- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.941
Tüm anne adayı olan arkadaşlarimin anneler günü kutlu olsun..[/QUOTE
2015 in en güzel anne adaylarının,2015 de yeni anne olanların ve 2016 da anne olacakların Anneler Günü Kutlu olsun:)
Bizde hamile olunca bizde az bakalım sayfaya havamız olsun:)) Hamile olan,anne olan arkadaşlarımız bizde moral umut destek verin:
Ben buradayımÇoğu arkadaş hamile kaldı o yüzden eskisi kadar ziyaret edemiyorlar sayfayı
canım benim 22 mayısta ikinci iğneyi olacağım ve haziran başında gidecez doktora o zamana kadar hep böyle mi devam edecek doktora sormuşmuydunuz siz hiç ben yarın arayacam bakalım ara ara kanamalar olur demişti aslında ama bu hiç durmadı adetten sonra lekelenme şeklindeMerhaba canım. Evet bende yaşadım aynı şeyi hala da yaşıyorum çok sinir bozucu. Iğneden sonra Olduğum adet histoya kadar devam etti ama leke şeklindeydi 3.günden sonra. Geçen pazartesi histo oldum yarın bir hafta olacak hala lekeler var gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah hiç bitmiyor sorun. Hayırlısıyla tüm bunların karşılığını alalım inşallah.
Aminnn,İnşallah Aalahım dualarımızı kabul etsin...Tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun. Önümüzdeki yıl anneler gününde hepimizin kucağı bebişli olsun
bende bir ara araştırmıştım dondurulmuş gıdalardan uzak durun diye birşey okumuştum sen yine taze olanları tercih et benceKızlarrr birey soracağım.Yumurta kalitesi için beslenmeme çok dikkat ediyorum.Hormonsuz gıda bulmamda çok zor,organik bulacağım diye canım çıkıyor.Taze balık bulmak da çok zor,ama haftada 3 kez yemem gerekiyor Omega 3 için.Dondurulmuş somon alsam faydalı olurmu bir fikriniz varmı acaba?
Sağol canım.Bende az önce net de okudum somon Norveç'ten geldiği için tezgahlarda taze olmayabilir dondurulmuş lar daha sağlıklı olabilir yazıyordu.off balıkçılarada güvenemiyorum kafayı yicembende bir ara araştırmıştım dondurulmuş gıdalardan uzak durun diye birşey okumuştum sen yine taze olanları tercih et bence
Hic korkma cnm cok basit bir islem rahat ol. Bende cok kasmistim kendimi bacaklarimi o kadar skmisim ki kaan bey zor actiMerhaba herkese ben dün historeskopi oldum geldim :) şimdi orada bıraktığımız kuzucuğumuzu getirme zamanı geldi tecrübeli arkadaşlar embriyo transferi hakkında bilgi verebilirmi? ağrı oluyormu ben stres yaptığımda midem bulanıyo.
Rahim cizme yapiyor tekrar kaan bey ama normal muayene esnasinda yapiyor birsey hissetmiyorsun bile transfere yakin yapiyor.Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?
opudaki gibi kolaycacık geçsinHic korkma cnm cok basit bir islem rahat ol. Bende cok kasmistim kendimi bacaklarimi o kadar skmisim ki kaan bey zor actisonra bu kadarmiy di dedim
Evet sadece çizik atıyor canım.Anestezi almadan yapılıyor.Çok küçük bi işlem.Bana henüz yapılmadı ama yaptıran arkadaşlar pek ağrılı olmadığını söylüyor çoğunlukla.Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?
Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?
ben çikolata kisti hastasıyım canım.geçen ay soğan kürü yaptım bu ay incir yapcam haziranda göreyim tekrar dedi doktor hzirana kadar bunu da yapıp gideyim diye düşünüyorum.inşallah faydası olur hepimizeRica ederim canım,inşallah faydasını görürüz.Senin problem neydi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?