Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorum benim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba

inan korkulacak hiç bir şey yok rahat ol sadece güzel derin bir uyku çekiyorsun ve bitmiş oluyor aksine ne kadar çok yumurtan var inşallah bol bol embriyon olur

Hiç korkma okadar rahatlayacaksın ki. Ben bile 15 yumurtada artık opu günü şişmiş hissediyordum. Seninki 30 yumurta çok normal. Pkos musun arkadaşım neden o kadar yumurtan oldu? Opudan çıkınca bol bol su içmeni tavsiye ederim. Ve inan kuş gibi olacaksın yumurtalar alınınca. Şimdiden bol şans.

Arkadaşlar aşılama test günüm normalde perşembeydi ancak şehir dışında görevim olduğu için yarın olabilir mi diye sordum Kaan Bey'e olabilir dedi. Çok heyecanlıyım ama olmayacak gibi geliyor çünkü hiç belirti yok. Her ne kadar kendimi alıştırmış olsam da negatife yine de negatifi duyunca ne yapacağım nasıl güçlü duracağım bilmiyorum. Çünkü yine de bir ümit bağlıyor insan. Yarın sizlere hamileyim diyebilsem keşke...

Hakkinda hayırlısı olsun. .inşallah hamilesindir. .ne kadar insan negatife alistrsada kendini tabiki cok etkileniyor. .nede olsa gönül olsa diyor. .

30 mu, hey maaşallah :)
senin yumurtaların onda biri bende olsa bayram edeceğim.
Allah benden alıp sana vermiş :)

İşlem esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun çünkü, güzel bir uykuya dalıyorsun :)

Sonrasında yumurta sayın fazla olduğu için hafif kanaman olabilir ve adet ağrısı gibi ağrı olabilir. O da bir kaç güne geçer.
İnş bir sürü embriyon olur.
Bol şanslar.

Arkadaslar cyclo progynova kullanip lekenlenme yasadiniz mi? Adetim bitti ama tekrar kahverengi lekenmem basladi bu hapi kullanirken.

ozlem_hakaan ne zaman doğum canım? Belli oldu mu? Çarşamba görüşmen vardı?
Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)

Opu dan daha kolay dedi Kaan bey. Yaşayıp göreceğiz artık. Sen de mi histereskopi için adet Olmayı bekliyorsun şuan ?
Ben su an adetliyim. Evet bekliyorduk adeti geldi artik. Ama baya parca paraca geldi arada .. bu sefer tedaviden sonra. .

evet malesef pcos'um canım bugün işyerinde bittim oturamıyordum artık yarın rapor alıcam opu öncesi bir gün dinleneyim dedim sonrası inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…