- 31 Ocak 2015
- 57
- 118
- 28
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.161
Slm güzel anneler ve anne adaylari dün transverim gerçeklesti ve toplamda 3 embriyom vardi ve 3 embriyo transferim yapildi.inşallah sonu güzel olur çok heycanliyim.rabbim hayirlisini nasip etsin.Nelere dikkat etmeliyim önerileriniz varmi.
Arkadaşım inşallah hayirlisi olur.bebişlerimiz bize sımsıķı tutunurhayırlısı olsun canım benim..
benimde yakın zamanda transferim olacak aslında bende senin gibi meraktayım.nelere dikkat etmek gerekiyor. yatmak mı gerekiyor beslenme nasıl olmalı vs.
bilen tecrübeli arkadaşlar paylaşırsanız çok iyi olur...
amin canım amin.Arkadaşım inşallah hayirlisi olur.bebişlerimiz bize sımsıķı tutunur
Biz Allahin sevdiği kullariyiz sabirla sinaniyoruz çok şükür. Biz biraz Yorulduk sadece eylül ekimi bekliyoruz dimi canimMerhaba kizlar eskiler beni bilir.
herkesin cok kolay hatta bazen habersiz yasadigi sey icin bizler cirpiniyoruz. Cok sukur inaniyor ve iman ediyoruz olanda olmayanda Rabbimden ve bizim icin hayirlisi ve tabiki bu dunyadaki sinavimiz kizlar...
28 yasindayim.
2.5 yildir korunmuyoruz. Ilk once esimde morfoloji ve sayi sorununu ogrendik ama bu tedawide 1 tane bile sperm yeterli oluyor. Sorasinda rahim filminde bnm tuplerimden birinin komple kapali oldugunu gorduk. Diger taraftada ufak hamile kalmama engel olmuycak ama tuplerdeki dagilimi biraz etkileyen bir kistim oldugunu...
Asilama denedik olmadi.
8 yumurta toplandi.5i dollendi.
Ilk denememiz ocak ayinda 2 tane 8 hucreli 1. Kalite transfer edildi.malesef hic tutunma bile olmadi.
Histeroskopi oldum cok sukur tertemiz dedi kaan bey
2. Denememiz nisan ayinda 2 tane biri 10 digeri 6 hucreli embriyo transfer edildi.kimyasal gebelik olustu.
Kaan bey neden olmuyo anlamiyorum genetik test yapalim dedi.cok sukur tahlillerimiz temiz cikti.cok az bende pihtilasma gordu ama bundan olmuyor sorunu bulduk diyemeyiz dedi.
Geriye 1 tane blastim kaldi onuda nasipse kisa dogru denemeyi dusunuyorum.
Neden olmuyor demiyorum.vadesi var bekliyorum diyorum.her zaman kendimle birlikte hepimize dua ediyorum.hayirlisi ve sagliklisini nasip Rabbim diye..
Kızlar ikinizinde hhayirli olsun tedavisi.inşallah guzel sonuçlar paylasirsiniz burdan.transfer anestesisiz oluyor muayeneden biraz daha ayrıntılı.sadece rahat olun girdiğinizde zaten Kaan Bey bu konuda çok yardımcı:) ben hemsirelerle bol bol muhabbet ettim beni hazirlarlarken.onlar pek konuşmadı ama ben hiç susmadim.kaan beyden müzik falan açtı.ohh kafam direk dağıldı zaten:) sonra üç güm yattım iki gün sonra bir iki sokak yukarıdaki sağlık ocağına igneye gittim.sonra sonrada çok abartmadan çıktım gezdim.çok düşünmeyin oldumu olmadimi diye lafa dağıtacak biseyler yapın:)amin canım amin.
transfer günün nasıl geçti. anestezi veriyorlarmı yoksa normal muayene gibi mi oluyor.paylaşırmısın
anladım canım şimdi. olsun kalçadan göbekten artık alışıcaz. benim pek iğne korkum yok şükür, cumt. hemşire göbek iğnesini bana yaptırdı korktuğum gibi olmadı, inşallah bundan sonrakiler de olmaz:) kalçadan olanı da yaptırıcam artık yapcak bişi yok. çok sağol canım yardımların için:)Evet canim o can yakan igne kalçadan olan. Yapan kişiye göre de değişiyormus ama. Benim igne korkum vardi zaten o yüzden sporcularin kullandigi sogutucu spreylerden aldım o uyusturuyor bir de iğneyi yapanın eli de çok hafif o yüzden ben zorluk yaşamadım o ignede çok şükür. Göbekten olan ıgnemi de spreyle yapmıştım kendim, sen de korkuyorsan öyle yapabilirsin canim
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.Ben de dün kaan beyle tanıştım hayırlısı bakalım vitaminlere başladık
canım merhaba az kalmış güzel sona senin de:)hayırlısı olsun canım benim..
benimde yakın zamanda transferim olacak aslında bende senin gibi meraktayım.nelere dikkat etmek gerekiyor. yatmak mı gerekiyor beslenme nasıl olmalı vs.
bilen tecrübeli arkadaşlar paylaşırsanız çok iyi olur...
merhaba canım:)Slm güzel anneler ve anne adaylari dün transverim gerçeklesti ve toplamda 3 embriyom vardi ve 3 embriyo transferim yapildi.inşallah sonu güzel olur çok heycanliyim.rabbim hayirlisini nasip etsin.Nelere dikkat etmeliyim önerileriniz varmi.
Çok sevinirim benide eklersen yaş 36 sebepsiz infertilitemerhaba canım:)
herkese soruyorum sana da sorayımi listemiz var birazdan paylaşıcam, istersen bilgilerini gönder seni de ekliyim:)
transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
Hayırlı olsun canım inşallah güzel değerlerin olur , tavsiyem bol bol uzan, otururken kalkarken yavaş ol. Bir faydası oldu mu bilmiyorum da, duyduklarımdan dolayı ben bolca kabak çekirdeği ve dut kurusu tüketmiştim :)Slm güzel anneler ve anne adaylari dün transverim gerçeklesti ve toplamda 3 embriyom vardi ve 3 embriyo transferim yapildi.inşallah sonu güzel olur çok heycanliyim.rabbim hayirlisini nasip etsin.Nelere dikkat etmeliyim önerileriniz varmi.
Amin canım inşallah, hepimize :)Sevgili arkadaşlarım kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu günün ve gecenin yuzü suyu hürmetine dualarimizi kabul eder.bebek isteyen arkdaslarim bebeklerine kavusur , bebek bekleyen arkadaslarimsa kucaklarina alırlar ins.
çok güzel olmuş liste canım ellerine sağlık..seninde kandilin mübarek olsunkızlar önce herkese hayırlı kandiller, Kadir Gecemiz mübarek olsun:)
listemizin son halini ekliyorum.
belki takip edemediğim güncellenenler vardır arkadaşlar, varsa uyarırsanız sevinirim.
alıntı yaptığım arkadaşlarım da isterlerse bana bilgilerini versinler ekleme yapayım:)
Eki Görüntüle 1581673
rica ederim canım bebiş haberleriyle şenlensin tablomuz inşallaj:)çok güzel olmuş liste canım ellerine sağlık..seninde kandilin mübarek olsun
Canim ellerine saglik liste çok güzel olmuş ancak geçen listede de öyle yapıyordu. 13. Sırayı boş biraksak olur mu? Belki batıl bir davranış ama yine de 13. Sırada olmak istemedim:)cinarat: 41768862 .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?