Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kesinlikle istah acici oldugunu bende söyleyebilirim

cnm tedavin hayirli olsun öncelikle bize de organik beslenin dedi,, özellikle tüp bebek tedavisi görenlerin daha dikkat etmesi gerekiormus...merak ettim sizin problem ne?? ki kaan bey bunlari tavsiye etmis ??

Bizdeki problem eşimin spermleriydi canım. Sayı iyi ama Hız ve morfoloji düşük. Bu çipli sistemdede iyi olan spermler ayrıştırılıyor. Yeni bir Yöntem yani.
cnm bizdede sayi da problem var acaba bizde de mi bu yöntem kullanilir daha o asamaya gelmedigim icin sormak istedim,,

cnm tedavin hayirli olsun öncelikle bize de organik beslenin dedi,, özellikle tüp bebek tedavisi görenlerin daha dikkat etmesi gerekiormus...merak ettim sizin problem ne?? ki kaan bey bunlari tavsiye etmis ??
canım tşk ederim.hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.benim problem çikolata kisti iki defa ameliyat geçirdim hala geçmiyor bu nasıl bişey anlamadım

canım evet aynen öyle uygulayacaksın.birkaç sayfa öncede bi arkadaş ayrıntılı bir şekilde yazdı bak istersen gayet açıklayıcı yazmış sağolsun.ben sormuştum nasıl uygulanacak diye kızlar anlatıyorlar ama tam bilmiyorum dedi nette yazar ama dedi bana.bu arada kızlar dediği de bizim gibi hastaları :)

cnm bizdede sayi da problem var acaba bizde de mi bu yöntem kullanilir daha o asamaya gelmedigim icin sormak istedim,,
Hız ve morfoloji problemi olanlarda kesinlikle kullanılmasında fayda var ama sadece Sayıda problem varsa gerekir mi bilmem. Sayınız nekadar canım,tek problem o mu? Say'ı az ama kalitesi ve Hızı iyiyse gerekmeyebilir.

Herkese merhaba işm yogunlugundan fazla giremiyorum ama son sayfaları okudum güzel haberler alanları tebrik esiyorum darısı her isteyenin basına tedavileri baslayanlar ve olumsuz sonunçalan arkadaslar olumsuzluluga kapılmadan devam :) ben henuz bekleme asamasındayım mayıs basına kadar menopoz dayım . Kilo almaya gelince ben hiçbir zaman cok kilolu olmadım ama 2 aylık süre zarfında 3,5 4 kilo almısım :) her seyin güzel olacagına dair inancımı kaybetmeden umutla guzel günlerin geleceği hayalini kurarak günlerimi geciriyorum.

Canım seni ne kadar süreliğine menapoza soktu ve kistinin büyüklüğü ne kadardı merak ettim.

Canım seni ne kadar süreliğine menapoza soktu ve kistinin büyüklüğü ne kadardı merak ettim.
Benim kistim 7 cm di martta ameliyat oldum. Mart ta vuruldum iğne bi de nisanda olucam mayıs bası da bi ay daha uzatalım mı yoksa yumurta toplama asamasına gecelim mi diye karar vereceğiz .tabi bu arada ben hiç adet olmıcam sanmıstım ama normal tarıhınden 10 gün sonra adet oldum normalmiş ama olabilirmiş.

hahaha :)) yani biz oluyoruz o zmn kizlar dikkat edin aramizda bi casus olabilir anladiniz umarim

Hız ve morfoloji problemi olanlarda kesinlikle kullanılmasında fayda var ama sadece Sayıda problem varsa gerekir mi bilmem. Sayınız nekadar canım,tek problem o mu? Say'ı az ama kalitesi ve Hızı iyiyse gerekmeyebilir.
valla cnm bize sadece sayi az dendi..baska bsy daha olsaydi söylenirdi heralde diye düsünüyorum..

valla cnm bize sadece sayi az dendi..baska bsy daha olsaydi söylenirdi heralde diye düsünüyorum..
Sizin içinde uygulanması iyi olur galiba. Istersen internette Detaylı bilgi var baya açıklayıcı. Mikro akışkan çip yaz çıkan Yazıyı bi oku derim :)) bu arada Kaan hoca da bakıyor mudur arada sayfaya ))

bu arada kilo ile ilgili soru soranlar olmuş bana vitaminler falan hiç kilo aldırmadı hatta aksine ben o dönemde aldığım 6 kilonun 3 ünü verdim ama menopoz iğnesi vurulduğumuz dönemlerde epey kilo alıyorum bir kez 6 bir kez 5 kilo aldım. iki ayrı dönemde uygulandı bana.

çİpli yontem nedir arkadasim ilkkez duydum.ankatirmisin

çİpli yontem nedir arkadasim ilkkez duydum.ankatirmisin
Mikro akışkan çip yeni bir sistem canım. Doğal yolla sağlanan gebeliklerde sperm hücreleri kadın rahminin içinden Yumurtalıklara bazı kanalcıklardan geçerek gidermiş,bu çip kardeşimizde doğala yakın bir mekanizmaymış ve o çipteki kanallardan geçebilen spermler DNA'sı boyutu ve yapısı daha iyi olan spermlermiş. Kötüleri ayıklıyormuş yani. Kalan iyilerden Seçilen spermleri kullanıyorlarmış,tabi Buda sağlıklı embryo şansını baya artırıyor. Size bahsetmediler mi irenbede? Problem erkekse anlatıyorlar sanıyordum. Tek ben biliyorum sanki

İyigeceler.Bizde sorun sebepsiz olarak biiyorduk.1tup ve 1 asilama sonrasi.fakat kaan bey sayesinde amh dusuklugu oldugunu igrendik.bu sebepten bahsetmemisledir.

İyigeceler.Bizde sorun sebepsiz olarak biiyorduk.1tup ve 1 asilama sonrasi.fakat kaan bey sayesinde amh dusuklugu oldugunu igrendik.bu sebepten bahsetmemisledir.
Amh rezerv azlığıydı değil mi? Evet eşinle ilgili bi durum olsa mutlaka söylerlerdi. Biliyorsundur ama incir ve SOĞAN kürünü uygula hemen. Birde benim bilmeden keşfettiğim bişey var tarçın da yumurtalara çok iyi geliyor. Geçen tedavimde grip olmuştum ve iyileşmek için tarçın ve zencefil kaynatıp içtim günde iki kere. Ve ilaçlara rağmen yumurtladım o ay. Tarçından şüphelendim ve internetten baktım yumurtalara iyi geldiğini okudum. Allah hepimizin şifasını versin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Iyi geceler arkadaşım.

arkadaşlar soğan kürüne ne zaman başlamalı?belli bir zamanı varmı?adet bitiminde mi başlanıyordu?

Iyi geceler kızlar. Aklıma gelmişken yazayım belki faydasını görürsünüz. Tarçın bal çörek otu karışımıda yumurtalar için etkili. Hormonların daha iyi çalışmasını sağlıyor. Tesadüfen grip için kullanıyordum o ay ilaç kullanmama rağmen yumurtam oluştu,tarçından şüphelendim araştırdım netten doğruymuş. Bilenleriniz vardır belki. Bence deneyin derim etkili olduğu test edildi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…