Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bizdeki problem eşimin spermleriydi canım. Sayı iyi ama Hız ve morfoloji düşük. Bu çipli sistemdede iyi olan spermler ayrıştırılıyor. Yeni bir Yöntem yani.
hım bizde de öyle bir problem var benim rezerv azlığımın yanında.
bize söylemediler hiç 4 toplama oldu hatta son toplamada sperm kalitesi çok düşükmüş. keşke bu yöntem uygulansaydı o zaman diyorum ama bir dahaki toplamada bu yöntemi isteyeceğim özellikle söyleyeceğim.

biz bir senedir tedavideyiz. bize de başlarda söylememişti ama bu kürler sayesinde yumurta rezervinde artış olan hastaları gördükçe önermeye başladı. ama senin durumun farklı. söylemediyse yapma bence.

bir yıl önce geldik merkeze o zaman yoktu büyük ihtimal. yeni bir yöntem olsa gerek. anlatılmadı.
neyse bir sonraki toplamada isteyeceğim ben bu yöntemi.

ben onu yazmayı unutmuşum. bu ay incir kürü ile birlikte onu da uygulamaya başladım:) adetin 2. gün başlanıyor 10 gün uygulanıyor. karışımdan sabah akşam aç karnına bir kaşık. ama beni incir kürü aşırı baydığı için ve kilo almaktan şu aralar tırstığım için sadece sabahları yiyorum.
bunu toplamaya kadar devam ettireceğim nasipse.

Sizin içinde uygulanması iyi olur galiba. Istersen internette Detaylı bilgi var baya açıklayıcı. Mikro akışkan çip yaz çıkan Yazıyı bi oku derim :)) bu arada Kaan hoca da bakıyor mudur arada sayfaya ))
Hocam bakin arkadaslarimiz soruyor bakiyorsaniz arada sirada cevap yazin bari :))))))
kaan bey sayfayı takip ediyor zaten bizzat kendisi

arkadaşlar kaan beyin verdiği ilaçları 5 gündür kullanıyorum bu gün adetimin son günü bitiyor aslında ama sağ kasığımda ağrı var bu gün ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir mi bu tarz birşey yaşayan oldu mu yoksa başka birşey mi yapışıklık falan mı var diye aklıma geliyor daha önce buna benzer ağrım olmuştu acile gitmek zorunda kalmıştık o zaman kisttendir demişlerdi ama kist sol tarafta ağrı sağ tarafta anlayamadım valla...

Kızlar benim yarın decapeptyl depot yani transfer öncesi yumurtlamam için Yazılan iğneyi yapmam gerekiyor. Ama hemşire bu ilaç çok çabuk Donuyor gel biz yapalım Demişti. Tabi yarın pazar günü ;(( bu iğneyi kendi yapan varsa yazarsanız çok sevinirim.

Ben aynı şekilde Ağrı hissettiğim de kist oluşmuş. Ağrı soldaydı kistte solda olmuş. Onun dışında bir de estrofem ilacını kullanırken batma oluyordu. Vitaminlerde öyle bişey hissedilmez galiba.

iğneni yaptın mı bilmiyorum ama diğer iğnelregöre ucu çok daha farklı bi sağlık kuruluşunda yaptırman daha iyi olur. deri altına(subcutan) olması lazım bunu senin ayarlanaman zor olabilir. ben iğneyi eşime yaptırıyordum 3 kez yapıldı decapeptyl bana donma gibi bi olay asla yaşamadım hatta aksine onun prospektüsünde köpük gitsin diye bir süre bekleyin diyor diye ben hep beklettim hiç donmadı. ama yinede bilen birine yaptırmanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…