- 16 Mart 2015
- 72
- 63
- 8
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.101
Canim yasadigim yerdeki doktorum dedi.kaan bey Laparoskopi yapalim diyor adet olmak icin hap kullandim pazartesi bitti simdi adeti bekliyorum kaan bey o zaman görmek istediÇa
Canim kaan beyle gorusebildinzmi? Hiç bilg im yokki bu konudaameliyat diyen kim sana o soylemedimi riskleri falan
Biliyorum kaan beye kizginsin hala ama ben onu dinle derim yinede.ama kendi kararın tabi icine sinmiyorsa bişey diyememCanim yasadigim yerdeki doktorum dedi.kaan bey Laparoskopi yapalim diyor adet olmak icin hap kullandim pazartesi bitti simdi adeti bekliyorum kaan bey o zaman görmek istedi
W09, post: 41718687, member: 438912"]Ben 3 yıl önce farklı bir hastanede tedavi görürken yumurtaların aşırı uyarılması yani ohss sendromuna yakalandım 5 gün hastanede yattım kabus gibiydi. çok acı çektim. ama benden 25 yumurta toplanmıştı. Sonra yollarımız Kaan beyle kesişti ve ben ona bu korkumdan bahsettim o günleri tekrar yaşamak istemiyorum dedim. Kaan beyin bana söylediği tek şey kısa ve netti. Asla ohss olmayacaksın sana bunun garantisini veriyorum dedi ve dediği gibide oldu 18 yumurta toplanmasına rağmen ohs olmadım seninki çok farklı bir durum 4 yumurtada ohss daha önce hiç duymadım ama seni çok iyi anlıyorum öyle bir acı yok. Kaan beyle bu konuyu tekrar değerlendir derim ben ama yüzyüze. Çok geçmiş olsun canım.
benim eşimde sıkıntı bende diil ben her tedaviye güzel cevap verdim hiç bi sıkıntı yoktu ama tutunmadı işteÇok güzel toplanmış kaç tanesi döllenmişti Bir de kalite hücreli yumurtadan bahsediyorsunuz onların kalitesi nasıl anlaşılıyor Günlerine göre mi
Olsun hayırlısıyla inşallah alırsınız bebişinizi kucağınıza Bizim ikimizde de engel bir durum yok ama ben 3 senedir bekliyorum artık beklemek istemiyorum.Bunu da deneyip artık olmazsa kendi haline bırakıcambenim eşimde sıkıntı bende diil ben her tedaviye güzel cevap verdim hiç bi sıkıntı yoktu ama tutunmadı iştenasip değilmiş işte. eşim azosperm tesede 8 tane bulundu ama sadece bir tane kaliteli sperm çıktı bir tane embriyo oluşturdu....
Canım üzülmemek elde değil ama herşeyde vardir bir hayır böyle düşün rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecektir demekki suan vakti zsmani değil pozitif düşün pozitif olsun herşeySonucumu aldim ne yazikki negatif. Soylenecek soz yok sanirim. ...
Tabi ki onunla konusacagim ama icimden geçenleri de bilsin istiyorum çünkü bana bişey olabilirdi.Biliyorum kaan beye kizginsin hala ama ben onu dinle derim yinede.ama kendi kararın tabi icine sinmiyorsa bişey diyemem
Canım, ilk denemeni hatırlıyorum. İkincisinden haberim yoktu. Gerçekten çok üzüldüm. Tutmadığında nedeni öğrenmek için birtakım testler yapılıyor araştırılıyor ama neden negatif olduğu tam olarak anlaşılamıyor ve bu bana çok ilginç geliyor. Demek ki tıp biliminin hala çözemediği karmaşıklıkta bir şeyler var...Kiminin 2. kalitede 1 tanesi bile tutarken bazen 3 tane 1. kalite konuyor ama olmuyor... Ailende falan düşük hikayesi var mı? Ya da senin daha öncesinde kendiliğinden olup düşen bebeğin olmuş muydu? Bundan sonraki transferinde kızların tutunma şansını artırdığı olarak bahsettiği dut kursunu falan ye. İnşallah faydası olur. Dualarım seninle...Merhaba kizlar eskiler beni bilir.
herkesin cok kolay hatta bazen habersiz yasadigi sey icin bizler cirpiniyoruz. Cok sukur inaniyor ve iman ediyoruz olanda olmayanda Rabbimden ve bizim icin hayirlisi ve tabiki bu dunyadaki sinavimiz kizlar...
28 yasindayim.
2.5 yildir korunmuyoruz. Ilk once esimde morfoloji ve sayi sorununu ogrendik ama bu tedawide 1 tane bile sperm yeterli oluyor. Sorasinda rahim filminde bnm tuplerimden birinin komple kapali oldugunu gorduk. Diger taraftada ufak hamile kalmama engel olmuycak ama tuplerdeki dagilimi biraz etkileyen bir kistim oldugunu...
Asilama denedik olmadi.
8 yumurta toplandi.5i dollendi.
Ilk denememiz ocak ayinda 2 tane 8 hucreli 1. Kalite transfer edildi.malesef hic tutunma bile olmadi.
Histeroskopi oldum cok sukur tertemiz dedi kaan bey
2. Denememiz nisan ayinda 2 tane biri 10 digeri 6 hucreli embriyo transfer edildi.kimyasal gebelik olustu.
Kaan bey neden olmuyo anlamiyorum genetik test yapalim dedi.cok sukur tahlillerimiz temiz cikti.cok az bende pihtilasma gordu ama bundan olmuyor sorunu bulduk diyemeyiz dedi.
Geriye 1 tane blastim kaldi onuda nasipse kisa dogru denemeyi dusunuyorum.
Neden olmuyor demiyorum.vadesi var bekliyorum diyorum.her zaman kendimle birlikte hepimize dua ediyorum.hayirlisi ve sagliklisini nasip Rabbim diye..
Canim merak ettim aldin insallah kizini.saglikla kucaginaa..evet canım şafak 4 benimnasipse cuma günü sezaryenle doğum olacak asi bir kızım var dönmedi bir türlü
Canım cycas şu an minik melegiyle meşguldur :) çok tatlı bir kızı oldu cycas in, aldı sağ salim kucagina çok şükür :) darısı bize inşCanim merak ettim aldin insallah kizini.saglikla kucaginaa..
Ada bebekmi yoksa onun kixi.Ayy Allahım bağışlasın.darısı basimiza inşallahCanım cycas şu an minik melegiyle meşguldur :) çok tatlı bir kızı oldu cycas in, aldı sağ salim kucagina çok şükür :) darısı bize inş
Hayır, oAda bebekmi yoksa onun kixi.Ayy Allahım bağışlasın.darısı basimiza inşallah
ben bilgi vereyimCanim merak ettim aldin insallah kizini.saglikla kucaginaa..
senin nasıl gidiyor canım ? transferinin kaçıncı günğ bugün ? inşallah güzel haberler verirsinCanım cycas şu an minik melegiyle meşguldur :) çok tatlı bir kızı oldu cycas in, aldı sağ salim kucagina çok şükür :) darısı bize inş
Evet canim ben de nazillideyim ama transferim olduğu için dinlemiyorum gidemedim henüz ama fotosunu gördüm minnacik ağzı var nasıl güzel :)Hayır, obanusu35 in bebeği... cycas a Kaan Bey yaptırmayacaktı doğumu. O yüzden fotosunu sonra görürüz. Daha yeni doğdu bugün :) sevimli_090 yoksa sen de mi Nazillidesin? Gördün mü bebeği?
Transfer gunuyle birlikte 5. günüm canim. Pek bir sey hissetmiyorum sadece bugün ara ara batma gibi bir şeyler hissediyorum ama bu kadar erken olmasi imkansız sanırım kendimi çok dinlediğim için bana öyle geliyor galiba. Elim karnimdan bol bol dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum ve herkesten de dua bekliyorumsenin nasıl gidiyor canım ? transferinin kaçıncı günğ bugün ? inşallah güzel haberler verirsin
benimde 4.günden ara ara batmalarım oluyordu, sanırım senin bebişlerde içerde kazınıp duruyorlar. inşallah tutunmuşlardır. bende çok dinledim. olmadı diye ağladım. ama çok şükür rabbim yüzüme güldü. inşallah seninde dualarını kabul edecek canım. birşey kalmamış. çarşamba gününe kadar bekleyeceksin herhaldeTransfer gunuyle birlikte 5. günüm canim. Pek bir sey hissetmiyorum sadece bugün ara ara batma gibi bir şeyler hissediyorum ama bu kadar erken olmasi imkansız sanırım kendimi çok dinlediğim için bana öyle geliyor galiba. Elim karnimdan bol bol dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum ve herkesten de dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?