- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.321
inşallah canım aminnnne zor yollardan geciyoruz dimi allah bize sabir veriyor herhalde :))) guzel dusunelim guzel sonuclar ciksin .hepsi cok guzel bolunmus ve kaliteli olsun insallahhhh
bu kadar olur bende simdi tam yazacaktiminşallah canım aminnn
bu arada dün gmat'cım hatırlattı,karanfil1990 'dan ses yok sanırım? noldu acaba girmiyo hiç sanırım
ay bilmiyorum valla umarım sevinçten girmeyi unutmuştur. umutsuzdu hatırlıyorum ama inşallah güzel sonuçlanmıştır vallabu kadar olur bende simdi tam yazacaktimkaranfil1990 napti diye .en son evde test yapimisti negatif diye uzuluyordu kan testini bekle demistik ama ses soluk yok noldu acaba ?
insallah canimay bilmiyorum valla umarım sevinçten girmeyi unutmuştur. umutsuzdu hatırlıyorum ama inşallah güzel sonuçlanmıştır valla
Evet bende Hatırlıyorum üzüldüm Demişti,merak ettim şimdi bende hayırlı haberlerini alırız inşallah...insallah canim
Amin Allah'ım dualarımızı kabul etAllah hepimize yardım etsin..İşlerimizi kolaylaştırsın..Çektiğimiz acıları ,sıkıntıları azaltsın..Hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar..
aha aha evet bencede oyle :)))bebitom su anda hangi asamadasin canim neler yapiyorsun yada yapiliyor ?
Geçmiş olsun canım. Sen kalbini ferah tut. Allahın izniyle her şey yoluna girer. Kaan Bey'e gitmen iyi olmuş. İnsanın içi daha bir rahat oluyor daha güvenilir geliyordur tedavinin başından beri o bizim her halimizi biliyor çünkü. Bol bol dinlen canım.bebeklerden birinin eşi aşağıdaymış o sebep olmuş olabilir dedi. çok korktum şarıl şarıl kan akıyordu. neyseki iğne yaptılar kesildi. ama bir süre daha yapabilirmiş. şimdi hep yatıyorum. kaan beyden Allah razı olsun, bana çok ama çok güven veriyor. iyi ki var. pek yazmak istemedim keyfim yoktu sizinde moraliniz bozulmasın hep güzel haberler alalım okuyalım istiyorum.
Canım ben şu an tekrar yumurta geliştirme aşamasındayız.İlk opum taslakta 4,opuda 2yumurta kaliteli toplandı fakat 3. Güne gidemediaha aha evet bencede oyle :)))bebitom su anda hangi asamadasin canim neler yapiyorsun yada yapiliyor ?
canım geçer merak etme . benim son toplamada o kadar ilaç ve iğne yüklemesi oldu ki karnım resmen 4 aylık hamile gibiydi o kadar şişti ki . normalde göbeğim yoktur. eşimle hatta hayret etmiştik yani dışarıda biri görse hamile sanabilirdi ki 2 yumurta toplanmıştı. sıcak basmaları falan tüm bunları nerdeyse 1 haftadan sonra yavaş yavaş atabildim.günaydın canıım:)
valla şişkinliğim hala var canım, dün akşam daha iyiceydim, an be an değişiyo. gün içinde takip edicem bakalım, rezene içtim şimdi iyi gelir belki diye. ay düzelir inşallah ya şişlik ne fenaymış
canım benim inşallah, aramadılar daha zor tutuyorum kendimi aramamak için ama beklicem, az daha sabır:)
canım demek ki normal benim de durumum, aynen ben de dışardan hamile gibiyim resmen. şimdi daha iyiceyim inşallah gün içinde artmaz gene. yavaş yavaş azalıcak demek canım çok sağolcanım geçer merak etme . benim son toplamada o kadar ilaç ve iğne yüklemesi oldu ki karnım resmen 4 aylık hamile gibiydi o kadar şişti ki . normalde göbeğim yoktur. eşimle hatta hayret etmiştik yani dışarıda biri görse hamile sanabilirdi ki 2 yumurta toplanmıştı. sıcak basmaları falan tüm bunları nerdeyse 1 haftadan sonra yavaş yavaş atabildim.
Bir de sıcaklardan sanırım insan daha çok şişiyor diğer opularım kışın olmuştu bu kadar şişlik olmamıştı.
canım benim inşallah, aramadılar daha zor tutuyorum kendimi aramamak için ama beklicem, az daha sabır:)hehehh meğerse hep meraktanmış falan şişliğim
bencede ara :)))C
İstersen ara gitsin... Çile çekme boşuna... :) Son OPU'da ben akşam 16:00 Ya kadar bekledim 3.gün. Sonra yine ben aradım... Dondurduk dediler... :) Bazen yoğunluktan atlayabiliyorlar... :)
aynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 taneC
İstersen ara gitsin... Çile çekme boşuna... :) Son OPU'da ben akşam 16:00 Ya kadar bekledim 3.gün. Sonra yine ben aradım... Dondurduk dediler... :) Bazen yoğunluktan atlayabiliyorlar... :)
sakin uzulme canim benimde cikolata kistim ve amh dusuklugum vardi zar zor 3 tane anca dondurabildik .icini ferah tut biraz sabirli ol indallah bu denemede yumislerin dondurulurCanım ben şu an tekrar yumurta geliştirme aşamasındayız.İlk opum taslakta 4,opuda 2yumurta kaliteli toplandı fakat 3. Güne gidemedişimdi ilk regl de kontrole gideceğim inşallah tekrar opuya hazırlancaz.Rezerv azlığı çikolata kisti var Dua edin benim için çok üzülüyorum kardan bebeğim bile yok
aynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
Çok teşekkür ederim bu duaların çok önemli benim için,İrenbeye gideceğim gün haber vereceğim tanışırız kısmetse.sakin uzulme canim benimde cikolata kistim ve amh dusuklugum vardi zar zor 3 tane anca dondurabildik .icini ferah tut biraz sabirli ol indallah bu denemede yumislerin dondurulur
Hadi gözünaydın canım 4tane kardan Bebeğin varaynen canım ben de dayanamadım aradım az önce. Çok şükür bin şükür, 2 şerli olarak dondurulmuş embriyolar, toplam 4 tanebiz aricaktık sizi öğleden sonra dediler, ben dayanamadım kusura bakmayın dedim artık. çok şükür Allahım inşallah yolunda gitsin herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?