Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Inşallah canım.Bende de çikolata kisti var.Birde rezerv azlığı Incirin son aşamasındayız sonradan soğana başlayacağım kısmetse.Haziranda benimde kontrolüm.

Şu an ben de irenbedeyim. Ramdevun kaçta canım

Yarin kontrolum var ama bir sey sorucam arkadaslar simdi ben 8 gunluk gonal f ve menopur kullandım bir de femara son uc gun ise ovulutron eklendi ignelere yarin opu olmayacak ama kismen opu gunu belli olur tahmin ediyorum peki ben opu gunune kadar igne kullanmayacak miyim nasil oluyor bundan sonraki surec? Tecrubeli olanlar yardimci olabilirse sevinirim. Birde du. Kaan Bey bize mucize anneleri diye gunumuz kutlamis cok ince bir davranis hepimizin anneler gunu kutlu olsun mucize anneleri

Rahim cizme yapiyor tekrar kaan bey ama normal muayene esnasinda yapiyor birsey hissetmiyorsun bile transfere yakin yapiyor.
cok sağol xcanım. yani süreç adetin 2. günü gidiyoruz.kalınlaştırmaya başlıyor.15 gün sonra transfer.transfere yakın da rahim çiziyor.yani bir ayı bile bulmuyor değil mi? rahim çizme için ayrı ücret alıyor mu? bir de benim bebeğimin kalbi durdu.en az 3 adet geçmesi lazım dedi kaan bey.sizce ne kadar beklemeliyim.3 adet yeter mi ki?

canım senin önceki sürecini de heyecanla beklemiştim.aynı acıları yaşadık.şimdi de yine arka arkaya güzel mutluluklar yaşarız inşallah.hayırlısıyla al bebişlerini ve bir daha hiç ayrılmayın inşallah:)

Cnm ben adetin 3.gunu gittim rahime cizik atildi ve kalinlastirma icin ilac kullaniyorum tahmini 2 hafta suruyor. Bu sefer benim gec kalinlasti.rahim cizme icin 200 lira aldilar. Ben negatif sonucdan sonra 2 adet bekledim. Bence senin icin yeterli bekledikce insan daha cok strese giriyor. Doktorda uygun bulduktan sonra baslarsin cnm. Insallah bu sefer son olur bebeklerimizi aliriz kucagimiza.

Beni kimse kutlamadi ya opuya kadar igneleri kullaniyorsun cnm sonra catlatma igneni vuruluyorsun yumurtalar toplaniyor. Embriyolarin kac tane olduysa dondurcaklar sen bir ay dinlenceksin adet olunca transfer hazirligina basliyorsun cnm

Hadi hayirlisi ayni zamana denk gelcez. Belli oldu mu tarih? Bu ay benimde zor kalinlasti ilave ilaclar verdi sen neler kullaniyorsun cnm?

Beni kimse kutlamadi ya opuya kadar igneleri kullaniyorsun cnm sonra catlatma igneni vuruluyorsun yumurtalar toplaniyor. Embriyolarin kac tane olduysa dondurcaklar sen bir ay dinlenceksin adet olunca transfer hazirligina basliyorsun cnm
Canım birebir kutlama değil facebooktan paylaşmış bizim için mucize anneleri demiş yani ben öyle anladım.Ve hemen üstüme alindim. Bu arada tesekkur ederim hemşire bana bir kutu gonal f geri verdirmiştir ondan sordum benim de iğneler bitti dolayısıyla tekrar alican öyleyse :)

Hmm bende mesaj yoluyla kutladi sandiydim iyi bari

amin canım inşallah.benim daha bebeğim alındıktan sonra 1 adetim geçti.biraz daha beklemem lazım.temmuzda düşünüyoruz allah nasip ederse.

Komtrolun mu vardi cnm. Nasil gecti. Basliyormusun tedaviye
Kontrolüm vardı canım. Tedaviye henüz başlamıyorum. Temmuz gibi Allah nasip ederse. Adet göremiyordum. Olduğumuz iğne yumurtaları baskılamaya devam ediyormuş. Menopozda gibiyim. Kaan bey adet düzenleyici ilaç başlattı. Sende olmadı herhalde, değil mi böyle bir sorun

Inşallah canım.Bende de çikolata kisti var.Birde rezerv azlığı Incirin son aşamasındayız sonradan soğana başlayacağım kısmetse.Haziranda benimde kontrolüm.
seninle durumlarımız aynı gibi canım ne sinir bozucu bişeymiş bu çikolata kisti 1,5 yıldır çekiyorum ağrısını eziyetini.inşallah değer bu kadar mücadeleye.Allah yardımcımız olsun.

kızlar günaydın size bişey danışmak istiyorum.ben soğan kürü yaptım 2 hafta önce bitti kürün bitmesine bir hafta kala menapoz iğnesi oldum. kür bittikten bir hafta sonra adet oldum bugün adet olalı 9 gün hala kesilmedi.çok değil ama az az kanamam oluyor.bunun kürle yada iğneyle alakası var mı ya.normalde en fazla 6 gün sürerdi

Arkadaşlar merhaba. Asla sizi ve bu topigi unutup ihmal etmis degilim sahsim adina. Sadece küçük Kaan fazla yaramaz inanin bana annem yanimda olmasa açım hatta lavaboya bike gidemiyorum:) oglani uyutuncada ancak yazdıklarınizi okuyabiliyorum. Hergün dualarimiz sizinle. Lütfen moralinizi çok yüksek tutun bu cok onemli. Sormak istediklerinizi hic cekinmeden paylasin lutfen elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım. Rabbim sizlerede kisa surede yavrulariniza kavusmayi nasip etsin inşallah. Sevgiler:)

Bizde hamile olunca bizde az bakalım sayfaya havamız olsun:)) Hamile olan,anne olan arkadaşlarımız bizde moral umut destek verin:

merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım. ben de soğan kürü yaptım 22 nisanda da iğneyi yaptırdım 30 nisanda adet oldum ama hala sonlanmadı az az lekenlenme şeklinde devam ediyor galiba iğneden doktor ara ara kanamalr olabilir demişti bunu mu kastediyordu bilemiyorum arayacaktım ama arama fırsatım da olmadı tekrardan

Öncelikle bu yolda mücadele eden herkese sağlık başarı güç diliyorum bende hsg vs hallettim eşimin sperm vs tahlilleride normal çıktı şükür benim sgkdan hakkım kasım ayında bitiyor o nedenle 2 aşılamayı tepecikte yaptırıp bir tüp denemesinide ya orada yada anlaşmalı bir yerde yaptrıcam eğer sonuç alamazsam özel bir denemede irenbede yapıcam ama bütün sonuçları toparlayıp kaan hocaya muayene olup fikir almayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlara sorum adetlerim vs çok düzenlidir ayın 27 si gibi adet bekliyorum ilk aşılama için herşeyin yolunda gittiğini düşünürsek ekim sonuna kadar 1 aşılama 1 tüp bebek sığdırabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…