- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.241
Amin cnm benim Cok saol. InsallahAmin. İnşallah hep seninle kalırlar :)
Saol cnm ins güzel haberler veririm.. Evet 10 gün bile uzun gelio ya:))))Canım hayırlı olsun şu on günlük süre sana çok uzun gelecek güzel haberlerini bekliyoruz
istersen ust siralara aliyim:))Listeye 25. sıradan girdim ha süper :) Teşekkürler dileklerin için. İnşallah hepimizin bebişleri kuala gibi yapışır bize :)
anam ozurÇınarada canim şimdi dikkatinicçekti.benim yaşım 25 değil. Profilimde yanlışlık olmuş ama bir turlu duzeltemedim.keşke 25 olsam:) ama sizi yanıltmak istemem.ben 32 yaşındayım:)
Canım ben balparmağın arı sütü bal polen propolis karisimini kullandım ve faydası olduğunu düşünüyorum bence denemelisiniz. ..Merhaba arkadaşlar,
Beni eskilerden bilirler yaklaşık 3 aydır giriş yapmıyordum foruma. Kısaca kendimi tekrar hatırlatayım:)
Ben Kaan Bey'in en eski hastalarındanım. 2014 Nisan'dan beri tedavideyiz. Eşimdeki sperm hareketliği, sayısı nedeniyle gittiğimiz tedavide amh 0.14 olduğunu öğrenmemizle tedavimiz böyle uzadıkça uzadı.
Yaşım 36.
Geçen günlerde 5. opumu oldum . 2 yumurtadan Allah'a şükür olsun ki 1 embriyomuz daha oldu. İlk toplamada da 1 tane dondurulmuş vardı.
2 tane olduğunda artık transfer denemek istiyorduk ama Kaan Bey amh düşük olan hastalara 3 embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylediği için transferden vazgeçtik.
15 ayda 5 opu ve toplamda 2 embriyo. Bu kadar emeği riske atmak istemedik. 6.'ya doğru yol aldık. Ekim'de nasipse tekrar toplamaya gideceğiz.
Tabi 3 embriyo transferi =kesin gebelik diye bir şey yok. Allah neyi nasip ederse o olacak. Ama şans şanstır dedik . Bakalım yine bekleme sürecindeyken foruma biraz bakayım dedim.
krc05 beni de listeye ekler misin:)
Arkadaşlar bu zaman zarfında daha önceden uyguladığım incir kürünü tekrarlayacağım.
Royal jelly marka arı sütünü kullanıyorum. Bildiğiniz vitaminler, tabii başımın tatlı belası 15 aydır kullandığım dhea :) Bunlara devam edeceğim.
Arı sürü olarak başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Kusura bakmayın biraz uzattım yazımı ama 3 aydır özlemişim yazmayı :)
Hepimize dua ediyorum ve anne olacağımıza inanıyorum arkadaşlar. Siz de inanın ve asla vazgeçmeyin..
Hayirli olsun canim.güzel haberlerini bekliyoruz. Minnaklarindan hiç ayrılma iinşallah.[/QUOTE]Hayırlı "dstn24, post: 41786592, member: 663499"]Selam arkadaslar.Allahin izniyle bu gün transferim gerceklesti. Cok sükür.. Bebeklerim su an benimle ins ta hep benimle olurlar:))) rabbim sonuc bekleyen tedavisi devam eden herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Merhaba arkadaşlar,
Beni eskilerden bilirler yaklaşık 3 aydır giriş yapmıyordum foruma. Kısaca kendimi tekrar hatırlatayım:)
Ben Kaan Bey'in en eski hastalarındanım. 2014 Nisan'dan beri tedavideyiz. Eşimdeki sperm hareketliği, sayısı nedeniyle gittiğimiz tedavide amh 0.14 olduğunu öğrenmemizle tedavimiz böyle uzadıkça uzadı.
Yaşım 36.
Geçen günlerde 5. opumu oldum . 2 yumurtadan Allah'a şükür olsun ki 1 embriyomuz daha oldu. İlk toplamada da 1 tane dondurulmuş vardı.
2 tane olduğunda artık transfer denemek istiyorduk ama Kaan Bey amh düşük olan hastalara 3 embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylediği için transferden vazgeçtik.
15 ayda 5 opu ve toplamda 2 embriyo. Bu kadar emeği riske atmak istemedik. 6.'ya doğru yol aldık. Ekim'de nasipse tekrar toplamaya gideceğiz.
Tabi 3 embriyo transferi =kesin gebelik diye bir şey yok. Allah neyi nasip ederse o olacak. Ama şans şanstır dedik . Bakalım yine bekleme sürecindeyken foruma biraz bakayım dedim.
krc05 beni de listeye ekler misin:)
Arkadaşlar bu zaman zarfında daha önceden uyguladığım incir kürünü tekrarlayacağım.
Royal jelly marka arı sütünü kullanıyorum. Bildiğiniz vitaminler, tabii başımın tatlı belası 15 aydır kullandığım dhea :) Bunlara devam edeceğim.
Arı sürü olarak başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Kusura bakmayın biraz uzattım yazımı ama 3 aydır özlemişim yazmayı :)
Hepimize dua ediyorum ve anne olacağımıza inanıyorum arkadaşlar. Siz de inanın ve asla vazgeçmeyin..
canim korkma istediğin gibi uyuyabilirsin hiç bişey olmaz. Ben birtek yüzüstü yatmiyordum ki o bile normalmis aslında.Bu gün transferimin 2. günü Ben gece yatarken Saga ve sola hafif hareketlerle dönüyorum öyle uyuyorum hatta . Öyle uyuyabiliyorum daha dogrusu sirt üstü uyuyamiyorum her zmn . Bunun bi sakincasi olur mu sonucu etkiler Mi acaba ? Bu gün aklima takildi.. Tecrübeli arkadaslar cvp verirseniz Cok sevinirim... Bu arada Arefe günümüz mübarek olsun ins:)
Canım tebrik ederim, yaşasınKızlar
Ay hadi hayirlisi. Gozun aydin canimKızlar
Canım şu mübarek gunde çok güzel bir haber verdin gözün aydın rabbim kucagına almayı nasip etsinKızlar
Walla sabahtan beri haberini bekliyorum :)cook mutlu oldum darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah. AlIahim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin tum hamisler:) Allahım size de çifte bayram oldu. Dikkat et kendine bundan sonrada oki?Kızlar
Süper:)) gözün aydin cnm Allah tamamina erdirsin ins. Bizede dua et olurmu ..Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?