Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Estrofemi bırakıyorsun canım iğneler başlayınca. Sadece vitaminler devam. Hayırlı olsun tedavin inşallah bol bol yumurtan ve embriyon olur.

çok şükür bizde iyiyiz artık gün saymaya başladık gerçi bana daha çooook uzun zaman varmış gibi geliyor :) hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu kez mutluluk 9 ay karnında bir ömür boyu kalbinde sürecek sağlıkla bebeğini büyüttüğün günleri görürsün inşallah :) hepimiz için ediyorum dua inşallah isteyen herkes mucizelerine kavuşsun :)

Amin inşallah canım.. Cümlemizeee

İnşallah değerlerin güzel katlanır kalp atışlarını duyarsın inşallah. Allah kucağına almayı nasip etsin.

ben seni daha yeni başlayacaksın gibi düşündüm de canım.Yok vitaminleri bırakmamıştım transfer sonrası sonucum belli olana kadar.Ama yine de bir sorarsın belki bazılarını bıraktırır.Adetin 2. günü gidiyorsun muayene ediyor ve iğnelere başlıyorsunuz.Haydi bakalım hayırlısı

merhaba kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var izmir de dr kaan bozkurtun adını duydum 2 aydır dr kaan bozkurtla tedavimize başladık sırf onun için izmir dışında olmama rağmen izmire gidiyorum bize tüp bebek tedavisi için gerek olmadığını sonuçları ma ve muayene ederek karar verdi 2 ay klomen kullanmıştım rahim filmim çekildi tek tüp tıkalı klomen daha fazla denenebilir dedi ama ben klomen sevmiyorum klomen artık çok şey değil dedi başka bir şey kullanıyorum dedi sabırla hamile kalabileceğimi söyledi oda bende yok.biraz ilaç deniycez ama kistlerim için doğum kontrol hapı kullanıyorum ilk ayda bir tanesi kayboldu sıra 2.küçük kistte bu arada inofolic previt coraspin b12 co enzim kullanıyorum birde 2.aydır diane 35. inşallah bu ay bırakır doğum kontrol hapını.ben acaba klomen yerine tercih ettiği iğnemi hapmı onu merak ediyorum ismini söylemedi.umarım işe yarar.adet olunca gitcem artık ilaç tedavisi sonra aşılama sonra tüp bebek diye gidecez(
ilaç tedavisi alan varmı kaan beyde merak ediyorum.birde bu vitaminler ve doğum kontrol hapları kilomu ödemmi anlamadım kilo veremiyorum.birde en kötüsü sigara kullanıyorum.bilgi ve destek olursanız sevinirim.sevgiler...

hayırlı olsun. acaba kloman yerine serophene diye bir ilaç yazacak olabilir mi?
bir kere eczaneden serephone bulamamıştık eczacı klomen vereyim aynı ilaç demişti.
biz de güvenememiş almamıştık.

Mrb canım ben de izmir dışından kaan beyin hastasıyım.tüp bebeğe gerek duymadıysa vardır bir bildiği en iyisi ne derse yapmak çünkü bizlerin elinden gelen bişi yok bu durumda.bende de kistler var (çikolata kisti) ve tüp bebekten başka çarem yok.kistler için doğum kontrol hapı kullandırılıyor ben de kullandım ama bildiğim kadarıyla iki ay sadece.inşallah bu ay bıraktırır.sigara konusuna gelince ben de içiyordum ama artık bıraktım çok etkiliyor herşeyi çünkü.doğmamış bi can için kendi zevkimden vazgeçebilirim deyip bıraktım.inşallah sen de bırakırsın en kısa zamanda.şu anda ben vitamin kullanıyorum ama kilo almadım doktorun tavsiyesi de spor zaten (açık havada düzenli yürüyüş) bence aklına takılan herşeyi doktora sor anlayışlı bir insan sağolsun

saol cnm

arkadaşlar bu gün menopoz için ilk doz iğnemi yaptırdım eşim yaptı karından ama yaptıktan sonra karnımda ağrı var biraz ve sanki akıntım varmış gibi ama birşey yok iğnenin yeri de biraz sertleşmiş iğne çabuk donuyor demişlerdi ama bilemiyorum bu tarz sıkıntılar oluyr mu bu iğnelerden sonra deneyimlerinizi paylaşırmızınz

Bende gecen hafta vurdum menopoz ignesi Gobekten bir kac gun vurdugum yerde agri oldu ama gecti sonra endiselenme yani bir kac gune geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…