Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Su an 7mm çarşamba son kontrol bakalım inşallah kalınlaşır senin 8 mm ile yapıldı demi transferin

Hayırlısı inşallah her aşaması stresli bu isin. Allah yardımcımız olsun

Su an 7mm çarşamba son kontrol bakalım inşallah kalınlaşır senin 8 mm ile yapıldı demi transferin

Cnm Benimde son kontrolde 7mm idi. Transfer gunu sbh ilk randewuyu bana verdiler sonkez bakilip ona gore cozdurduler embriyolari. Ben nar suyunun faydasini cok gordum. 2 buyuk nari hergun ayiklayip 1 bardak suyunu iciyo kalanini yiyodum.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah bidahakine yavrunu sağsalim alırsın kucağına. Benim eşiminde sperm sayısı iyi fakat Hız düşük morfoloji ise 1. Vitaminler ilaçlar ve kürler sayı ve hızda işe yarıyorda morfolojiye çare olmuyor maalesef. Biz çok denedik senin embriyolar 3.gün embryosumuydu peki?

Merhaba cnm
Ilk denemem ocak ayindaydi.mart ayinda kalinlasma olmadigi icin iptal ettik. Ite kaka nisanda yaptik 2. Denemeyi. Ilkinde 10un uzerindeydi.ikincisinde 8di rahim kalinligi cnm
yaklaşık 3 ay geçmiş canım.ben de 3 ay yeter diyordum ama sanırım bir ay daha beklesem daha iyi olacak.

çok teşekkür ederim canım.benim eşimin de hız ve sayı iyi ancak morfoloji bir.evet canım 3. gün embriyosuydu biri 12 hücreli diğeri 8 hücreliydi.

Canım ben 28 ocakta kürtaj oldum 3 hafta önce tedaviye basladim yyaklaşık 3 ay ara verdim yani
anladım canım çok sağol. kaçıncı gün 7 mm çıktı. 7 mm iyi değil mi .8 ve üzeri olunca transferi yapıyorlar bildiğim kadarıyla.senin çarşambaya kadar 8 i geçer zaten.narın çok faydası oluyor nar ye bol bol.

Cnm Benimde son kontrolde 7mm idi. Transfer gunu sbh ilk randewuyu bana verdiler sonkez bakilip ona gore cozdurduler embriyolari. Ben nar suyunun faydasini cok gordum. 2 buyuk nari hergun ayiklayip 1 bardak suyunu iciyo kalanini yiyodum.
bende başladım ama sanırım geç kaldım çarşambaya 8 olur herhalde

22,gün 7 mm canım 25 nisanda başladık kalınlaştırmaya

Slm arkadaşlar ayin 16 si adetim başladi bugün kontrolüm vardi saizen.puregon.menopur ve olgalutran
Başlandi.bu aşama sonrasi neler olacak merak ediyorum.opu ve transfer ne zaman olacak beni neler bekliyo acaba.

Slm arkadaşlar ayin 16 si adetim başladi bugün kontrolüm vardi saizen.puregon.menopur ve olgalutran
Başlandi.bu aşama sonrasi neler olacak merak ediyorum.opu ve transfer ne zaman olacak beni neler bekliyo acaba.
merhaba. öncelikle tedavin hayırlı olsun. Kaan bey 1 hafta sonra kontrole çağırır büyük bir ihtimalle. kullandığın iğnelerin yumurtalarına etkisine bakmak için. büyümüşmü ? büyüyorsa daha ne kadar iğne kullanılacağının hesabını yapar. belki bir kere daha kontrole çağırır. ondan sonra da çatlatma iğneni vurunca opu olacak. yani herşey yolunda giderse 10-12. günler yumurtalar toplanıyor. eğer yeterli sayıda embriyo oluşursa adet olman bekleniyor ve adet bitişinde histereskopi olunuyor. sonra transfer için hazırlıklara başlanıyor. veya bazen 1 adet daha beklenip o zaman transfer olunuyor. bu arada sizde sorun ne? inşallah güzel haberlerini alırız.

günaydın sessizliğe bürünmüş kaan bey topiği Gmat canım bugün transferin vardı sanırım. inşallah herşey yolunda gider. perşembe günü tekrar geleceksin belki görüşürüZ
Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?

Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
İnş annesine tutunur minik embriyon. Hayırlısı olsun canım. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde perşembe 11:30 da transferim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…