Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben balparmağın arı sütü bal polen propolis karisimini kullandım ve faydası olduğunu düşünüyorum bence denemelisiniz. ..

Hayırlı "dstn24, post: 41786592, member: 663499"]Selam arkadaslar.Allahin izniyle bu gün transferim gerceklesti. Cok sükür.. Bebeklerim su an benimle ins ta hep benimle olurlar:))) rabbim sonuc bekleyen tedavisi devam eden herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.[/QUOTE]
Hayirli olsun canim.güzel haberlerini bekliyoruz. Minnaklarindan hiç ayrılma iinşallah.

Hayirli olsun canim.güzel haberlerini bekliyoruz. Minnaklarindan hiç ayrılma iinşallah.[/QUOTE]
Allah razi olsun cnm .. Umarim hic ayrilmayiz. Onlarin varligina hepimizin ihtiyaci var.

Merhaba.bende anne olacagima inaniyorum.ve vazgecmeyecegim.burdan birbirimize destek olmaya da devam edelim.ben saracoglundan arusutu bap polen propolis karisimi aldim kullanmaya basladim.etkili olur insallah.olup olmadigini henuz test edemedim.incir kuru u yapan cok kisi var fayda da gormusler.prokaktin yuksek olanlar kuru yapmamaliymis. Ben de o sebeple kuru okarak yiyorum.Tedavin insallah hayirla sonuclanir.Emeklerinin sonunda dunya guzeli meleklerin olur insallah

Bu gün transferimin 2. günü Ben gece yatarken Saga ve sola hafif hareketlerle dönüyorum öyle uyuyorum hatta . Öyle uyuyabiliyorum daha dogrusu sirt üstü uyuyamiyorum her zmn . Bunun bi sakincasi olur mu sonucu etkiler Mi acaba ? Bu gün aklima takildi.. Tecrübeli arkadaslar cvp verirseniz Cok sevinirim... Bu arada Arefe günümüz mübarek olsun ins:)

Yok canı
canim korkma istediğin gibi uyuyabilirsin hiç bişey olmaz. Ben birtek yüzüstü yatmiyordum ki o bile normalmis aslında.

Kizlar transferden sonra kan sulandirici cleaxane 0,4mg kullanan var mi? Günün hangi saatinde yaptiniz bu igneyi acaba?

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dualarim kabul oldu Allah ima çok şükür. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasin. Sonucum 147 çıktı kaan bey pazartesi tekrarlamami istedi. Inşallah katlanır degerim. Sonucu alınca ağladım hastanedeki herkes bana baktı deli mi ne demislerdir hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…