- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.721
Esmacım nasıl gidiyor bebeklerin cinsiyeti belli oldumu ?Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Canım bulantilarim arada olmaya devam ediyor geçen gidişimde gostermedi benim yaramazlar nasipse mayısın ilk haftasinda gidecegimEsmacım nasıl gidiyor bebeklerin cinsiyeti belli oldumu ?
Senin nasıl gidiyor sizinki belli oldu mu ben de heyecanla bekliyorum rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı duzgun evlatlar nasip etsin insEsmacım nasıl gidiyor bebeklerin cinsiyeti belli oldumu ?
Bizimkide daha belli değil canım şu an kendimi daha iyi hissediyorum ilk başlardaki halsizlik uyku hali mide sorunlarım artık yok en rahat döneme girdik artık hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarız inşallah hamelik dönemimizi :)Senin nasıl gidiyor sizinki belli oldu mu ben de heyecanla bekliyorum rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı duzgun evlatlar nasip etsin ins
amin canım darısı bizlere inşallahBizimkide daha belli değil canım şu an kendimi daha iyi hissediyorum ilk başlardaki halsizlik uyku hali mide sorunlarım artık yok en rahat döneme girdik artık hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarız inşallah hamelik dönemimizi :)
Sen hala ekoprine devam ediyormusun?Senin nasıl gidiyor sizinki belli oldu mu ben de heyecanla bekliyorum rabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı duzgun evlatlar nasip etsin ins
Ekopirin.efa.b12 .d vitamini spreyi.previte pissitive devam ediyorum bakalım haftaya gittiğimde nasıl olacakSen hala ekoprine devam ediyormusun?
Günaydın canım. Histo çok kolay. Uyumanla uyanman bir oluyor. Sonrasında hemen ağrı kesici iğne yapıyorlar. Yarım saat dinlenip, gidiyorsun. Çok hafif regl sancısı gibi olabiliyor ama çabuk geçiyorIyi geceler kızlar. Daha önce histereskopi deneyimini yaşayan Arkadaşlara bir sorum olacak. Opu dan daha mi kolay daha mi zor? Ağrı acı hissettiniz mi kaç dakika sürdü?
Herkese gunaydin. Transferi yapilacak, hazirlikta olan, sonuc bekleyen yok mu
Cok sessiz kaldi bu sayfa[/QUOTE
Günaydınlar. Ben transfer için gün sayıyorum önümüzdeki pazartesi histom var arkasından transferim.
Herkese gunaydin. Transferi yapilacak, hazirlikta olan, sonuc bekleyen yok mu
Cok sessiz kaldi bu sayfa
bende varım. adet olmayı bekliyorum birazcık gecikti. sonrasında da histo ve sonrada finalHerkese gunaydin. Transferi yapilacak, hazirlikta olan, sonuc bekleyen yok mu
merhaba adetiniz gecikmişti. regli oldun herhalde histo için gün almışsın. hayırlısı olsun canım.. sona az kaldı. bende geciktim. ilacı da geçen hafta bırakmıştım. iğneden sonra da bugün 12. gün. kaçıncı gün sonunda regli oldun merak ettim.Iyi geceler kızlar. Daha önce histereskopi deneyimini yaşayan Arkadaşlara bir sorum olacak. Opu dan daha mi kolay daha mi zor? Ağrı acı hissettiniz mi kaç dakika sürdü?
merhaba, herkese farklı vitaminler verebiliyor. mesela hangilerini soruyorsun? mesela d vitamini eksikliği varsa ve bunu yapılan test destekliyorsa ona göre 1 veya 2 ampül veriyor. ve yeterli oluyor.eğer aklına takılan birşey varsa kaan beye de whatsuptan sorabilirsin. uygun olduğunda cevap veriyor.kızlar merhaba.vitamin kullanan arkadaşlara bi sorum var doktor bazı vitaminlere devamlı yazmış bazılarına yazmamış.devamlı olmayanları bi daha almıyoruz değil mi? bi de devamlı olanlar ne zamana kadar kullanılıyor ?
Hangi vitaminden bahsediyorsun canım? Sadece bir kez kullanılan da var, devamlı kullanılan da.kızlar merhaba.vitamin kullanan arkadaşlara bi sorum var doktor bazı vitaminlere devamlı yazmış bazılarına yazmamış.devamlı olmayanları bi daha almıyoruz değil mi? bi de devamlı olanlar ne zamana kadar kullanılıyor ?
Bol şans canım. İnşallah çokça kardan bebişin olurBen varim :) nasipse perşembe günü opum var
Çok sevindim canım. Senin de az kalmış.yakında bebişler karnındabende varım. adet olmayı bekliyorum birazcık gecikti. sonrasında da histo ve sonrada final
Sen hangi aşamadasın canım? Seninle transferlerimiz ardarda olmuştu galiba değil miHerkese gunaydin. Transferi yapilacak, hazirlikta olan, sonuc bekleyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?