Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kalbimin geçmiş olsun canım. ..benim annem hep derdi eş asagidaki sırt üstü yat kalmanın altına minder uzan başka çare yok..artık plesentanin yeri artık değişmez. Artık hep böyle
tşk.ederim canım
canım çok geçmiş olsun. bebişlerin sağ salim beklicekler senle kavuşcakları zamanı karnında inşallah:) yaz canım sana da moral olur hem habersiz bırakma bizi de
sağol canım. moral veriyorsun. bu arada 4 embriyon olmuş. hayırlısı olsun canım. artık bir adım daha ileriye gidebilirsin. inşallah kardan bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunur ve burada hamileyim diye haykırırsın.

bebitom02 teşekkür ederim. amin inşallah. evet heyecanlarımız, endişelerimiz, acabalarımız bu süreçte azalmadan devam ediyor. ama haklısın içimizde büyüyen kalbide strese sokup yormamak lazım. umarım sende en güzelinden bu duyguyu yaşarsın. hakkımızda hayırlısı olsun.

canımm çok teşekkür ederim:) amin inşallah herkersin bol ve kaliteli yumurtaları olsun inşallah canım benim
Gözün aydın canım. Heyecanlı bekleyiş bitmiş çok şükür. Bundan sonra çoğu gitti azı kaldı senin için
sağol canım benim Allah razı olsun:) çok şükür inşallah bundan sonrasında da herşey yolunda gider, hepimizin gönlündeki olsun inşallahhh

amin canım benim inşallah inşallah. hepimizin olsun sırasıyla inşallahh:)

sağol canım amin inşallah hepimizden sana çook geçmiş olsun canım. sık dişini Allah şifa versin inşallah canım, bebişler için sıkıntılara katlanmaya devam, yeter ki onlar iyi olsunlar

Bu arada yirmialtinci haftaya kadar ckarsa cikiyomus yukarı yoksa cikmiyomus
gerekirse kalan süreyi yatarak saltanatımızı sürerek geçireceğiz
bu arada geçmiş olsun canım. bende böbrekler olduğunu düşünmüştüm. çünkü bir kaç arkadaşımda da olmuştu. inşallah en hafif şekilde dayanabileceğin ölçüde tamamlarsın, tamamlarız. bir bitip biri başlıyor Allah yardımcımız olsun.
sağol canım. gün geçtikte daha iyi gibiyim. inşallah brbeklerimi gördüğümde ve kaan bey yolunda dediğinde daha da iyi olacağım. inşallah yakında görüşürüz

ayyy canim coook gecmis olsun .insallah agrilarin gecer ve rahat bir hamilelik gecirirsin .

canlar burdayım güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef veremiyorum.kan tahlili yaptırmadım evde çıkmayınca..zaten dünde hastalandım..4 yada 5 ay ara vericem biraz vücudum dinlensin istiyorum..artık üzülemiyorum bile olmamasına da alıştım..umarım sizlerin olur..hakkımızda hayırlısı olsun

Ara vermen iyi olur canım. Umudunu hiç bir zaman kaybetme lütfen. Kendine zaman ayır, spor yap, hobilerini yapmaya çalış, gez, dolaş. Eylül Ekim ayları havalar da çok güzel olur zaten. İyice enerji depola kendine. Bilmiyorum dondurulmuş embriyoların var mıydı ama yoksa bile her şeye tekrardan başlayabilirsin. Her şey çok güzel olacak dinlendikten sonra unutma. Mucizelere inan..

hakkında hayırlısı olsun. dondurulmuş embriyon varsa en azından başa dönmüş olmayacaksın. hem bedenen hemde ruhen dinlenmen iyi olur. birde sanırım 2.denemen senin yanlış hatırlamıyorsam. kaan bey belki neden tutmuyor diye kromozom testi isteyebilir. bu arada onu aradan çıkartırsın. rabbim gönlüne göre versin.

krc05 burdan goruyorum pek gazin kalmamis
ahahahh ay yeminle azaldı yaa bütün derdim buymuş meğerse
sağol canım benim çok sağolll çok şükür inşallah analarına da tutunurlar vakti gelince:))

canım benim Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. bakarsın bu arada doğal yoldan olur, sebepsiz inf.di sizin yanlışım yoksa. kafanı dağıtmaya bak, vücudun ve kafan dinlensin. bakarsın kafandan attığın zaman geliverir meleklerin. yeter ki inan, güzel günler gelecek mutlaka...

Kızlar birşey sorcam;ilk opu da yumurta toplanıp da döllenmede sorun olan yani embriyosu oluşmayan varmı aranızda?

evet canım hayırlısı buymuş demekk ki.3 tane dondurulmuşum var ..kaan beyle görüşmedim daha bakalım o ne diyecek..umarım yapar dediğin testi.sinirden gidip tahli bile yaptırmadım umarım kaan bey bişey demez niye yaptırmadın diye kızcak gibime geliyo

evet canım yumurta toplanıyo dölleniyo herşey yolunda gidiyo ama nedense sonuç alamıyoruz..kaan beyde şaşırıyor.hayırlısı diyelim.inşallah sen güzel sonuçlar alırsın

evet canım yumurta toplanıyo dölleniyo herşey yolunda gidiyo ama nedense sonuç alamıyoruz..kaan beyde şaşırıyor.hayırlısı diyelim.inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Üzülme diyeceğim ama çok zor bir süreç canım,Allah güç ve sabır versin hepimize,kaderimizde varsa anne olmak olacağız.Allah ne zaman isterse o zaman olacak.Allahım çok aratmasın hepimizi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın sağlıkla inşallah.Ama bak ne güzel bir sorun yok senin belki bu süreçte Kafanı off moduna aldığın için kendiliğinden olacak bilemezsin..

Kızlar birşey sorcam;ilk opu da yumurta toplanıp da döllenmede sorun olan yani embriyosu oluşmayan varmı aranızda?
Var olmaz mı:) İlk opuda değil de 2- 3 ve 4 te maalesef döllenme bile olmamıştı Bende zaten yumurta rezerv azlığı var 1 max 2 yumurta oluşuyor. Eşimde de sperm azlığı hareketliği sorunu olunca böyle bir sonuç bazen kaçınılmaz olabiliyor.

normalde ilaçları kullanırken adet olunmuyor diye duymuştum diğer kızlardan. sanırım sen ilaçları bıraktın galiba. canım sen kaan beyle konuş kromozom testini hatırlat. bir arkadaşımızdan istemişti. benden de neden yumurtam döllenmiyor diye istemişti. çok şükür 3.embriyon daha var. ümidini yitirme. bu testi klinik yapıyor. izmirdeysen yaptır canım. yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…