- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.081
Merhaba arkadaslar
SWALLOW09 cnm bnmde 2. Transferde son gune kdr panik halindeydim. Transfer sabahi son kontrolde karar verildi. Ins. Carsamba guzel hbrler verirsin. Gec olsun guc olmasin napalim.
Bende 3. Deneme icin uzunnn bi ara vermek istedim. 2. Denemede kimyasal gebelik olustugu icin kaan bey genetik tahliller istedi. Bu arada hem onlari yaptiricam hemde 1. Ve 2. Deneme arasi cok yakindi bnm belkide rahim ondan inatlasti o yuzden arayi acmak istedim. Hepimizin icin herseyin hayirlisi ve sagliklisi....
canım moralini bozma.. benim de kalınlaşmıyo. 4.5 ta kalıyor. bu ay perşembe gününe kadar bir sürü ilaç verdi. eğer rahim kalınlaşmazsa hiç bişey yapamayız dedi. 2. ay tedavi görmen gerek dedi... hakkımızda hayırlısı canım..
Su an 7mm çarşamba son kontrol bakalım inşallah kalınlaşır senin 8 mm ile yapıldı demi transferin
Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah bidahakine yavrunu sağsalim alırsın kucağına. Benim eşiminde sperm sayısı iyi fakat Hız düşük morfoloji ise 1. Vitaminler ilaçlar ve kürler sayı ve hızda işe yarıyorda morfolojiye çare olmuyor maalesef. Biz çok denedikmerhaba canım.benim eşimin de morfolojisi bir.hiç merak etme.ben bu bir olan morfolojiyle hamile kaldım. 2 embriyo transfer ettiler.ikisi de tuttu.ancak daha sonra 8 haftalıkken kalpleri durdu ve alındılar.ama onun spermle ilgili olduğunu düşünmüyorum.benim kan pıhtılaşmam var büyük ihtimalle onunla ilgili.kaaan bey genetik testler istedi.onları yaptırıcaz.
bize de sperm sonuçlarınız tüp bebek için yeterli dediler.bir de kaan bey morfoloji tüp bebek merkezlerinde genellikle 1,2 çıkar.burada daha ayrıntılı spermiyogrram yapılır.değerleriniz yeterli dedi.ama benim eşim şimdi inatla benim sperm sonuçlarım gayet iyi diyor ve herhangi bir ilaç almayı reddediyor.üroloğa bile gitmeyi yeni kabul ettirebildim.umarım götürebilirim.morfoloji bir olunca ilaçla veya operasyonla falan düzelemiyor mu acaba? ben tüp bebek yerine eğer düzeliyorsa neden tüp bebeğe vereceğimiz parayı oraya vermeyelim, neden biz de normal yolla gebe kalmayalım diye düşünüyorum?
yaklaşık 3 ay geçmiş canım.ben de 3 ay yeter diyordum ama sanırım bir ay daha beklesem daha iyi olacak.Merhaba cnm
Ilk denemem ocak ayindaydi.mart ayinda kalinlasma olmadigi icin iptal ettik. Ite kaka nisanda yaptik 2. Denemeyi. Ilkinde 10un uzerindeydi.ikincisinde 8di rahim kalinligi cnm
çok teşekkür ederim canım.benim eşimin de hız ve sayı iyi ancak morfoloji bir.evet canım 3. gün embriyosuydu biri 12 hücreli diğeri 8 hücreliydi.Öncelikle çok geçmiş olsun canım inşallah bidahakine yavrunu sağsalim alırsın kucağına. Benim eşiminde sperm sayısı iyi fakat Hız düşük morfoloji ise 1. Vitaminler ilaçlar ve kürler sayı ve hızda işe yarıyorda morfolojiye çare olmuyor maalesef. Biz çok denediksenin embriyolar 3.gün embryosumuydu peki?
anladım canım çok sağol. kaçıncı gün 7 mm çıktı. 7 mm iyi değil mi .8 ve üzeri olunca transferi yapıyorlar bildiğim kadarıyla.senin çarşambaya kadar 8 i geçer zaten.narın çok faydası oluyor nar ye bol bol.Canım ben 28 ocakta kürtaj oldum 3 hafta önce tedaviye basladim yyaklaşık 3 ay ara verdim yani
bende başladım ama sanırım geç kaldım çarşambaya 8 olur herhaldeCnm Benimde son kontrolde 7mm idi. Transfer gunu sbh ilk randewuyu bana verdiler sonkez bakilip ona gore cozdurduler embriyolari. Ben nar suyunun faydasini cok gordum. 2 buyuk nari hergun ayiklayip 1 bardak suyunu iciyo kalanini yiyodum.
22,gün 7 mm canım 25 nisanda başladık kalınlaştırmayaanladım canım çok sağol. kaçıncı gün 7 mm çıktı. 7 mm iyi değil mi .8 ve üzeri olunca transferi yapıyorlar bildiğim kadarıyla.senin çarşambaya kadar 8 i geçer zaten.narın çok faydası oluyor nar ye bol bol.
merhaba. öncelikle tedavin hayırlı olsun. Kaan bey 1 hafta sonra kontrole çağırır büyük bir ihtimalle. kullandığın iğnelerin yumurtalarına etkisine bakmak için. büyümüşmü ? büyüyorsa daha ne kadar iğne kullanılacağının hesabını yapar. belki bir kere daha kontrole çağırır. ondan sonra da çatlatma iğneni vurunca opu olacak. yani herşey yolunda giderse 10-12. günler yumurtalar toplanıyor. eğer yeterli sayıda embriyo oluşursa adet olman bekleniyor ve adet bitişinde histereskopi olunuyor. sonra transfer için hazırlıklara başlanıyor. veya bazen 1 adet daha beklenip o zaman transfer olunuyor. bu arada sizde sorun ne? inşallah güzel haberlerini alırız.Slm arkadaşlar ayin 16 si adetim başladi bugün kontrolüm vardi saizen.puregon.menopur ve olgalutran
Başlandi.bu aşama sonrasi neler olacak merak ediyorum.opu ve transfer ne zaman olacak beni neler bekliyo acaba.
Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?günaydın sessizliğe bürünmüş kaan bey topiğiGmat canım bugün transferin vardı sanırım. inşallah herşey yolunda gider. perşembe günü tekrar geleceksin belki görüşürüZ
inşallah tutunur embriyon haftayada benim konacak :) iyi haberlerini bekliyoruz allahın izniyle.Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
Âmin inşallah hepimizinki de tutsun ya hep hep dua ediyorum hepimiz için. Bu kadar emek var ortada Rabbim karşılığını versin inşallahinşallah tutunur embriyon haftayada benim konacak :) iyi haberlerini bekliyoruz allahın izniyle.
Haftaya güzel haberini duyalım inşallah. Bebişler sımsıkı tutunsunlar anneciklerineCanım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
İnş annesine tutunur minik embriyon. Hayırlısı olsun canım. 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz. Benimde perşembe 11:30 da transferim. :)Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
perşembe günü kaçta gideceksin canım?günaydın sessizliğe bürünmüş kaan bey topiğiGmat canım bugün transferin vardı sanırım. inşallah herşey yolunda gider. perşembe günü tekrar geleceksin belki görüşürüZ
11:30 dediler ama biraz erken giderim. Seninde mi transferin var?perşembe günü kaçta gideceksin canım?
canım hayırlısı olsun. bebişlerin hep seninle olur inşallah..pozitif haberlerini bekliyoruz canım..Canım teşekkür ederim oldu transferim yatıyorum merkezde mesanem baskı Altında yarım saat geçmesini bekliyorum. Perşembe 12 de burda Olacağım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?