Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, açıkçası ben daha negatif sonuç alacak aşamaya gelmedim. Belki ben de 3 negatif alsam aynı düşüncelere kapılırdım seni suçlayamam. Ancak herkese aynı tedavi uygulanması konusuna katılmıyorum. Tabii ki tedavi temel olarak aynı. Değişkenler bir tek protokol uzunluğu, ilaç çeşitleri, dozajı vs... Ben şahsen herkese farklı tedavi uygulandığı görüşündeyim. Örneğin bende çikolata kisti olduğundan transfer öncesi geçici menopoz uygulayacak ama sadece rezerv sorunu olanlara veya eşinde problemi olanlara bunu uygulamıyor. Örneğin benim durumuma aşılama deneyebiliriz demişken bir başkasında hemen tedaviye başlayabiliyor. Standarta bağlamış olsa bana aşılama demezdi örneğin. Laboratuvar ve embiryologlar doktor tarafından kendilerine çizilen yolu izliyorlar o kadar. Yani işin o kısmında katma değer yok. Zaten işin o kısmının standarta uygun bir şekilde yapılması bana mantıksız gelmiyor. Farkı yaratan kısım doktorun kararları onda da olabildiğince kişiye özel tedavi uygulandığını düşünüyordum.
Merkezle veya doktorla ilgili bu düşüncelere kapılmışsan eğer senin yerinde olsam burada bir daha denemezdim çünkü olaylar senin dediğin gibi olmasa bile bir kere olumsuz düşünce hakim olmuş ve bu düşünceler süreçte birtakım sıkıntılar yaratabilir. Kaan Bey'in dediği bir söz var bana 1. denemede olmaz 2. de olmaz ama illaki olacak. Ya da ben yaparım olmaz ama başka bir doktor illa ki başarır... Yani istersen bir de başkası ile veya başka merkezle dene...

cycas melekler17 banusu35 @ozlem_arica tecrubeli arkadaslar hadi bi yardim daha su takipte olan anneye bugün seker yuklemem yapildi ebeye aratti Kaan bey biraz yuksek deger 100mg yukleme yapmamiz lazim demis . Ben bunu bile bin korku ile yaptirdim. 100 yukleme bebek icin gercekten tehlikeli degil mi? Yaptirmamak da ttehlikeliymis yok mu orta yolu bunun...puff

Merhaba anne adayları,herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede dualarınızı eksik etmeyin dualarınıza benide katın allah isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... Tedavi sürecimin sonuna gelmek üzereyim ama psikolojik olarak yıprandım bu hafta eltimin bebeği oldu eşim bebeği sevdikce yüreğim hep cız etti allah bizede tattırsın bu güzel duyguyu Bu hafta hep derin düşüncelerdeydim işe gitmek istemedim hatta yemekhaneye gideceğime üst kata sekreterliğe Cıkmısım dün evde banyoda ışığı açıcam ters Tarafta ışığı açmaya çalışıyorum ...

Canım çok teşekkür ederim inşallah ben ve bekleyen herkes sonunda güzel haberler alır. Ardışık transferi araştırdım biraz ne iyi ne kötü bi sonuç çıkaramadım. Hakkımda Hayırlısı olsun demekten başka bişey yok. Era testini bende okumuştum o kadar mantıklı ki rahimden Parça Alıp onun içinde geliştiriyorlar embriyoyu en doğru zamanda da o şekilde transfer ediyorlar. Birde embryo zarını delme işlemi var. Embriyonun bulunduğu sıvının dışında bi zar varmış o zardan kurtulup tutunurmuş defalarca deneyip hamile kalamayanlarda o zarı lazerle inceltip ya da delip yerleştirmişler ve başarı oranları artmış. Güzel gelişmeler var ama her yer uygulamıyor. Inşallah bunlara gerek kalmadan atlatırız bu Süreci.

selam kızlar,histomu oldum çok şükür bir sorun çıkmadı 10-12güne transferim olucak inşallah:) şimdi rahim kalınlaşması için uğraşıyoruz,tabi yine sorularımla geldim:) rahim kalınlaştırma bandı kullanan var mı siz nereye yapıştırıyorsunuz bana omuz arkası veya belin düz bölgesine yapıştırabilirsiniz dediler belden nasıl etki edicek anlamadım ki:/ siz nereye uyguladınız yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar eşim dün sperm analizi yaptırmıştı merkezden aradılar değerler tüp bebek tedavisi için yeterli dediler ama ben testin sonucunu maille göndermelerini istemiştim eşimin değerleri normal değerlerin altında ( hareket ve morfolojik yapı yönünden normal değerlerin altında ) çıkmış netten araştırdım biraz sonuçları canım sıkıldı baya... ben de çikolata kisti var ama bizim asıl sorunumuz döllenme olmamasıydı şimdiye kadar bize sperm normal denmişti sadece kistten dolayı yumurta kalitesinin düşük olduğu söyleniyordu şimdi spermde de sıkıntı olması çok can sıkıcı... tabi şimdiye kadar 3 defa tüp bebek yapılıp bununla ilgili hiçbirşey söylenip, yapılmamış olması ayrı bir sinir bozucu durum.... bu durumla ilgili yapılabilecek birşey var mı acaba bu durumda olup olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen!!!

omuz arkası kıpırdamayan bir yere yapıştırdım ben. göbek bölgesinde de gösterdiği yere:)) ama kalçaya da yapıştıran var.. ben 2 yeri kullanıyorum.

canım doktorun eşine mutlaka bi takviye verir. ama keçiboynuzu kürünü mutlaka uygulayın. eşim uroloji dr gitti. proxeed plus e vitamini ve coenzim vermiş. onu kullanıyoruz şimdi. bbakalım bu ay sonu tekrar yaptıracağız.ama erkekte sorun olunca kolay oluyor. yeterki bayanda pek sıkıntı olmasın...

doktor ilaçla ilgili hiçbirşey söylememiş sadece tüp bebek tedavisi için yeterli demiş ben netten bakınca test sonuçlarına değrlerinin düşük, sınırda olduğunu gördüm kaan bey 7 tane ilaç verdi onları kullanıyor zaten coenzim de var onların içinde daha önce 3 ay kadar keçibynuzu pekmezi kulllandı sonrasında test yaptırmıştık çok bir etkisi olmamıştı ama kürünü yapmadık hiç eşim nöbet usulu çalışıyor her gün evde olmuyor yani kürü nasıl uygularız bilemiyorum kür nasıl yapılıyor ,kaç gün uygulanıyor biliyorsan söylermisin?

Canim biz de de
Canim yarim litre kaynamis suya 5_6 tane keciboynuzunu kirarak at ve 5 dakika daha kaynatip altini kapat bu sekilde 20bdakika beklet. Taze taze icsinbesin herbgun bunu tekrarla. Bize iyi gelmisti varikosel ameliyatindan sonra 1 yilda 300 bin olan sperm sayisi ara ara bunu yaparak su an 12 milyona cikti.

Hem okula gidip hem iki gunde bir izmire gidince buraya yazmakta sıkıntı yaşıyorum ama sanırım tedavisinde gelismebolanlar var herkes için hayırlı olsun arkadaşlar. Ben pazartesi opu olucam. Bu gün yine izmir yolları .Baya bir yorgunluk oldu bu gidis gelisler ama sonu guzel olsunda her seye deger.

Günaydın canım şeker yuklemesinden sakın korkma karatayin dediklerini unut aklindan sil tamamen. Benimde 50 gram yüklemem yüksek çıktı ve 100 gram yapıldı çok şükür o iyi çıktı şuan için sikinti yok. Yaptirmamak ve diyet uygulmamak bebege daha çok zarar veriyor kaan bey anlatmistir belki bilmiyorum ama şuan benim takibimi yapan doktorum bana bebeğin suyu fazlalasabilir erken doğum riski olur bebek son haftalarda çok saglikli gozukurken aniden ölebilir dedi. Seker yuklemesinin kanitlanmis hic bir zararu yok ama. Tercih senin ben laborantim.bize gelen hastalarda ayni tereddutlerle geliyor anlatiyorum onlarada tercih onların. Eger yaptirmak istemuyorsan kaan beye söyle direkt şeker hastasi gibi diyet takip yapılabilir belki sürekli açlık tokluk şekerin ölçülür. Ama yaptirman en iyisidir diyorum.

Merhaba canım gecmiş olsun tedavinde hayırlı olsun. Eşim yapıştırıyor bana Kürek kemiklerime tam. Bana da popo da olur demişlerdi terleme çok olur diye yapıştırmıyordum bel de varsa belime yapayım bari. Kıyafet giyerken zorlanıyorum görünüyor kenardan. Bel en iyisi olur

Canım gecmiş olsun. Sperm konusuna çok takılma lütfen. Bizde ki problemde esimin değerleri sperm sayımız iyi ama morfoloji 1 hareket çok düşük. Ama onlar zaten çipli sistem kullanıp en iyi spermleri seçtiler. Çok şükür embryo sayım fena değil. Bu tedavide sperm gerçekten önemli bir problem değil.

Canim bizde de problem sperm de çipli yöntemden bahsetmedi hiç kaan bey pazartesi debopu var onlar oyle istedigimizi ayrica belirtmemiz mi lazim bizde onu istiyoruz cunku. Ben daha oncebiki dusuk yasadim eger bunlar spermden kaynaklanmissa bu yontem daha mantikli bizim icin . Opu gunu bubuontemi istiyoruz desek gec kalmis olur muyuz

Hayır canım geç kalmadın merak etme opu günü söyleniyor zaten. Biz daha öncede konuşup not aldırmıştık ama opu Günü'nde de hatırlattık. Onun fiyat farkı var ama hatırlamıyorum nekadar dı 350 Yada 500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…