Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayy canım ya bu ne güzel bir dilek böyle çok teşekkür ederim, sözlerin beni çok rahatlatti inş dediğin gibi içerde tutunmaya calisiyordur bebeler :) nasipse Arife günü alacağım sonucu inş çifte bayram yaparım

Arkadaslar bu gün transfer icin gün aldim .allahin izniyle sali günü transferim yapilacak. 6 embriom var . 3ü 1. kalite 3ü 2. kalite...Kaan beye sordum kac embrio transfer edilecek, sali günü bakicaz belki 5. güne gideriz embriolarin durumuna göre yada istersen 3. gün transferi yapariz Neye göre karar vericez dedim embriolari cözdükten sonra bakicaz dedi.. Siz nasil yaptiniz arkadaslar yardimci olurmusunuz? Ne yapmam gerek hic bilmiyorum bu asamada .. 5. güne giden arkadaslar nasil yaptiniz yada gitmediyseniz Neye göre karar versinkt??? Cok merak ediyorum ..

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

Canım inş güzel haberi vermek nasip olur. Kendimi o kadar çok dinliyorum ki o yüzden batma gerçekten var mı yoksa bana mı öyle geliyor varsa da neyin habercisi hiç bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah diyebiliyorum sadece

Ay canım inşallah bebeğin sıkıca tutunsun sana.

cycas seni tebrik ediyorum canım prensesler kadar güzel bir Bebeğin olmuş. Allah ona sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin. Bizim için de kokla öp meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…