- 14 Ocak 2015
- 142
- 230
- 18
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.121
Ayy canım ya bu ne güzel bir dilek böyle çok teşekkür ederim, sözlerin beni çok rahatlatti inş dediğin gibi içerde tutunmaya calisiyordur bebeler :) nasipse Arife günü alacağım sonucu inş çifte bayram yaparımbenimde 4.günden ara ara batmalarım oluyordu, sanırım senin bebişlerde içerde kazınıp duruyorlar. inşallah tutunmuşlardır. bende çok dinledim. olmadı diye ağladım. ama çok şükür rabbim yüzüme güldü. inşallah seninde dualarını kabul edecek canım. birşey kalmamış. çarşamba gününe kadar bekleyeceksin herhalderabbim ne muradın varsa versin inşallah. nickin gibi sevimli mi sevimli bir kızın olsun dualarım seninle
Ayy hadi inşallah guzel sonuc verirsin bizede.Ayy canım ya bu ne güzel bir dilek böyle çok teşekkür ederim, sözlerin beni çok rahatlatti inş dediğin gibi içerde tutunmaya calisiyordur bebeler :) nasipse Arife günü alacağım sonucu inş çifte bayram yaparım
Hadi ins güzel hayirli sonuc alirsin Cnm...Ayy canım ya bu ne güzel bir dilek böyle çok teşekkür ederim, sözlerin beni çok rahatlatti inş dediğin gibi içerde tutunmaya calisiyordur bebeler :) nasipse Arife günü alacağım sonucu inş çifte bayram yaparım
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahArkadaslar bu gün transfer icin gün aldim .allahin izniyle sali günü transferim yapilacak. 6 embriom var . 3ü 1. kalite 3ü 2. kalite...Kaan beye sordum kac embrio transfer edilecek, sali günü bakicaz belki 5. güne gideriz embriolarin durumuna göre yada istersen 3. gün transferi yapariz Neye göre karar vericez dedim embriolari cözdükten sonra bakicaz dedi.. Siz nasil yaptiniz arkadaslar yardimci olurmusunuz? Ne yapmam gerek hic bilmiyorum bu asamada .. 5. güne giden arkadaslar nasil yaptiniz yada gitmediyseniz Neye göre karar versinkt??? Cok merak ediyorum ..
Canım inş güzel haberi vermek nasip olur. Kendimi o kadar çok dinliyorum ki o yüzden batma gerçekten var mı yoksa bana mı öyle geliyor varsa da neyin habercisi hiç bilemiyorumcycas bugün doğum mu yaptı? ne güzel yaa Allah analı babalı büyütsün çokk güzel bir haber bu:))
sevimli_090 cım canım senin de bişi kalmamış yaa, batma falan diyosun bence tutucak ve güzel haberler vericeksin bize haftayaa:))
Ay canım inşallah bebeğin sıkıca tutunsun sana.Transfer gunuyle birlikte 5. günüm canim. Pek bir sey hissetmiyorum sadece bugün ara ara batma gibi bir şeyler hissediyorum ama bu kadar erken olmasi imkansız sanırım kendimi çok dinlediğim için bana öyle geliyor galiba. Elim karnimdan bol bol dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum ve herkesten de dua bekliyorum
Amin inşallah :) canım gözünüz aydın olsunKızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Gozun aydin canim, allah anali babali buyutsun. Allah hepimize gostersin o gunleri insallahKızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahhh... amin :))Kızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Cok sevindim canim Allah anali babali saglikli büyütsün Insallah. ..Darisi bizlerin basina insallah. .Kızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Kızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına
Allahım şansını bahtini açık etsin inşallah sağlıkla büyüsün melegin. Darısı bizim başımıza:)
allah analı babalı büyütsün inşallah. bahtı güzel olsun... bize de dua et...Kızlar ben bugün meleğimi kucağıma aldım :) darısı tüm bekleyenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?