Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hayırlısı olsun canım benim..
benimde yakın zamanda transferim olacak aslında bende senin gibi meraktayım.nelere dikkat etmek gerekiyor. yatmak mı gerekiyor beslenme nasıl olmalı vs.
bilen tecrübeli arkadaşlar paylaşırsanız çok iyi olur...

Arkadaşım inşallah hayirlisi olur.bebişlerimiz bize sımsıķı tutunur

Biz Allahin sevdiği kullariyiz sabirla sinaniyoruz çok şükür. Biz biraz Yorulduk sadece eylül ekimi bekliyoruz dimi canim

amin canım amin.
transfer günün nasıl geçti. anestezi veriyorlarmı yoksa normal muayene gibi mi oluyor.paylaşırmısın
Kızlar ikinizinde hhayirli olsun tedavisi.inşallah guzel sonuçlar paylasirsiniz burdan.transfer anestesisiz oluyor muayeneden biraz daha ayrıntılı.sadece rahat olun girdiğinizde zaten Kaan Bey bu konuda çok yardımcı:) ben hemsirelerle bol bol muhabbet ettim beni hazirlarlarken.onlar pek konuşmadı ama ben hiç susmadim.kaan beyden müzik falan açtı.ohh kafam direk dağıldı zaten:) sonra üç güm yattım iki gün sonra bir iki sokak yukarıdaki sağlık ocağına igneye gittim.sonra sonrada çok abartmadan çıktım gezdim.çok düşünmeyin oldumu olmadimi diye lafa dağıtacak biseyler yapın:)

anladım canım şimdi. olsun kalçadan göbekten artık alışıcaz. benim pek iğne korkum yok şükür, cumt. hemşire göbek iğnesini bana yaptırdı korktuğum gibi olmadı, inşallah bundan sonrakiler de olmaz:) kalçadan olanı da yaptırıcam artık yapcak bişi yok. çok sağol canım yardımların için:)
senin nasıl gidiyor bu arada canım herşey yolunda mı?

canım merhaba az kalmış güzel sona senin de:)
listemize ekliyim mi seni de? istersen bilgilerini gönder ekleyelim:)

merhaba canım:)

herkese soruyorum sana da sorayımi listemiz var birazdan paylaşıcam, istersen bilgilerini gönder seni de ekliyim:)

transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah:)

kızlar önce herkese hayırlı kandiller, Kadir Gecemiz mübarek olsun:)
listemizin son halini ekliyorum.
belki takip edemediğim güncellenenler vardır arkadaşlar, varsa uyarırsanız sevinirim.
alıntı yaptığım arkadaşlarım da isterlerse bana bilgilerini versinler ekleme yapayım:)

Eklentiler

• upload_2015-7-13_10-32-10.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı olsun canım inşallah güzel değerlerin olur , tavsiyem bol bol uzan, otururken kalkarken yavaş ol. Bir faydası oldu mu bilmiyorum da, duyduklarımdan dolayı ben bolca kabak çekirdeği ve dut kurusu tüketmiştim :)

çok güzel olmuş liste canım ellerine sağlık..seninde kandilin mübarek olsun

Kızlar bugün ikili testimiz vardı kan verdik hayırlısıyla sonuc alicaz. Doktor bugün harmony test diye birseyden bahsetti ikiz gebeliklerde oneriyormus. Yaptıran varmı bu sayfada bu testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…