- 25 Mart 2014
- 345
- 534
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.521
ben 3 aylık tedavi boyunca 6 kilo aldımKonu açılmışken arkadaşlara sormak istiyorum. Tedavi süresince kilo alan oldu mu aranızda? Vitaminlere ve iğnelere vücudunuz nasıl tepki verdi?
hım bizde de öyle bir problem var benim rezerv azlığımın yanında.Bizdeki problem eşimin spermleriydi canım. Sayı iyi ama Hız ve morfoloji düşük. Bu çipli sistemdede iyi olan spermler ayrıştırılıyor. Yeni bir Yöntem yani.
biz bir senedir tedavideyiz. bize de başlarda söylememişti ama bu kürler sayesinde yumurta rezervinde artış olan hastaları gördükçe önermeye başladı. ama senin durumun farklı. söylemediyse yapma bence.kaan bey bu kürlefi hangi dönemde öneriyor biz ilk görüşmeyi yaptık ama bize sadece vitamin haplar verdi kürlerle ilgili birşey söylemedi!bu ay menopoz iğnesi yapılacak ( 2 ay sürecek) bu süreçte bunları yapsam bir anlamı olur mu ki daha önce birkaç defa yapmıştım ama yoksa iğneler bittikten sonramı yapılmalı? bir sürü ilaç var üzerine bir de bu kürler ağır gelir mi acaba?
bir yıl önce geldik merkeze o zaman yoktu büyük ihtimal. yeni bir yöntem olsa gerek. anlatılmadı.Mikro akışkan çip yeni bir sistem canım. Doğal yolla sağlanan gebeliklerde sperm hücreleri kadın rahminin içinden Yumurtalıklara bazı kanalcıklardan geçerek gidermiş,bu çip kardeşimizde doğala yakın bir mekanizmaymış ve o çipteki kanallardan geçebilen spermler DNA'sı boyutu ve yapısı daha iyi olan spermlermiş. Kötüleri ayıklıyormuş yani. Kalan iyilerden Seçilen spermleri kullanıyorlarmış,tabi Buda sağlıklı embryo şansını baya artırıyor. Size bahsetmediler mi irenbede? Problem erkekse anlatıyorlar sanıyordum. Tek ben biliyorum sanki
ben onu yazmayı unutmuşum. bu ay incir kürü ile birlikte onu da uygulamaya başladım:) adetin 2. gün başlanıyor 10 gün uygulanıyor. karışımdan sabah akşam aç karnına bir kaşık. ama beni incir kürü aşırı baydığı için ve kilo almaktan şu aralar tırstığım için sadece sabahları yiyorum.Iyi geceler kızlar. Aklıma gelmişken yazayım belki faydasını görürsünüz. Tarçın bal çörek otu karışımıda yumurtalar için etkili. Hormonların daha iyi çalışmasını sağlıyor. Tesadüfen grip için kullanıyordum o ay ilaç kullanmama rağmen yumurtam oluştu,tarçından şüphelendim araştırdım netten doğruymuş. Bilenleriniz vardır belki. Bence deneyin derim etkili olduğu test edildi)
Hocam bakin arkadaslarimiz soruyorSizin içinde uygulanması iyi olur galiba. Istersen internette Detaylı bilgi var baya açıklayıcı. Mikro akışkan çip yaz çıkan Yazıyı bi oku derim :)) bu arada Kaan hoca da bakıyor mudur arada sayfaya))
kaan bey sayfayı takip ediyor zaten bizzat kendisi
üye değil kiHocam bakin arkadaslarimiz soruyorbakiyorsaniz arada sirada cevap yazin bari :))))))
bir çoğumuzun nicklerini de biliyor.Hocam bakin arkadaslarimiz soruyorbakiyorsaniz arada sirada cevap yazin bari :))))))
üye değil kiyada belkide üyedir en affilisinden bir nicki vardır biz bilmiyoruzdur
bir çoğumuzun nicklerini de biliyor.
yok artık :)bir çoğumuzun nicklerini de biliyor.
Bence de unutma söyle mutlaka. Biz faydasını gördük inşallah sonuca da götürür mutlu son olsunbir yıl önce geldik merkeze o zaman yoktu büyük ihtimal. yeni bir yöntem olsa gerek. anlatılmadı.
neyse bir sonraki toplamada isteyeceğim ben bu yöntemi.
Ben aynı şekilde Ağrı hissettiğim de kist oluşmuş. Ağrı soldaydı kistte solda olmuş. Onun dışında bir de estrofem ilacını kullanırken batma oluyordu. Vitaminlerde öyle bişey hissedilmez galiba.arkadaşlar kaan beyin verdiği ilaçları 5 gündür kullanıyorum bu gün adetimin son günü bitiyor aslında ama sağ kasığımda ağrı var bu gün ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir mi bu tarz birşey yaşayan oldu mu yoksa başka birşey mi yapışıklık falan mı var diye aklıma geliyor daha önce buna benzer ağrım olmuştu acile gitmek zorunda kalmıştık o zaman kisttendir demişlerdi ama kist sol tarafta ağrı sağ tarafta anlayamadım valla...
tahmin ediyordur. biz denk geldiğimizde konuşuyoruzyok artık :)
beni sürekli mor giymemden biliyordur o zaman
haha o zaman hocam selamlartahmin ediyordur. biz denk geldiğimizde konuşuyoruz
Kızlar benim yarın decapeptyl depot yani transfer öncesi yumurtlamam için Yazılan iğneyi yapmam gerekiyor. Ama hemşire bu ilaç çok çabuk Donuyor gel biz yapalım Demişti. Tabi yarın pazar günü ;(( bu iğneyi kendi yapan varsa yazarsanız çok sevinirim.[/QUOT
Ben kendim yapiyordum daha önceki tedavilerimde doktorumun söyledigi saatte ,,dondugunu görmedim cnm ,,ilk defa duydum ...
evet cnm göbekten uygulaniyor ..
iğneni yaptın mı bilmiyorum ama diğer iğnelregöre ucu çok daha farklı bi sağlık kuruluşunda yaptırman daha iyi olur. deri altına(subcutan) olması lazım bunu senin ayarlanaman zor olabilir. ben iğneyi eşime yaptırıyordum 3 kez yapıldı decapeptyl bana donma gibi bi olay asla yaşamadım hatta aksine onun prospektüsünde köpük gitsin diye bir süre bekleyin diyor diye ben hep beklettim hiç donmadı. ama yinede bilen birine yaptırmanda fayda var.Kızlar benim yarın decapeptyl depot yani transfer öncesi yumurtlamam için Yazılan iğneyi yapmam gerekiyor. Ama hemşire bu ilaç çok çabuk Donuyor gel biz yapalım Demişti. Tabi yarın pazar günü ;(( bu iğneyi kendi yapan varsa yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?