- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.681
bravo valla ben çok korkuyordum iğneden artık eskiden şu an kendime iğne yapacak konuma geldim yani.... sonuç güzel olsun da çektiğimiz acılara değsin inşallah!!!Evet kendim yaptim biraz sertlik oldu hatta uyurken o tarafa donup yatamadim bile agri oldu ama gecti sonra
Sorma valla ilk defa bu igneyi kendim yaptim diger ignelerin ucu daha kucuk hemsire donabilir dikkat edin deyince ucuna bile bakmadan o korkuyla vurdum göbisimebravo valla ben çok korkuyordum iğneden artık eskiden şu an kendime iğne yapacak konuma geldim yani.... sonuç güzel olsun da çektiğimiz acılara değsin inşallah!!!
hemşire bize de donuyor dedi ben de sertleşme olunca yaparken dondu heralde dedim demekki herkeste aynı oluyormuş. bi de sanki adet oluyormuşum gibi ama yok bişey senin de ilk iğnenmi?Sorma valla ilk defa bu igneyi kendim yaptim diger ignelerin ucu daha kucuk hemsire donabilir dikkat edin deyince ucuna bile bakmadan o korkuyla vurdum göbisime
Yok ne ilki valla sayisini unuttumhemşire bize de donuyor dedi ben de sertleşme olunca yaparken dondu heralde dedim demekki herkeste aynı oluyormuş. bi de sanki adet oluyormuşum gibi ama yok bişey senin de ilk iğnenmi?
tüp bebek tedavisi için değil mi? bende de çikolata kisti var da kaan bey tüp bebek tedvisine başlamadan önce 2 ay bu iğneyi kullanmamızı söyledi nisan ve mayısta kulanacağız haziran başında da tekrar doktorla görüşmeye gideceğiz ondan sonrası bakalım hayırlısı!Yok ne ilki valla sayisini unuttumbende kist var o yuzden cok kullandim ama ilk defa kendim yaptim hep koldan vurdurmustum bide boyle denedim
Kızlar bu Bahsettiğiniz iğne iki farklı enjekte edilmiş ilacın karışımı olan traş köpüğü kıvamında olan ucu da baya bildiğimiz kalçadan yapılan kocaman iğne uçlarından olan iğne mi? Eğer oysa bana da transfer öncesi diye yapıldı transfer zamanında yumurta oluşmasın diye. Irenbe de yaptırdım ve arabaya binince Ağladımtüp bebek tedavisi için değil mi? bende de çikolata kisti var da kaan bey tüp bebek tedvisine başlamadan önce 2 ay bu iğneyi kullanmamızı söyledi nisan ve mayısta kulanacağız haziran başında da tekrar doktorla görüşmeye gideceğiz ondan sonrası bakalım hayırlısı!
Kızlar bu Bahsettiğiniz iğne iki farklı enjekte edilmiş ilacın karışımı olan traş köpüğü kıvamında olan ucu da baya bildiğimiz kalçadan yapılan kocaman iğne uçlarından olan iğne mi? Eğer oysa bana da transfer öncesi diye yapıldı transfer zamanında yumurta oluşmasın diye. Irenbe de yaptırdım ve arabaya binince Ağladımsonrası çok Ağrı yaptı bende yapamadım dönemedim ayakkabı bağlamak için eğilemedim ama 5 gün sonra geçti. Kan aldırmaya korkan ben iğne delisi oldum Allah'ım inşallah emeklerimizi Boşa çıkarmasın
mrb canım seninle aynı durumdayız bende de kist var nisan mayıs iğne haziran başında kontrol.resmen zamanlama aynı olmuş ikimizinde.haziranda gidince ne olacağıyla ilgili bi fikrin var mı cok merak ediyorum ben bişey dedi mi doktor sanatüp bebek tedavisi için değil mi? bende de çikolata kisti var da kaan bey tüp bebek tedvisine başlamadan önce 2 ay bu iğneyi kullanmamızı söyledi nisan ve mayısta kulanacağız haziran başında da tekrar doktorla görüşmeye gideceğiz ondan sonrası bakalım hayırlısı!
olabilir. son toplamada bana yumurta önleyici iğne vurulmuştu. benim de 6 gün sonra mı ne geldi. neden olduğunu sorguluyordum ben de bu iğneden olabilir .Kızlar günaydın herkese. Duphaston ilacım biteli 5.gün hala regl olmadım. Gecen ay kullandığımda iki gün içinde olmuştum. Bu yumurta Önleyici iğne Yüzünden mi olmuyorum acaba ?
Cevap için teşekkür ederim. Yani daha öncede iğneyi olmadan kullandın ve ozaman erken gelmişti değil mi?olabilir. son toplamada bana yumurta önleyici iğne vurulmuştu. benim de 6 gün sonra mı ne geldi. neden olduğunu sorguluyordum ben de bu iğneden olabilir .
gelir birkaç güne merak etme..
evet tup bebek için çikolata kisti benimki de 2 ay bende kullandım daha önce küçüldü kisttüp bebek tedavisi için değil mi? bende de çikolata kisti var da kaan bey tüp bebek tedvisine başlamadan önce 2 ay bu iğneyi kullanmamızı söyledi nisan ve mayısta kulanacağız haziran başında da tekrar doktorla görüşmeye gideceğiz ondan sonrası bakalım hayırlısı!
evet cnm aynı iğne decapaptyl menopoz iğnesi yumurtlamayı önlüyo transfer öncesi vuruluyo bize kist içinde verdi ayrıca bende çok vuruldum sayısını unuttum o derece yani bende evde kendim yaptım ama baya acıdıKızlar bu Bahsettiğiniz iğne iki farklı enjekte edilmiş ilacın karışımı olan traş köpüğü kıvamında olan ucu da baya bildiğimiz kalçadan yapılan kocaman iğne uçlarından olan iğne mi? Eğer oysa bana da transfer öncesi diye yapıldı transfer zamanında yumurta oluşmasın diye. Irenbe de yaptırdım ve arabaya binince Ağladımsonrası çok Ağrı yaptı bende yapamadım dönemedim ayakkabı bağlamak için eğilemedim ama 5 gün sonra geçti. Kan aldırmaya korkan ben iğne delisi oldum Allah'ım inşallah emeklerimizi Boşa çıkarmasın
valla tam bişey demedi ama duruma göre bakacak heralde bakacam belki menopoz sürecini bir ay falan uzatabiliriz dedi histereskobi yapacak heralde ama hemen mi olur sonramı olur bilmiyorum bize de kasin birşey söylemedi yani gizince netleşecekmrb canım seninle aynı durumdayız bende de kist var nisan mayıs iğne haziran başında kontrol.resmen zamanlama aynı olmuş ikimizinde.haziranda gidince ne olacağıyla ilgili bi fikrin var mı cok merak ediyorum ben bişey dedi mi doktor sana
Kızlar günaydın herkese. Duphaston ilacım biteli 5.gün hala regl olmadım. Gecen ay kullandığımda iki gün içinde olmuştum. Bu yumurta Önleyici iğne Yüzünden mi olmuyorum acaba ?
Yumurtalarım toplandı embriyolar donduruldu bidahaki adet sonrası histo ve arkasından transfer dedi. Bu süreçte yumurta oluşmasın diye menapoz iğnesi oldum ve 10 gün Duphaston içtim 4.gün bitiyor hala adet olmadım. Olurum değil mi ya ??tedavinin hangi aşamasındasınız ki adet olmayı bekliyorsunuz? merak ettim acaba doktorun söylediği birşeyi kaçırdımmı diye
1 senedir vurulmadigim iğne kalmadı ama bu iğne için donuyor iğnesi uzun dendiği içinarkadaşlar bu gün menopoz için ilk doz iğnemi yaptırdım eşim yaptı karından ama yaptıktan sonra karnımda ağrı var biraz ve sanki akıntım varmış gibi ama birşey yok iğnenin yeri de biraz sertleşmiş iğne çabuk donuyor demişlerdi ama bilemiyorum bu tarz sıkıntılar oluyr mu bu iğnelerden sonra deneyimlerinizi paylaşırmızınz
daha bizim oralara gelmemize çok var canım biz başındayız henüz!bu aşamaya gelmek ne kadar, kaç ay sürdü? ben de doktora ilk muayeneye gideceğimiz tarihi adet olurum düşüncesiyle tahmini almıştık ama randevu tarihine 2 gün kala ben hala adet olmamıştım ben de o gece ne kadar bitki çayı (kiraz sapı, dereotu ,nane,kekik) içtim sabahına adet olmuştum.randevu günü adetin 2. günüydü iyi oldu!belki sen de adet söktürücü bitki çaylarını deneyebilirsin ama olumsuz bir etkisi olur mu hiç bilemiyorum!ilaçtan kaç gün sonra adet olabileceiğin ile ilgili bilgi vermediler mi?Yumurtalarım toplandı embriyolar donduruldu bidahaki adet sonrası histo ve arkasından transfer dedi. Bu süreçte yumurta oluşmasın diye menapoz iğnesi oldum ve 10 gün Duphaston içtim 4.gün bitiyor hala adet olmadım. Olurum değil mi ya ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?