- 5 Şubat 2015
- 36
- 73
- 88
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.561
inan korkulacak hiç bir şey yok rahat ol sadece güzel derin bir uyku çekiyorsun ve bitmiş oluyor aksine ne kadar çok yumurtan var inşallah bol bol embriyon olurİyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorumbenim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba
Hiç korkma okadar rahatlayacaksın ki. Ben bile 15 yumurtada artık opu günü şişmiş hissediyordum. Seninki 30 yumurta çok normal. Pkos musun arkadaşım neden o kadar yumurtan oldu? Opudan çıkınca bol bol su içmeni tavsiye ederim. Ve inan kuş gibi olacaksın yumurtalar alınınca. Şimdiden bol şans.İyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorumbenim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba
İyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorumbenim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba
Benimde yapılacak. Reglim 5/6 gün Sürüyor Kaan hoca hemen bitiminde yaparız Demişti.Histereskopiyi tam olarak ne zaman yaptirdiniz kizlar ? Adet bitiminden hemen sonrami ? Bide zormu agri oluyormu sonrasinda kanama oluyormu ?
Hakkinda hayırlısı olsun. .inşallah hamilesindir. .ne kadar insan negatife alistrsada kendini tabiki cok etkileniyor. .nede olsa gönül olsa diyor. .Arkadaşlar aşılama test günüm normalde perşembeydi ancak şehir dışında görevim olduğu için yarın olabilir mi diye sordum Kaan Bey'e olabilir dedi. Çok heyecanlıyım ama olmayacak gibi geliyor çünkü hiç belirti yok. Her ne kadar kendimi alıştırmış olsam da negatife yine de negatifi duyunca ne yapacağım nasıl güçlü duracağım bilmiyorum. Çünkü yine de bir ümit bağlıyor insan. Yarın sizlere hamileyim diyebilsem keşke...
Himm..inşallah kolay rahat olan yapılan bi islemdir..Allah yardimcimiz olsun. .Benimde yapılacak. Reglim 5/6 gün Sürüyor Kaan hoca hemen bitiminde yaparız Demişti.
30 mu, hey maaşallah :)İyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorumbenim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba
neye karar verdin canım ?Himm..inşallah kolay rahat olan yapılan bi islemdir..Allah yardimcimiz olsun. .
İrenbe yi dusunmiyoruz..evet görüştüm dr.la..tekrar baska yerde denicez. .neye karar verdin canım ?
Aral bey ile görüşebildin mi?
Tekrar deneyecek misin İrenbede?
Hayirli olsun. Denizlide mi deneyeceksiniz ?İrenbe yi dusunmiyoruz..evet görüştüm dr.la..tekrar baska yerde denicez. .
Opu dan daha kolay dedi Kaan bey. Yaşayıp göreceğiz artık. Sen de mi histereskopi için adet Olmayı bekliyorsun şuan ?Himm..inşallah kolay rahat olan yapılan bi islemdir..Allah yardimcimiz olsun. .
Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)ozlem_hakaan ne zaman doğum canım? Belli oldu mu? Çarşamba görüşmen vardı?
Evet canim..Hayirli olsun. Denizlide mi deneyeceksiniz ?
Ben su an adetliyim. Evet bekliyorduk adeti geldi artik. Ama baya parca paraca geldi arada .. bu sefer tedaviden sonra. .Opu dan daha kolay dedi Kaan bey. Yaşayıp göreceğiz artık. Sen de mi histereskopi için adet Olmayı bekliyorsun şuan ?
evet malesef pcos'um canım bugün işyerinde bittim oturamıyordum artık yarın rapor alıcam opu öncesi bir gün dinleneyim dedim sonrası inşallah bir sıkıntı olmazHiç korkma okadar rahatlayacaksın ki. Ben bile 15 yumurtada artık opu günü şişmiş hissediyordum. Seninki 30 yumurta çok normal. Pkos musun arkadaşım neden o kadar yumurtan oldu? Opudan çıkınca bol bol su içmeni tavsiye ederim. Ve inan kuş gibi olacaksın yumurtalar alınınca. Şimdiden bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?