Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

sağol canım valla nereye yapsam daha etkili olur bilemedim,baktım çoğu kişi kalçaya yapıştırıyor ama otur kalk bant esner dayanmaz okadar,bende kürek kemiği düşünüyorum fakat ordan rahime nasıl etki ediyor bilemedim :)

C
COk tesekkur ederim canim bir an geç kaldik zannettim panik oldum. Neyseki gec degilmis pazartesi soylerim o halde. Ben muayene bittikten sonra hemen cikiyorum o an aklima hic bir sey gelmiyor sormak icin. Sonradan sonrdan geliyor hep boyle ☺

Vallahi ben gitmeden soracağım herşeyi aklıma yazıp hazırlıklı gidiyorum 2 negatiften sonra insan alışıyor Bu ara herkesin transferi var inşallah hepimiz pozitif leri görürüz

Canim cok sagol bilgilendirme icin bugun tekrar görüştük kaan beyle ben olsam yaptirirdim dedi riskleri anlatti carsambaya kadar biraz diet yapip carsamba yapicaz 100 luk Insallah benimde senin gibi cikar..

Merhaba arkadaslar
SWALLOW09 cnm bnmde 2. Transferde son gune kdr panik halindeydim. Transfer sabahi son kontrolde karar verildi. Ins. Carsamba guzel hbrler verirsin. Gec olsun guc olmasin napalim.

Bende 3. Deneme icin uzunnn bi ara vermek istedim. 2. Denemede kimyasal gebelik olustugu icin kaan bey genetik tahliller istedi. Bu arada hem onlari yaptiricam hemde 1. Ve 2. Deneme arasi cok yakindi bnm belkide rahim ondan inatlasti o yuzden arayi acmak istedim. Hepimizin icin herseyin hayirlisi ve sagliklisi....

Benim rahime yine inatlarda çarşamba son kontrol eğer kalınlaşma tedavi iptal arkadaslar
canım moralini bozma.. benim de kalınlaşmıyo. 4.5 ta kalıyor. bu ay perşembe gününe kadar bir sürü ilaç verdi. eğer rahim kalınlaşmazsa hiç bişey yapamayız dedi. 2. ay tedavi görmen gerek dedi... hakkımızda hayırlısı canım..

lütfen hemen bu psikolojiden çık kendini rahatlatacak bir şeyler bul ben transfer döneminde Uğur Koşarın Allah de ötesini bırak kitabını okumuştum mesela çok iyi gelmişti biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış Rabbim ol deyince olacak olmuyorsa da hayırlısı buymuş diyebilmeliyiz Allah bu günümüzü aratmasın

eşim akşam hazırladığımızı sabahta içiyordu bir günde sorun olmaz yani deneyebilirsiniz ayrıca küre devam ettiği dönemde değerleri ikiye katlanmıştı

T

Canim cok sagol bilgilendirme icin bugun tekrar görüştük kaan beyle ben olsam yaptirirdim dedi riskleri anlatti carsambaya kadar biraz diet yapip carsamba yapicaz 100 luk Insallah benimde senin gibi cikar..
evet diyet yap şekerli gıdalardan uzak dur çünkü benim 50 nin yüksek çıkmasını ben ona bağlıyorum bir gün öncesinde yemekte şerbetli tatlı vardı onun etkisiyle yüksek çıkmış olmalı :)

arkadaşlar çok geç kaldım, her gün giremiyorum sayfamıza ama geç de olsa kutlamak istedim.hepimizin geçmiş miraç kandilimiz ve cumamız mübarek olsun.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
biliyorsunuz benim ilk denemem başarılı oldu.hatta ikizdi ama yavrularımın 8 haftalıkken kalpleri durmuştu. o günden beri araştırıp duruyorum.ben de kan pıhtılaşması var.bu nedenle Kaan bey 0.6 ml clexane iğne veriyordu.her gün kendime göbekten onu vuruyordum.ancak araştırdığıma göre bazı kanında pıhtılaşma olanlara doktor iğnenin yanında kortizon da veriyormuş ve bazı yiyecekleri yemek kanı daha çok pıhtılaştırdıkları için yasakmış.örneğin bezelye,balık,ceviz gibi bir çok yiyecek var.bana bunların hiç biri söylenmedi.asma yaprağı kanı en çok pıhtılaştıranmış ve ben sarma aşerip çok fazla sarma yemiştim.doktorumu çok seviyorum elinden geleni yaptığını düşünüyorum ama keşke bu konularda da bei bilgilendirseydi.belki şimdi bebeklerim yaşıyor olurdu.eğer kanında pıhtılaşma olan hamile arkadaşlarım varsa araştırsınlar lütfen.benim gibi yürekleri yanmasın.umarım bazılarınıza biraz da olsa faydam dokunur.ben sizler sayesinde bir çok bilgiye ulaştım ve bu gün de sizlerin varlığınız ,dostlığunuz sayesinde acım hafifliyor.sizlerle seviniyor, sizlerle üzülüyorum.

merhaba canım.benim eşimin de morfolojisi bir.hiç merak etme.ben bu bir olan morfolojiyle hamile kaldım. 2 embriyo transfer ettiler.ikisi de tuttu.ancak daha sonra 8 haftalıkken kalpleri durdu ve alındılar.ama onun spermle ilgili olduğunu düşünmüyorum.benim kan pıhtılaşmam var büyük ihtimalle onunla ilgili.kaaan bey genetik testler istedi.onları yaptırıcaz.
bize de sperm sonuçlarınız tüp bebek için yeterli dediler.bir de kaan bey morfoloji tüp bebek merkezlerinde genellikle 1,2 çıkar.burada daha ayrıntılı spermiyogrram yapılır.değerleriniz yeterli dedi.ama benim eşim şimdi inatla benim sperm sonuçlarım gayet iyi diyor ve herhangi bir ilaç almayı reddediyor.üroloğa bile gitmeyi yeni kabul ettirebildim.umarım götürebilirim.morfoloji bir olunca ilaçla veya operasyonla falan düzelemiyor mu acaba? ben tüp bebek yerine eğer düzeliyorsa neden tüp bebeğe vereceğimiz parayı oraya vermeyelim, neden biz de normal yolla gebe kalmayalım diye düşünüyorum?

canım senin 1. deneme ve ikinci deneme arasında ne kadar zaman vardı? benim bebeğim 8 nisanda alındı.haziran sonundaki reglimden sonra temmuzda transfer düşünüyordum yani 3 ay ara verecektim ama sizdeki rahim kalınlaşma problemini duyunca acaba biraz daha beklesem mi dedim? bir de ilkinde rahim kalınlığını hatırlıyor musun ?

Bende 11. Haftada şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik benim de sınırda çıktı doktor 1 ay şeker takibi yapalım dedi diyet verdi ama tokluk şekerim yine yüksek oldugindan pazartesi 3 x 3 insuline başladık endokrinoloji doktoru bunu yapmazsak bebekte sıkıntı yasanabilir dedi evlatlarımız önce rabbimize sonra değerli doktorlarimiza emanet

Merhaba cnm
Ilk denemem ocak ayindaydi.mart ayinda kalinlasma olmadigi icin iptal ettik. Ite kaka nisanda yaptik 2. Denemeyi. Ilkinde 10un uzerindeydi.ikincisinde 8di rahim kalinligi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…