Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Süreç için şimdiden bol şans canım Allah yardımcımız olsun. Ortalama iki ay oldu benim irenbede yolculuğum. Ilk adette kontrol ve vitaminler ikincide iğneler nasip olursa inşallah 3. De transfer olacak. Yarında bekleyim olmazsa bitki Çayı deneyebilirim. Zarar-ı olmaz sanırım sonuçta doğal Çay.

Bitki çaylarının zararı olacağını pek sanmıyorum ama eminde olamıyorum aslında doktorda destekliyor bu tarz yardımcı tedavileri yine de bi sorabilirsin!canım kaç yumurta, kaç embriyo oluştu senin? bi de kist sorunun mu vardı?mesajları takip ediyorum ama artık karıştırmaya başladım kimin sıkıntısı neydi?allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, çektiğimiz sıkıntıların mükafatını alırız inşallah!!!

Âmin canım inşallah. Bizim Sıkıntımız eşimin değerlerinde.14 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 9 tanesi donduruldu. Ama hepsi 1. Kalite değil tabi Karışık :))inşallah içlerinden biri bebeğimdiir.

1 senedir vurulmadigim iğne kalmadı ama bu iğne için donuyor iğnesi uzun
Ben de gecen hafta menopoz için 2.iğneyi vuruldum benim de ilkine gore agrım oldu kramplar seklinde ama gecti sıcak basması falan yasamadım hiç ama tabi ben igneyi olduktan 15 20 gün sonra adet oldum o yuzden de olabilir ama kilo alıyorum tabi hergün yürüyorum ama alıyorum :))

[QUOTEphanttt, post: 40649451, member: 613455"]Ben de gecen hafta menopoz için 2.iğneyi vuruldum benim de ilkine gore agrım oldu kramplar seklinde ama gecti sıcak basması falan yasamadım hiç ama tabi ben igneyi olduktan 15 20 gün sonra adet oldum o yuzden de olabilir ama kilo alıyorum tabi hergün yürüyorum ama alıyorum :))[/QUOTE]
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey

Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey[/QUOTE]
Nedenini bilmiyorum ama 2 ay menopoz dedi 3.ay için devam edicez mi nisan sonu kontrolde belli olacak herkesin tedavisi farklı oldugu için bişey diyemiorum Ben de cikolata kisti vardı buarada ameliyatla alındı tedavi o yuzden seninkinden farklı olabilir

asnctn
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey[/QUOTE]
Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.

asnctn
Canım neden 2.iğneyi oldun tam anlayamadım bana sadece bir iğne verdi duphaston içiyorum birde daha sonra adet olacaksın dedi Kaan Bey
Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.[/QUOTE]
sen iğneyi kaç gün önce oldun canım ? biraz geçiktirebilir. iğneyi olduktan 10-14 gün sonra olursun. ben tam 14 gün sonra oluyordum.

asnctn
Canım Arkadaşlara o iğneyi kullanma sebebi kistleri için. Bizimki ise transfere hazırlık aşamasında yumurta oluşmasın diye. Duphastonu vermesinin nedeni ise bırakınca bikaç gün içinde adet olalım diye. Ama ben 6.gündeyim hala olamadım ;( yarın arayıp soracağım durumu merkeze.[/QUOTE]

asnctn
bende 6. gündeyim bende daha olmadım . acaba ilaç bittikden sonramı olucaz.

bende 6. gündeyim bende daha olmadım . acaba ilaç bittikden sonramı olucaz.[/QUOTE]
Benim ilacım bittikten sonra 7.gündeyim şuan ama hala yok. Merkezi Aradım yarına randevu verdiler gel bi bakalım diye.

sen iğneyi kaç gün önce oldun canım ? biraz geçiktirebilir. iğneyi olduktan 10-14 gün sonra olursun. ben tam 14 gün sonra oluyordum.[/QUOTE]
İğneyi 13 nisanda oldum 18 Nisan Sabahı da Duphaston bitti. Yani iğnenin üstünden 11.gün

Slm güzel anneler ve anne adaylari bende aranize yeni katıldım 1buçuk senedir çocuk hasretiyle yanip tutuşuyorum.2 aşılamam oldu.sonuç negatif.Şimdi Dr. Kaaan beyin hastasiyim çok arastirdim ve kararimi verdim rabbim sonunu hayırlı eylesin.kücaklarimizi boş bırakmasın.teşhis olarak sebepsiz infertilite dendi.Beklemeye gerek olmadiğini biran önce tedaviye başlariz dedi.esim ve bana vitamin başladı onun dışında saizen.estrofen.duphaston.femara kullanmam için verdi. Adet olunca gelmemi istedi bundan sonraki süreci merak ediyorum.çalişiyorum izin almam zor olacak napicam bilmiyorum.bilgilerinizi benimle paylaşırmisiniz.

Öncelikle Aramıza hoşgeldin ) inşallah tedavin su gibi geçer ve emeğinizin karşılığını alırsınız. Izin problemi yaşamazsın bence,çünkü tüm bu süreçte yumurta toplanma aşamasında 1 gün izin alacaksın ona da çalıştığın yer tedavi OLDUĞUNU bilirse birşey demez herhalde. İğneleri olurken bir iki kere kontrole çağırıyor Kaan hoca,onuda senin müsait olduğun saate göre istersin randevunu. Yumurta toplamadan sonra 1 ay mola zaten. Diğer adetinde de transferin olur. O zaman bikaç gün evde dinlenmen Lazım okadar. Şimdiden bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…