Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Senin nasıl gidiyor sizinki belli oldu mu ben de heyecanla bekliyorum rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı duzgun evlatlar nasip etsin ins
Bizimkide daha belli değil canım şu an kendimi daha iyi hissediyorum ilk başlardaki halsizlik uyku hali mide sorunlarım artık yok en rahat döneme girdik artık hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarız inşallah hamelik dönemimizi :)

amin canım darısı bizlere inşallah

Iyi geceler kızlar. Daha önce histereskopi deneyimini yaşayan Arkadaşlara bir sorum olacak. Opu dan daha mi kolay daha mi zor? Ağrı acı hissettiniz mi kaç dakika sürdü?

Iyi geceler kızlar. Daha önce histereskopi deneyimini yaşayan Arkadaşlara bir sorum olacak. Opu dan daha mi kolay daha mi zor? Ağrı acı hissettiniz mi kaç dakika sürdü?
Günaydın canım. Histo çok kolay. Uyumanla uyanman bir oluyor. Sonrasında hemen ağrı kesici iğne yapıyorlar. Yarım saat dinlenip, gidiyorsun. Çok hafif regl sancısı gibi olabiliyor ama çabuk geçiyor

kızlar merhaba.vitamin kullanan arkadaşlara bi sorum var doktor bazı vitaminlere devamlı yazmış bazılarına yazmamış.devamlı olmayanları bi daha almıyoruz değil mi? bi de devamlı olanlar ne zamana kadar kullanılıyor ?

merhaba adetiniz gecikmişti. regli oldun herhalde histo için gün almışsın. hayırlısı olsun canım.. sona az kaldı. bende geciktim. ilacı da geçen hafta bırakmıştım. iğneden sonra da bugün 12. gün. kaçıncı gün sonunda regli oldun merak ettim.

merhaba, herkese farklı vitaminler verebiliyor. mesela hangilerini soruyorsun? mesela d vitamini eksikliği varsa ve bunu yapılan test destekliyorsa ona göre 1 veya 2 ampül veriyor. ve yeterli oluyor.eğer aklına takılan birşey varsa kaan beye de whatsuptan sorabilirsin. uygun olduğunda cevap veriyor.

Hangi vitaminden bahsediyorsun canım? Sadece bir kez kullanılan da var, devamlı kullanılan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…