- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.501
Kesinlikle istah acici oldugunu bende söyleyebilirimBende bemiks, redoksan, e vitamini, inofolik ve dil altına yerleştirilen b vardı. Ama ben dil altına yerleştirilen b bitince açıkçası bir daha almadım. redoksanı da en başlarda baya düzenli tükettim ama bu sıralar aşılama tedavisine geçtiğim için günde 9 tane hormon hapı ile aynı anda yürütemiyorum. Bemiks, e vitaminini düzenl, kullanıyorum. İnofoliği de baya düzenli kullanmıştım ama bu sıralar ona da ara verdim. Vitaminler iştah açıyor mide kazındırıyor gibi geliyor bana özellikle bemiks ve b vitaminleri bu nedenle yemene içmene dikkat et kilo almamaya çalış.
cnm tedavin hayirli olsun öncelikle bize de organik beslenin dedi,, özellikle tüp bebek tedavisi görenlerin daha dikkat etmesi gerekiormus...merak ettim sizin problem ne?? ki kaan bey bunlari tavsiye etmis ??Evet canım ben de öyle bi program yapsam iyi olacak hepsini aynı anda içmek pek doğru gelmedi bana.bi de kaan bey bana soğan ve incir kürü yap dedi, üzüm çekirdeği tozu ve arı sütü kullan dedi ayrıca balık ye bol bol dedi ama deniz yüzeyinde yaşayan balıklar olsun dedi.balıkçılar bilirmiş onlara sor dedi daha sormadım .paylaşmak istedim bunları... bi de bu soğan ve incir kürüne ne zaman başlanmalı bilgisi olan var mı benim şu an adetimin 3. günü
cnm bizdede sayi da problem var acaba bizde de mi bu yöntem kullanilir daha o asamaya gelmedigim icin sormak istedim,,Bizdeki problem eşimin spermleriydi canım. Sayı iyi ama Hız ve morfoloji düşük. Bu çipli sistemdede iyi olan spermler ayrıştırılıyor. Yeni bir Yöntem yani.
canım tşk ederim.hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.benim problem çikolata kisticnm tedavin hayirli olsun öncelikle bize de organik beslenin dedi,, özellikle tüp bebek tedavisi görenlerin daha dikkat etmesi gerekiormus...merak ettim sizin problem ne?? ki kaan bey bunlari tavsiye etmis ??
canım evet aynen öyle uygulayacaksın.birkaç sayfa öncede bi arkadaş ayrıntılı bir şekilde yazdı bak istersen gayet açıklayıcı yazmış sağolsun.ben sormuştum nasıl uygulanacak diye kızlar anlatıyorlar ama tam bilmiyorum dedi nette yazar ama dedi bana.bu arada kızlar dediği de bizim gibi hastaları :)ben de 3 gün oldu vitaminlere başlayalı 9 tane hap var eşi me de 7 tane verdi ikimizin bazı ilaçları aynı unutmuş da olabilir ama bana önce telefonda konuştuğumzda öyle birşey söylemişti de o zaman 15 gün soğan sonra 21 gün incir kürü mü ugulayacağız. size nasıl yapacağınızla ilgili birşey söyledi mi?
Hız ve morfoloji problemi olanlarda kesinlikle kullanılmasında fayda var ama sadece Sayıda problem varsa gerekir mi bilmem. Sayınız nekadar canım,tek problem o mu? Say'ı az ama kalitesi ve Hızı iyiyse gerekmeyebilir.cnm bizdede sayi da problem var acaba bizde de mi bu yöntem kullanilir daha o asamaya gelmedigim icin sormak istedim,,
Canım seni ne kadar süreliğine menapoza soktu ve kistinin büyüklüğü ne kadardı merak ettim.Herkese merhaba işm yogunlugundan fazla giremiyorum ama son sayfaları okudum güzel haberler alanları tebrik esiyorum darısı her isteyenin basına tedavileri baslayanlar ve olumsuz sonunçalan arkadaslar olumsuzluluga kapılmadan devam :) ben henuz bekleme asamasındayım mayıs basına kadar menopoz dayım . Kilo almaya gelince ben hiçbir zaman cok kilolu olmadım ama 2 aylık süre zarfında 3,5 4 kilo almısım :) her seyin güzel olacagına dair inancımı kaybetmeden umutla guzel günlerin geleceği hayalini kurarak günlerimi geciriyorum.
Benim kistim 7 cm di martta ameliyat oldum. Mart ta vuruldum iğne bi de nisanda olucam mayıs bası da bi ay daha uzatalım mı yoksa yumurta toplama asamasına gecelim mi diye karar vereceğiz .tabi bu arada ben hiç adet olmıcam sanmıstım ama normal tarıhınden 10 gün sonra adet oldum normalmiş ama olabilirmiş.Canım seni ne kadar süreliğine menapoza soktu ve kistinin büyüklüğü ne kadardı merak ettim.
hahaha :)) yani biz oluyoruz o zmncanım evet aynen öyle uygulayacaksın.birkaç sayfa öncede bi arkadaş ayrıntılı bir şekilde yazdı bak istersen gayet açıklayıcı yazmış sağolsun.ben sormuştum nasıl uygulanacak diye kızlar anlatıyorlar ama tam bilmiyorum dedi nette yazar ama dedi bana.bu arada kızlar dediği de bizim gibi hastaları :)
valla cnm bize sadece sayi az dendi..baska bsy daha olsaydi söylenirdi heralde diye düsünüyorum..Hız ve morfoloji problemi olanlarda kesinlikle kullanılmasında fayda var ama sadece Sayıda problem varsa gerekir mi bilmem. Sayınız nekadar canım,tek problem o mu? Say'ı az ama kalitesi ve Hızı iyiyse gerekmeyebilir.
Sizin içinde uygulanması iyi olur galiba. Istersen internette Detaylı bilgi var baya açıklayıcı. Mikro akışkan çip yaz çıkan Yazıyı bi oku derim :)) bu arada Kaan hoca da bakıyor mudur arada sayfayavalla cnm bize sadece sayi az dendi..baska bsy daha olsaydi söylenirdi heralde diye düsünüyorum..
kaan bey sayfayı takip ediyor zaten bizzat kendisihahaha :)) yani biz oluyoruz o zmnkizlar dikkat edin aramizda bi casus olabilir anladiniz umarim
Canım ilk muayne ücreti 250 tl(ben gittiğimde 200dü zam gelmiş) tüp bebek ücreti 4500 TL. İlaçlar da benim 1500 tuttu. Yani 6250. Vitaminlerde 1000 TL tutmuştur toplamda etti 7250 TL. Bir de biz çipli yöntemi istedik Onada 500 TL verdik. 7750 oldu. Ilk defa hesapladım amma Pahalı olmuş. Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlar alalım inşallah.
Mikro akışkan çip yeni bir sistem canım. Doğal yolla sağlanan gebeliklerde sperm hücreleri kadın rahminin içinden Yumurtalıklara bazı kanalcıklardan geçerek gidermiş,bu çip kardeşimizde doğala yakın bir mekanizmaymış ve o çipteki kanallardan geçebilen spermler DNA'sı boyutu ve yapısı daha iyi olan spermlermiş. Kötüleri ayıklıyormuş yani. Kalan iyilerden Seçilen spermleri kullanıyorlarmış,tabi Buda sağlıklı embryo şansını baya artırıyor. Size bahsetmediler mi irenbede? Problem erkekse anlatıyorlar sanıyordum. Tek ben biliyorum sankiçİpli yontem nedir arkadasim ilkkez duydum.ankatirmisin
Mikro akışkan çip yeni bir sistem canım. Doğal yolla sağlanan gebeliklerde sperm hücreleri kadın rahminin içinden Yumurtalıklara bazı kanalcıklardan geçerek gidermiş,bu çip kardeşimizde doğala yakın bir mekanizmaymış ve o çipteki kanallardan geçebilen spermler DNA'sı boyutu ve yapısı daha iyi olan spermlermiş. Kötüleri ayıklıyormuş yani. Kalan iyilerden Seçilen spermleri kullanıyorlarmış,tabi Buda sağlıklı embryo şansını baya artırıyor. Size bahsetmediler mi irenbede? Problem erkekse anlatıyorlar sanıyordum. Tek ben biliyorum sanki
Amh rezerv azlığıydı değil mi? Evet eşinle ilgili bi durum olsa mutlaka söylerlerdi. Biliyorsundur ama incir ve SOĞAN kürünü uygula hemen. Birde benim bilmeden keşfettiğim bişey var tarçın da yumurtalara çok iyi geliyor. Geçen tedavimde grip olmuştum ve iyileşmek için tarçın ve zencefil kaynatıp içtim günde iki kere. Ve ilaçlara rağmen yumurtladım o ay. Tarçından şüphelendim ve internetten baktım yumurtalara iyi geldiğini okudum. Allah hepimizin şifasını versin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Iyi geceler arkadaşım.İyigeceler.Bizde sorun sebepsiz olarak biiyorduk.1tup ve 1 asilama sonrasi.fakat kaan bey sayesinde amh dusuklugu oldugunu igrendik.bu sebepten bahsetmemisledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?