- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 78
- 39
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.621
Canım senin nasıl gidiyor transfer hazırlığına başladın değil micanım merhaba bende pkoluyum 2 sene önce tüp bebek yaptığımda 25 yum. toplandı benden ve şiddetli ohss oldum bunun için tedavi gördüm hastanede yattım. bu sene ise Kaan beye korkumu anlattım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim oda dediki bana güven ohss olmayacaksın hatta e2 testi bile yapmayacağım sana dedi 18 yum toplandı ve ohss olmadım Kaan beye güven ve rahat ol.Her şey çok güzel olacak.
Biliyorum senin için şuan çok zor çok gecmiş olsun canım demekki vakti değilmiş Herzaman Dediğimiz gibi. Çok Nazlı bizim bebeklerKızlar maalesef iyi haberler veremiyorum hcg 6,65 çıktı ve Kaan Bey gebelik yok dedi. Hayırlısı artık... Allah'ım en uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim bilir ne zaman vereceğini...
hayırlı olsun canım. her şeyin bir zamanı var demek ki. aşılama yöntemiyle başarıya ulaşan çok az duydun nedense.İnşallah arkadaşım inşallah biz de mis kokulu bebişlerimize kavuştuğumuz günleri görürüz. Bizim de kucağımız dolar bir gün...Ben de 1 ay ara verip tüp bebeğe geçmek istiyorum artık.
Merhaba arkadaşlar. Nasipse yarın saat 11 de sezeryanls doğum yapıcam. Çınarlı Hastanesinde olacak Kaan Bey öyle istedi. Biz başından beri o ne derse uyduğumuz için hastane içinde onun istediğini seçtik. Sonsuz güveniyoruz ona çünkü. Dualarınızı esirgemeyin bende hepiniz için dua edicem inşallah. Sevgilerimle:)
Allah Razı olsun canım cok sağolMaşallah, gözünüz aydın :)
Çok cok çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
amin canım inşallah hepimize nasip etsinÇok cok çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım
Tebrik ederim. Gözünüz aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
allah daim etsin mutluluğunuzu..inşallah en kısa sürede bize de yaşatsın rabbim@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
Gözünaydın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim o kaygılar hiç bitmiyor rabbim hayirlisini nasip etsin@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
Agapocum nasıl gidiyor ? Herşey yolunda mı? Belli oldu mu cinsiyeti@ozlem_arica canım kaan bebek dünyaya gelmiş hoşgelmiş vatana millete ve size hayırlı evlat olsun güle güle büyüt paşanı :)
Herşey yolunda çok şükür canım gecen gidişimizde yüzüstü yatmıştı göstermedi yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer gösterecekmi :) sağlıklı olsunda insallah.sen neler yapiyorsun birdaha deneyecekmisin ?Agapocum nasıl gidiyor ? Herşey yolunda mı? Belli oldu mu cinsiyeti
oley be bir bebişimiz daha olacak demek ki Allahın izniyle.@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
numaranı özelden gönderir misin bana canımMillet, ben geri geldimöncelikle @ozlem_arica arkadaşımı tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün..
Bizlerden pek kimseler kalmadı whatsappta kaldılar sanırsambeni kim ekleyebilir oraya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?