Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

11:30 dediler ama biraz erken giderim. Seninde mi transferin var?
yok canım ben daha yorlun başındayım. ben ilk tüp bebeğimi başka yerde denedim. sonra kaan beye gittim. ilk gittiğim ay rahim kalınlaşmıyor dedi.. bu ay 12 de histeroskopi oldum. şimdi rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyorum. bu ay karar verecek nasıl br tedavi uygulayalım diye..

perşembe günü 11 de bni derandevum:)

Anladım cnm. İnş herşey yolunda gider ve tokezlemeden sona gelirsin. Bende 11 gibi orda olmayı plânlamıştım. Görüşürüz inş canım :)

Anladım cnm. İnş herşey yolunda gider ve tokezlemeden sona gelirsin. Bende 11 gibi orda olmayı plânlamıştım. Görüşürüz inş canım :)
canım senin de transferin hayırlı uğurlu olsun. nşallah bebişlerin sana sıkı tutunur. seni hiç bırakmaz. pozitif sonuçların olsun inşallah..

canım hayırlı olsun transferin inşallah miniğin annesinesıkıca tutunur.. hatta ona söyle kardeşinede yer açsın orda :)

Merhaba arkadaşlar bana bir arkadaşım Özel Ege Tüp Bebek Merkezini önerdi ama internetten araştırınca daha çok İrenbe ve Kaan Bozkurt çıktı karşıma sizin fikriniz nedir randevumu bugün almam gerek lütfen hemen bi fikir verir misiniz ?

Selam arkadaslar .. Bu gün Adet oldum .. Merkezi aradim kimse yoktu.. Yarin ariycam tekrar.. Sormak istedigim; tedaviye baslayacaginiz ay randevuyu adetin kacinci gününe verdiler? Birde Bazi arkadaslarin rahim kalinligi ile ilgili Problemle karsilastigini görüyorum. Estrofemi düzenli kullaniyorum.. Acaba Buna ragmen böyle bir durumla karsilasirmiyim diye aklima takildi haliyle... Neden kaynaklaniyor olabilir rahim ile ilgili bu Problem? Bu konuyla ilgili tecrübesi olan. Arkadaslar yazarsaniz sevinrm....

Adetin 2. Yada 3. Günü gitceksen canım

canım benim 1 kürtajım bir de düşüğüm var ondan kaynaklanıyor.

Selam arkadaşlar şuan rahim kalınlaştırma aşamasındayım bi kaç arkadaş yazmış rahim kalınlaşmamış filan diye bende tedirgin oldum nar suyunu nerden temin ettiniz biz bulamadık burda ? Yada markeeteki nar suları veya narlı soda olurmu? Bizim okuldaki kantine müfettişler gelmişti sadece nar aromalı yada sade soda satılabilir demişler nar aromalı doğalmış .

canım büyük marketlerde organik nar suları var. ben onlardan aldım.. canım kaan hoca ilk önce hormon veriyor. benim geçen ay kalınlaşmadı. ama benim kürtajım ve düşüğüm var. onlarda yapmış olabilir dedi. perşembe kontrolüm var. sana da rahim kalınlaşmıyor dedikten sonra içmeye başlarsın.

Sebepsiz infertilite.insallah hersey yolunda gider.ilk denemem 2 kez aşilamam oldu.yaş 35 .rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin cevabin için sagol arkadaşım.ücret olarak ne kadar vericez ve ne zaman para yatiracagiz

Bi kaç arkadaş almisti marketlerde dimesiin falan %100 nar suyu yaziyor onlardan alabilirsiniz kiLar bence illa kalinlasmiyor demesini beklemeyin benim rahim.kalinlastorma zamanim nar mevsimine gelmişti bolca nar vardi ben günlük bir tane narı yedim suyunu icmek yerine zaten onemli bir miktar ostrojen cekirdeklerinde varmis :) ilaclrin 8. Gün 10.3 tü çok şükür. Ama çok fazla abartiya kacmayin herseyon fazlasi zarar malum. Birde kalinlasacakmi diye stres yapmayin stres hormonlari diğer hormonlar uzerine olumsuz etki ediyor. Birde genelde ilk tedabilerde sikinti olmuyor arkadasin dedigi gibi düşüklerde kurtajlarda ve ikinci ucuncu tedavilerde kalinlasma problemi çıkıyor benim gözlemledigim.kadariyla.

Canım ben dimesin 100de 100 nar suyunu aldım ve günde 2 bardak içtim. Bu mevsimde taze sıkılmasını bulmak zor. büyük marketlerde bulabilirsin.

Sebepsiz infertilite.insallah hersey yolunda gider.ilk denemem 2 kez aşilamam oldu.yaş 35 .rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin cevabin için sagol arkadaşım.ücret olarak ne kadar vericez ve ne zaman para yatiracagiz
Amin inş. Fiyat benim bildiğim ocak ayında değişmişti sanırım. Ben 1 senedir geldiğim için suanki tam ücret ne bilmiyorum. Ama opudan önce ücretin tamamı alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…