- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.701
Evet ozaman erken gelmisti canim.Cevap için teşekkür ederim. Yani daha öncede iğneyi olmadan kullandın ve ozaman erken gelmişti değil mi?
Süreç için şimdiden bol şans canım Allah yardımcımız olsun. Ortalama iki ay oldu benim irenbede yolculuğum. Ilk adette kontrol ve vitaminler ikincide iğneler nasip olursa inşallah 3. De transfer olacak. Yarında bekleyim olmazsa bitki Çayı deneyebilirim. Zarar-ı olmaz sanırım sonuçta doğal Çay.daha bizim oralara gelmemize çok var canım biz başındayız henüz!bu aşamaya gelmek ne kadar, kaç ay sürdü? ben de doktora ilk muayeneye gideceğimiz tarihi adet olurum düşüncesiyle tahmini almıştık ama randevu tarihine 2 gün kala ben hala adet olmamıştım ben de o gece ne kadar bitki çayı (kiraz sapı, dereotu ,nane,kekik) içtim sabahına adet olmuştum.randevu günü adetin 2. günüydü iyi oldu!belki sen de adet söktürücü bitki çaylarını deneyebilirsin ama olumsuz bir etkisi olur mu hiç bilemiyorum!ilaçtan kaç gün sonra adet olabileceiğin ile ilgili bilgi vermediler mi?
Bitki çaylarının zararı olacağını pek sanmıyorum ama eminde olamıyorum aslında doktorda destekliyor bu tarz yardımcı tedavileri yine de bi sorabilirsin!canım kaç yumurta, kaç embriyo oluştu senin? bi de kist sorunun mu vardı?mesajları takip ediyorum ama artık karıştırmaya başladım kimin sıkıntısı neydi?allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız inşallah!!!Süreç için şimdiden bol şans canım Allah yardımcımız olsun. Ortalama iki ay oldu benim irenbede yolculuğum. Ilk adette kontrol ve vitaminler ikincide iğneler nasip olursa inşallah 3. De transfer olacak. Yarında bekleyim olmazsa bitki Çayı deneyebilirim. Zarar-ı olmaz sanırım sonuçta doğal Çay.
Âmin canım inşallah. Bizim Sıkıntımız eşimin değerlerinde.14 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 9 tanesi donduruldu. Ama hepsi 1. Kalite değil tabi Karışık :))inşallah içlerinden biri bebeğimdiir.Bitki çaylarının zararı olacağını pek sanmıyorum ama eminde olamıyorum aslında doktorda destekliyor bu tarz yardımcı tedavileri yine de bi sorabilirsin!canım kaç yumurta, kaç embriyo oluştu senin? bi de kist sorunun mu vardı?mesajları takip ediyorum ama artık karıştırmaya başladım kimin sıkıntısı neydi?allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız inşallah!!!
1 senedir vurulmadigim iğne kalmadı ama bu iğne için donuyor iğnesi uzun
Ben de gecen hafta menopoz için 2.iğneyi vuruldum benim de ilkine gore agrım oldu kramplar seklinde ama gecti sıcak basması falan yasamadım hiç ama tabi ben igneyi olduktan 15 20 gün sonra adet oldum o yuzden de olabilir ama kilo alıyorum tabi hergün yürüyorum ama alıyorum :))arkadaşlar bu gün menopoz için ilk doz iğnemi yaptırdım eşim yaptı karından ama yaptıktan sonra karnımda ağrı var biraz ve sanki akıntım varmış gibi ama birşey yok iğnenin yeri de biraz sertleşmiş iğne çabuk donuyor demişlerdi ama bilemiyorum bu tarz sıkıntılar oluyr mu bu iğnelerden sonra deneyimlerinizi paylaşırmızınz
amin cnm insHerkesin kandili mübarek, duaları kabul olsun inşallah. Allah bu yıl hepimizin yüzünü güldürsün
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey[/QUOTE][QUOTEphanttt, post: 40649451, member: 613455"]Ben de gecen hafta menopoz için 2.iğneyi vuruldum benim de ilkine gore agrım oldu kramplar seklinde ama gecti sıcak basması falan yasamadım hiç ama tabi ben igneyi olduktan 15 20 gün sonra adet oldum o yuzden de olabilir ama kilo alıyorum tabi hergün yürüyorum ama alıyorum :))
Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.[/QUOTE]asnctn
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey
Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.[/QUOTE]asnctn
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey
bende 6. gündeyim bende daha olmadım . acaba ilaç bittikden sonramı olucaz.[/QUOTE]Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.
sen iğneyi kaç gün önce oldun canım ? biraz geçiktirebilir. iğneyi olduktan 10-14 gün sonra olursun. ben tam 14 gün sonra oluyordum.[/QUOTE]Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.
Öncelikle Aramıza hoşgeldinSlm güzel anneler ve anne adaylari bende aranize yeni katıldım 1buçuk senedir çocuk hasretiyle yanip tutuşuyorum.2 aşılamam oldu.sonuç negatif.Şimdi Dr. Kaaan beyin hastasiyim çok arastirdim ve kararimi verdim rabbim sonunu hayırlı eylesin.kücaklarimizi boş bırakmasın.teşhis olarak sebepsiz infertilite dendi.Beklemeye gerek olmadiğini biran önce tedaviye başlariz dedi.esim ve bana vitamin başladı onun dışında saizen.estrofen.duphaston.femara kullanmam için verdi. Adet olunca gelmemi istedi bundan sonraki süreci merak ediyorum.çalişiyorum izin almam zor olacak napicam bilmiyorum.bilgilerinizi benimle paylaşırmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?