- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.801
Histodan sonra cok hafif lekelenme olmustu bende de ama kanama seklinde degil. Ped doldurmazdi yani canim. Nasil oldugu onemli eger fazlaysa mutlaka arayip ogren.[/QUO
Saol cnm .. Fazla gelirse geriverebiliyorum diye aldim Ben yinede.. Allah gönlüne göre versin cnm . Ins yüzümüz güler hayirlisiyla önce bi transferler olsun. Rabbim yüzümüzü güldürür bu sefer insallah cnm ..Gecmis olsun canımben de transfer icin gün sayiyorum nasipse. 1 kutu bant yetiyor canım. Bir bant 3 gün duruyor, sana yapistiracagin tarihleri söylemişlerdir zaten. Bantlar sicaktan falan etkilenmiyor, duştan sonra bile çıkmıyor canım, hatta cikartirken deriyi kaldiriyor resmen benim de çarşamba günü randevum var. Rahim kalinligina bakılacak eğer her şey yolundaysa transfer günü belli olacak inş.
Bantlar devam ediyor canim devamli olarak transferden sonra bile geri vermene gerek kalmaz yaniSaol cnm .. Fazla gelirse geriverebiliyorum diye aldim Ben yinede.. Allah gönlüne göre versin cnm . Ins yüzümüz güler hayirlisiyla önce bi transferler olsun. Rabbim yüzümüzü güldürür bu sefer insallah cnm ..
Saol cnm ins:)) hic acele etme bu süreci yavas yavas yasiyacaksin nasil olsa.. Güzel ve heyecanli bir sürec .. Her adim sona dogru yaklastirio.. Ins sonuclarimiz güzel olur hepimizin bebislerimize kavusuruz. Mücadelemiz bu. Ins sende carsamba günü baslarsin cnm hayirlisiyla..kızlar sizin yazıları gördükçe çok heyecanlanıyorum:) ben de dün adet oldum, çarşamba günü gidicem bakalım ne dicek Kaan hoca. iğnelere başlatır inş. biran evvel de o sıkıntılı süreç çabuk geçer. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.. sizin de transferler biran önce olur ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah kızlar:))
Saol cnm. Evet bakalim az kaldi adim adim yaklasiyorum sona dogru hayirlisiyla cnm. Her asama heyecanli cnm her görüsmede acaba Doktor bey ne diyecek her sey yolundadir ins diye geciyor... Ins yüzümüz güler aliriz bebislerimizi kucagimiza saglickla. Tüm arkdaslarim icin de diliyorumGecmis olsun arkadasim. Hayirlisi artik az kalmis. Bantlari iki kutu aldigin iyi olmus ben 3 gunde bir densede 2. Gun bantlar deforme oluyo ve degistiriyorum. Tedbir ici. Iki tane almak mantikli. Bugun iki bucukta bende transferimi oldum. Histodan sonra zaman cabuk geciyo. Her asama daha da heyecanlandiriyor. Insallah bebeklerimize kavusuruz hepimiz.
Bunu bilmiyordum cnm söylemen iyi oldu Cok saol.. Ins rabbim dualarimizi kabul ederse kullanmaya devam Ederiz ins cnmBantlar devam ediyor canim devamli olarak transferden sonra bile geri vermene gerek kalmaz yani
bende bu gün oldum.:)) yarına randevu aldım:)))veee adet olmuşum daha ilaç biteli 2gün oldu biraz beklerim diye düşünüyordum çabuk oldu çok şükür akşamüstü saat 7 gibi olduğu için irenbede telefona cevap veren olmadı eğer uygun olurlarsa yarın gitmek istiyorum hemen sabah tekrar arayacam bakalım ne diyecekler inşllah bi aksilik çıkmaz da iğnelere başlarız hemen
bizde alabilirsek yarına almaya çalışacağız eşimin izin günü yarın biran önce gitmek istiyorum zaten bende sizin randevu saat kaçta???biz öğleden sonra bi saate almaya çalışacağız denizliden anca giderizbende bu gün oldum.:)) yarına randevu aldım:)))
bana 1 de 5.40 a verdiler.. yarın öğleden sonra dedim..bizde alabilirsek yarına almaya çalışacağız eşimin izin günü yarın biran önce gitmek istiyorum zaten bende sizin randevu saat kaçta???biz öğleden sonra bi saate almaya çalışacağız denizliden anca gideriz
merhaba, hayırlısı olsun. transfere bir adım kaldı. inşallah herşey gönlünce olur. bu süreçte marketlerde satılan %100 nar sularından tüketmeni tavsiye ederim bazen rahim inat edip kalınlaşmıyor... bu arada bantları devamlı kullanacaksın. eğer kürek kemiğine değilde sırtına doğru, belin üstüne veya kalçaya yapıştırırsan çıkma gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. ben 9. haftamdayım hala kullanıyorumMerhaba arkadaslar..bu gün histo oldum ( cok sükür).. Brz bel agrisi ve kanamam vardi sadece.. Hersey yolunda .. Kaan bey 3.4 hap yazmis transfere hazirlik icin birde bant yazmis.. 1o unda kontrolüm var.. 1 kutu bant yetti mi size? Ben yetmez sicaklardan dolayi cikar diye 2 paket aldim .. Kullanan arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim
merhaba, hayırlısı olsun. transfere bir adım kaldı. inşallah herşey gönlünce olur. bu süreçte marketlerde satılan %100 nar sularından tüketmeni tavsiye ederim bazen rahim inat edip kalınlaşmıyor... bu arada bantları devamlı kullanacaksın. eğer kürek kemiğine değilde sırtına doğru, belin üstüne veya kalçaya yapıştırırsan çıkma gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. ben 9. haftamdayım hala kullanıyorumMerhaba arkadaslar..bu gün histo oldum ( cok sükür).. Brz bel agrisi ve kanamam vardi sadece.. Hersey yolunda .. Kaan bey 3.4 hap yazmis transfere hazirlik icin birde bant yazmis.. 1o unda kontrolüm var.. 1 kutu bant yetti mi size? Ben yetmez sicaklardan dolayi cikar diye 2 paket aldim .. Kullanan arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim
hayırlısı olsun. merak etme. endişe edilecek bir durum yok. benim ilk gün o kadar çok kanamam olmuştu ki korkmuştum kan kaybından gideceğim diye. ve sonra 1 hafta boyunca ped dolmayacak şekilde kanamam devam etti. sorduğumda normal demişlerdi. transfere de az kaldı. inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar annelerine...Arkadaslar cts histo oldum bugun kanamam oldu normal mi sizce
Bu gün 15:30 - 16:00 aldık randevuyu hayırlısiyla ne olacak çok merak ediyorum güzel geçer inşallahbana 1 de 5.40 a verdiler.. yarın öğleden sonra dedim..
Cok sagol cnm ins:)) bantlari kalcanin üzerine belimin alt kismina yapistirmami söyledi hemsire..nar suyuna simdiden baslamam gerekiyormu? Günde ne kadar ictin Sen cnm ? Saglik ocagina yazdirinca sigortali fiyatiylami aliyoruz cnm eczaneden? Yazdigin icin Saol cnm .. Ins bebisini saglicakla alirsin kucaginamerhaba, hayırlısı olsun. transfere bir adım kaldı. inşallah herşey gönlünce olur. bu süreçte marketlerde satılan %100 nar sularından tüketmeni tavsiye ederim bazen rahim inat edip kalınlaşmıyor... bu arada bantları devamlı kullanacaksın. eğer kürek kemiğine değilde sırtına doğru, belin üstüne veya kalçaya yapıştırırsan çıkma gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. ben 9. haftamdayım hala kullanıyorumbu arada ilaçlarını sağlık ocağında yazdırabilirsin. umarım hakkında hayırlısı olur.
amin canım inşallah. nar suyunu ilaçları kullanmaya başladığım günden itibaren içmeye başladım. günde 3 bardak içtiğimde oldu. taki kontrole gidene kadar. ve rahim kalınlığı 10.nu geçtiği için bırakmıştım. daha fazla kalınlaşırsa iptal olur diye. ama sen günde 2 bardak içebilirsin. ben biraz abartmıştım. evet sağlık ocağına yazdırırsan sigortalıysan %20 sini ödüyorsun sanırım. hepsini yazdırabilirsin. iğne de hafta sonuna denk gelirse devlette acilde yapıyorlar. tabi yakında devlet hastanesi varsaCok sagol cnm ins:)) bantlari kalcanin üzerine belimin alt kismina yapistirmami söyledi hemsire..nar suyuna simdiden baslamam gerekiyormu? Günde ne kadar ictin Sen cnm ? Saglik ocagina yazdirinca sigortali fiyatiylami aliyoruz cnm eczaneden? Yazdigin icin Saol cnm .. Ins bebisini saglicakla alirsin kucagina
Hayırlısı olur inşallah canımBu gün 15:30 - 16:00 aldık randevuyu hayırlısiyla ne olacak çok merak ediyorum güzel geçer inşallah
Cok basit bi islem hiç korkma ben her işlemde hüngür hüngür ağlamıştım. saat 1 olmuş zaten bitmiştir işlemin :) gecmis olsun.günaydın.bugün saat 10 da opu var.çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?