olan biriyim çünkü :) spor yapıyordum bıraktım ama en güzeli günlük 1 saat yürüyüş diyor doktor.

kaan bey bu kürlefi hangi dönemde öneriyor biz ilk görüşmeyi yaptık ama bize sadece vitamin haplar verdi kürlerle ilgili birşey söylemedi!bu ay menopoz iğnesi yapılacak ( 2 ay sürecek) bu süreçte bunları yapsam bir anlamı olur mu ki daha önce birkaç defa yapmıştım ama yoksa iğneler bittikten sonramı yapılmalı? bir sürü ilaç var üzerine bir de bu kürler ağır gelir mi acaba?

canım aynı durumdayız ben de vitaminlere bugün başladım ve 2 aylık menopoz iğnesi verdi yani yapabilirsin bana sonra yap falan demedi soğan ve incir kürünü de yap dedi.

canım aynı durumdayız ben de vitaminlere bugün başladım ve 2 aylık menopoz iğnesi verdi yani yapabilirsin bana sonra yap falan demedi soğan ve incir kürünü de yap dedi.
ben de 3 gün oldu vitaminlere başlayalı 9 tane hap var eşi me de 7 tane verdi ikimizin bazı ilaçları aynı unutmuş da olabilir ama bana önce telefonda konuştuğumzda öyle birşey söylemişti de o zaman 15 gün soğan sonra 21 gün incir kürü mü ugulayacağız. size nasıl yapacağınızla ilgili birşey söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…