Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Maşallah canım. En güzel, en keyifli günler. Allah bizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah

cnm kaan bey recete yazarken ne yazdiysa odur yani.. "devamli olmayanlar" (adi üstünde) nie bi daha alasin ki alman gerekseydi kaan bey digerleri gibi onlarada devamli al diye söylerdi heralde.. devamli aldiklarini da birakma sakin tedaviye baslayinca doktor söylüyor birakip birakmaman gerektigini,,ben de msj attim hocam birakayimmi 3 ay bitince ( 3 aylik vitamin aldik biz) birakma demisti,, Bende öyle biliyordum ama yinede sorup emin olmam gerektigi icin sormustum,,sende emin olmak istiyorsan sor doktora cnm .

kızlar merhabalar ... kaan bey 2 düşükten sonra genetik testler istemişti ve bende mthfr 1298 mutasyon homozigot çıktı. bu kötü bişeymi böyle çıkıpta kaan beyle hamile kalan varmı acaba?

Evet cnm sen benden bir gun sonraydin bana cizik atildi simdi rahim kalinlastiriyoruz bi aksilik cikmazsa sonrada transfersen hangi asamadasin?
Canım benim hiç dondurulmuşum yok. Biz tedaviye en baştan başlayacağız nasipse. Birkaç ay ara verdik. Genetik testleri tamamlıyoruz. Vitamin takviyesine başladık yine. Bir de eşime kür uyguluyorum. Hayırlısı artık. Sen daha önce histo olmamış mıydın daha önce?

Evet CNN hîsto oldum bu sefer sadece çizik atıldı rahime

Merhaba canım teşekkür ederim aldım sonunda histo Gününü. Tam Cumartesi sabah uyandım ki kliniğe gitmeye hazırlanıyordum bir baktım hareketlenme var ve mutlu son :))) tam 7.gündü ilacı(duphastonu) bıraktıktan sonra. Iğneden sonra da 12.gündü. Peş peşe olacak inşallah transferler güzel haberler alırız inşallah. Kaç tane embriyon var canım ? Ve kaç tane istiyorsun?

Evet cnm sen benden bir gun sonraydin bana cizik atildi simdi rahim kalinlastiriyoruz bi aksilik cikmazsa sonrada transfersen hangi asamadasin?
Merhaba arkadaşım. Hadi inşallah güzel haberi ilk senden alırız ve arkandan geliriz bizde. Morale çok ihtiyacımız var. Kardan bebişlerin 3 günlük değil mi? Peki Kaan hoca 5 e gidiyormu çözünce? Ya da senin fikrin ne bu konuda nasıl bir yol izleyeceksiniz ?

Insallah cnm bu sefer guzel sonuc alirim. Pes pese guzel haberler verelim insallah.Evet 3 gunluk 2 Tane az oldugu icin riske atmiyorlar gene 3.gun transfer olcak.

Hadi gozunaydin sayili gunlerin kaldi

Evet CNN hîsto oldum bu sefer sadece çizik atıldı rahime
Merhaba acaba CNN histo nun normal histodan farkı var mı?? Çünkü ben Kaan Beye ilk gittiğimde tanı amacıyla histo yapmıştı zaten. Tedavi esnasında sırf çizik atmak için histo yaptığında aynısını mı uygulayacak merak ettim.

Çok sevindim canım. Senin de az kalmış.yakında bebişler karnında
evet canım. 1 sene gibi beklemenin sonunda nihayet bende finale az kaldı diyebiliyorum inş hakkımızda hayırlısı olur. sende tekrardan başlıyormuşsun. inşallah bu sefer olacak Allah.ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…