- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.581
Rabbim kolaylikla kucağına aldirtsin saglikla inşallah canim..Allah ins.bizlerede nasip etsin. .Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
güzel temennin için teşekkür ederim canım inşallah seninde yumurtaların hem kaliteli hemde benimki kadar fazla olur Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah30 mu, hey maaşallah :)
senin yumurtaların onda biri bende olsa bayram edeceğim.
Allah benden alıp sana vermiş :)
İşlem esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun çünkü, güzel bir uykuya dalıyorsun :)
Sonrasında yumurta sayın fazla olduğu için hafif kanaman olabilir ve adet ağrısı gibi ağrı olabilir. O da bir kaç güne geçer.
İnş bir sürü embriyon olur.
Bol şanslar.
inşallah dua bekliyorum sayfadaki geleceğin annelerinden...inan korkulacak hiç bir şey yok rahat ol sadece güzel derin bir uyku çekiyorsun ve bitmiş oluyor aksine ne kadar çok yumurtan var inşallah bol bol embriyon olur
Hiç üzülme tüp bebekte pcos nerdeyse avantaj sayılır. Çokça sağlıklı embriyon olacak inşallah. Bencede iyi düşünmüşsün mutlaka dinlen yarın. Sonrasında hafif ohss olabilirsin ama bol bol su içip idrara çıkarsan problem olmaz Allah'ın izniyle. Dondurulmuş transfer mi yapacak Kaan hoca sana da? Histereskopi de olacak mısın canım?evet malesef pcos'um canım bugün işyerinde bittim oturamıyordum artık yarın rapor alıcam opu öncesi bir gün dinleneyim dedim sonrası inşallah bir sıkıntı olmaz
Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
evet canım transfer önümüzdeki ay olacak bana düşük doz verdiği halde yumurtalar çok fazla büyüdü bende kaan beye ohss den korkuyorum dedim sıfır risk dedi amaHiç üzülme tüp bebekte pcos nerdeyse avantaj sayılır. Çokça sağlıklı embriyon olacak inşallah. Bencede iyi düşünmüşsün mutlaka dinlen yarın. Sonrasında hafif ohss olabilirsin ama bol bol su içip idrara çıkarsan problem olmaz Allah'ın izniyle. Dondurulmuş transfer mi yapacak Kaan hoca sana da? Histereskopi de olacak mısın canım?
ohss nedemek canım ?evet canım transfer önümüzdeki ay olacak bana düşük doz verdiği halde yumurtalar çok fazla büyüdü bende kaan beye ohss den korkuyorum dedim sıfır risk dedi ama
Hiç üzülme tüp bebekte pcos nerdeyse avantaj sayılır. Çokça sağlıklı embriyon olacak inşallah. Bencede iyi düşünmüşsün mutlaka dinlen yarın. Sonrasında hafif ohss olabilirsin ama bol bol su içip idrara çıkarsan problem olmaz Allah'ın izniyle. Dondurulmuş transfer mi yapacak Kaan hoca sana da? Histereskopi de olacak mısın canım?
genelde pcos hastalarında oluyormuş tüplerde sıvı birikmesiymiş bende tam anlamıyla bilmiyorum canımohss nedemek canım ?
bir bakıma şanslısın..inşallah sağlıklı 1.kalite embiriyoların oluşur..genelde pcos hastalarında oluyormuş tüplerde sıvı birikmesiymiş bende tam anlamıyla bilmiyorum canım
canım biliyorsuun Rabbim isterse tek bir yumurtayla bile oluverdirir nasip herşey sabredelim olacak inşallahbir bakıma şanslısın..inşallah sağlıklı 1.kalite embiriyoların oluşur..
benimde çok ilaç kullanmama rağmen çok az yumurtam olmuştu..
Allah yardımcın olsun. Bebeğini kucağına almana saatler kalmış, hayırlısıyla kavuşun inşallah.Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al, kokla inşallah. Ben çınarlı'dan çok memnun kalmıştım. Senin de memnun kalacağını düşünüyorum. Bizi habersiz bırakma lütfen. Dualarım seninle.Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Ozlemcim ezan okunurken okudum yazini su gibi gecsin dogumun diye dua ettim, Rabbim kabul etsin. Benimde bu arada 2. Transferim oldu pztsi test gunumde degerim 14.34 cikti kaan bey yrn tekrarlamami istedi gebelik yok degil var onemli olan saglikli katlanmasi dedi. Bakalim yarin bende kan vericem.Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
tebrik ederim bende test gününü bekliyorum testi nerede yaptırdın sağlık ocağı yapıyor muOzlemcim ezan okunurken okudum yazini su gibi gecsin dogumun diye dua ettim, Rabbim kabul etsin. Benimde bu arada 2. Transferim oldu pztsi test gunumde degerim 14.34 cikti kaan bey yrn tekrarlamami istedi gebelik yok degil var onemli olan saglikli katlanmasi dedi. Bakalim yarin bende kan vericem.Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin
Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al, kokla inşallah. Ben çınarlı'dan çok memnun kalmıştım. Senin de memnun kalacağını düşünüyorum. Bizi habersiz bırakma lütfen. Dualarım seninle.
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
tebrik ederim bende test gününü bekliyorum testi nerede yaptırdın sağlık ocağı yapıyor mu
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Kaan bey gebelik yok değil demiş sende içini ferah tutSaglik ocagi ertesi gun sonuc veriyor.oyuzden evime yakin ozel bi hastanede yaptrdim ben.ben degerim henuz tebrik edilicek bi deger degil ama Allahtan umut kesilmez.seninde hakkinda hayirlisi olsun ins gzl sonuclar alirsin
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etsinMerhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?