- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.741
Maşallah canım. En güzel, en keyifli günler. Allah bizlere de yaşamayı nasip etsin inşallahBizimkide daha belli değil canım şu an kendimi daha iyi hissediyorum ilk başlardaki halsizlik uyku hali mide sorunlarım artık yok en rahat döneme girdik artık hayırlısıyla ve sağlıkla tamamlarız inşallah hamelik dönemimizi :)
Bol şans canım. İnşallah çokça kardan bebişin olur
cnm kaan bey recete yazarken ne yazdiysa odur yani.. "devamli olmayanlar" (adi üstünde) nie bi daha alasin kikızlar merhaba.vitamin kullanan arkadaşlara bi sorum var doktor bazı vitaminlere devamlı yazmış bazılarına yazmamış.devamlı olmayanları bi daha almıyoruz değil mi? bi de devamlı olanlar ne zamana kadar kullanılıyor ?
İnşallah canım bu güzel duyguları rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın dualarım sizinle :)Maşallah canım. En güzel, en keyifli günler. Allah bizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah
Hadi insallah az kalmis benimde cizik atildi insallah transfer hazirligina basliyoruz bi aksilik cikmazsabende varım. adet olmayı bekliyorum birazcık gecikti. sonrasında da histo ve sonrada final
Evet cnm sen benden bir gun sonraydin bana cizik atildi simdi rahim kalinlastiriyoruz bi aksilik cikmazsa sonrada transferSen hangi aşamadasın canım? Seninle transferlerimiz ardarda olmuştu galiba değil mi
Allah kolaylık versin. Bolca embriyon olsunBen varim :) nasipse perşembe günü opum var
Canım benim hiç dondurulmuşum yok. Biz tedaviye en baştan başlayacağız nasipse. Birkaç ay ara verdik. Genetik testleri tamamlıyoruz. Vitamin takviyesine başladık yine. Bir de eşime kür uyguluyorum. Hayırlısı artık. Sen daha önce histo olmamış mıydın daha önce?Evet cnm sen benden bir gun sonraydin bana cizik atildi simdi rahim kalinlastiriyoruz bi aksilik cikmazsa sonrada transfersen hangi asamadasin?
Evet CNN hîsto oldum bu sefer sadece çizik atıldı rahimeCanım benim hiç dondurulmuşum yok. Biz tedaviye en baştan başlayacağız nasipse. Birkaç ay ara verdik. Genetik testleri tamamlıyoruz. Vitamin takviyesine başladık yine. Bir de eşime kür uyguluyorum. Hayırlısı artık. Sen daha önce histo olmamış mıydın daha önce?
Teşekkür ederim canım inşallah amin :)Allah kolaylık versin. Bolca embriyon olsun
Hadi hayırlısı o zaman canım. Bekliyoruz güzel haberleriniEvet CNN hîsto oldum bu sefer sadece çizik atıldı rahime
inşallah cnm hayırlısı hakkımızdaHadi hayırlısı o zaman canım. Bekliyoruz güzel haberlerini
Merhaba canım teşekkür ederim aldım sonunda histo Gününü. Tam Cumartesi sabah uyandım ki kliniğe gitmeye hazırlanıyordum bir baktım hareketlenme var ve mutlu son :))) tam 7.gündü ilacı(duphastonu) bıraktıktan sonra. Iğneden sonra da 12.gündü. Peş peşe olacak inşallah transferler güzel haberler alırız inşallah. Kaç tane embriyon var canım ? Ve kaç tane istiyorsun?merhaba adetiniz gecikmişti. regli oldun herhalde histo için gün almışsın. hayırlısı olsun canım.. sona az kaldı. bende geciktim. ilacı da geçen hafta bırakmıştım. iğneden sonra da bugün 12. gün. kaçıncı gün sonunda regli oldun merak ettim.
Merhaba arkadaşım. Hadi inşallah güzel haberi ilk senden alırız ve arkandan geliriz bizde. Morale çok ihtiyacımız var. Kardan bebişlerin 3 günlük değil mi? Peki Kaan hoca 5 e gidiyormu çözünce? Ya da senin fikrin ne bu konuda nasıl bir yol izleyeceksiniz ?Evet cnm sen benden bir gun sonraydin bana cizik atildi simdi rahim kalinlastiriyoruz bi aksilik cikmazsa sonrada transfersen hangi asamadasin?
Insallah cnm bu sefer guzel sonuc alirim. Pes pese guzel haberler verelim insallah.Evet 3 gunluk 2 Tane az oldugu icin riske atmiyorlar gene 3.gun transfer olcak.Merhaba arkadaşım. Hadi inşallah güzel haberi ilk senden alırız ve arkandan geliriz bizde. Morale çok ihtiyacımız var. Kardan bebişlerin 3 günlük değil mi? Peki Kaan hoca 5 e gidiyormu çözünce? Ya da senin fikrin ne bu konuda nasıl bir yol izleyeceksiniz ?
Hadi gozunaydinMerhaba canım teşekkür ederim aldım sonunda histo Gününü. Tam Cumartesi sabah uyandım ki kliniğe gitmeye hazırlanıyordum bir baktım hareketlenme var ve mutlu son :))) tam 7.gündü ilacı(duphastonu) bıraktıktan sonra. Iğneden sonra da 12.gündü. Peş peşe olacak inşallah transferler güzel haberler alırız inşallah. Kaç tane embriyon var canım ? Ve kaç tane istiyorsun?
Merhaba acaba CNN histo nun normal histodan farkı var mı?? Çünkü ben Kaan Beye ilk gittiğimde tanı amacıyla histo yapmıştı zaten. Tedavi esnasında sırf çizik atmak için histo yaptığında aynısını mı uygulayacak merak ettim.Evet CNN hîsto oldum bu sefer sadece çizik atıldı rahime
evet canım az kaldı. seninde hayırlısı olsun. inşallah ilk güzel haberi senden alırızHadi insallah az kalmis benimde cizik atildi insallah transfer hazirligina basliyoruz bi aksilik cikmazsa
evet canım. 1 sene gibi beklemenin sonunda nihayet bende finale az kaldı diyebiliyorum inş hakkımızda hayırlısı olur. sende tekrardan başlıyormuşsun. inşallah bu sefer olacak Allah.ın izniyle.Çok sevindim canım. Senin de az kalmış.yakında bebişler karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?