Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Mesajın içimi rahatlattı inan ki. Yapmadım ve yapmadığım içinde içim içimi yiyordu. Bugün bilmeden bi Yanlışlık yapacağımıza yarın sabah erkenden irenbeye gidip yaptırırım diye düşündüm. Özellikle bi saat belirtmediklerine göre sabah erkenden yaptırmam beni geciktirmez en azından içim rahat olur.

Ben devlet hastanesinde hemsirelere yaptirmistim ama koldan yaptirdim hep irenbedeki hemsireler gobekten yapilsa daha iyi olur dediler ama kaan beye sordum koldanda olur dedi izmire gitmen sıkıntysa devlet hastanesinde de yaptirabilirsn acilde

Cnm esin gobekten mi yapiyordu sana saglik gorevlisi falan mi? Benimde var ignem kendim evde gobekten yapayim diyordum netten baktim hazirlanisina gobekten yerini nasil ayarliyorsunuz acaba?

Ben devlet hastanesinde hemsirelere yaptirmistim ama koldan yaptirdim hep irenbedeki hemsireler gobekten yapilsa daha iyi olur dediler ama kaan beye sordum koldanda olur dedi izmire gitmen sıkıntysa devlet hastanesinde de yaptirabilirsn acilde
Evim çok uzak değil kliniğe arabayla 10-15 dk. En iyisi gider işin ehli olanlara yaptırırım. Koldan da oluyorsa madem bende kol isterim delik deşik oldu Göbek.

Evim çok uzak değil kliniğe arabayla 10-15 dk. En iyisi gider işin ehli olanlara yaptırırım. Koldan da oluyorsa madem bende kol isterim delik deşik oldu Göbek.
Yakinsa oyle yap tabi ki en iyisi bende gobekten yaptircaktim igneyi gorunce vazgectim ama acitmiyor diyorlar benimde var yapilcak ignem kendim yapayim diyorum bu sefer

cnm ben mi yanlis hatirladim acaba..decapeptyl yumurtalar toplanmadan 1 2 gün önce yapilan igne degilmiydi ??? bana eski doktorum belli bir saat ve gün vermisti ,,o yüzden soruyorum,,kaan bey size gün ve saat vermedimi ??

cnm ben mi yanlis hatirladim acaba..decapeptyl yumurtalar toplanmadan 1 2 gün önce yapilan igne degilmiydi ??? bana eski doktorum belli bir saat ve gün vermisti ,,o yüzden soruyorum,,kaan bey size gün ve saat vermedimi ??
Canım bu baskılayıcı bi iğne. Benim yumurtalar toplandı. Adet olunca histo ve transfer yapılacak. Bu iğneyide verme sebebi transfer zamanında yumurta oluşmaması için. Kaan hoca 12 nisanda yap dedi saat vermedi. Bende şimdi gitcem yaptırcam.

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere? Şimdi aşılama sonrası estrofem, duphaston ve progestan kullanıyorum yaklaşık 10 gündür kullanıyorum bu zamana kadar hiç belirti olmamıştı ama 2 gündür deli kaşıntı var. Bu ilaçlardan size böyle etki yapan oldu mu? Bir de uyku hali yarattı mı özellikle 4-5 gündür uyku da fazla? Bu arada heyecan dorukta perşembe günü test günüm:)

Kaşıntı olmamıştı ama Progestan çok uyku yapıyordu bendede. Gündüz bile uyuyordum.

canım o senin dediğin decapeptyl 0.1 ondan yaptırmış olman lazım (gonopeptyl var bide muadili) evet onu o zaman da yapıyoruz ama bu bizim dediğimiz depot bu yumurtlamayı baskılamak için yapılıyor.

canım o senin dediğin decapeptyl 0.1 ondan yaptırmış olman lazım (gonopeptyl var bide muadili) evet onu o zaman da yapıyoruz ama bu bizim dediğimiz depot bu yumurtlamayı baskılamak için yapılıyor.
Ayy iyiki irenbeye gitmişim değişik bi iğneydi :))

Yakinsa oyle yap tabi ki en iyisi bende gobekten yaptircaktim igneyi gorunce vazgectim ama acitmiyor diyorlar benimde var yapilcak ignem kendim yapayim diyorum bu sefer
Iğneyi görünce bende şok oldum canım pazarlık etmeye çalıştım koldan yapalım bu ne kadar büyük diye ama olmaz dedi. Oluyormus kızlar yaptırmış Kaan beyde onaylamış dedim yine de kabul etmedi. Acele etmemiz Lazım bak ilaç donacak deyince Gözlerimi kapatıp kaderime Razı oldum Buda böyle geçti inşallah emeklerimiz karşılığını bulur.

Irenbede ki hemsire bana da oyle soyledi ama kaan beye koldan vurulsam olur mu dedim olur dedi. Ama bu sefer bende gobekten vurcam kendim bide oyle deneyim bakalim

Irenbede ki hemsire bana da oyle soyledi ama kaan beye koldan vurulsam olur mu dedim olur dedi. Ama bu sefer bende gobekten vurcam kendim bide oyle deneyim bakalim
Kendin nasıl vuracaksın onu boşver Başkasına yaptır. Yani uzun olduğu için göbeği tut sonuna kadar Batır arkadan ilacı ittir biraz zor olur bence boyutlar büyük çünkü. Ama göbeğin yağlıysa biraz koldan daha rahat olabilir. Benim yağ olmadığı için daha çok acıtıyor galiba. Şuan nefes Alıp verirken bile iğne yerim ağrıyor eğilmek desen çok zor

Hadi ya tirstim simdi bak. Internette hazirlanisina baktim kolayda dedigin gibi vurmaya gelince is zor oluyo. Gobegim cokda yagli degil benimde acir o zaman neyse hastanede vurdururum olmazsa napayim

Hadi ya tirstim simdi bak. Internette hazirlanisina baktim kolayda dedigin gibi vurmaya gelince is zor oluyo. Gobegim cokda yagli degil benimde acir o zaman neyse hastanede vurdururum olmazsa napayim
Bencede hastanede yaptır bide birden vuramazsan kendine zorlanırsan ilacın donma olayı fln varmış boşver riske etme. Boyut büyük olunca tek elle zor yaparsın. Ama yapılırken çok acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…