- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.961
Inşallah canım.Bende de çikolata kisti var.Birde rezerv azlığıben çikolata kisti hastasıyım canım.geçen ay soğan kürü yaptım bu ay incir yapcam haziranda göreyim tekrar dedi doktor hzirana kadar bunu da yapıp gideyim diye düşünüyorum.inşallah faydası olur hepimize
Şu an ben de irenbedeyim. Ramdevun kaçta canım@catlove87 arkadaşım cewaplamış ama ben yinede yaziim adet bitimi bana yaptı kaan bey bi kaç dakika sordu acı veren bi işlem değil normal jnekolojik muayne gibi şimdi rahim kalınlaştırıyoruz bakalım biraz zorladı bu sefer ama bugün kontrolüm var eğer sorun yoksa bi kaç güne transferim olur herhalde
cok sağol xcanım. yani süreç adetin 2. günü gidiyoruz.kalınlaştırmaya başlıyor.15 gün sonra transfer.transfere yakın da rahim çiziyor.yani bir ayı bile bulmuyor değil mi? rahim çizme için ayrı ücret alıyor mu? bir de benim bebeğimin kalbi durdu.en az 3 adet geçmesi lazım dedi kaan bey.sizce ne kadar beklemeliyim.3 adet yeter mi ki?Rahim cizme yapiyor tekrar kaan bey ama normal muayene esnasinda yapiyor birsey hissetmiyorsun bile transfere yakin yapiyor.
çok sağol canım..ayrı ücret alıyolar mı peki?Evet sadece çizik atıyor canım.Anestezi almadan yapılıyor.Çok küçük bi işlem.Bana henüz yapılmadı ama yaptıran arkadaşlar pek ağrılı olmadığını söylüyor çoğunlukla.
canım senin önceki sürecini de heyecanla beklemiştim.aynı acıları yaşadık.şimdi de yine arka arkaya güzel mutluluklar yaşarız inşallah.hayırlısıyla al bebişlerini ve bir daha hiç ayrılmayın inşallah:)@catlove87 arkadaşım cewaplamış ama ben yinede yaziim adet bitimi bana yaptı kaan bey bi kaç dakika sordu acı veren bi işlem değil normal jnekolojik muayne gibi şimdi rahim kalınlaştırıyoruz bakalım biraz zorladı bu sefer ama bugün kontrolüm var eğer sorun yoksa bi kaç güne transferim olur herhalde
Cnm ben adetin 3.gunu gittim rahime cizik atildi ve kalinlastirma icin ilac kullaniyorum tahmini 2 hafta suruyor. Bu sefer benim gec kalinlasti.rahim cizme icin 200 lira aldilar. Ben negatif sonucdan sonra 2 adet bekledim. Bence senin icin yeterli bekledikce insan daha cok strese giriyor. Doktorda uygun bulduktan sonra baslarsin cnm. Insallah bu sefer son olur bebeklerimizi aliriz kucagimiza.cok sağol xcanım. yani süreç adetin 2. günü gidiyoruz.kalınlaştırmaya başlıyor.15 gün sonra transfer.transfere yakın da rahim çiziyor.yani bir ayı bile bulmuyor değil mi? rahim çizme için ayrı ücret alıyor mu? bir de benim bebeğimin kalbi durdu.en az 3 adet geçmesi lazım dedi kaan bey.sizce ne kadar beklemeliyim.3 adet yeter mi ki?
Beni kimse kutlamadi yaYarin kontrolum var ama bir sey sorucam arkadaslar simdi ben 8 gunluk gonal f ve menopur kullandım bir de femara son uc gun ise ovulutron eklendi ignelere yarin opu olmayacak ama kismen opu gunu belli olur tahmin ediyorum peki ben opu gunune kadar igne kullanmayacak miyim nasil oluyor bundan sonraki surec? Tecrubeli olanlar yardimci olabilirse sevinirim. Birde du. Kaan Bey bize mucize anneleri diye gunumuz kutlamis cok ince bir davranis hepimizin anneler gunu kutlu olsun mucize anneleri
Komtrolun mu vardi cnm. Nasil gecti. Basliyormusun tedaviyeŞu an ben de irenbedeyim. Ramdevun kaçta canım
Hadi hayirlisi@catlove87 arkadaşım cewaplamış ama ben yinede yaziim adet bitimi bana yaptı kaan bey bi kaç dakika sordu acı veren bi işlem değil normal jnekolojik muayne gibi şimdi rahim kalınlaştırıyoruz bakalım biraz zorladı bu sefer ama bugün kontrolüm var eğer sorun yoksa bi kaç güne transferim olur herhalde
Canım birebir kutlama değil facebooktan paylaşmış bizim için mucize anneleri demiş yani ben öyle anladım.Ve hemen üstüme alindim. Bu arada tesekkur ederim hemşire bana bir kutu gonal f geri verdirmiştir ondan sordum benim de iğneler bitti dolayısıyla tekrar alican öyleyse :)Beni kimse kutlamadi yaopuya kadar igneleri kullaniyorsun cnm sonra catlatma igneni vuruluyorsun yumurtalar toplaniyor. Embriyolarin kac tane olduysa dondurcaklar sen bir ay dinlenceksin adet olunca transfer hazirligina basliyorsun cnm
HmmCanım birebir kutlama değil facebooktan paylaşmış bizim için mucize anneleri demiş yani ben öyle anladım.Ve hemen üstüme alindim. Bu arada tesekkur ederim hemşire bana bir kutu gonal f geri verdirmiştir ondan sordum benim de iğneler bitti dolayısıyla tekrar alican öyleyse :)
amin canım inşallah.benim daha bebeğim alındıktan sonra 1 adetim geçti.biraz daha beklemem lazım.temmuzda düşünüyoruz allah nasip ederse.Cnm ben adetin 3.gunu gittim rahime cizik atildi ve kalinlastirma icin ilac kullaniyorum tahmini 2 hafta suruyor. Bu sefer benim gec kalinlasti.rahim cizme icin 200 lira aldilar. Ben negatif sonucdan sonra 2 adet bekledim. Bence senin icin yeterli bekledikce insan daha cok strese giriyor. Doktorda uygun bulduktan sonra baslarsin cnm. Insallah bu sefer son olur bebeklerimizi aliriz kucagimiza.
Kontrolüm vardı canım. Tedaviye henüz başlamıyorum. Temmuz gibi Allah nasip ederse. Adet göremiyordum. Olduğumuz iğne yumurtaları baskılamaya devam ediyormuş. Menopozda gibiyim. Kaan bey adet düzenleyici ilaç başlattı. Sende olmadı herhalde, değil mi böyle bir sorunKomtrolun mu vardi cnm. Nasil gecti. Basliyormusun tedaviye
seninle durumlarımız aynı gibi canım ne sinir bozucu bişeymiş bu çikolata kisti 1,5 yıldır çekiyorum ağrısını eziyetini.inşallah değer bu kadar mücadeleye.Allah yardımcımız olsun.Inşallah canım.Bende de çikolata kisti var.Birde rezerv azlığıIncirin son aşamasındayız sonradan soğana başlayacağım kısmetse.Haziranda benimde kontrolüm.
haziran bizim için uğurlu olsun inşallah belli mi olur belki karşılaşırız oralarda :)seninle durumlarımız aynı gibi canım ne sinir bozucu bişeymiş bu çikolata kisti 1,5 yıldır çekiyorum ağrısını eziyetini.inşallah değer bu kadar mücadeleye.Allah yardımcımız olsun.
Bizde hamile olunca bizde az bakalım sayfaya havamız olsun:)) Hamile olan,anne olan arkadaşlarımız bizde moral umut destek verin:
merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım. ben de soğan kürü yaptım 22 nisanda da iğneyi yaptırdım 30 nisanda adet oldum ama hala sonlanmadı az az lekenlenme şeklinde devam ediyor galiba iğneden doktor ara ara kanamalr olabilir demişti bunu mu kastediyordu bilemiyorum arayacaktım ama arama fırsatım da olmadı tekrardankızlar günaydın size bişey danışmak istiyorum.ben soğan kürü yaptım 2 hafta önce bitti kürün bitmesine bir hafta kala menapoz iğnesi oldum. kür bittikten bir hafta sonra adet oldum bugün adet olalı 9 gün hala kesilmedi.çok değil ama az az kanamam oluyor.bunun kürle yada iğneyle alakası var mı ya.normalde en fazla 6 gün sürerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?