Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım benim 22 mayısta ikinci iğneyi olacağım ve haziran başında gidecez doktora o zamana kadar hep böyle mi devam edecek doktora sormuşmuydunuz siz hiç ben yarın arayacam bakalım ara ara kanamalar olur demişti aslında ama bu hiç durmadı adetten sonra lekelenme şeklinde

Kızlarrr birey soracağım.Yumurta kalitesi için beslenmeme çok dikkat ediyorum.Hormonsuz gıda bulmamda çok zor,organik bulacağım diye canım çıkıyor.Taze balık bulmak da çok zor,ama haftada 3 kez yemem gerekiyor Omega 3 için.Dondurulmuş somon alsam faydalı olurmu bir fikriniz varmı acaba?

bende bir ara araştırmıştım dondurulmuş gıdalardan uzak durun diye birşey okumuştum sen yine taze olanları tercih et bence

bende bir ara araştırmıştım dondurulmuş gıdalardan uzak durun diye birşey okumuştum sen yine taze olanları tercih et bence
Sağol canım.Bende az önce net de okudum somon Norveç'ten geldiği için tezgahlarda taze olmayabilir dondurulmuş lar daha sağlıklı olabilir yazıyordu.off balıkçılarada güvenemiyorum kafayı yicem(

Hic korkma cnm cok basit bir islem rahat ol. Bende cok kasmistim kendimi bacaklarimi o kadar skmisim ki kaan bey zor acti sonra bu kadarmiy di dedim

Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?
Evet sadece çizik atıyor canım.Anestezi almadan yapılıyor.Çok küçük bi işlem.Bana henüz yapılmadı ama yaptıran arkadaşlar pek ağrılı olmadığını söylüyor çoğunlukla.

Sevgili anne ve anne adayları; geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Tedavi görenler ; Allah hepinizin yardımcısı olsun. Gerçekten zahmetli, maddi, manevi kayıpların olduğu bir dönemdesiniz inşallah sonu güzel olur. Transfer yaptıracak arkadaşlar ; transfer günü pozitif olun, stres yapmayın, rahat olun. Bol şanslar arkadaşlar..

Hosbulduk canim.histeroskopi yaptiklarinda rahim de cizmislerdi.embriyo daha iyi tutunsun diye.simdi rahim cizme islemi yapmiyor mu kaan bey?
catlove87 arkadaşım cewaplamış ama ben yinede yaziim adet bitimi bana yaptı kaan bey bi kaç dakika sordu acı veren bi işlem değil normal jnekolojik muayne gibi şimdi rahim kalınlaştırıyoruz bakalım biraz zorladı bu sefer ama bugün kontrolüm var eğer sorun yoksa bi kaç güne transferim olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…