- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.201
Canim çok sağol cevabın için. Eşim ve annemden yapturmayalim diyolar bende aynen dediğin gibi Allah korusun ama kötü sonuc çıkarsa Kiyamam kiMerhaba canım. Daha 12. Haftama gelmedim ama birçok ikiz annesiyle görüştüm. Çoğu kişi yaptırmamış. Usg.de ense kalınlığı buruna bakılmış. Ve usgye göre herşey yolundaysa 20. Haftada detaylı usgye girilmiş. Ben yaptirmayacagim. Gerçi kaan bey ikiliyi de yaptırıyor az çok bilgi veriyor demişti. Ve bu test pahalı bir test. 2250 tlden aşağıya değil. Ayrıca Allah korusun sonuç kötü geldi ne yapacaksın. Bebeklerine veda edebilecek misin? Bu konuda @esma0917 arkadaşımızla da konuştum beni aydınlattı. Başka arkadaşlarla da konuştum genelde bu şekilde olmuş. Karar senin tabiki. Allah yardımcımız olsun.
Hadi bakalım bu gece bol bol dua et sende. Bide bişey soylicem bunu yamayi unutmuşum ben trasfer sonrasi üç gün falan banyo yapmadım sonrada ayakta ve soğuğa yakın ılık suyla yaptım .aklında bulumsunArkadaslar hepimizin kadir gecesi hayirlara vesile olsun insAllah.Rabbim günahlarimizi affetsin, dualarimizi Kabul eylesin insallah. Yarin transferim var Allah in izniyle. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.
Saol cnm bende öyle düsünüyordum ztn .yinede düsünüp yazdigin Icin saolasin...Hadi bakalım bu gece bol bol dua et sende. Bide bişey soylicem bunu yamayi unutmuşum ben trasfer sonrasi üç gün falan banyo yapmadım sonrada ayakta ve soğuğa yakın ılık suyla yaptım .aklında bulumsun
Canim benimde yasimi yazabilirsin 26.ekledim canım benim, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin Prensin inşallah:)
bazı arkadaşların yaşını profillerden bakıp yazdım bu arada
son halimiz:)
Eki Görüntüle 1582127
Amin canim inşallah.seninde kandilin mübarek olsun.Canim benimde yasimi yazabilirsin 26.
Herkesin kandili mubarek olsun. Allah bu gece dualarimizi geri cevirmesin insallah.
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Ben ve benim gibi hamile arkadaslarimada allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsim sag saglim insallah..
Amin inşallahCanim benimde yasimi yazabilirsin 26.
Herkesin kandili mubarek olsun. Allah bu gece dualarimizi geri cevirmesin insallah.
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin. Ben ve benim gibi hamile arkadaslarimada allah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsim sag saglim insallah..
İnsallah kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız dualarım sizlerle :)ekledim canım benim, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin Prensin inşallah:)
bazı arkadaşların yaşını profillerden bakıp yazdım bu arada
son halimiz:)
Eki Görüntüle 1582127
İnşallah sonucun güzel olur , bu mübarek gecede duaların kabul olsun canım.Bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul olur inşallah bnm de transferim bugun yapıldı 2 tane embriyo vardı ikisi de kondu insallah sonucum da güzel olur
tamam canim yarin ise gittigimde yazarim:)Canim benimde yasimi yazabilirsin 26.
amin canim cok tesekkur ederimİnsallah kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi alırız dualarım sizlerle :)
Tesekkur ederim canim. Senin için sıkıntı yoksa olur:)[/QUOTE]TeşekkürlerOTE="cinarada, post: 41770271, member: 430833"]canım ben 13. sıraya geçtim seni benim sırama aldım olur mu:) benim için sıkıntı yok, yıllarca takıntı yaptım ama artık yapmamaya çalışıyorum o yüzden geçtim ben 13'e:)
Evet canım. Senin bugün ikilin vardi usg.de nasıl çıktı? Herşey yolundadır inşallah. kaan beye gidiyorsun degilmi? Ben kaç hafta önce araştırmaya başladim forumda bütün ikiz annelerini okudum. İçim rahat etsin diye. Ne yaparsak yapalım hep bir endişe olacak maalesef. Hakkımızda hayırlısı canım.Canim çok sağol cevabın için. Eşim ve annemden yapturmayalim diyolar bende aynen dediğin gibi Allah korusun ama kötü sonuc çıkarsa Kiyamam kihoş bunu dusunmei bile iatemiyorum Allaha emanet kuzularimiz
Evet canim kaan beye gidiyorum ama bir doktor daha var gittiğim ikisiylede devam edicem:) çok şükür bugün hersey yolundaydı iki hafta sonra tekrar çağırdı tekrar bakacakmis.bana bugün mecbur kalmadıkça yürüme dedi denizde yasakmis Çünkü plesentam biraz asagidaymis oda bende kanama yaptı baştan biraz.sindi yok şükür ama tedbir alıyoruz yinedeEvet canım. Senin bugün ikilin vardi usg.de nasıl çıktı? Herşey yolundadır inşallah. kaan beye gidiyorsun degilmi? Ben kaç hafta önce araştırmaya başladim forumda bütün ikiz annelerini okudum. İçim rahat etsin diye. Ne yaparsak yapalım hep bir endişe olacak maalesef. Hakkımızda hayırlısı canım.
Bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul olur inşallah bnm de transferim bugun yapıldı 2 tane embriyo vardı ikisi de kondu insallah sonucum da güzel olur
İkili testin iyi çıktığına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da herşey istediğin kolaylikta olur. Ben rahim ağzını hiç ölçtürmedim.Evet canim kaan beye gidiyorum ama bir doktor daha var gittiğim ikisiylede devam edicem:) çok şükür bugün hersey yolundaydı iki hafta sonra tekrar çağırdı tekrar bakacakmis.bana bugün mecbur kalmadıkça yürüme dedi denizde yasakmis Çünkü plesentam biraz asagidaymis oda bende kanama yaptı baştan biraz.sindi yok şükür ama tedbir alıyoruz yinede
Hayırlı kandiller canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Haber verirsin canım gelişmelerden
Hayırlı kandiller olsun hepimize canım:)
tamam canım yarın git Kaan Bey'e bakalım inşallah senin için en güzel şekilde devam eder tedavin. sonucuna göre de listede düzenlemeyi yaparım ben. amin canım benim, bugün Kadir Gecesi hepimiz birbirimize dua edelim inşallah kabul olur dualarımız...
ama önce üzülen yüzü bir kaldır ordan, olumlu olalım güzel şeyleri çekelim kendimize
hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah. Kaan Bey'le emin ellerde oladuğumuzu düşünüyorum, inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Biz elimizden geleni yapıyoruz dediğin gibi, gerisi takdiri ilahi...Merhaba.Sanada hayırlı kandiller .bugün kotrolüm vardı.İyi geçti .taslakların pepsi aynı büyüklükte değil dedi.2 hafta doğum kontrol ilacı içmemi söyledi.duruma göre 2 hafta sonra tedaviye başlanacakmış.Ben bugüne kadar hep adetin iki yada üçüncü günü başlandığını biliyordum.İlginç geldi.Neyse kaan bey işini bilir.Ben bolca dua ediyorum gerisi önce Rabbime sonra kaan hocaya kalmış.
Amin canım.Şuan doğum kontrol ilacı içeceğim 2 hafta sonrasında kontrol.Kontrol sonrası sürece karar verilecek.Üzülmek yok evet katılıyorum.Artık üzülmek istemiyorum.Üzülmek yerine dua ediyorum Verecekte vermeyecekte o .Rabbim bizim için hayırlı olan ne ise onu nasip edecek.Ben doğru yerde tecrübeli ellerde olduğumu biliyorum.İçim bu sebepten rahat gerisi de takdiri ilahi.Nasipte varsa olur yoksa yapcak bişey yok.Olmasını bu kadar isteten Rabbim İllaki verecektir diye inanıyorum.Olsada olmasada kaan bey elinden geleni yapıyor.Yalansız dolansız ne ise onu söylüyor.Para makinesi gibi görmüyor.Allah onunda tüm dualarını kabul etsin.
Acaba benim kanama nedenim de mi plasentadandı ? D Difrenbahya peki diğer gittiğin doktorda da ense burun ölçümü yaptırcak mısın? Bende yarın bi doktora daha gidiyorum bakalım ne olacak. Hiç sesimi çıkarmadan kendi düşünüp rahimağzını ölçecek mi acaba? Birde biz şuan 10+3 üz Kaan hoca 11+6 ya randevu vermişti erken gibi geldi bana ikili için. Allah hepimizi sağlıkla ve zamanında tamamına erdirsin inşallah.İkili testin iyi çıktığına sevindim canım. İnşallah bundan sonra da herşey istediğin kolaylikta olur. Ben rahim ağzını hiç ölçtürmedim.Gmat söyledi ve aklımda büyük soru işareti. Kaan bey çok önem veriyor. Plesanta zamanla yukarı çıkıyormuş. Bol bol dinlenirsen 3-4 haftaya çıkabilir. Burdan Z zu_zu arkadaşımızında öyleydi çok şükür dinlenmeyle yukarı çıktı. Tam anlamıyla rahat nefes aldırmıyor bu minikler. İnş doğduklarında keyfini cıkartırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?