- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.641
cnm sanirim islem gerceklesmistir simdiye,,gecmis olsun ..ben baska merkezde 18 yum ile ohss olmustum son tedavimde ,ve transferim ertelenmisti 1 ay mecburen hatta islemden 2 3 gün sorna da adetim gelmisti sasirmistim,,iyikide transefer yapmamis doktor demistim,genelde cok yum olanlarda olabiliyor diye biliyorum,,ins sende olmaz .. sanirim ilac dozuylada alakali,,bunun disindada hic bir dezavantaji yok hatta fazla olmasi avantaj diye biliyorum,,,İyi geceler arkadaşlar bugün kaan bey muayene etti ve toplam 30 yumurtam olmuş artık yürümekte bile zorlanıyorumbenim perşembe OPU yapılacak ama biraz korkuyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. hemşire rahat giyin parfüm vs. kullanma makyaj yapma dedi bunlrın yanısıra nelere dikkat etmeliyim acaba
cnm sanirim islem gerceklesmistir simdiye,,gecmis olsun ..ben baska merkezde 18 yum ile ohss olmustum son tedavimde ,ve transferim ertelenmisti 1 ay mecburen hatta islemden 2 3 gün sorna da adetim gelmisti sasirmistim,,iyikide transefer yapmamis doktor demistim,genelde cok yum olanlarda olabiliyor diye biliyorum,,ins sende olmaz .. sanirim ilac dozuylada alakali,,bunun disindada hic bir dezavantaji yok hatta fazla olmasi avantaj diye biliyorum,,,
Benim hic bir sikayetim olmadi Cnm.. Bana Doktor yüksek doz verdiginden hemen transfer yapmayi sakincali görmüstü..sislik islemden sonra oluo ztn.. Gecer oda merak etme.. Bol bol su ic.. Benim dedigim gibi sadece erken Adet olmustum.. 2 hafta sonra normal Adet tarihimde adetim yine geldi sorun olmadi.. kaan Bey ne dedi Cnm bu konuyla ilgili??? Tekrar gecmis olsunİşlem dün bitti çok şükür sonrasında çok kötü oldum serum verdiler iğne yaptılar şu an hala şişkinlik ve ağrım var sen ohss olduğunda ne gibi şikayetlerin oldu ve nasıl bir tedavi uyguladılar canım
Benim hic bir sikayetim olmadi Cnm.. Bana Doktor yüksek doz verdiginden hemen transfer yapmayi sakincali görmüstü..sislik islemden sonra oluo ztn.. Gecer oda merak etme.. Bol bol su ic.. Benim dedigim gibi sadece erken Adet olmustum.. 2 hafta sonra normal Adet tarihimde adetim yine geldi sorun olmadi.. kaan Bey ne dedi Cnm bu konuyla ilgili??? Tekrar gecmis olsun
Bence vitamin desteğine hemen başlamalısınız.slm arkadaslar.. vitaminleriniz bitince mi tedaviye basladiniz yoksa tedaviye baslarken vitaminlerinizi kullanmaya devam ettiniz mi? ne zmn biraktiniz...mayistaki adetimde tedaviye baslamak istiyorum, hangi ilaclari kullanacagimi ögrenmek icin doktorla adet olmadan önce konusmam gerek degil mi ?? nasil bir tedavi uygulanaciyla ilgili konusmak icin ???????
Canım ön görüşme için bir randevu al.Gidip konuş Kaan Bey le bir muayene eder,durumunu değerlendirir ona göre hangi testlerin yapılacağını,hangi vitaminleri ne kadar süre ile kullanacağını,tedaviye hangi ay başlayacağını planlıyor çünkü.Öyle adet olduğun zaman gidip bu ay başlamak istiyorum dersen eksik olan testler ve vitamin kullanmak için tedavin sonraki aya kalabilir.Yani hemen paldır küldür başlamıyor Kaan Bey tedaviye.Mutlaka git bir görüş canım.Hayırlı olsun İnşallahslm arkadaslar.. vitaminleriniz bitince mi tedaviye basladiniz yoksa tedaviye baslarken vitaminlerinizi kullanmaya devam ettiniz mi? ne zmn biraktiniz...mayistaki adetimde tedaviye baslamak istiyorum, hangi ilaclari kullanacagimi ögrenmek icin doktorla adet olmadan önce konusmam gerek degil mi ?? nasil bir tedavi uygulanaciyla ilgili konusmak icin ???????
cnm kusura bakma.yazmamisim simdi fark ettim ama 2,5 ay oldu ztn vitaminlerimizi kullaniyoruz biz esimle :) 3ay kullanalim dedik.bahsettiginiz testler falan hepsi yapildi,mayisin 5 indede estrofeme basliycam ins ,,mayisin 19 undaki adetimde basliycam dememin sebebi de bu.benim kastettigim yumurta gelistirme islemine baslarken mesela vitaminleri biraktiniz mi yoksa doktor bey birakmayin devam edin mi dedi,,ben daha baslamadigim icin sormak istedim,,doktor bey yum gelistirmek icin kullandiginiz ilaclari ne zamn yaziyor,,Canım ön görüşme için bir randevu al.Gidip konuş Kaan Bey le bir muayene eder,durumunu değerlendirir ona göre hangi testlerin yapılacağını,hangi vitaminleri ne kadar süre ile kullanacağını,tedaviye hangi ay başlayacağını planlıyor çünkü.Öyle adet olduğun zaman gidip bu ay başlamak istiyorum dersen eksik olan testler ve vitamin kullanmak için tedavin sonraki aya kalabilir.Yani hemen paldır küldür başlamıyor Kaan Bey tedaviye.Mutlaka git bir görüş canım.Hayırlı olsun İnşallah
Vitaminlere aynen devam ettim ben hala da ediyorum. Sadece inofolic içmiyorum. İğnelerle beraber vitaminlerde devam etti.cnm kusura bakma.yazmamisim simdi fark ettim ama 2,5 ay oldu ztn vitaminlerimizi kullaniyoruz biz esimle :) 3ay kullanalim dedik.bahsettiginiz testler falan hepsi yapildi,mayisin 5 indede estrofeme basliycam ins ,,mayisin 19 undaki adetimde basliycam dememin sebebi de bu.benim kastettigim yumurta gelistirme islemine baslarken mesela vitaminleri biraktiniz mi yoksa doktor bey birakmayin devam edin mi dedi,,ben daha baslamadigim icin sormak istedim,,doktor bey yum gelistirmek icin kullandiginiz ilaclari ne zamn yaziyor,,
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah :)@ozlem_arica ömürlü olsun bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah..Kaan Bey'e başlamamdaki en büyük sebep sen ve buradaki diğer arkadaşlar..Sayenizde tanıdım Kaan Bey'i Allah Razı olsun..Bugün çok mutluyum minik mucizemi gördüm kalp atışlarını duydum...Transfer sonucunu altıktan sonra buraya yazmaya korktum hep bir tedirginlik ...değerim arttı mı, keseyi gördüm mü, kalp atışını duyacakmıyım???Rabbime binlerce şükürler olsun bugün o mutluluğu yaşattı...Dualarım tüm anne olmak isteyen herkes içinnnn
merhaba canım nasılsın ? yeniden başlıyormusun tedaviye :/Millet, ben geri geldimöncelikle @ozlem_arica arkadaşımı tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün..
Bizlerden pek kimseler kalmadı whatsappta kaldılar sanırsambeni kim ekleyebilir oraya???
kaan bey eğer bırakman gereken ilaç varsa söyler canım ama bir çok vitamine devam ediyorsun opuya kadar ben yumurta geliştirmeye başlayınca bistesteronu bırakmıştım ama sen onu kullanmıyordun sanırım. opu sonrasıda efayı bırakmıştık. senin durumuna göre bilgilendirir seni sen o demeden bırkma hiçbirşeyicnm kusura bakma.yazmamisim simdi fark ettim ama 2,5 ay oldu ztn vitaminlerimizi kullaniyoruz biz esimle :) 3ay kullanalim dedik.bahsettiginiz testler falan hepsi yapildi,mayisin 5 indede estrofeme basliycam ins ,,mayisin 19 undaki adetimde basliycam dememin sebebi de bu.benim kastettigim yumurta gelistirme islemine baslarken mesela vitaminleri biraktiniz mi yoksa doktor bey birakmayin devam edin mi dedi,,ben daha baslamadigim icin sormak istedim,,doktor bey yum gelistirmek icin kullandiginiz ilaclari ne zamn yaziyor,,
ben sordum ztn birakma demisti ama tedaviye baslayinca birakacakmiyim devammi edicem o zmn söyler dedigin gibi..söyledigin ilaclari bana vermedi doktorum,,estrofem verdi ona da daha baslamadim ayin 5inde günde 3 kez alinacakmis,,bistesteron ne icin verdi sana?kaan bey yum gelistirmek icin kullanacagimiz igneleri falan ne zmn veriyor adet oluncami gidecez görüsmeye yoksa adet olmadan önce randevu alip görüsme yapip mi yazio??kaan bey eğer bırakman gereken ilaç varsa söyler canım ama bir çok vitamine devam ediyorsun opuya kadar ben yumurta geliştirmeye başlayınca bistesteronu bırakmıştım ama sen onu kullanmıyordun sanırım. opu sonrasıda efayı bırakmıştık. senin durumuna göre bilgilendirir seni sen o demeden bırkma hiçbirşeyi
biesteron yumurta kalitesi ve rezervi için veriliyor canım. estrofemin saatlerine dikkat et 8 sat arayla alacaksın. kaan bey adet olunca muayene edece iğnelerini o zaman verecek canım. öncesinde gitmenin pek bi anlamı yok adet olunca gidersin.ben sordum ztn birakma demisti ama tedaviye baslayinca birakacakmiyim devammi edicem o zmn söyler dedigin gibi..söyledigin ilaclari bana vermedi doktorum,,estrofem verdi ona da daha baslamadim ayin 5inde günde 3 kez alinacakmis,,bistesteron ne icin verdi sana?kaan bey yum gelistirmek icin kullanacagimiz igneleri falan ne zmn veriyor adet oluncami gidecez görüsmeye yoksa adet olmadan önce randevu alip görüsme yapip mi yazio??
merhaba canım nasılsın ? yeniden başlıyormusun tedaviye :/
anladim cnm cok saol,,bebisin hayirli olsun :) saglikla al ins kucaginabiesteron yumurta kalitesi ve rezervi için veriliyor canım. estrofemin saatlerine dikkat et 8 sat arayla alacaksın. kaan bey adet olunca muayene edece iğnelerini o zaman verecek canım. öncesinde gitmenin pek bi anlamı yok adet olunca gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?