- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #12.261
Ay ay ay acaba ikizler mi geliyor yineHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dualarim kabul oldu Allah ima çok şükür. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasin. Sonucum 147 çıktı kaan bey pazartesi tekrarlamami istedi. Inşallah katlanır degerim. Sonucu alınca ağladım hastanedeki herkes bana baktı deli mi ne demislerdirhala inanamıyorum
Canım hiç Endişe etme bende hep öyle yattım hala da öyle yan yatarım. Kaan hoca bana ata bilmediğin hoplayıp zıplamadığın sürece sıkıntı yok DemiştiBu gün transferimin 2. günü Ben gece yatarken Saga ve sola hafif hareketlerle dönüyorum öyle uyuyorum hatta . Öyle uyuyabiliyorum daha dogrusu sirt üstü uyuyamiyorum her zmn . Bunun bi sakincasi olur mu sonucu etkiler Mi acaba ? Bu gün aklima takildi.. Tecrübeli arkadaslar cvp verirseniz Cok sevinirim... Bu arada Arefe günümüz mübarek olsun ins:)
Cok guzel bi deger insallah katlanarak devam eder. Keseyi kalp atisinida duyarsin gorursun insallah. Allah bekleyenlerede nasip etsin. Allah kucaklarimizada alabilmeyi nasip etsin. Ne guzel cifte bayram yasicaksin. Bende cok aglamistim en guzel gozyaslarimiz onlar. Allah baska gozyaslari akittirmasin insallah hep mutluluktan olsunHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dualarim kabul oldu Allah ima çok şükür. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasin. Sonucum 147 çıktı kaan bey pazartesi tekrarlamami istedi. Inşallah katlanır degerim. Sonucu alınca ağladım hastanedeki herkes bana baktı deli mi ne demislerdirhala inanamıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dualarim kabul oldu Allah ima çok şükür. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasin. Sonucum 147 çıktı kaan bey pazartesi tekrarlamami istedi. Inşallah katlanır degerim. Sonucu alınca ağladım hastanedeki herkes bana baktı deli mi ne demislerdirhala inanamıyorum
Amin canim aminnnnnn çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Allah im herkese tattirsin bu duyguyu inşCok guzel bi deger insallah katlanarak devam eder. Keseyi kalp atisinida duyarsin gorursun insallah. Allah bekleyenlerede nasip etsin. Allah kucaklarimizada alabilmeyi nasip etsin. Ne guzel cifte bayram yasicaksin. Bende cok aglamistim en guzel gozyaslarimiz onlar. Allah baska gozyaslari akittirmasin insallah hep mutluluktan olsun
Canim 2. Tedaviye basliyorum onumuzdeki ay 1 ay dinlenelim dedik.bunun icin benim bilgilerimi guncelleyebilirsen musait bir zamanda sevinirim. Sadece benim icin duzeltme yalma baskadin yaparken degistirirsin cnm.
Cok sevindim.Allah kucagina sagsalim almayi nasip etsin.Bizide dualarinda unutma.Amin canim aminnnnnn çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Allah im herkese tattirsin bu duyguyu inş
Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah bu sefer mutlu son olur. Bence bir ay beklemekle iyi yapmışsın. Ben ikinci tedaviye üç ay sonra başlamıştım.Deneyimli arkadaslar gecen hafta negatifimi aldim dun regl oldum ve bugun kaan beyle gorusmemiz vardi. Hemen ikinci tedaviye baslayabilecegimizi soyledi acikcasi beklemiyordum 1 ay sonra falan baslariz herhalde diyordum. Bize birakti ister hemen ister 1 ay sonra baslayalim dedi. Bizde 1 ay sonra baslayalim ve en azindan vucudum biraz dinlenir dedik. Mantikli mi hareket ettik yoksa hemen baslamalimiydik hala kararsiz durumdayim. Bu konuda tecrubelilerin onerileri nedir ben artik saglikli dusunemiyorum ne yazikki
tebrik edrim canım hayırlı olsun.. sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın inşallah..böyle bir günde bu haberi almak ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallahKızlar
Ben kullanmadım canimArkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
Arkadaslar cleaxane 4mg kulanan varmi transferden sonra gün icerisinde hangi saatte yaptiniz .. Benden baska kimse kullanmamismi anlamiyorum ki..
Duyarliligin Icin Saol cnm..) Ben aslinda bu igneyi 3 gün den beri kullaniyorum:) fakat Ben acaba yanlis saattemi Yapiyorum diye düsündüm receteHerkese selam.. Beni çoook eskiler bilir.. Ben sessiz sedasız sizi okuyordum.. Açıkcası yazasım da yoktu :) ama senin bu haykırışına kayıtsız kalamadım.. :) benim 3. Denememde tuttu.. Nisan ayında transferim gerçekleşti şuanda da 14.hftya giricem.. Senin dediğin iğneyi ben hala kullanıyorum hatta doguma kadarda kullanacakmısım.. İlk zamanlar aksam yatmadan once göbekten yapıyordu eşim. Kan sulandırıcı oldugu icin hemen morarmaya başladı.. Bi de kanamam başladı sabah kalktıgımda bende pimpirikliğimden sabahları kolumdan olmaya başladım.. Ama sakın yanlıs anlama kanama yapan bi iğne değil benim hüsnü kuruntumdu.. Gece yapıyorum sabah kalktıgımda kanamam oluyor diye düsünmeye başladım... Çok şükür Kaan Bey'in dediği gibi 3 aydan sonra da geçti kanamam.. Yalnız iğne biraz yakıyor.. Zamanla müptelası olursun.. :) hayırlısı olsun, bebişlerin tutsun canım ..
HerkestenHerkese selam.. Beni çoook eskiler bilir.. Ben sessiz sedasız sizi okuyordum.. Açıkcası yazasım da yoktu :) ama senin bu haykırışına kayıtsız kalamadım.. :) benim 3. Denememde tuttu.. Nisan ayında transferim gerçekleşti şuanda da 14.hftya giricem.. Senin dediğin iğneyi ben hala kullanıyorum hatta doguma kadarda kullanacakmısım.. İlk zamanlar aksam yatmadan once göbekten yapıyordu eşim. Kan sulandırıcı oldugu icin hemen morarmaya başladı.. Bi de kanamam başladı sabah kalktıgımda bende pimpirikliğimden sabahları kolumdan olmaya başladım.. Ama sakın yanlıs anlama kanama yapan bi iğne değil benim hüsnü kuruntumdu.. Gece yapıyorum sabah kalktıgımda kanamam oluyor diye düsünmeye başladım... Çok şükür Kaan Bey'in dediği gibi 3 aydan sonra da geçti kanamam.. Yalnız iğne biraz yakıyor.. Zamanla müptelası olursun.. :) hayırlısı olsun, bebişlerin tutsun canım ..
Herkesten
Herkesten cvp beklemiyorum ztn cnm:) kullanan varsa yazsin anlaminda sordum arkadslara . Ben bu igneyi 3 Günden beri kullaniyorum ztn igneden bir sikayetim yok kanama ya da yakma gibi .ben bu igneyi. Sabah gün icerisinde herhangi bir saatte yapsam Bsy olurmu aslinda bunu merak Ettim.sabah 12 de yapuyorum.sen gün icerisinde hangi saattlerde yapiyordun cnm? Kimse yazmayincada sasirdim acikcasi:)) Saol cnm dilegin Icin. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin cümlemizeHerkese selam.. Beni çoook eskiler bilir.. Ben sessiz sedasız sizi okuyordum.. Açıkcası yazasım da yoktu :) ama senin bu haykırışına kayıtsız kalamadım.. :) benim 3. Denememde tuttu.. Nisan ayında transferim gerçekleşti şuanda da 14.hftya giricem.. Senin dediğin iğneyi ben hala kullanıyorum hatta doguma kadarda kullanacakmısım.. İlk zamanlar aksam yatmadan once göbekten yapıyordu eşim. Kan sulandırıcı oldugu icin hemen morarmaya başladı.. Bi de kanamam başladı sabah kalktıgımda bende pimpirikliğimden sabahları kolumdan olmaya başladım.. Ama sakın yanlıs anlama kanama yapan bi iğne değil benim hüsnü kuruntumdu.. Gece yapıyorum sabah kalktıgımda kanamam oluyor diye düsünmeye başladım... Çok şükür Kaan Bey'in dediği gibi 3 aydan sonra da geçti kanamam.. Yalnız iğne biraz yakıyor.. Zamanla müptelası olursun.. :) hayırlısı olsun, bebişlerin tutsun canım ..
Canim senin.mesajini farketmemisim simdi gordum. Ben de transferlw birlikte clexane kullandim hem nahide hemsire hem aldigim eczaci gunun istedigin saati yapabilirsin demisti. Ama her gun ayni saatte vurmaya dikkat et. Ne zaman oldugu farketmiyor. Gerci benim olumsuz sonucum ama durumum boyle canim.Herkesten cvp beklemiyorum ztn cnm:) kullanan varsa yazsin anlaminda sordum arkadslara . Ben bu igneyi 3 Günden beri kullaniyorum ztn igneden bir sikayetim yok kanama ya da yakma gibi .ben bu igneyi. Sabah gün icerisinde herhangi bir saatte yapsam Bsy olurmu aslinda bunu merak Ettim.sabah 12 de yapuyorum.sen gün icerisinde hangi saattlerde yapiyordun cnm? Kimse yazmayincada sasirdim acikcasi:)) Saol cnm dilegin Icin. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize
Çok tebrik ederimm cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla insallah bize de nasip ederHepinize çok teşekkür ederim kızlar. Dualarim kabul oldu Allah ima çok şükür. Allah kimsenin kucagini boş bırakmasin. Sonucum 147 çıktı kaan bey pazartesi tekrarlamami istedi. Inşallah katlanır degerim. Sonucu alınca ağladım hastanedeki herkes bana baktı deli mi ne demislerdirhala inanamıyorum
Çok teşekkür ederim canim. Inşallah senin de güzel haberini alırız burda. Ben elimi karnima koyup 707 kere el halik, el musavvir, el bari, el şafi, el varis esmaül hüsna larını okudum. Sana da tavsiye ederim canımÇok tebrik ederimm cok sevindim Allah tamamına erdirsin saglıkla insallah bize de nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?