Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

mrb canım doktora mesaj yazdım bende sordum önemli bişy yoktur ama bi göreyim demiş gitcem yani baksın bi ya korktum ben.

Ben ilk oldugumda igne 3 ay adet gormedim cnm normal yani etkisi hemen gecmiyor zaten adet gormeden de igne tedavisine baslamistik. Hayirlisi olsun hakkinda cnm insallah bu son olur hepimizin.

Merhaba cnm, menopoz igneleri oyle etkiler yaoiyor sogan kurunun yapcagini sanmiyorum cunku bende yaptim oyle birsey yasamadim. Igne olduktan 2 hafta sonra hep kanamam oldu ve uzun surdu ama gene icin rahat etcekse git tabi doktora.

Merhaba cnm, Asilama basit zaten bir ay icinde biter tup bebekte o kadar uzun surmuyor ama oncesinde bir tedavi uygularsa belki bi kac ay uzayabilir. Zaten taze transfer yaparlar orlarda ekime kadar yetistirirsin bence. Insallah gerek kalmaz asilama ile tutar. Raporu nasil cikarttin cnm ne gerekiyor uzun suruyor mu?

raporu çıkartmadım daha sanırım aşılamalarda tutmazsa rapor çıkabiliyor aşılamadan nedense umudum yok okuduklarımdan sonra

merhabalar, bende büyük bir umutla ve inanarak kaan beyde, bikaç defa tüp bebek yaptırdım. ama sonuç hep negatif çıktı. merak ettiğim konu negatif sonuçtan sonra hiçbir çözüm yolu araştırmamaları. bence irenbede ki tüm doktorlar haftada yada ayda bir toplanıp, pozitif ve negatif sonuçları değerlendirmeleri ve bize bilebiliyorlarsa bir çözüm sunmaları. bizde diğer denemelerimizi daha bilinçli daha dikkatli yada pozitif sonuca yaklaşmak için yaptırmalıyız. öyle basit bir süreç değil ki, hem zaman olarak 5-8-10 ay arası sürüyor. hemde ilaç, özel hastane tahlilleri ve klinik ücretleri belimizi büküyor. bizler iş adamı değiliz ki, ayda 3000-5000 tl kazanmıyoruz , yani sonuçlar olumlu yada olumsuz olabilir. doktor hatası olmayabilir. hatta ortada hata diye birşeyde olmayabilir. ama olumsuz sonuçların birazda olsa 2 saat gibi üzerinde durulup çare, çözüm aranmalı. 4. yada 5. tüp bebek tedavisindede karanbole beklenmemeli. ve bukadar masraflardan iğnelerden kaçınmalı. ayrıca kötü bir durum daha bir tedavi sürecinde en az vitaminler ve hormon, kortizon ilaçlarından iğnelerinden sonra enaz 5-8 kilo alınmamalı. bu bir sonraki tedavidede olumsuz etki yapıyor. insanın vücudunun kimyası değişiyor, bunca ilaç ve iğnelerden dolayı. Uzun lafın kısası: evet biz doktorumuza kliniğe inanarak, psikolojimizi yüksek tutarak (zorlada olsa) gidip onca parayı kısa sürede ödeyip, o zorlu sürece giriyorsak, bizde olumsuzluk karşısında bize enaz 2 saat ayırıp, bir çözüm bulmalarını, sorun neyse onun üzerinde daha dikkatli olmayı, sorunuz varsa tedaviden sonra (ilaç yada ameliyat herneyse) bizede ayrıntılı bilgiyle bir sonraki tüp bebeği hazırlamaları gerektiğini düşünüyor, psikolojimizi birazda olsun toplamaları gerektiğini düşünüyorum. o koskaca klinikte olumsuz sonuçlarda bizi 1 saat üzüntümüzü aza indirgeyecek Psikologlarının olması gerektiğini düşünüyorum.
Herzaman hata aramak Suçlu aramak değil, ben ÇÖZÜME KAVUŞULMASINDAN yanayım. bunun için bir sonraki hastayı odaya almak için çaba sarfetmeyi bırakıp, enaz 5 ay seninle olan sana inanan hastana destek vermektir. Bunun içinde NEDEN TUTMADI ACABA, SORUNU BULALIM demektir.
Bizler hasta değiliz çaresiz kalmış anne adaylarıyız. bunu sadece kendimiz için değil, eşimiz, evimiz, ve koskoca ailemiz için istiyor, iğneleri acırken bile seve vuruyor, rahatsız olsak bile ilaçlara iğnelere itiraz etmeden dakikası dakikasına dikkat ediyor, mücadele veriyoruz. bizimle birlikte olan, kendimizi emanet ettiğimiz doktorlarımızında biraz bizimle olmasını istiyorum. evet doktorumu çok seviyorum. ama sadece doktorumdan değil, klinik olarak çözümler bekliyorum. benim gibi negatif sonuç alan tüm yıkılmış arkadaşlarım için. ben şimdi bunların nedenini ve çözümünü hiç bilmezken tekrar nasıl yaptırayım 4. tüp bebek tedavimi...
bana katılan arkadaşlarım varsa lütfen sizde ufacıkta olsun ses verin, irenbe doktorları oturup bir toplantı yapıp, neden bu kişi negatif sonuç aldı, bir tahlilleri tedavi sürecini kontrol edelim desinler...

Titizlenmekte haklisin tabi insan korkuyor ama igneler oyle etkiler yaptigi icin ben alismistim simdi gitsem ne dicek bana ki diye gitmedim hic birsey de cikmadi allaha sukur. Kendi kendimize doktor oluyoz artik napalim

canım iğneden oluyor ben o iğneyi 2 sene önce ameliyat olduktan sonra kullandım o zaman iğneyi olduktan 14 gün sonra adetim gelmişti ve normalde 5 gün sürerken o zaman 12 gün sürmüştü. bide opu sonrası kullandım benimki sizinkilerin aksi oldu önce opu sonra menopoz sonra transfer oldu. o zamanda iğneden 10-12 gün sonra oldum adet yine uzun sürmüştü ama kaç gün olduğunu unuttum. daha sonra 28 gün arayla iki kez daha oldum her iğneden tam 7 gün sonra bir iki gün lekelenmem oldu.

Merhaba cnm, anladigim kadariyla cok zor zamanlar gecirmissin, bu surec hem maddi hem manevi gercekten cok yipratici. Allah bu yolda kosan herkese yardim etsin. Keske butun merkezler senin dedigin gibi olsa ama boyle bir merkez var mi bilmiyorum. Bende ilk denemede negatif sonuc aldim. Cok umitliydim ama olmadi. Doktorumlada gorustum cagirdi. Telefonlada konustuk ilk deneme oldugu icin neden olmadigina dair birsey soyleyemem dedi ancak ikincisi de olmazsa arastirma icersine gireriz tahliller falan bana da mantikli geldi. Bilmiyorum bu sefer sonucum ne olur. Olumsuz olursa arastirMa icersine girerler mi bilmiyorum. Ama nereye gidersek gidelim allah nasip etmediyse daha zamanimiz varsa zaten olmaz. Ama sen istiyorsun ki arastirsinlar herkesle birebir en ince ayrintisina kadar konussunlar ilgilensinler bende isterim o sekilde herkes ister, yapan yerler var mi bilemiyorum ama cok zor keske olsa. 5 dakika bile konusabilirsek dua ediyoruz birak 2 saati. Ben sormak istedigim sorulari bile korka korka soruyorum. O kadar ilgi hic biyerde olmaz heralde. Sonucta onlarda bi yerde hakli onlarda insan hangi birimizle o kadar zaman ayirip ilgilencekler ben doktoruma kizmam merkeze suc bulurum. O zaman o kadar hasta vermicekler bi doktora. Her gelen kaan beyi istiyor adam hangisine yetiscek. Ben her gittigimde yogunluk oluyor. Soru bile soramiyorum bazen. Insallah sende hakkinda neresi hayirliysa allah nasip etsin. Burasi olmadi belki baska bi yerde kavusursun bebegine demek ki vakti var daha. Hepimiz uzuluyoruz ama hayatta devam ediyor. Bir sekilde yolumuza devam etmek zorundayiz. Allah her zaman hakkimizda hayirlisini versin..

İnşallah canim ama biraz sıkıntılı geçiyor rahime inatlasiyor ama bu sefer bu heyecanlı bekleyiş umarım sonu mutlulukla biter

Hadi hayirlisi ayni zamana denk gelcez. Belli oldu mu tarih? Bu ay benimde zor kalinlasti ilave ilaclar verdi sen neler kullaniyorsun cnm?
Ayyy benimde zor kalinlasiyo hatta Kaan bey bu ne yaa yeni modami bu diyor rahime kalinlasmiyor ilave ilaçlar aldı bakalım cumartesi tekrar göreyim dedi inşallah kalınlaşır 8 mm yi gorsek sorun yok ama anca 6.5 olmuş

Ayyy benimde zor kalinlasiyo hatta Kaan bey bu ne yaa yeni modami bu diyor rahime kalinlasmiyor ilave ilaçlar aldı bakalım cumartesi tekrar göreyim dedi inşallah kalınlaşır 8 mm yi gorsek sorun yok ama anca 6.5 olmuş
inşallah kalınlaşır cnm bende vagifem kullanıyorum ekstradan geçen sefer kolay oldu ama bu sefer zorladı

Sizden de duydukça içim rahatlıyor. İğnenin etkisi olduğuna emin oldum. Bende menapoz iğnesinden bir hafta sonra regl oldum ve 10.güne histo randevusu vermişlerdi o güne kadar lekeler sürdü. 1 haftadır da histonun lekeleri sürüyordu ilk defa bugün temizdim çok şükür. Nerdeyse transfer günüm geliyor yani sıkılmıştım Endişe etmene gerek yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…