- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #13.361
tşk.ederim canımKalbimin geçmiş olsun canım. ..benim annem hep derdi eş asagidaki sırt üstü yat kalmanın altına minder uzan başka çare yok..artık plesentanin yeri artık değişmez. Artık hep böyle
sağol canım. moral veriyorsun. bu arada 4 embriyon olmuş. hayırlısı olsun canım. artık bir adım daha ileriye gidebilirsin. inşallah kardan bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunur ve burada hamileyim diye haykırırsın.canım çok geçmiş olsun. bebişlerin sağ salim beklicekler senle kavuşcakları zamanı karnında inşallah:) yaz canım sana da moral olur hem habersiz bırakma bizi de
Çok geçmiş olsun,artık normal gebeliklerde bile risk var,heleki bizim durumumuzda;yumurta oldumu,embriyo kaliteli mi,transfer olcak mı ,tutacakmı..hep heyecan hep Endişe ama sürekli risk risk düşünürsek de buda can yani! :) Sen içini rahat tut canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Böyle güçlü konuştuğumda bakmayın çok Nazlı çok panik çok pipirik birisiydim ama şu 4ayda 10 yaş olgunlaştım
canımm çok teşekkür ederim:) amin inşallah herkersin bol ve kaliteli yumurtaları olsun inşallah canım benimkrc05 çooook sevindim adına canım ya harika o zaman herşey.. darısı bana ve diğer arkadaşlarıma benim yumişler son sürat büyüyodur inş. yarın kontrol var yine ve olası toplama cmts. dualarınız da bana da yer verin.
sağol canım benim Allah razı olsun:) çok şükür inşallah bundan sonrasında da herşey yolunda gider, hepimizin gönlündeki olsun inşallahhhGözün aydın canım. Heyecanlı bekleyiş bitmiş çok şükür. Bundan sonra çoğu gitti azı kaldı senin için
amin canım benim inşallah inşallah. hepimizin olsun sırasıyla inşallahh:)tşk.ederim canım
sağol canım. moral veriyorsun. bu arada 4 embriyon olmuş. hayırlısı olsun canım. artık bir adım daha ileriye gidebilirsin. inşallah kardan bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunur ve burada hamileyim diye haykırırsın.
bebitom02 teşekkür ederim. amin inşallah. evet heyecanlarımız, endişelerimiz, acabalarımız bu süreçte azalmadan devam ediyor. ama haklısın içimizde büyüyen kalbide strese sokup yormamak lazım. umarım sende en güzelinden bu duyguyu yaşarsın. hakkımızda hayırlısı olsun.
sağol canım amin inşallah hepimizdenkızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
Ewt canim rutin kontrol çok şükür.insan çok stres oluyor ya Allah bidaha yasatmasin herkes kaan bey dahil normal panik yapma diyo ama öyle olmuyor iste bu arada henuz cikmadi yukari ama çok şükür tam kapatmiyomus rahim agzini sadece yakinmis .bende bu gece acilligim muhtemelen.dünden beri bobrek agrisindan kivranipiyorum.dün gidecektim acile hatta kaan beye msj falan attım oda git bana haber ver demiş sonra gecti gitmedim bende bugunde iyiydim şimdi yine başladıbebislerle ilgili biraey değildir diye düşünüyorum (inşallah) ama yinede gidicem bi tahlil yapsınlar
gerekirse kalan süreyi yatarak saltanatımızı sürerek geçireceğizBu arada yirmialtinci haftaya kadar ckarsa cikiyomus yukarı yoksa cikmiyomus
sağol canım. gün geçtikte daha iyi gibiyim. inşallah brbeklerimi gördüğümde ve kaan bey yolunda dediğinde daha da iyi olacağım. inşallah yakında görüşürüzGeçmiş olsun canım. Sen kalbini ferah tut. Allahın izniyle her şey yoluna girer. Kaan Bey'e gitmen iyi olmuş. İnsanın içi daha bir rahat oluyor daha güvenilir geliyordur tedavinin başından beri o bizim her halimizi biliyor çünkü. Bol bol dinlen canım.
ayyy canim coook gecmis olsun .insallah agrilarin gecer ve rahat bir hamilelik gecirirsin .kızlar iki gündür çektiğim böbrek agrisi yine kaan bey sayesinde çözüldü. Ben dün agrilara dayanamayıp iki ayrı acile gittim idrar kan vs.yapıldı dediler ki idrar yolu iltihabı ilaç verip yolladılar.ben kaan beye sormadan ilaç almadım bugün sabahtan konuştuk ben acile güvenmiyorum urolojiye git diye ısrar etti bende gittim ve iki bobrektede büyüme çıktı.ve bu agrlar doğuma kadar devam edecekmiş.ilacı yok son aylarda dayanılmaz olursa katatel takiyolarmis bobrege.neyse ki bebislerime bir zararı yokmuş ben de şükrediyorum ağrıyı çekerim bi sekildee onlara zararı olmadığını bildikten sonra.Ayy ne çok yazdım yinekrc05 çok guzel hbr inşallah tüm bekleyenlerden boyle haberler gelir
kaan bey cumartesi görecek canımkrc05 aynen bebekler için katlanicaz herseye yeterki iyi olsunlar seninde 4kardan bebisin var maşallah cok sevindim:) B berlin74 inşallah canim Allahım beterinden korusun inşallah. kalbiminozu sen nasil oldun tatlım kontrolün ne zamam bidahaki
Ara vermen iyi olur canım. Umudunu hiç bir zaman kaybetme lütfen. Kendine zaman ayır, spor yap, hobilerini yapmaya çalış, gez, dolaş. Eylül Ekim ayları havalar da çok güzel olur zaten. İyice enerji depola kendine. Bilmiyorum dondurulmuş embriyoların var mıydı ama yoksa bile her şeye tekrardan başlayabilirsin. Her şey çok güzel olacak dinlendikten sonra unutma. Mucizelere inan..canlar burdayım güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef veremiyorum.kan tahlili yaptırmadım evde çıkmayınca..zaten dünde hastalandım..4 yada 5 ay ara vericem biraz vücudum dinlensin istiyorum..artık üzülemiyorum bile olmamasına da alıştım..umarım sizlerin olur..hakkımızda hayırlısı olsun
hakkında hayırlısı olsun. dondurulmuş embriyon varsa en azından başa dönmüş olmayacaksın. hem bedenen hemde ruhen dinlenmen iyi olur. birde sanırım 2.denemen senin yanlış hatırlamıyorsam. kaan bey belki neden tutmuyor diye kromozom testi isteyebilir. bu arada onu aradan çıkartırsın. rabbim gönlüne göre versin.canlar burdayım güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef veremiyorum.kan tahlili yaptırmadım evde çıkmayınca..zaten dünde hastalandım..4 yada 5 ay ara vericem biraz vücudum dinlensin istiyorum..artık üzülemiyorum bile olmamasına da alıştım..umarım sizlerin olur..hakkımızda hayırlısı olsun
ahahahh ay yeminle azaldı yaa bütün derdim buymuş meğerse
sağol canım benim çok sağolll çok şükür inşallah analarına da tutunurlar vakti gelince:))krc05 aynen bebekler için katlanicaz herseye yeterki iyi olsunlar seninde 4kardan bebisin var maşallah cok sevindim:) B berlin74 inşallah canim Allahım beterinden korusun inşallah. kalbiminozu sen nasil oldun tatlım kontrolün ne zamam bidahaki
canım benim Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. bakarsın bu arada doğal yoldan olur, sebepsiz inf.di sizin yanlışım yoksa. kafanı dağıtmaya bak, vücudun ve kafan dinlensin. bakarsın kafandan attığın zaman geliverir meleklerin. yeter ki inan, güzel günler gelecek mutlaka...canlar burdayım güzel haber vermeyi çok isterdim ama malesef veremiyorum.kan tahlili yaptırmadım evde çıkmayınca..zaten dünde hastalandım..4 yada 5 ay ara vericem biraz vücudum dinlensin istiyorum..artık üzülemiyorum bile olmamasına da alıştım..umarım sizlerin olur..hakkımızda hayırlısı olsun
evet canım yumurta toplanıyo dölleniyo herşey yolunda gidiyo ama nedense sonuç alamıyoruz..kaan beyde şaşırıyor.hayırlısı diyelim.inşallah sen güzel sonuçlar alırsıncanım benim Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. bakarsın bu arada doğal yoldan olur, sebepsiz inf.di sizin yanlışım yoksa. kafanı dağıtmaya bak, vücudun ve kafan dinlensin. bakarsın kafandan attığın zaman geliverir meleklerin. yeter ki inan, güzel günler gelecek mutlaka...
Üzülme diyeceğim ama çok zor bir süreç canım,Allah güç ve sabır versin hepimize,kaderimizde varsa anne olmak olacağız.Allah ne zaman isterse o zaman olacak.Allahım çok aratmasın hepimizi en kısa zamanda evlat sahibi yapsın sağlıkla inşallah.Ama bak ne güzel bir sorun yok senin belki bu süreçte Kafanı off moduna aldığın için kendiliğinden olacak bilemezsin..evet canım yumurta toplanıyo dölleniyo herşey yolunda gidiyo ama nedense sonuç alamıyoruz..kaan beyde şaşırıyor.hayırlısı diyelim.inşallah sen güzel sonuçlar alırsın
Var olmaz mı:) İlk opuda değil de 2- 3 ve 4 te maalesef döllenme bile olmamıştıKızlar birşey sorcam;ilk opu da yumurta toplanıp da döllenmede sorun olan yani embriyosu oluşmayan varmı aranızda?
normalde ilaçları kullanırken adet olunmuyor diye duymuştum diğer kızlardan. sanırım sen ilaçları bıraktın galiba. canım sen kaan beyle konuş kromozom testini hatırlat. bir arkadaşımızdan istemişti. benden de neden yumurtam döllenmiyor diye istemişti. çok şükür 3.embriyon daha var. ümidini yitirme. bu testi klinik yapıyor. izmirdeysen yaptır canım. yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonucu.evet canım hayırlısı buymuş demekk ki.3 tane dondurulmuşum var ..kaan beyle görüşmedim daha bakalım o ne diyecek..umarım yapar dediğin testi.sinirden gidip tahli bile yaptırmadım umarım kaan bey bişey demez niye yaptırmadın diye kızcak gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?