Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Mrb canım. Bende olmadım ama Süreci biliyorum. Benimde pazartesi olacak inşallah bi terslik çıkmazsa Histodan sonra 10-12 gün ilaçlar olacak kalınlaştırma işlemi için sonrası da transfer. Yani bir adet daha beklemiyorsun.

canım histodan sonra 10-12gün geçip transfer olunacaksa benim sonraki adetime 1 hafta belki daha az kalmış oluyor oyüzden adet bitmesinimi bekleniyor dedim çünkü transfer olduktan sonra adetim o döneme giriyor,. canım birşey daha sorucam diyelim bu ay histo yaptım transferi diğer ay yapsam oluyor mu? yoksa histo ardından hemen transfer olunması gerekiyor? benim bu ay sonu sınavlarım var ve transferden sonra pek ayaga kalkmak istemiyorum oyüzden endişeliyim

Son düzenleme:
Canım bu hastadan hastaya değişebiliyor. Bazılarımıza histodan hemen sonra transfer hazırlığı başlatıldı. Mesela ben 28 şubatta histo oldum. 14 martta transferim oldu. Bazı hastalarda ise Kaan bey histodan sonra bir regl geçmesini bekliyor. Tamamen senin tedavine bağlı. Kaan bey karar veriyor. Kaan beyle görüş, eğer transferin histodan hemen sonra olacaksa bence sınavlarını bitir, histoyu sınavlardan sonra ol derim. Kafan rahat olur

Kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor canım. Benimde adet dönemim gelmiş oluyor. Sen Kaan hocayla Konuş bence Histodan hemen sonra transfer yapmak isterse histoyuda gelecek ay yaptırabilirsin.

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar:) kaan bey histonu yapalım sonrasına bakarız dedi histoyu bu ay transferi diğer ay yapsakta sorun olmazmış, hadi inşalah:)

Saglikla büyük yavrunu cnm ,,allah anali babali büyütmeyi nasip etsin,,,darisi bizlerin basina artik ins bizde mutlulugumuzu paylasiriz ins yakin zamanda

slm kızlar bende 3 hafta önce kaan beyle görüştüm. geçen hafta rahim kalınlaşmadığı için histeroskopi dedi... ben biraz kendimi anlatayım 4 yıldır evliyiz. 2 yıldır çocuk istiyoruz. ilk iki sene doğum kontrol ilacı kullandım. ilk dr gittiğimde 6 ay olmaz dedi. 4 ay sonra hamile kaldım. 11+5 te kalbi durdu. kürtaj oldum.. 7 ay sonra tekrar dr gittim.. adet düzensizliğinden. başladık tedaviye 2. ay hamile kaldım. o da 7 haftalıkken kendilğinden düştü... ocak ayına kadar bekledik ocak ayında aşıla yaptırdık. tutmadı... martta tüp bebek denedik tutmadı... sonra dr değiştirmeye karar verdim... kaan beye gittim.. şimdi hiroskopi olacağım.. regly bekliyorum. allah kucaklarımızı boş bırakmasın. evlat aratmasın. bir an önce yavrularımıza kavuşalım...

Canım benim histodan sonra bir adet geçmişti. Herkese farklı uygulama yapiliyor sanırım olmazsa konuşursun :)

Hoşgeldin canım inşallah Kaan bey uğurlu gelir bu sefer alırsın bebisini kucagina

Ace selenyum ve coenz h vitaminleri iğnelere başlandığında devam edilecek mi, bilgisi olan varmı acaba..
Sanırım bırakılıyor du farklı vitaminlere gececeksiniz artık muhtemelen biz o vitaminleri kısa bir sure.kullandık digerlerini ise hala.kullanıyoruz

Aramıza hoşgeldin. Çok kötü Şeyler yaşamışsın,zor günler geçirmişsin;inşallah Kaan hocayla çıktığınız yolculuk sizinde bizimde yüzümüzü güldürür. izmirde mi yaşıyorsunuz,olumsuz tedaviniz hangi merkezdi acaba?

evet izmirde yaşıyorum. olumsuz tınaztepe erdal akman canım. amin canım... allah hepimizin en kısa amanda yüzümüzü güldürsün..

canım biraz geç gördüm kusura bakma belki cevap yazan olmuştur. o güçlü hareketleri kızının güçüne ve performansına bağlı olarak değişir hissetmen. mesela benim kızım çok tembel ve sanırım güçsüz :) benimle aynı haftada olanlar canlarını yaktığını söylüyor benim nazlı kızçe narin narin tekmeliyor beni :)
bu arada senin bulunduğun haftalarda bi süre bebeğin hareketlerinde hafifleme hissedebilirsin. bu güne kadar bir çok kişiden duydum ilk hissedilmeye başlandığında bi kaç gün böyle hafif hareketler hissedebilirsin. büyük ihtmila nedeni bebeğin daha hareketleri zayıf pozisyon değişitirnce hissedemeyebilirsin. ama şu varki 28. haftadan sonra hissediiğim birşey var bu minik içeride hıçkıyor çok şeker oluyor

Anladim canim. Cok arastirdim zaten bazi bebekler doguma kadar bile boyle narin narin pit pitlarla devam ediyormus. Her bebek farkli iste de gel gor sen bu panik.anneye durumu anlat. Sen cok yaklastin nazli cimcimeyi kucagina. İnsallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz ..opuyorum cok.

İnş hepimiz saglicakla bebislerimizi kucağınıza alırız ins

İnş hepimiz saglicakla bebislerimizi kucağınıza alırız ins
amiin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız miniklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…