Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Haklısın canım iki hafta bile zor geçiyor. En son gittiğimizde bana da iki hafta sonra dedi ama ben tam 1 hafta olduğunda Medicalpark ta bi doktora da göründüm korkuyorum çünkü. Şimdi pazartesi gittiğimde 3 hafta demez bana değil mi ? 10. Haftanın içinde olcaz ve ikili test için en geç 2 hafta der galiba. Kafamda çok Karışık keşke bu kadar para olmasa hem Orçun beye hem de Kaan hocaya gelsem. Kaan hoca geçmişimizi bildiği için içimi rahat ettiriyor ama riskleri düşününce hastanede bi Dr istiyorum. Ikisininde ücreti 250 TL ;(
Inşallah kanamalar Olmasın birdaha canım. Sana da bana da herkese Allah kolaylık versin. Ikinci doktoru iyi yapmışsın dursun bi köşede.

valla bi tane iğne verdi canım ama asıl diğerlerine bidaki adette başlicak sanırım. haftaya bi iğnem başlicak o zaman ben hiç yapmiyim bişiler.. bi de ters tepmesin.. çok sağol canım yardımın için..

ok sanırım sanads iki hafta der en fazla.benim diğer doktor karataş hasanesinde fiyat çok uygun eee güvendiğim bildiğim bor doktor bide o yüzden aralardada o kontrol eder Öyle idare ederim.

canım benim çok sağol iyi dileklerin için emin ol senin aldığın bu güzel sonuç beni de çok mutlu etti ve umutlandırdı.ben de 1 aydan fazladır propolis kullanıyorum(akşamları bir çay kaşığı kadar) ve adaçayı içiyorum ama evde bir sürü incir olmasına rağmen yemek hiç aklıma gelmemişti sayende hatırlamıştım oldum. bu balparmağın ürünlerini nerden aldın aktarcılarda falan bulabilirmiyim???

Selam cnm bisey sorcam merak ettim senin traansfer benden sonra olmadi mi ama benden onde gidiyorsun nasil oluyor anlamadim beni yanlis mi hesapladilar. Ben 9+4 deyim 15 mayis transferim

Selam cnm bisey sorcam merak ettim senin traansfer benden sonra olmadi mi ama benden onde gidiyorsun nasil oluyor anlamadim beni yanlis mi hesapladilar. Ben 9+4 deyim 15 mayis transferim
Tamam canım problem yok aramızda 4gün var benim transferde 19 Mayıs ve bugün 9bitiyor yani 9+o ım. Sen şuan 10.haftadasın

Tamam canım problem yok aramızda 4gün var benim transferde 19 Mayıs ve bugün 9bitiyor yani 9+o ım. Sen şuan 10.haftadasın
Hmm tmm sen 9 bitiyor yazinca 10.haftana girdin sandim o yuzden ben mi geride kaldim acaba dedim. benim adet tarihini 28 nisan diye hesapladilar. Ozaman Sknti yok bu arada nasil gidiyor var mi bulantin falan

Caani
Canım bir tek eczanelerde satılıyor bu ürün.icindeki en kıymetli şey arı sütü o yüzden mutlaka temin et bundan.Sende menapoz süreci olacak mı. Ben bu dönemde 2 kez decapeptyl depot kullanacakmışım. Birini temmuzun 6 sinda vuracagim diğerini göreceğim adetin 16.gunu vurulacakmışım. 2.sinden sonra adet beklemeyecekmişim.2.den 10 gün sonra gel histo yapalım dedi. Ağustos sonu transfer dedi. Ben çok şaşırdım en az ekimi bulur diyordum. Ama bebegime yaklaşık 1,5 ay sonra kavuşacak olma düşüncesi beni çok mutlu etti.

Hmm tmm sen 9 bitiyor yazinca 10.haftana girdin sandim o yuzden ben mi geride kaldim acaba dedim. benim adet tarihini 28 nisan diye hesapladilar. Ozaman Sknti yok bu arada nasil gidiyor var mi bulantin falan
Evet canım 10.haftama giriyorum aynı haftadayız ama siz bizden 4 gün öndeSimiz. Sizin 10 bitmek üzere bizim 10 yeni Başlıyor. Çok şükür bulantı peoblemim olmuyor ama mide yanması çok var ve göğüslerimden yatamıyorum desem yeridir. Senin nasıl gidiyor canım bu arada sende mi Kaan hocada devam ediyordun?

Ca
canım ürünün adı ne tam?

Bende bir gun iyiyim bir gun kotu idare ediyorum cok sukur bulantim var sadece. Bende degistircem doktoru cnm.

canım açıkcası tedavi süreciyle ilgili her muayneden sonra kendime çok kızıyorum her gittiğimde bu sefer soracam diyorum tedavi süreci nasıl ilerleyecek diye ama hep unutyorum ve sonra burdan bilgi almaya çalışıyorum bize geçenki opudan sonra histereskopi yapacaz dedi ama hiç menepozla ilgili birşey söylemedi biz de sormadık ama histereskopi yapılacak düşüncesiyle bize bir doz decapeptyl depot menepoz iğnesi vermişti yeni yumurta oluşmasın diye yapılacak demişti hemşire. tekrardan yumurta toplanacak olunca iğneyi yaptırmadık evde duruyor iğne çünkü doktor toplama yapılacaksa yapmayın dedi ama bu ğittiğimde soracağım mutlaka bu bizim eksikliğimiz aslında bu belirsizlik beni de huzursuz ediyor ben de yaz tatilinde olsun istiyordum okullar başlayınca benim için daha zor olucak 2. yumurta toplamaya hemen başlayabilseydik çok iyi olcaktı ama hayırlısı olsun sonuç güzel olsun da

bende varım sperm azlığı ve hareket yetersizliği yaş 35

valla bi tane iğne verdi canım ama asıl diğerlerine bidaki adette başlicak sanırım. haftaya bi iğnem başlicak o zaman ben hiç yapmiyim bişiler.. bi de ters tepmesin.. çok sağol canım yardımın için..

Rica ederim canim hepimiz icin hayirlisi olsun inşallah. Allahım tez vakitte bizlerin de evlerini bebek korkularıyla doldursun inşallah.

Canım o ignelerin etkileri normalde hic ilac kullanmazsan 2-2.5 ay devam ediyor son ignden sonra ama bunyeden bunyeye degisiklik olabilir. Ben ilk kez o iğneleri ameliyatimin ardindan kullanmsutim 67 gün sonra kendigiligimden adet oldum.ve bide daha eski duzeninde devam etti. Sende dogum kontrol hapi kullandigin için icin hap bitince 3-7 gün içinde olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…