- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
- 88
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.601
tarçına ve yumurtalarına çokk sevindim duyduğum iyi olduAmh rezerv azlığıydı değil mi? Evet eşinle ilgili bi durum olsa mutlaka söylerlerdi. Biliyorsundur ama incir ve SOĞAN kürünü uygula hemen. Birde benim bilmeden keşfettiğim bişey var tarçın da yumurtalara çok iyi geliyor. Geçen tedavimde grip olmuştum ve iyileşmek için tarçın ve zencefil kaynatıp içtim günde iki kere. Ve ilaçlara rağmen yumurtladım o ay. Tarçından şüphelendim ve internetten baktım yumurtalara iyi geldiğini okudum. Allah hepimizin şifasını versin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Iyi geceler arkadaşım.
Canimm çok sevindim. Saglikli sorunsuz kolay bir dogum olur Insallah. Dualarimiz seninle....Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
canım merhaba bende pkoluyum 2 sene önce tüp bebek yaptığımda 25 yum. toplandı benden ve şiddetli ohss oldum bunun için tedavi gördüm hastanede yattım. bu sene ise Kaan beye korkumu anlattım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim oda dediki bana güven ohss olmayacaksın hatta e2 testi bile yapmayacağım sana dedi 18 yum toplandı ve ohss olmadım Kaan beye güven ve rahat ol.Her şey çok güzel olacak.evet canım transfer önümüzdeki ay olacak bana düşük doz verdiği halde yumurtalar çok fazla büyüdü bende kaan beye ohss den korkuyorum dedim sıfır risk dedi ama
Allah kurtarsın, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle...Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Allahın izniyle az kaldı. Dualrımız seninle :)Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Hayırlı uğurlu olsun. Oğlunla kavuşun da şu hasret bitsin artıkMerhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Özlemcim Facebook'ta gördüm, oğluşuna kavuşmuşsun, çok tatlı maşallah.... Allah sağlıklı, analı babalı, mutlu, booll şanslı güzel ömürler versin... Darısı başımıza, biz de o günleri görelim inşallah....Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Canım hakkında hayırlısı buymuş. Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Bizim de sevineceğimiz günler yakında inşallah, önce Allahın sonra Kaan beyin sayesindeKızlar maalesef iyi haberler veremiyorum hcg 6,65 çıktı ve Kaan Bey gebelik yok dedi. Hayırlısı artık... Allah'ım en uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim bilir ne zaman vereceğini...
İnşallah arkadaşım inşallah biz de mis kokulu bebişlerimize kavuştuğumuz günleri görürüz. Bizim de kucağımız dolar bir gün...Ben de 1 ay ara verip tüp bebeğe geçmek istiyorum artık.Canım hakkında hayırlısı buymuş. Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Bizim de sevineceğimiz günler yakında inşallah, önce Allahın sonra Kaan beyin sayesinde
Canım Kaan bebeği buradaki yazını okumadan önce bugün facede Kaan Bey'in sayfasında gördüm. Senin olabileceğini düşündüm. Çok tatlıydı kuzun. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına inşallah. Allah'a emanet olun :)Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Aa bende gördüm kasn beyim facebook sayfasinda o bebek bu arkadasimizinmiydi cok sevindim...adida kaan sanirim...Özlemcim Facebook'ta gördüm, oğluşuna kavuşmuşsun, çok tatlı maşallah.... Allah sağlıklı, analı babalı, mutlu, booll şanslı güzel ömürler versin... Darısı başımıza, biz de o günleri görelim inşallah....
Canim inş. Bi dahaki denemdde olur tutar...hakkinda hayirlisi olsun.....en zorunda once hamilelik görünmesi sonra değerin dusmesi..sevincin ustune uzuntu...sabir...sabir...rabbim birgun ins.bizlerinde yuzunu güldürür. .amin.Kızlar maalesef iyi haberler veremiyorum hcg 6,65 çıktı ve Kaan Bey gebelik yok dedi. Hayırlısı artık... Allah'ım en uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim bilir ne zaman vereceğini...
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim ama degerin biraz yuksek degil mi? Yani tuttuda sonradan mi dustu acaba degerin? Yada daha yukselmezmiydi acaba ? Benim hep degerim sifir ciktigi icin sasirdim birazKızlar maalesef iyi haberler veremiyorum hcg 6,65 çıktı ve Kaan Bey gebelik yok dedi. Hayırlısı artık... Allah'ım en uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim bilir ne zaman vereceğini...
Canim evet oyle deniyorda 5 sin üstü. .bizimki ilk degerin ikiye katlamasi gerekiyormusya katlamadigi icinde gebelik son buluyormus..deger düşünce. .benimkine kimyasal gebelik dendi..sanirim seninkide öyle. .Arkadaslar anlamadığım nokta hcg de 5 in üstüne pozitif deniyordu.O zaman kaç olması lazımdı ki pozitif demesi için.
Bende bu isden birsey anlamadim ya vardi tutunamadi yada anca cikcak degerin ama oyle olsa bekle derdi heralde doktor. Sen genede 2 gun sonra tekrarla bakalim testi kac cikcakArkadaslar anlamadığım nokta hcg de 5 in üstüne pozitif deniyordu.O zaman kaç olması lazımdı ki pozitif demesi için.
içimdeki ses değer yükselecek diyor aşılamada tutmadı sonra doğal yolla oldu ve geç döllenmeden dolayı değer düşük diyo.Ama kaan bey bunu duysa gulerdiBende bu isden birsey anlamadim ya vardi tutunamadi yada anca cikcak degerin ama oyle olsa bekle derdi heralde doktor. Sen genede 2 gun sonra tekrarla bakalim testi kac cikcak
Ozlemcim hayırlı ömürlü olsun bebeğin rabbim sağliklı ve uzun ömürler nasip etsin anali babalı büyütsünMerhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?