Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım senin nasıl gidiyor transfer hazırlığına başladın değil mi

Kızlar maalesef iyi haberler veremiyorum hcg 6,65 çıktı ve Kaan Bey gebelik yok dedi. Hayırlısı artık... Allah'ım en uygun zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim bilir ne zaman vereceğini...
Biliyorum senin için şuan çok zor çok gecmiş olsun canım demekki vakti değilmiş Herzaman Dediğimiz gibi. Çok Nazlı bizim bebekler tüp bebekte yüzün Güler inşallah.

İnşallah arkadaşım inşallah biz de mis kokulu bebişlerimize kavuştuğumuz günleri görürüz. Bizim de kucağımız dolar bir gün...Ben de 1 ay ara verip tüp bebeğe geçmek istiyorum artık.
hayırlı olsun canım. her şeyin bir zamanı var demek ki. aşılama yöntemiyle başarıya ulaşan çok az duydun nedense.
tüp bebekte başarılı olacağınıza inanıyorum. çünkü hatırladığım kadarıyla eşte problem yoktu. senin yumurta rezervinde iyiydi.
1 ay ara vermen de iyi.
önümüz bahar. gez dolaş yürüyüşler yap kafanı boşalt. tüp bebekte allahın izniyle olacaktır.

@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn

Çok cok çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözün aydın canım

Tebrik ederim. Gözünüz aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

allah daim etsin mutluluğunuzu..inşallah en kısa sürede bize de yaşatsın rabbim

Gözünaydın sağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim o kaygılar hiç bitmiyor rabbim hayirlisini nasip etsin

Agapocum nasıl gidiyor ? Herşey yolunda mı? Belli oldu mu cinsiyeti
Herşey yolunda çok şükür canım gecen gidişimizde yüzüstü yatmıştı göstermedi yarın kontrolümüz var bakalım bu sefer gösterecekmi :) sağlıklı olsunda insallah.sen neler yapiyorsun birdaha deneyecekmisin ?

oley be bir bebişimiz daha olacak demek ki Allahın izniyle.
tebrikler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…