Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hadi gözünaydın canım. Inşallah sıkı sıkı tutunacak bebişlerin. Güzel sona çok yaklaştın. Beni hatırlıyorsan eğer 5.gün transferini çok istiyordum. 6 tane embryom çözüldü 3lü grup halinde. Bir tanesini çözüldüğü gün yani 3.gün olarak transfer ettik diğer çözülenlerle 5.güne gittik ve bir tanesi güzel gelişti onu da 5.günde transfer ettik. Yani ardışık transfer oldu. Riske atmamak için güzel bir Yöntem oldu bence. Kaan hocaya minnettarım bu önerisi için. Sende düşünebilirsin bunu. Şimdiden Allah kolaylık versin.

sevimli_090 canım benim mutlu sona 1 kala olmuş bile seninki ) içimdeki his ikizler geliyor dedi şuan )) heyecan doruktadır eminimki ama kan verip sonucunu beklerken ki heyecanı görünce hayatında ki diğer heyecanlar fısmış diyeceksin. Senden çok güzel haberler alacağız inşallah. Dikkat et kendine anne adayı )

Hayirli olsun inşallah bebislerin tutunur sana sımsıkı:)

Canım sorma nasıl heyecanliyim şimdiden günler geçmek bilmiyor. Igneler, opu, histo bunlar beklemenin yanında hiçmiş en zoru burasiymis. Hele tahlil sonucunu beklerken o 1 saat nasıl geçecek hiç bilmiyorum inşallah dediğin gibi olur güzel sonucu duyururum burdan size

Hayırlı olsun Inşallah güzel haberler verirsiniz bize. Ben 3/4gün evde dinlendim sonra dışarı çıktım gezdim toZdum abartmadan ve çok yorulmadan eve geldiğimde tekrar dinlendim. Be bu sürede bol bol istiğfar çektim.

Ins cnm ins cok saol seni biliyorum cnm evet nasil gidiyor hamileligin ins yolundadir her sey:) cnm benimde 6 embriom var su an. Kaan bey ne derse kabul ederim diye düsünyrm ztn.. 5. güne sadece 1 embrionmu kalmisti yani ? Vallahi bu is sans isi brzda ama sansi arttirmak icin eger kaan beyde uygun görürse olabilir tabiki.. Bakalim sali gününü bekliyorum. Ztn bizim bekleyislerimiz hic bitmiyor:))) transferden sonra da sonucu bekliycem yüregim agzimda :)) transferden sonra ne kadar dinlendin sen cnm? Tuvalet icin süngü veriyorlarmi acaba? Evde nasil dinlendin brz bahsedersen sevinirim.. Benim transferimin 2. günü igne ici yakindaki bir hastaneye gitmem gerek acaba bi sakincasi olurmu 2. gün disari cikmamin diye düsünüyorum isteristemez.pruloton depot diye bir igne verdi doktor baYa yakio3 Gründe bir yaptirmam gerekiyor.

Ha
hadi gözün aydin cnm ins güzel haberlerini okuruz buradan:))

Valla ben bile heyecanlandim cnm seni düsünemuyorum ztn:))) ins hayirli haber alirsin bizi de sevindirirsin cnm

6 embriyodan 1 ini koydu 3. Gün kaldı 5 embryo onların iki üç tanesi sanırım gitti 5 e ama biri çok iyi dedi onu koydular. Diğerlerini dondurmaya gerek yok dediler. 3 tane daha kardan bebeğim var ama klinikte.
Transferden sonra 1 buçuk saat fln odada kaldım. Sürgü istemedim tuttum kendimi yarım saat geçince wc ye girdim. Tabi ben Salı transfer oldum eve gittim Perşembe tekrar transfere gittim ve iki bebişe de birşey olmadı çok şükür. Yani iğne olmaya yorulmadan gidip gelebilirsin hemen araç varsa daha iyi olur. Evde de son transferimden yani perşembeden pazara kadar yattım sadece wc ve Yemeğe Kalktım. Sonra hergün gezdim annemle araba kullandım vs ama eve geldiğimde dinlendim yine. Yoksa tüm gün evde zaman zor geçiyor. Hele ben kurtluyum duramam. Bol bol su iç ve mutlaka gün kurusu ye kabız olmamak için.
Iğneye gelince ben evimin yanında sağlık Ocağına yaptırıyordum çok kötü yaptılar beze fln oldu bırakacaktım artık iğneyi Kaan hocaya da söylemiştim iğne girmiyordu artık bezeden çığlıkla yaptırıyordum. Sonra bir hemşire buldum Allah Razı olsun ondan hep ona yaptırdım ne morluk ne beze sadece yaparken ağrıyordu biraz ama sonra mis. Yani yapan kişi çok önemli. Iyi birini bul canım. Biz daha iki gün önce bıraktık iğneyi yani daha çok vurulacaksın inşallah

kizlar selam,
transferi olan arkadaslarim yarin listeyi duzenlerim, insallah guzel guzel sonuclarla gelirsiniz:))

kizlar ben dun saizen igneme basladim, hemsire bana yaptirdi kendim yaptim yani. acimadi hic zaten igne ucu ufak ya. bisiy sorucam, simdi okuyunca merak ettim, olacagim diger ignelerin bundan bi farki olucak mi? yani bazi arkadaslar hemsireye yaptirdim falan demisler de acaba daha mi skntili diger igneler merak ettim?

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun tedavin baslamissin ignelere. Yumurta geliştirici iğnelerin hepsinin ucu küçük canim. Opuya kadar böyle yani. Histodan önce decapeptyl depot diye bir igne var gobekten, onun ucu kalın biraz canım onu kendin yapmayabilirsin belki. Daha sonra da transfer öncesi başlanacak bir igne var o kalcadan canim onu mecbur başkasına yaptırıyoruz zaten. Inşallah su gibi geçer hepsi bir an önce bebeklerine kavuşursun

Cnm saizeni Ben kullanmadim Baska bir igneydi benim kullandigim. Merak etme acitmiyor saizen ztn dedigin gibi ucu kücük. Opudan sonra kullanacaksin birde decapeptyl Depot diye bir igne oda acitmiyor. Transferden Hemen önce ve trsnsfer de kullanilacak bir igne var birde pruloton depot diye. O sanirim gebelik olduktan sonrada kullanilioemus 10. haftaya kadar. Ben yeni basladim bu igneye 3günde bir yarim vuruluyorum özelde hemsire yapio kendin yapabilecegin bir igne degil ve brz yakio cnm. O yönden kötü iste sadece. Ama dayanicaz bebeklerimize kavusmak icin. Ben Böyle düsünp yaptiracam artik. Bildigim kadariyla da Baska igne yok . Tedavin hayirli olsun cnm:)

cok sagol canim benim:) benim adet olunca baslicak asil ignelerim sanirim, simdilik sadece bunu kullanicam. ama burda okuyunca biraz korktum acikcasi:) senin de hayirlisi olsun canim, bebisler icin katlanicaz tabii ki, yeter ki gelsinler:))

cok sagol canim tesekkur ederim:)
canim demek arkadaslarin bahsettigi can yakanlar o bahsettiklerin. kalcadan da mi oluyor sadece gobekten diye biliyordum. insallah canim benim hepimiz kavusalim insallah biran once bebislerimize:))

cok sagol canim tesekkur ederim:)
canim demek arkadaslarin bahsettigi can yakanlar o bahsettiklerin. kalcadan da mi oluyor sadece gobekten diye biliyordum. insallah canim benim hepimiz kavusalim insallah biran once bebislerimize:))
Evet canim o can yakan igne kalçadan olan. Yapan kişiye göre de değişiyormus ama. Benim igne korkum vardi zaten o yüzden sporcularin kullandigi sogutucu spreylerden aldım o uyusturuyor bir de iğneyi yapanın eli de çok hafif o yüzden ben zorluk yaşamadım o ignede çok şükür. Göbekten olan ıgnemi de spreyle yapmıştım kendim, sen de korkuyorsan öyle yapabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…