Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yok
canim tarih gayet uygun 11-14arası yapılması gerekiyormuş. Benimde11+4te oldu.walla bana öyle dedi bu gittiğimde plesentanin aşağıda olduğu için sızıntı yapıyor dedi ama korkulacak bişey değil sadece dinlen çokça dedi. Bide dediki son iki ay erken dogum olmamasi icin tedbir alicaz muhtemelen dedi.butun ikizlerde yapiolarmi acaba?Allah yardimcimiz olsun sağlıklı olsunlar bebislerde ben razıyım yatmaya. Bu arada diğer doktordan ayrıntılı ultrason yapacak bayram aonrasi ona gidicem Iki hafta sonrada kaan bey tekrarlayacakmis ultrasonu.bakalım hayırlısı inşallah iyi olacak.bu arada harmony testi yaptırmayı dusnmuyorum bende sağol kalbiminozu

Ewet
canim kaan bey her seferinde ölçüyor rahim agzini, kanal boyunu...vs. sende olctur tatlım ihmal etme

Tedbir derken neyden bahsetti acaba rahim ağzını dikmek gibi mi ? Allah'ım sağ salim alırız inşallah kucaklarımıza.

Selam arkadaslar.Allahin izniyle bu gün transferim gerceklesti. Cok sükür.. Bebeklerim su an benimle ins ta hep benimle olurlar:))) rabbim sonuc bekleyen tedavisi devam eden herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Canım hayırlı olsun şu on günlük süre sana çok uzun gelecek güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar,
Beni eskilerden bilirler yaklaşık 3 aydır giriş yapmıyordum foruma. Kısaca kendimi tekrar hatırlatayım:)
Ben Kaan Bey'in en eski hastalarındanım. 2014 Nisan'dan beri tedavideyiz. Eşimdeki sperm hareketliği, sayısı nedeniyle gittiğimiz tedavide amh 0.14 olduğunu öğrenmemizle tedavimiz böyle uzadıkça uzadı.
Yaşım 36.
Geçen günlerde 5. opumu oldum . 2 yumurtadan Allah'a şükür olsun ki 1 embriyomuz daha oldu. İlk toplamada da 1 tane dondurulmuş vardı.
2 tane olduğunda artık transfer denemek istiyorduk ama Kaan Bey amh düşük olan hastalara 3 embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylediği için transferden vazgeçtik.
15 ayda 5 opu ve toplamda 2 embriyo. Bu kadar emeği riske atmak istemedik. 6.'ya doğru yol aldık. Ekim'de nasipse tekrar toplamaya gideceğiz.
Tabi 3 embriyo transferi =kesin gebelik diye bir şey yok. Allah neyi nasip ederse o olacak. Ama şans şanstır dedik . Bakalım yine bekleme sürecindeyken foruma biraz bakayım dedim.
krc05 beni de listeye ekler misin:)

Arkadaşlar bu zaman zarfında daha önceden uyguladığım incir kürünü tekrarlayacağım.
Royal jelly marka arı sütünü kullanıyorum. Bildiğiniz vitaminler, tabii başımın tatlı belası 15 aydır kullandığım dhea :) Bunlara devam edeceğim.

Arı sürü olarak başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Kusura bakmayın biraz uzattım yazımı ama 3 aydır özlemişim yazmayı :)
Hepimize dua ediyorum ve anne olacağımıza inanıyorum arkadaşlar. Siz de inanın ve asla vazgeçmeyin..

purplelife34 o zaman tekrar hoşgeldin:)
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar:)
ekledim seni de listeye:)

OTE="purplelife34, post: 41799826, member: 497769"]Merhaba arkadaşlar,
Beni eskilerden bilirler yaklaşık 3 aydır giriş yapmıyordum foruma. Kısaca kendimi tekrar hatırlatayım:)
Ben Kaan Bey'in en eski hastalarındanım. 2014 Nisan'dan beri tedavideyiz. Eşimdeki sperm hareketliği, sayısı nedeniyle gittiğimiz tedavide amh 0.14 olduğunu öğrenmemizle tedavimiz böyle uzadıkça uzadı.
Yaşım 36.
Geçen günlerde 5. opumu oldum . 2 yumurtadan Allah'a şükür olsun ki 1 embriyomuz daha oldu. İlk toplamada da 1 tane dondurulmuş vardı.
2 tane olduğunda artık transfer denemek istiyorduk ama Kaan Bey amh düşük olan hastalara 3 embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylediği için transferden vazgeçtik.
15 ayda 5 opu ve toplamda 2 embriyo. Bu kadar emeği riske atmak istemedik. 6.'ya doğru yol aldık. Ekim'de nasipse tekrar toplamaya gideceğiz.
Tabi 3 embriyo transferi =kesin gebelik diye bir şey yok. Allah neyi nasip ederse o olacak. Ama şans şanstır dedik . Bakalım yine bekleme sürecindeyken foruma biraz bakayım dedim.
krc05 beni de listeye ekler misin:)

Arkadaşlar bu zaman zarfında daha önceden uyguladığım incir kürünü tekrarlayacağım.
Royal jelly marka arı sütünü kullanıyorum. Bildiğiniz vitaminler, tabii başımın tatlı belası 15 aydır kullandığım dhea :) Bunlara devam edeceğim.

Arı sürü olarak başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

Kusura bakmayın biraz uzattım yazımı ama 3 aydır özlemişim yazmayı :)
Hepimize dua ediyorum ve anne olacağımıza inanıyorum arkadaşlar. Siz de inanın ve asla vazgeçmeyin..[/QUOTE]
Canim hoşgeldin.hayırlı olsun yeni tedavin.

Çınarada canim şimdi dikkatinicçekti.benim yaşım 25 değil. Profilimde yanlışlık olmuş ama bir turlu duzeltemedim.keşke 25 olsam:) ama sizi yanıltmak istemem.ben 32 yaşındayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…