- 27 Ağustos 2011
- 74
- 40
- 103
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.061
sağol canım valla nereye yapsam daha etkili olur bilemedim,baktım çoğu kişi kalçaya yapıştırıyor ama otur kalk bant esner dayanmaz okadar,bende kürek kemiği düşünüyorum fakat ordan rahime nasıl etki ediyor bilemedim :)Merhaba canım gecmiş olsun tedavinde hayırlı olsun. Eşim yapıştırıyor bana Kürek kemiklerime tam. Bana da popo da olur demişlerdi terleme çok olur diye yapıştırmıyordum bel de varsa belime yapayım bari. Kıyafet giyerken zorlanıyorum görünüyor kenardan. Bel en iyisi olur
COk tesekkur ederim canim bir an geç kaldik zannettim panik oldum. Neyseki gec degilmis pazartesi soylerim o halde. Ben muayene bittikten sonra hemen cikiyorum o an aklima hic bir sey gelmiyor sormak icin. Sonradan sonrdan geliyor hep boyle ☺Hayır canım geç kalmadın merak etme opu günü söyleniyor zaten. Biz daha öncede konuşup not aldırmıştık ama opu Günü'nde de hatırlattık. Onun fiyat farkı var ama hatırlamıyorum nekadar dı 350 Yada 500 tl
Vallahi ben gitmeden soracağım herşeyi aklıma yazıp hazırlıklı gidiyorum 2 negatiften sonra insan alışıyorC
COk tesekkur ederim canim bir an geç kaldik zannettim panik oldum. Neyseki gec degilmis pazartesi soylerim o halde. Ben muayene bittikten sonra hemen cikiyorum o an aklima hic bir sey gelmiyor sormak icin. Sonradan sonrdan geliyor hep boyle ☺
Günaydın canım şeker yuklemesinden sakın korkma karatayin dediklerini unut aklindan sil tamamen. Benimde 50 gram yüklemem yüksek çıktı ve 100 gram yapıldı çok şükür o iyi çıktı şuan için sikinti yok. Yaptirmamak ve diyet uygulmamak bebege daha çok zarar veriyor kaan bey anlatmistir belki bilmiyorum ama şuan benim takibimi yapan doktorum bana bebeğin suyu fazlalasabilir erken doğum riski olur bebek son haftalarda çok saglikli gozukurken aniden ölebilir dedi. Seker yuklemesinin kanitlanmis hic bir zararu yok ama. Tercih senin ben laborantim.bize gelen hastalarda ayni tereddutlerle geliyor anlatiyorum onlarada tercih onların. Eger yaptirmak istemuyorsan kaan beye söyle direkt şeker hastasi gibi diyet takip yapılabilir belki sürekli açlık tokluk şekerin ölçülür. Ama yaptirman en iyisidir diyorum.
Günaydın canım şeker yuklemesinden sakın korkma karatayin dediklerini unut aklindan sil tamamen. Benimde 50 gram yüklemem yüksek çıktı ve 100 gram yapıldı çok şükür o iyi çıktı şuan için sikinti yok. Yaptirmamak ve diyet uygulmamak bebege daha çok zarar veriyor kaan bey anlatmistir belki bilmiyorum ama şuan benim takibimi yapan doktorum bana bebeğin suyu fazlalasabilir erken doğum riski olur bebek son haftalarda çok saglikli gozukurken aniden ölebilir dedi. Seker yuklemesinin kanitlanmis hic bir zararu yok ama. Tercih senin ben laborantim.bize gelen hastalarda ayni tereddutlerle geliyor anlatiyorum onlarada tercih onların. Eger yaptirmak istemuyorsan kaan beye söyle direkt şeker hastasi gibi diyet takip yapılabilir belki sürekli açlık tokluk şekerin ölçülür. Ama yaptirman en iyisidir diyorum.
Canim cok sagol bilgilendirme icin bugun tekrar görüştük kaan beyle ben olsam yaptirirdim dedi riskleri anlatti carsambaya kadar biraz diet yapip carsamba yapicaz 100 luk Insallah benimde senin gibi cikar..Günaydın canım şeker yuklemesinden sakın korkma karatayin dediklerini unut aklindan sil tamamen. Benimde 50 gram yüklemem yüksek çıktı ve 100 gram yapıldı çok şükür o iyi çıktı şuan için sikinti yok. Yaptirmamak ve diyet uygulmamak bebege daha çok zarar veriyor kaan bey anlatmistir belki bilmiyorum ama şuan benim takibimi yapan doktorum bana bebeğin suyu fazlalasabilir erken doğum riski olur bebek son haftalarda çok saglikli gozukurken aniden ölebilir dedi. Seker yuklemesinin kanitlanmis hic bir zararu yok ama. Tercih senin ben laborantim.bize gelen hastalarda ayni tereddutlerle geliyor anlatiyorum onlarada tercih onların. Eger yaptirmak istemuyorsan kaan beye söyle direkt şeker hastasi gibi diyet takip yapılabilir belki sürekli açlık tokluk şekerin ölçülür. Ama yaptirman en iyisidir diyorum.
canım moralini bozma.. benim de kalınlaşmıyo. 4.5 ta kalıyor. bu ay perşembe gününe kadar bir sürü ilaç verdi. eğer rahim kalınlaşmazsa hiç bişey yapamayız dedi. 2. ay tedavi görmen gerek dedi... hakkımızda hayırlısı canım..Benim rahime yine inatlarda çarşamba son kontrol eğer kalınlaşma tedavi iptal arkadaslar
lütfen hemen bu psikolojiden çık kendini rahatlatacak bir şeyler bul ben transfer döneminde Uğur Koşarın Allah de ötesini bırak kitabını okumuştum mesela çok iyi gelmişti biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış Rabbim ol deyince olacak olmuyorsa da hayırlısı buymuş diyebilmeliyiz Allah bu günümüzü aratmasınMerhaba anne adayları,herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek gecede dualarınızı eksik etmeyin dualarınıza benide katın allah isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah... Tedavi sürecimin sonuna gelmek üzereyim ama psikolojik olarak yıprandım bu hafta eltimin bebeği oldu eşim bebeği sevdikce yüreğim hep cız etti allah bizede tattırsın bu güzel duyguyu Bu hafta hep derin düşüncelerdeydim işe gitmek istemedim hatta yemekhaneye gideceğime üst kata sekreterliğe Cıkmısım dün evde banyoda ışığı açıcam ters Tarafta ışığı açmaya çalışıyorum ...
eşim akşam hazırladığımızı sabahta içiyordu bir günde sorun olmaz yani deneyebilirsiniz ayrıca küre devam ettiği dönemde değerleri ikiye katlanmıştıdoktor ilaçla ilgili hiçbirşey söylememiş sadece tüp bebek tedavisi için yeterli demiş ben netten bakınca test sonuçlarına değrlerinin düşük, sınırda olduğunu gördüm kaan bey 7 tane ilaç verdi onları kullanıyor zaten coenzim de var onların içinde daha önce 3 ay kadar keçibynuzu pekmezi kulllandı sonrasında test yaptırmıştık çok bir etkisi olmamıştı ama kürünü yapmadık hiç eşim nöbet usulu çalışıyor her gün evde olmuyor yani kürü nasıl uygularız bilemiyorum kür nasıl yapılıyor ,kaç gün uygulanıyor biliyorsan söylermisin?
lütfen hemen bu psikolojiden çık kendini rahatlatacak bir şeyler bul ben transfer döneminde Uğur Koşarın Allah de ötesini bırak kitabını okumuştum mesela çok iyi gelmişti biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış Rabbim ol deyince olacak olmuyorsa da hayırlısı buymuş diyebilmeliyiz Allah bu günümüzü aratmasın[/QUOTE evet haklısın cnm rabbim herşeyin iyisini bilir inşallah pozitif olur herşey biz çok ümitliyiz tek embriyomuz var ama tutunacak allahın izniyle .annesinin nitanesini alıp gelcez haftaya.
evet diyet yap şekerli gıdalardan uzak dur çünkü benim 50 nin yüksek çıkmasını ben ona bağlıyorum bir gün öncesinde yemekte şerbetli tatlı vardı onun etkisiyle yüksek çıkmış olmalı :)Canim cok sagol bilgilendirme icin bugun tekrar görüştük kaan beyle ben olsam yaptirirdim dedi riskleri anlatti carsambaya kadar biraz diet yapip carsamba yapicaz 100 luk Insallah benimde senin gibi cikar..
Arkadaşlar eşim dün sperm analizi yaptırmıştı merkezden aradılar değerler tüp bebek tedavisi için yeterli dediler ama ben testin sonucunu maille göndermelerini istemiştim eşimin değerleri normal değerlerin altında ( hareket ve morfolojik yapı yönünden normal değerlerin altında ) çıkmış netten araştırdım biraz sonuçları canım sıkıldı baya... ben de çikolata kisti var ama bizim asıl sorunumuz döllenme olmamasıydı şimdiye kadar bize sperm normal denmişti sadece kistten dolayı yumurta kalitesinin düşük olduğu söyleniyordu şimdi spermde de sıkıntı olması çok can sıkıcı... tabi şimdiye kadar 3 defa tüp bebek yapılıp bununla ilgili hiçbirşey söylenip, yapılmamış olması ayrı bir sinir bozucu durum.... bu durumla ilgili yapılabilecek birşey var mı acaba bu durumda olup olumlu sonuç alan arkadaşlar var mı deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen!!!
canım senin 1. deneme ve ikinci deneme arasında ne kadar zaman vardı? benim bebeğim 8 nisanda alındı.haziran sonundaki reglimden sonra temmuzda transfer düşünüyordum yani 3 ay ara verecektim ama sizdeki rahim kalınlaşma problemini duyunca acaba biraz daha beklesem mi dedim? bir de ilkinde rahim kalınlığını hatırlıyor musun ?Merhaba arkadaslar
SWALLOW09 cnm bnmde 2. Transferde son gune kdr panik halindeydim. Transfer sabahi son kontrolde karar verildi. Ins. Carsamba guzel hbrler verirsin. Gec olsun guc olmasin napalim.
Bende 3. Deneme icin uzunnn bi ara vermek istedim. 2. Denemede kimyasal gebelik olustugu icin kaan bey genetik tahliller istedi. Bu arada hem onlari yaptiricam hemde 1. Ve 2. Deneme arasi cok yakindi bnm belkide rahim ondan inatlasti o yuzden arayi acmak istedim. Hepimizin icin herseyin hayirlisi ve sagliklisi....
canım sen ikinci denemeye kaç ay sonra başladın?Benim rahime yine inatlarda çarşamba son kontrol eğer kalınlaşma tedavi iptal arkadaslar
canım senin 1. deneme ve ikinci deneme arasında ne kadar zaman vardı? benim bebeğim 8 nisanda alındı.haziran sonundaki reglimden sonra temmuzda transfer düşünüyordum yani 3 ay ara verecektim ama sizdeki rahim kalınlaşma problemini duyunca acaba biraz daha beklesem mi dedim? bir de ilkinde rahim kalınlığını hatırlıyor musun ?
canım sen ikinci denemeye kaç ay sonra başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?