Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Saol cnm .. Fazla gelirse geriverebiliyorum diye aldim Ben yinede.. Allah gönlüne göre versin cnm . Ins yüzümüz güler hayirlisiyla önce bi transferler olsun. Rabbim yüzümüzü güldürür bu sefer insallah cnm ..

Bantlar devam ediyor canim devamli olarak transferden sonra bile geri vermene gerek kalmaz yani

Saol cnm ins:)) hic acele etme bu süreci yavas yavas yasiyacaksin nasil olsa.. Güzel ve heyecanli bir sürec .. Her adim sona dogru yaklastirio.. Ins sonuclarimiz güzel olur hepimizin bebislerimize kavusuruz. Mücadelemiz bu. Ins sende carsamba günü baslarsin cnm hayirlisiyla..

Saol cnm. Evet bakalim az kaldi adim adim yaklasiyorum sona dogru hayirlisiyla cnm. Her asama heyecanli cnm her görüsmede acaba Doktor bey ne diyecek her sey yolundadir ins diye geciyor... Ins yüzümüz güler aliriz bebislerimizi kucagimiza saglickla. Tüm arkdaslarim icin de diliyorum

veee adet olmuşum daha ilaç biteli 2gün oldu biraz beklerim diye düşünüyordum çabuk oldu çok şükür akşamüstü saat 7 gibi olduğu için irenbede telefona cevap veren olmadı eğer uygun olurlarsa yarın gitmek istiyorum hemen sabah tekrar arayacam bakalım ne diyecekler inşllah bi aksilik çıkmaz da iğnelere başlarız hemen

bende bu gün oldum.:)) yarına randevu aldım:)))

bende bu gün oldum.:)) yarına randevu aldım:)))
bizde alabilirsek yarına almaya çalışacağız eşimin izin günü yarın biran önce gitmek istiyorum zaten bende sizin randevu saat kaçta???biz öğleden sonra bi saate almaya çalışacağız denizliden anca gideriz

bana 1 de 5.40 a verdiler.. yarın öğleden sonra dedim..

merhaba, hayırlısı olsun. transfere bir adım kaldı. inşallah herşey gönlünce olur. bu süreçte marketlerde satılan %100 nar sularından tüketmeni tavsiye ederim bazen rahim inat edip kalınlaşmıyor... bu arada bantları devamlı kullanacaksın. eğer kürek kemiğine değilde sırtına doğru, belin üstüne veya kalçaya yapıştırırsan çıkma gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. ben 9. haftamdayım hala kullanıyorum bu arada ilaçlarını sağlık ocağında yazdırabilirsin. umarım hakkında hayırlısı olur.

merhaba, hayırlısı olsun. transfere bir adım kaldı. inşallah herşey gönlünce olur. bu süreçte marketlerde satılan %100 nar sularından tüketmeni tavsiye ederim bazen rahim inat edip kalınlaşmıyor... bu arada bantları devamlı kullanacaksın. eğer kürek kemiğine değilde sırtına doğru, belin üstüne veya kalçaya yapıştırırsan çıkma gibi bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. ben 9. haftamdayım hala kullanıyorum bu arada ilaçlarını sağlık ocağında yazdırabilirsin. umarım hakkında hayırlısı olur.

Arkadaslar cts histo oldum bugun kanamam oldu normal mi sizce
hayırlısı olsun. merak etme. endişe edilecek bir durum yok. benim ilk gün o kadar çok kanamam olmuştu ki korkmuştum kan kaybından gideceğim diye. ve sonra 1 hafta boyunca ped dolmayacak şekilde kanamam devam etti. sorduğumda normal demişlerdi. transfere de az kaldı. inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar annelerine...

Cok sagol cnm ins:)) bantlari kalcanin üzerine belimin alt kismina yapistirmami söyledi hemsire..nar suyuna simdiden baslamam gerekiyormu? Günde ne kadar ictin Sen cnm ? Saglik ocagina yazdirinca sigortali fiyatiylami aliyoruz cnm eczaneden? Yazdigin icin Saol cnm .. Ins bebisini saglicakla alirsin kucagina

amin canım inşallah. nar suyunu ilaçları kullanmaya başladığım günden itibaren içmeye başladım. günde 3 bardak içtiğimde oldu. taki kontrole gidene kadar. ve rahim kalınlığı 10.nu geçtiği için bırakmıştım. daha fazla kalınlaşırsa iptal olur diye. ama sen günde 2 bardak içebilirsin. ben biraz abartmıştım. evet sağlık ocağına yazdırırsan sigortalıysan %20 sini ödüyorsun sanırım. hepsini yazdırabilirsin. iğne de hafta sonuna denk gelirse devlette acilde yapıyorlar. tabi yakında devlet hastanesi varsa inşallah senden güzel haberler alırız. hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…