- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.761
sabırsızlığımın nedeni aslında 1 haftadır yaşadığım ağrı ve sancı. benim ilacı bırakalı bugün 6.günü. bende 1güncük daha bekleyeyim. yarında hareketlilik olmazsa irenbeyi ararım.. yarın adet olursam belki benimde ptesi histom olur canım. çünkü ben tedaviye başladığımdan bu yana adetim 2 gün sürüyor belki aynı odada bile oluruzMerhaba canım teşekkür ederim aldım sonunda histo Gününü. Tam Cumartesi sabah uyandım ki kliniğe gitmeye hazırlanıyordum bir baktım hareketlenme var ve mutlu son :))) tam 7.gündü ilacı(duphastonu) bıraktıktan sonra. Iğneden sonra da 12.gündü. Peş peşe olacak inşallah transferler güzel haberler alırız inşallah. Kaç tane embriyon var canım ? Ve kaç tane istiyorsun?
canım pıhtılaşmayla ilgili bir sorun sanırım. gebelik sırasında bildiğim pıhtı oluşmaması için kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor. eğer daha önceki gebeliklerinde kan sulandırıcı iğne veya ilaç kullanmadıysan bu sebepten ötürü düşük olmuştur. tabi bu yazdıklarım buradan okuduklarımdan ibaret. Kaan bey tabiki en doğru kararı uygulayarak seni hamile bırakacaktır. içini ferah tut ve doktorun ne diyorsa ne istiyorsa harfi harfine uygula. Hayırlısı olsun canım.kızlar merhabalar ... kaan bey 2 düşükten sonra genetik testler istemişti ve bende mthfr 1298 mutasyon homozigot çıktı. bu kötü bişeymi böyle çıkıpta kaan beyle hamile kalan varmı acaba?
O ağrılara aldanma hiç bende de oldu sürekli ha geldi ha gelicek diyordum ama tık yoksabırsızlığımın nedeni aslında 1 haftadır yaşadığım ağrı ve sancı. benim ilacı bırakalı bugün 6.günü. bende 1güncük daha bekleyeyim. yarında hareketlilik olmazsa irenbeyi ararım.. yarın adet olursam belki benimde ptesi histom olur canım. çünkü ben tedaviye başladığımdan bu yana adetim 2 gün sürüyor belki aynı odada bile oluruzve benim fazla kardan bebeğim yok. 3 tane ve Allah.ın izniyle bir aksilik olmazsa 3.de koyduracağım canım. sen kaç tane koydurmayı düşünüyorsun. inşallah güzel haberler veririz birbirimize
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim..acaba bi hematologla görüşsemmi çok önemli birşeymi bilemedim..canım pıhtılaşmayla ilgili bir sorun sanırım. gebelik sırasında bildiğim pıhtı oluşmaması için kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyor. eğer daha önceki gebeliklerinde kan sulandırıcı iğne veya ilaç kullanmadıysan bu sebepten ötürü düşük olmuştur. tabi bu yazdıklarım buradan okuduklarımdan ibaret. Kaan bey tabiki en doğru kararı uygulayarak seni hamile bırakacaktır. içini ferah tut ve doktorun ne diyorsa ne istiyorsa harfi harfine uygula. Hayırlısı olsun canım.
Histo tani amacli rahime bakiliyor o esnada cizik atiliyor.sana histo yaptigi icin bir daha yapmicak transfer oncesi muayene esnasinda cizik atcak basit bi islem agrisiz merak etmeMerhaba acaba CNN histo nun normal histodan farkı var mı?? Çünkü ben Kaan Beye ilk gittiğimde tanı amacıyla histo yapmıştı zaten. Tedavi esnasında sırf çizik atmak için histo yaptığında aynısını mı uygulayacak merak ettim.
canım senin embriyo sorunun yokO ağrılara aldanma hiç bende de oldu sürekli ha geldi ha gelicek diyordum ama tık yok) benim 5 gün Sürüyor ama haftasonu gibi olduğu için pazartesiye attılar sanırım inşallah aynı günü ve aynı odayı paylaşırız )) bende bu kez iki koyulmasını isticem galiba.
kaan beye seni yönlendirir canım. onunla görüştüktükten sonra senşn için uygun olan secilir ve öyle tedavine başlanır. hakkında hayırlısı olsun canım.canım cevap verdiğin için teşekkür ederim..acaba bi hematologla görüşsemmi çok önemli birşeymi bilemedim..
Canım bal damlıyor ağzından inşallah hepimizin yüzü Gülercanım senin embriyo sorunun yokumarım bu seferki tedavinde kaan beyle mutlu sona ulaşırsın.
Canım uzun bi sure giremedim evet tedaviye başladım rahim kalınlaşır diyoruz Allahın izniyle bakalım bu sefer ne olacakCanım senin nasıl gidiyor transfer hazırlığına başladın değil mi
Hoşgeldin :)Millet, ben geri geldimöncelikle ozlem_hakaan arkadaşımı tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün..
Bizlerden pek kimseler kalmadı whatsappta kaldılar sanırsambeni kim ekleyebilir oraya???
Bizi habersiz bırakma. Tez vakitte güzel haberlerini bekliyoruzCanım uzun bi sure giremedim evet tedaviye başladım rahim kalınlaşır diyoruz Allahın izniyle bakalım bu sefer ne olacak
Canım benim, çok tatlı maşallah Kaan bebek. Facebooktan görüyorum. Allah sana, babasına bağışlasın inşallah. Yaşamı hep mutlulukla, sağlıkla, başarıyla geçsin. Benim için de kokla lütfenCanım arkadaşlarım merhabalar hepinize. Öncelikle hepinize güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim:) Oglusumdan fırsat bulup ancak sizlere dönüş yapabildim. Bizi merak edenler olmus çok sagolun. Rabbime şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. 15 günlük oldu Kaan. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da geçen sene bu zamanlarda daha embriyo bile degildi yavrum. Zaman cok çabuk geçmiş ben hiç bir şey anlamadım inanin. O kadar ilac tedavi histo transfer hamilelik sanki hiç biri yaşanmamis gibi. Bütün ameliyat boyunca hepinize dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder ve hepinizin yavrularina kavustugunu gorurum inşallah. Oglusumun resimleri gelsin burdan yukluycem sizede. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sevgiyle kucakliyorum.
Canım benim, çok tatlı maşallah Kaan bebek. Facebooktan görüyorum. Allah sana, babasına bağışlasın inşallah. Yaşamı hep mutlulukla, sağlıkla, başarıyla geçsin. Benim için de kokla lütfen
Ozlemcim Allah anali babali buyutsun insallah darisi bizlere olsun insallahCanım arkadaşlarım merhabalar hepinize. Öncelikle hepinize güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim:) Oglusumdan fırsat bulup ancak sizlere dönüş yapabildim. Bizi merak edenler olmus çok sagolun. Rabbime şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. 15 günlük oldu Kaan. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da geçen sene bu zamanlarda daha embriyo bile degildi yavrum. Zaman cok çabuk geçmiş ben hiç bir şey anlamadım inanin. O kadar ilac tedavi histo transfer hamilelik sanki hiç biri yaşanmamis gibi. Bütün ameliyat boyunca hepinize dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder ve hepinizin yavrularina kavustugunu gorurum inşallah. Oglusumun resimleri gelsin burdan yukluycem sizede. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum ve sevgiyle kucakliyorum.
Canim bebekten bebege degisir ben uzun zamandir hissediyorum ama bir arkadsim da 6 aylik o hissetmiyor mesela gonlunu ferah tutkidemlicycas melekler17 banusu35 . 'e bi sorum olcak simdi ben nazli kizimin hareketlerini bi 10 gindur hafif pit pit seklinde hissediorum ama cok ciliz. Bazi gunler hic duymuom sanki ya da ben farketmiyorum acemi annelik iste. Gecen cuma kontrol vardi saglikli ve hersey yolundaydi şükür. 22. Hafta bitti bugün ben güçlü net ve duzenli hareketleri nezaman hissederim. Hep endiseli bi anne yapti bu hatun beni. Ah bi dogsun poposunu isircam and olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?