Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Rabbim kolaylikla kucağına aldirtsin saglikla inşallah canim..Allah ins.bizlerede nasip etsin. .

güzel temennin için teşekkür ederim canım inşallah seninde yumurtaların hem kaliteli hemde benimki kadar fazla olur Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

evet malesef pcos'um canım bugün işyerinde bittim oturamıyordum artık yarın rapor alıcam opu öncesi bir gün dinleneyim dedim sonrası inşallah bir sıkıntı olmaz
Hiç üzülme tüp bebekte pcos nerdeyse avantaj sayılır. Çokça sağlıklı embriyon olacak inşallah. Bencede iyi düşünmüşsün mutlaka dinlen yarın. Sonrasında hafif ohss olabilirsin ama bol bol su içip idrara çıkarsan problem olmaz Allah'ın izniyle. Dondurulmuş transfer mi yapacak Kaan hoca sana da? Histereskopi de olacak mısın canım?

Ozlemcim ezan okunurken okudum yazini su gibi gecsin dogumun diye dua ettim, Rabbim kabul etsin. Benimde bu arada 2. Transferim oldu pztsi test gunumde degerim 14.34 cikti kaan bey yrn tekrarlamami istedi gebelik yok degil var onemli olan saglikli katlanmasi dedi. Bakalim yarin bende kan vericem.Rabbim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin

evet canım transfer önümüzdeki ay olacak bana düşük doz verdiği halde yumurtalar çok fazla büyüdü bende kaan beye ohss den korkuyorum dedim sıfır risk dedi ama

ohss nedemek canım ?
genelde pcos hastalarında oluyormuş tüplerde sıvı birikmesiymiş bende tam anlamıyla bilmiyorum canım

Allah yardımcın olsun. Bebeğini kucağına almana saatler kalmış, hayırlısıyla kavuşun inşallah.

Çok sevindim. Sağlıkla kucağına al, kokla inşallah. Ben çınarlı'dan çok memnun kalmıştım. Senin de memnun kalacağını düşünüyorum. Bizi habersiz bırakma lütfen. Dualarım seninle.

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah seninde değerlerin katlansin. Güzel haberlerini alalim inşallah:))

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

tebrik ederim bende test gününü bekliyorum testi nerede yaptırdın sağlık ocağı yapıyor mu

tebrik ederim bende test gününü bekliyorum testi nerede yaptırdın sağlık ocağı yapıyor mu

Saglik ocagi ertesi gun sonuc veriyor.oyuzden evime yakin ozel bi hastanede yaptrdim ben.ben degerim henuz tebrik edilicek bi deger degil ama Allahtan umut kesilmez.seninde hakkinda hayirlisi olsun ins gzl sonuclar alirsin

Saglik ocagi ertesi gun sonuc veriyor.oyuzden evime yakin ozel bi hastanede yaptrdim ben.ben degerim henuz tebrik edilicek bi deger degil ama Allahtan umut kesilmez.seninde hakkinda hayirlisi olsun ins gzl sonuclar alirsin
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Kaan bey gebelik yok değil demiş sende içini ferah tut

Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…