Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim çok sağol cevabın için. Eşim ve annemden yapturmayalim diyolar bende aynen dediğin gibi Allah korusun ama kötü sonuc çıkarsa Kiyamam ki hoş bunu dusunmei bile iatemiyorum Allaha emanet kuzularimiz

TeşekkürlerOTE="cinarada, post: 41770271, member: 430833"]canım ben 13. sıraya geçtim seni benim sırama aldım olur mu:) benim için sıkıntı yok, yıllarca takıntı yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum o yüzden geçtim ben 13'e:)[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim. Senin için sıkıntı yoksa olur:)

Arkadaslar hepimizin kadir gecesi hayirlara vesile olsun insAllah.Rabbim günahlarimizi affetsin, dualarimizi Kabul eylesin insallah. Yarin transferim var Allah in izniyle. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Hadi bakalım bu gece bol bol dua et sende. Bide bişey soylicem bunu yamayi unutmuşum ben trasfer sonrasi üç gün falan banyo yapmadım sonrada ayakta ve soğuğa yakın ılık suyla yaptım .aklında bulumsun

ekledim canım benim, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin Prensin inşallah:)
bazı arkadaşların yaşını profillerden bakıp yazdım bu arada
son halimiz:)
Eki Görüntüle 1582127
Canim benimde yasimi yazabilirsin 26.
Herkesin kandili mubarek olsun. Allah bu gece dualarimizi geri cevirmesin insallah.
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Ben ve benim gibi hamile arkadaslarimada allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsim sag saglim insallah..

Amin canim inşallah.seninde kandilin mübarek olsun.

tamam canim yarin ise gittigimde yazarim:)
amin canim amin... bizler icin de dua edin bu gece, Allahim hepimizin dualarini kabul etsin insallah..

Tesekkur ederim canim. Senin için sıkıntı yoksa olur:)[/QUOTE]
yok yok sıkıntı değil canım

Canim çok sağol cevabın için. Eşim ve annemden yapturmayalim diyolar bende aynen dediğin gibi Allah korusun ama kötü sonuc çıkarsa Kiyamam ki hoş bunu dusunmei bile iatemiyorum Allaha emanet kuzularimiz
Evet canım. Senin bugün ikilin vardi usg.de nasıl çıktı? Herşey yolundadır inşallah. kaan beye gidiyorsun degilmi? Ben kaç hafta önce araştırmaya başladim forumda bütün ikiz annelerini okudum. İçim rahat etsin diye. Ne yaparsak yapalım hep bir endişe olacak maalesef. Hakkımızda hayırlısı canım.

Evet canim kaan beye gidiyorum ama bir doktor daha var gittiğim ikisiylede devam edicem:) çok şükür bugün hersey yolundaydı iki hafta sonra tekrar çağırdı tekrar bakacakmis.bana bugün mecbur kalmadıkça yürüme dedi denizde yasakmis Çünkü plesentam biraz asagidaymis oda bende kanama yaptı baştan biraz.sindi yok şükür ama tedbir alıyoruz yinede

İkili testin iyi çıktığına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da herşey istediğin kolaylikta olur. Ben rahim ağzını hiç ölçtürmedim. Gmat söyledi ve aklımda büyük soru işareti. Kaan bey çok önem veriyor. Plesanta zamanla yukarı çıkıyormuş. Bol bol dinlenirsen 3-4 haftaya çıkabilir. Burdan Z zu_zu arkadaşımızında öyleydi çok şükür dinlenmeyle yukarı çıktı. Tam anlamıyla rahat nefes aldırmıyor bu minikler. İnş doğduklarında keyfini cıkartırız.

Hayırlı kandiller canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Haber verirsin canım gelişmelerden

Merhaba.Sanada hayırlı kandiller .bugün kotrolüm vardı.İyi geçti .taslakların pepsi aynı büyüklükte değil dedi.2 hafta doğum kontrol ilacı içmemi söyledi.duruma göre 2 hafta sonra tedaviye başlanacakmış.Ben bugüne kadar hep adetin iki yada üçüncü günü başlandığını biliyordum.İlginç geldi.Neyse kaan bey işini bilir.Ben bolca dua ediyorum gerisi önce Rabbime sonra kaan hocaya kalmış.

Amin canım.Şuan doğum kontrol ilacı içeceğim 2 hafta sonrasında kontrol.Kontrol sonrası sürece karar verilecek.Üzülmek yok evet katılıyorum.Artık üzülmek istemiyorum.Üzülmek yerine dua ediyorum Verecekte vermeyecekte o .Rabbim bizim için hayırlı olan ne ise onu nasip edecek.Ben doğru yerde tecrübeli ellerde olduğumu biliyorum.İçim bu sebepten rahat gerisi de takdiri ilahi.Nasipte varsa olur yoksa yapcak bişey yok.Olmasını bu kadar isteten Rabbim İllaki verecektir diye inanıyorum.Olsada olmasada kaan bey elinden geleni yapıyor.Yalansız dolansız ne ise onu söylüyor.Para makinesi gibi görmüyor.Allah onunda tüm dualarını kabul etsin.

hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah. Kaan Bey'le emin ellerde oladuğumuzu düşünüyorum, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Biz elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi, gerisi takdiri ilahi...
amin canım amin...

Acaba benim kanama nedenim de mi plasentadandı ? D Difrenbahya peki diğer gittiğin doktorda da ense burun ölçümü yaptırcak mısın? Bende yarın bi doktora daha gidiyorum bakalım ne olacak. Hiç sesimi çıkarmadan kendi düşünüp rahimağzını ölçecek mi acaba? Birde biz şuan 10+3 üz Kaan hoca 11+6 ya randevu vermişti erken gibi geldi bana ikili için. Allah hepimizi sağlıkla ve zamanında tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…